Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδες..Εχω ενα παρατημενο κ750ι και αποφασισα να παιξω λιγο μαζι του..Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω κανα προγραμμα και οδηγιες για να το φλασαρω??Ευχαριστω

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδες..Εχω ενα παρατημενο κ750ι και αποφασισα να παιξω λιγο μαζι του..Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω κανα προγραμμα και οδηγιες για να το φλασαρω??Ευχαριστω

Υπαρχει αναλογο thread.κανε μια αναζητηση :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά ποιό είναι το καλύτερο cam driver για το 750? Θέλω να είναι sharp την ημέρα, χωρίς θόρυβο το βράδυ, και εύκολο στο χειρισμό. Ζητάω πολλά?

Τελικά ποιό είναι το καλύτερο cam driver για το 750? Θέλω να είναι sharp την ημέρα, χωρίς θόρυβο το βράδυ, και εύκολο στο χειρισμό. Ζητάω πολλά?

για κινητο ναι ειναι.

για κινητο ναι ειναι.

Δεν νομίζω φίλε μου. Αν δείς φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο θα καταλάβεις. Δεν έχω απαιτήσεις DSLR.Πάντα μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών, και σε σχέση με τους υπάρχοντες drivers. Οπότε δεν νομίζω οτι ζητάω πολλά. Μάλλον εσύ πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω.

loipon....meta apo poli kairo pou to eixa afisei sto ntoulapi...

apofasisa na to energopioisw to k750i pali. gia na valw ena akoma noumero gt me ena den kaneis doulia...sto thema omws...

loipon eixa valei kwdiko kleidwmatos...

alla den thimame pios ine....iparxei tropos na ton spasw?????

an kapios kserei parakalw.....

Δεν νομίζω φίλε μου. Αν δείς φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο θα καταλάβεις. Δεν έχω απαιτήσεις DSLR.Πάντα μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών, και σε σχέση με τους υπάρχοντες drivers. Οπότε δεν νομίζω οτι ζητάω πολλά. Μάλλον εσύ πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω.

ψαχτηκα και γιαυτο πηρα μια ψηφιακη μηχανη.

loipon....meta apo poli kairo pou to eixa afisei sto ntoulapi...

apofasisa na to energopioisw to k750i pali. gia na valw ena akoma noumero gt me ena den kaneis doulia...sto thema omws...

loipon eixa valei kwdiko kleidwmatos...

alla den thimame pios ine....iparxei tropos na ton spasw?????

an kapios kserei parakalw.....

0000 Κωδικος ξεκλειδωματος για ολα τα sony ericsson.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

0000 Κωδικος ξεκλειδωματος για ολα τα sony ericsson.:)

Κ αν δεν είναι αυτός,με το XS++ το βρήκες...

Γεια σας παιδια!!!

Εχω ενα K750 στο οποιο υπαρχει προβλημα με τη καμερα.

Συνεχεια λεει "open the lens cover" ενω εχω ανοιξει το πορτακι

Μηπως κατι δε κανει καλη επαφη; Εχει μπει σκονη;

Ξερετε αν υπαρχει τροπος να φτιαχνει;

Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης οποτε σκεφτομαι να κανω την "εγχειρηση" μονος μου

Γεια σας παιδια!!!

Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης οποτε σκεφτομαι να κανω την "εγχειρηση" μονος μου

Θα πας αναγκαστικα στο service.συχνο προβλημα αυτο.μονος σου δεν νομιζω να καταφερεις κατι καλυτερο :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πας αναγκαστικα στο service.συχνο προβλημα αυτο.μονος σου δεν νομιζω να καταφερεις κατι καλυτερο :cool:

Να το πάω αλλά θα αξίζει το κόπο από τη στιγμή που είναι εκτός εγγύησης;

Αλλάζουν τη καμερα τελείως;

Ευχαριστώ πολύ!!!!:)

Γεια σας παιδια!!!

ειχε και ενος φιλου μου αυτο το προβλημα απο ενα πεσιμο. μου το εμπιστευτηκε και το εγχειρισα :p αν δεν μασας και το προβληματακι ειναι μια επαφουλα η κατι τετοιο θα τα καταφερεις... δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις λεφτα για σερβις.. ποιος ξερει και ποσα θα θελουν...

ειχε και ενος φιλου μου αυτο το προβλημα απο ενα πεσιμο. μου το εμπιστευτηκε και το εγχειρισα :p αν δεν μασας και το προβληματακι ειναι μια επαφουλα η κατι τετοιο θα τα καταφερεις... δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις λεφτα για σερβις.. ποιος ξερει και ποσα θα θελουν...

Έχω βρει ένα manual από τι ίντερνετ και το σκέφτομαι σοβαρά

Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι θέμα software δε θέλει φλασάρισμα η κάτι τέτοιο;;

Να το πάω αλλά θα αξίζει το κόπο από τη στιγμή που είναι εκτός εγγύησης;

Αλλάζουν τη καμερα τελείως;

Ευχαριστώ πολύ!!!!:)

Δεν σου αλλαζουν τιποτα! απλα σου περναν το αρχικο firmware και τους driver της camera απο την αρχη.φιλοι μου ειχαν το ιδιο ακριβως προβλημα και η λυση ηταν αυτη! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά εμένα εδώ και κανα χρόνο έχει κολήσει ο φάκελος με τα παιχνίδια και ο φάκελος των εφραρμογών. Είχα βάλει βέβαια καμια 130αρια παιχνίδια αλλα δεν εχει να κάνει. κόλησε μετά από απόπειρα εγκατάστασης παιχνιδιού απο τον φάκελο others. Έκανα αναβάθμιση απο το updater της sony ericcson.... καμια ιδέα?
Don't worry be happy

Ρε παιδιά εμένα εδώ και κανα χρόνο έχει κολήσει ο φάκελος με τα παιχνίδια και ο φάκελος των εφραρμογών. Είχα βάλει βέβαια καμια 130αρια παιχνίδια αλλα δεν εχει να κάνει. κόλησε μετά από απόπειρα εγκατάστασης παιχνιδιού απο τον φάκελο others. Έκανα αναβάθμιση απο το updater της sony ericcson.... καμια ιδέα?

Κανε μια εγκατασταση αρχικων ρυθμισεων και σβησε ολη την καρτα σε ενα card reader!

ετσι το προβλημα θα διορθωθει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουν οι συντομευσεις στο δεξι και αριστερο softkey ?

Επισης ο ηχος σε σημειωση ημερολογιου ειναι ενας συντομος ηχος με δονηση , γινεται να βαλω καποιον αλλον ? Δε μπορω να τον ακουσω αυτο εκτος κι αν ειμαι διπλα ..

Αν δε γινεται κατι , καποιος αλλος τροπος υπενθυμισης με ηχο ή δικο του μεγαλης διαρκειας ?

Αλλάζουν οι ήχοι,κ μόνο το δεξί softkey,από όσο ξέρω..

Προσωπικά δε γνωρίζουμε (εγώ δλδ:p) στο http://www.topsony.com,www.se-nse.net έχει οδηγίες

Αλλάζουν οι ήχοι,κ μόνο το δεξί softkey,από όσο ξέρω..

Γνωρίζεις ή έχεις κάποιο link για το πως αλλάζει ο ήχος για την ειδοποίηση;

(Είπα να κάνω μια αναβάθμιση και από τότε έγινε πιο σιγανός και από ψίθυρο :mad: )

Γνωρίζεις ή έχεις κάποιο link για το πως αλλάζει ο ήχος για την ειδοποίηση;

Μαλλον οχι :O

Κριμα αν δεν αλλαζει , για μενα ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα σημειο σε ενα κινητο .

• The title was changed to Sony Ericsson K750i