KostasGre Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Γεια σας παιδες..Εχω ενα παρατημενο κ750ι και αποφασισα να παιξω λιγο μαζι του..Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω κανα προγραμμα και οδηγιες για να το φλασαρω??Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Γεια σας παιδες..Εχω ενα παρατημενο κ750ι και αποφασισα να παιξω λιγο μαζι του..Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω κανα προγραμμα και οδηγιες για να το φλασαρω??Ευχαριστω Υπαρχει αναλογο thread.κανε μια αναζητηση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2008 Τελικά ποιό είναι το καλύτερο cam driver για το 750? Θέλω να είναι sharp την ημέρα, χωρίς θόρυβο το βράδυ, και εύκολο στο χειρισμό. Ζητάω πολλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Τελικά ποιό είναι το καλύτερο cam driver για το 750? Θέλω να είναι sharp την ημέρα, χωρίς θόρυβο το βράδυ, και εύκολο στο χειρισμό. Ζητάω πολλά? για κινητο ναι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. June 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 για κινητο ναι ειναι. Δεν νομίζω φίλε μου. Αν δείς φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο θα καταλάβεις. Δεν έχω απαιτήσεις DSLR.Πάντα μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών, και σε σχέση με τους υπάρχοντες drivers. Οπότε δεν νομίζω οτι ζητάω πολλά. Μάλλον εσύ πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis_87 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 loipon....meta apo poli kairo pou to eixa afisei sto ntoulapi... apofasisa na to energopioisw to k750i pali. gia na valw ena akoma noumero gt me ena den kaneis doulia...sto thema omws... loipon eixa valei kwdiko kleidwmatos... alla den thimame pios ine....iparxei tropos na ton spasw????? an kapios kserei parakalw..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. June 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2008 Δεν νομίζω φίλε μου. Αν δείς φωτογραφίες τραβηγμένες απο το τηλέφωνο θα καταλάβεις. Δεν έχω απαιτήσεις DSLR.Πάντα μιλάμε τηρουμένων των αναλογιών, και σε σχέση με τους υπάρχοντες drivers. Οπότε δεν νομίζω οτι ζητάω πολλά. Μάλλον εσύ πρέπει να ψαχτείς λίγο παραπάνω. ψαχτηκα και γιαυτο πηρα μια ψηφιακη μηχανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 loipon....meta apo poli kairo pou to eixa afisei sto ntoulapi... apofasisa na to energopioisw to k750i pali. gia na valw ena akoma noumero gt me ena den kaneis doulia...sto thema omws... loipon eixa valei kwdiko kleidwmatos... alla den thimame pios ine....iparxei tropos na ton spasw????? an kapios kserei parakalw..... 0000 Κωδικος ξεκλειδωματος για ολα τα sony ericsson.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2008 0000 Κωδικος ξεκλειδωματος για ολα τα sony ericsson.:) Κ αν δεν είναι αυτός,με το XS++ το βρήκες... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamousis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Γεια σας παιδια!!! Εχω ενα K750 στο οποιο υπαρχει προβλημα με τη καμερα. Συνεχεια λεει "open the lens cover" ενω εχω ανοιξει το πορτακι Μηπως κατι δε κανει καλη επαφη; Εχει μπει σκονη; Ξερετε αν υπαρχει τροπος να φτιαχνει; Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης οποτε σκεφτομαι να κανω την "εγχειρηση" μονος μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Γεια σας παιδια!!! Εχω ενα K750 στο οποιο υπαρχει προβλημα με τη καμερα. Συνεχεια λεει "open the lens cover" ενω εχω ανοιξει το πορτακι Μηπως κατι δε κανει καλη επαφη; Εχει μπει σκονη; Ξερετε αν υπαρχει τροπος να φτιαχνει; Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης οποτε σκεφτομαι να κανω την "εγχειρηση" μονος μου Θα πας αναγκαστικα στο service.συχνο προβλημα αυτο.μονος σου δεν νομιζω να καταφερεις κατι καλυτερο :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamousis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Θα πας αναγκαστικα στο service.συχνο προβλημα αυτο.μονος σου δεν νομιζω να καταφερεις κατι καλυτερο :cool: Να το πάω αλλά θα αξίζει το κόπο από τη στιγμή που είναι εκτός εγγύησης; Αλλάζουν τη καμερα τελείως; Ευχαριστώ πολύ!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Γεια σας παιδια!!! Εχω ενα K750 στο οποιο υπαρχει προβλημα με τη καμερα. Συνεχεια λεει "open the lens cover" ενω εχω ανοιξει το πορτακι Μηπως κατι δε κανει καλη επαφη; Εχει μπει σκονη; Ξερετε αν υπαρχει τροπος να φτιαχνει; Το τηλεφωνο ειναι εκτος εγγυησης οποτε σκεφτομαι να κανω την "εγχειρηση" μονος μου ειχε και ενος φιλου μου αυτο το προβλημα απο ενα πεσιμο. μου το εμπιστευτηκε και το εγχειρισα :p αν δεν μασας και το προβληματακι ειναι μια επαφουλα η κατι τετοιο θα τα καταφερεις... δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις λεφτα για σερβις.. ποιος ξερει και ποσα θα θελουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lamousis Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 ειχε και ενος φιλου μου αυτο το προβλημα απο ενα πεσιμο. μου το εμπιστευτηκε και το εγχειρισα :p αν δεν μασας και το προβληματακι ειναι μια επαφουλα η κατι τετοιο θα τα καταφερεις... δεν νομιζω να αξιζει να δωσεις λεφτα για σερβις.. ποιος ξερει και ποσα θα θελουν... Έχω βρει ένα manual από τι ίντερνετ και το σκέφτομαι σοβαρά Φαντάζομαι ότι κάτι τέτοιο δεν είναι θέμα software δε θέλει φλασάρισμα η κάτι τέτοιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Να το πάω αλλά θα αξίζει το κόπο από τη στιγμή που είναι εκτός εγγύησης; Αλλάζουν τη καμερα τελείως; Ευχαριστώ πολύ!!!!:) Δεν σου αλλαζουν τιποτα! απλα σου περναν το αρχικο firmware και τους driver της camera απο την αρχη.φιλοι μου ειχαν το ιδιο ακριβως προβλημα και η λυση ηταν αυτη! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis_87 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 loipon...ton kwdiko tou til ton eixa allaksei... ti ine to xs++ programma???? to exeis??? epsaksa kai den to vriskw....steile mou email ama ine to link na to vrw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalis_87 Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 katevasa to xs++ twra exw allo provlima...odigies xrisis gia to pws telika to leitourgw me to k750..olo error mou vgazei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlibis Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ρε παιδιά εμένα εδώ και κανα χρόνο έχει κολήσει ο φάκελος με τα παιχνίδια και ο φάκελος των εφραρμογών. Είχα βάλει βέβαια καμια 130αρια παιχνίδια αλλα δεν εχει να κάνει. κόλησε μετά από απόπειρα εγκατάστασης παιχνιδιού απο τον φάκελο others. Έκανα αναβάθμιση απο το updater της sony ericcson.... καμια ιδέα? Παράθεση Don't worry be happy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Ρε παιδιά εμένα εδώ και κανα χρόνο έχει κολήσει ο φάκελος με τα παιχνίδια και ο φάκελος των εφραρμογών. Είχα βάλει βέβαια καμια 130αρια παιχνίδια αλλα δεν εχει να κάνει. κόλησε μετά από απόπειρα εγκατάστασης παιχνιδιού απο τον φάκελο others. Έκανα αναβάθμιση απο το updater της sony ericcson.... καμια ιδέα? Κανε μια εγκατασταση αρχικων ρυθμισεων και σβησε ολη την καρτα σε ενα card reader! ετσι το προβλημα θα διορθωθει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Υπαρχει η δυνατοτητα να αλλαξουν οι συντομευσεις στο δεξι και αριστερο softkey ? Επισης ο ηχος σε σημειωση ημερολογιου ειναι ενας συντομος ηχος με δονηση , γινεται να βαλω καποιον αλλον ? Δε μπορω να τον ακουσω αυτο εκτος κι αν ειμαι διπλα .. Αν δε γινεται κατι , καποιος αλλος τροπος υπενθυμισης με ηχο ή δικο του μεγαλης διαρκειας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Αλλάζουν οι ήχοι,κ μόνο το δεξί softkey,από όσο ξέρω.. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Περι του δεξιου προκειται . Γνωριζουμε πως θα τα αλλαξουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Προσωπικά δε γνωρίζουμε (εγώ δλδ:p) στο http://www.topsony.com,www.se-nse.net έχει οδηγίες Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Αλλάζουν οι ήχοι,κ μόνο το δεξί softkey,από όσο ξέρω.. Γνωρίζεις ή έχεις κάποιο link για το πως αλλάζει ο ήχος για την ειδοποίηση; (Είπα να κάνω μια αναβάθμιση και από τότε έγινε πιο σιγανός και από ψίθυρο :mad: ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 Γνωρίζεις ή έχεις κάποιο link για το πως αλλάζει ο ήχος για την ειδοποίηση; Μαλλον οχι :O Κριμα αν δεν αλλαζει , για μενα ειναι ενα απο τα πιο χρησιμα σημειο σε ενα κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts