fouzoukou Δημ. June 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2009 Το κατέβασα το πρόγραμμα που είπες και σε ευχαριστώ πολύ γιατί οντως πρέπει να κάνει δουλειά αλλά εχω άλλο πρόβλημα τωρα...,δεν βρίσκει το κινητό το πρόγραμμα.καμιά ιδέα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maalox Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Γεια χαρα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το Κ750: Του εχω περασει ενα MS DUO PRO 512 MB. Το συνδεω μεσω καλοδιου USB με το PC μου και με το Myphonexplorer κανω copy καποια αρχεια στο memory stick. Μεχρι εδω ολα καλα...Οταν ομως το αποσυνδεσω απο το PC και κοιταξω τα περιεχομενα του ΜS για να δω τα αρχεια που εκανα μολις copy, τοτε εμφανιζεται μονο το τελευταιο απο αυτα. Ετσι αν πχ εχω κανει 6 ΜP3 copy, στην πραγματικοτητα copy εχει γινει μονο το εκτο! Exω δοκιμασει να κανω format την καρτα μηπως διορθωθει η κατασταση αλλα και παλι τα ιδια μου κανει. Το περιεργο ειναι οτι και με την original ΜS DUO των 64 ΜΒ παλι τα ιδια κανει! Τα εχει παιξει τελειως; Mε αλλαγη firmware λετε να φτιαξει; Κατα τα αλλα ειμαι super ευχαριστημενος με το τηλεφωνακι, φετος εκλεισε 4 χρονια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Το κατέβασα το πρόγραμμα που είπες και σε ευχαριστώ πολύ γιατί οντως πρέπει να κάνει δουλειά αλλά εχω άλλο πρόβλημα τωρα...,δεν βρίσκει το κινητό το πρόγραμμα.καμιά ιδέα ? Έχεις κατεβάσει τους drivers για το κινητό; Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. June 16, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Γεια χαρα, Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το Κ750: Του εχω περασει ενα MS DUO PRO 512 MB. Το συνδεω μεσω καλοδιου USB με το PC μου και με το Myphonexplorer κανω copy καποια αρχεια στο memory stick. Μεχρι εδω ολα καλα...Οταν ομως το αποσυνδεσω απο το PC και κοιταξω τα περιεχομενα του ΜS για να δω τα αρχεια που εκανα μολις copy, τοτε εμφανιζεται μονο το τελευταιο απο αυτα. Ετσι αν πχ εχω κανει 6 ΜP3 copy, στην πραγματικοτητα copy εχει γινει μονο το εκτο! Exω δοκιμασει να κανω format την καρτα μηπως διορθωθει η κατασταση αλλα και παλι τα ιδια μου κανει. Το περιεργο ειναι οτι και με την original ΜS DUO των 64 ΜΒ παλι τα ιδια κανει! Τα εχει παιξει τελειως; Mε αλλαγη firmware λετε να φτιαξει; Κατα τα αλλα ειμαι super ευχαριστημενος με το τηλεφωνακι, φετος εκλεισε 4 χρονια! Αυτό δεν μου έχει συμβεί. Περνάς ένα ένα τα τραγούδια ή όλα μαζί; Δοκίμασε και με τον έναν και με τον άλλον τρόπο να δεις μήπως τα δεχτεί. Επίσης δες αν δέχεται στο other τα κομμάτια (σε άλλο φάκελο δηλαδή). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maalox Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Αυτό δεν μου έχει συμβεί. Περνάς ένα ένα τα τραγούδια ή όλα μαζί; Δοκίμασε και με τον έναν και με τον άλλον τρόπο να δεις μήπως τα δεχτεί. Επίσης δες αν δέχεται στο other τα κομμάτια (σε άλλο φάκελο δηλαδή). Τα περναω ολα μαζι. Τα κανω copy και με το Phoneexplorer αλλα εχω προσπαθησει και μεσα απο τον explorer των windows. Καπου ειχα δει οτι πρεπει να παταω στο 'safely remove hardware' εικονιδιο και να σταματαω πρωτα το K750 και μετα να αποσυνδεω το καλωδιο. Το εχω δοκιμασει και αυτο χωρις καμμια διαφορα. Το βραδυ θα δοκιμασω να τα κανω copy ενα-ενα μηπως δουλεψει ετσι, και επισης στο φακελλο 'other' οπως προτεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Τα περναω ολα μαζι. Τα κανω copy και με το Phoneexplorer αλλα εχω προσπαθησει και μεσα απο τον explorer των windows. Καπου ειχα δει οτι πρεπει να παταω στο 'safely remove hardware' εικονιδιο και να σταματαω πρωτα το K750 και μετα να αποσυνδεω το καλωδιο. Το εχω δοκιμασει και αυτο χωρις καμμια διαφορα. Το βραδυ θα δοκιμασω να τα κανω copy ενα-ενα μηπως δουλεψει ετσι, και επισης στο φακελλο 'other' οπως προτεινεις. Kανε αυτο που λες. Επισης δοκιμασε να τα αποθηκευσεις και στην μνημη της συσκευης και απο κει να τα μεταφερεις. Τελος υπαρχει και μια πιο ακραια λυση να παρεις ενα card reader αν δεν λυνεται με τιποτα το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 To k750 είναι μήπως συμβατό με κάποια άλλη οριτζιναλ μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα?(πέρα της bst-37 που δέχεται) Μετά απο 3 χρόνια θέλω να πάρω μια καινούργια και λέω μήπως δέχεται κάποια με μεγαλύτερη αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Επειδη το κουμπι της καμερας τα χει παιξει μηπως ξερει κανεις πως μπορω να αποσυναρμολογισω το Κ750 για να το διορθωσω??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Τι εννοεις? Με ποιο τροπο ανοιγεις το Κ750? Αν αυτο εννοεις τοτε ανοιγεις το καπακι της μπαταριας, ξεβιδωνεις τα δυο βιδακια κατω κατω και με ενα μαχαιρι ξεκουμπωνεις απο πλαγια το πανω πλαστικο και αφαιρεις. Υπαρχουν ειδικα εργαλεια για κατι τετοιο γιατι το μαχαιρι θα του κανει σημαδια αλλα λογικα δεν εχεις. Αν δεν θες να το σημαδεψεις μην το κανεις. Το δικο μου ηταν ριμαδι και δεν το λυπομουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Οταν λες το πανω πλαστικο,της οθονης η του πληκτρολογιου(το οποιο νομιζω ειναι μεταλλικο). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Έχει αρκετά βίντεο στο yoytube που δείχνουν πως γίνεται η αποσυναρμολόγηση,.το πίσω καπάκι φεύγει εύκολα.Πρέπει να υπάρχει και patch πάντως που χρησιμοποιείς άλλο κουμπί για τη λήψη φωτο αντί αυτό της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Οταν λες το πανω πλαστικο,της οθονης η του πληκτρολογιου(το οποιο νομιζω ειναι μεταλλικο). Αυτα τα δυο ειναι μαζι. Το μεταλικο πλαισιο ειναι κολλημενο πανω στο πλαστικο και ειναι σαν ενα σωμα. Ριξε και μια ματια στο youtube δεν το χω ψαξει αλλα ολο και κατι θα χει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WGIBSON Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 (edited) εχω το κ750 , ειχα εγκαταστησει το myphone explorer,ελληνικη εκδοση, και καποιους οδηγους για το κ750 απο το softpedia. ο υπολογιστης μου ανοιγε κανονικα τους φακελους του μεμορυ στικ οχι ομως και το myphone explorer , το οποιο εβγαζε καποιο σφαλμα σχετικα με ..obex.... τι φλεγον ζητημα ομως ειναι οτι, οταν κανω ασφαλη απεγκατασταση και βγαζω το usb τοτε κανει reset ο υπολογιστης αυτοματα εχει κανεις καμια ιδεα?? σας ευχαριστω προκαταβολικα για να μην αφηνω αναπαντητα προβληματα το ζητημα λυθηκε , εκανε conflict το myphone explorer με το προγραμμα Lockmyfolder το απεγκατεστησα και ολα ΟΚ Edited June 1, 2011 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Συνδέω το κινητό με το pc (μέσω του usb) και τον τελευταίο καιρό, όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία στο κινητό μου γράφει το pc "Η δισκέτα στην μονάδα προορισμού είναι γεμάτη. Βάλτε στη μονάδα μια νέα δισκέτα για να συνεχίσετε". Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; (με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια :p ) (Όταν αντιγράφω ή μετακινώ αρχείο από το κινητό στο pc δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο αντίστροφο εμφανίζει την ειδοποίηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Συνδέω το κινητό με το pc (μέσω του usb) και τον τελευταίο καιρό, όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία στο κινητό μου γράφει το pc "Η δισκέτα στην μονάδα προορισμού είναι γεμάτη. Βάλτε στη μονάδα μια νέα δισκέτα για να συνεχίσετε". Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; (με όσο το δυνατόν πιο απλά λόγια :p ) (Όταν αντιγράφω ή μετακινώ αρχείο από το κινητό στο pc δεν υπάρχει πρόβλημα. Στο αντίστροφο εμφανίζει την ειδοποίηση) με ποιο προγραμμα κανεις συγχρονισμο?? κατεβασε το myponexplorer. επισης περασε και driver για να δουλεψει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Πρόγραμμα; Συγχρονισμό; Δεν σε πιάνω Driver εννοείς το cd-rom του κινητού; Λίγο πιο επεξηγηματικά αν γίνεται για να καταλάβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Πρόγραμμα; Συγχρονισμό; Δεν σε πιάνω Driver εννοείς το cd-rom του κινητού; Λίγο πιο επεξηγηματικά αν γίνεται για να καταλάβω Για να κανεις συγχρονισμο το κινητο με το pc θα πρεπει να περασεις του driver απο το cd-rom που υπαρχει στην βασικη συσκευασια.μετα θα κατεβασεις το προγραμμα myphonexplorer και θα το κανεις εγκατασταση. μετα ο συγχρονισμος ειναι παιχνιδακι. τωρα αμα εχεις windows vista,ισως στο cd-rom να μην υπαρχουν driver! και θα πρεπει να βρεις και να τους κατεβασεις απο το site της sony ericsson. κατι τελευταιο..επειδη το κινητο ειναι παλιο..ο μονος τροπος για να κανεις συγχρονισμο επαφων-μηνυματων ειναι να περασεις driver. επισης για να στειλεις εικονες,ηχους,βιντεο..για μενα η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις ενα bluetooth adaptor (κοστος 10 ευρο) και με ενα κλικ να τα περνας αμεσα στο κινητο..και αντιστροφως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Για να κανεις συγχρονισμο το κινητο με το pc θα πρεπει να περασεις του driver απο το cd-rom που υπαρχει στην βασικη συσκευασια.μετα θα κατεβασεις το προγραμμα myphonexplorer και θα το κανεις εγκατασταση. μετα ο συγχρονισμος ειναι παιχνιδακι. τωρα αμα εχεις windows vista,ισως στο cd-rom να μην υπαρχουν driver! και θα πρεπει να βρεις και να τους κατεβασεις απο το site της sony ericsson. κατι τελευταιο..επειδη το κινητο ειναι παλιο..ο μονος τροπος για να κανεις συγχρονισμο επαφων-μηνυματων ειναι να περασεις driver. επισης για να στειλεις εικονες,ηχους,βιντεο..για μενα η καλυτερη λυση ειναι να αγορασεις ενα bluetooth adaptor (κοστος 10 ευρο) και με ενα κλικ να τα περνας αμεσα στο κινητο..και αντιστροφως. Την διαδικασία με το cd-rom που λες την είχα κάνει παλιότερα. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα την δυνατότητα να στέλνω αρχεία....το πρόβλημα ήρθε ξαφνικά. Επίσης έχω windows xp, αν βοηθάει. Μήπως έχει τιγκάρει η δισκέτα...ή κάτι τέτοιο; Και κάτι άλλο... Το πρόγραμμα που λες να κατεβάσω, σε τι θα βοηθήσει; EDIT: Το πρόβλημα λύθηκε. Φίλε είσαι θεός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2009 Την διαδικασία με το cd-rom που λες την είχα κάνει παλιότερα. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα την δυνατότητα να στέλνω αρχεία....το πρόβλημα ήρθε ξαφνικά. Επίσης έχω windows xp, αν βοηθάει. Μήπως έχει τιγκάρει η δισκέτα...ή κάτι τέτοιο; Και κάτι άλλο... Το πρόγραμμα που λες να κατεβάσω, σε τι θα βοηθήσει; θα κανεις συγχρονισμο ευκολοτερα. αμα θες να με ακουσεις...βγαλε τελειως το pc suite και ξαναπερασε driver και το προγραμμα που σου λεω και μια χαρα θα ειναι μετα τα πραγματα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoss_ Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μια κάρτα μνημης 1GB πόσο περίπου να περιμένω ότι θα κοστίσει; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Μια κάρτα μνημης 1GB πόσο περίπου να περιμένω ότι θα κοστίσει; :( Απο 5 ευρο και ανω.:blink: εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pardalis Δημ. August 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2009 Παιδιά έχω ένα K750 που το μετέτρεψα σε W800, όμως θέλω να το επαναφέρω σε K750. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πού θα βρω το firmware για Κ750? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beman Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Κατά τη γνώμη μου,είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι γίνεται ακόμα συζήτηση για συσκευή ηλικίας άνω των 4 ετών,όταν οι αλλαγές/εξελίξεις γίνονται με τόσο ταχείς ρυθμούς.Το θεωρώ ως ένδειξη επιτυχίας του συγκεκριμένου μοντέλου... Γνωρίζετε άλλες συσκευές (της SE ή άλλης εταιρίας) με τέτοια απήχηση/αντοχή στο χρόνo; ναι φιλε μου γνωριζουμε (nokia 6130 toy 2000...) αλλά το k750i..... πεταει ακομα..........................πολυ καλο θα ελεγα.............. αλλα πλεον για 2ο τηλ ...το ξεπερασε η τεχνολογια και οι απαιτησεις μας......... Παράθεση Samsung Wave - Όχι απλά κύμα...Τσουνάμι ! για αυτο τρεξτε να σωθητε !!!................... :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Καλησπερα παιδια... Αντιμετοπιζω ενα προβλημα με το κ750 μου(αλλα και το w810) το οποιο ειναι κοινο...στην αρχη το επαθε το w810 και στην συνεχεια ξαναπηρα το κ750 απο εναν φιλο γιατι δεν ειχα συσκευη σημερα το πρωι διαπιστωσα το ιδιο προβλημα...εκει λοιπον που παω απο το κουμπακι να ανοιξω την συσκευη κανει την γνωστη δονηση βγαζει για κλασματα το γνωστο σημα της σονυ ερικσον και στην συνεχεια ασπρη οθονη η οποια αναβοσβηνει...στο κ750 μετα απο λιγη ωρα ανοιξε και εκλεισε απο μπαταρια( lol ) και τωρα δεν ανοιγει καθολου οπως και το w810...τι παιζει??γινετε να τα ξαναλειτουργεισω??? Eυχαριστω!!! Υπενθύμιση: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Δοκιμασε να του κανεις αναβαθμιση λογισμικου μεσω SE update service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts