geofil Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 ναι ακριβώς!αλλά γιατί το παν αυτό? Γιατί θέλανε να του πουλήσουν κάτι άλλο. :) Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Γιατί θέλανε να του πουλήσουν κάτι άλλο. :) προφανώς,η ΝΑΙ,έχεις δίκιο.Μου χει συμβεί κι εμένα.Όταν αγόρασα το W810i αποφάσισε κι η μητέρα μου να πάρει το W710i αλλά εκείνος της είπε δεν είναι καλό.Αυτό ξανάγινε με το W850i με την ηλίθια δικαιολογία ότι δεν πιάνει σήμα!Εμένα που το χουν 2 φίλες πιάνει μια χαρά!Της λέει τώρα να πάρει το W610i!Γερή απάτη,τί λέτε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalex Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Γεια σε ολους και ολες! θελω να σας κανω μια ερωτηση εχει κανεις βαλει cosmote 2in1 σε k750i και αν ναι λειτουργει κανονικα,παρουσιαζει προβληματα και ποια ειναι αυτα? ακομα αν καποιος εχει cosmote 2in1 με αριθμους cosmokarta & what's up θα ηθελα να μου πει αν λειτουργει κανονικα γιατι απο oteshop μου λενε οτι δεν λειτουργει σωστα. σας ευχαριστω για την απαντηση που δωσατε τοσο γρηγορα ισως ελπιζαν οτι θα παρω αλλη συσκευη περιμενω καποιον που ειχε 2in1 σε k750i. Παράθεση hurt.inkshop.gr http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά πήρα ένα Κ750. Πόση ώρα να το φορτίσω πρώτη φορά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Παιδιά πήρα ένα Κ750. Πόση ώρα να το φορτίσω πρώτη φορά?? Μέχρι να δεις στην οθόνη του να γράφει ότι φορτίστηκε. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δεν χρειάζεται περισσότερο?? Δεν πρέπει να είναι κλειστό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Δεν χρειάζεται περισσότερο?? Δεν πρέπει να είναι κλειστό?? Κλειστό θα είναι το τηλέφωνο. Μόλις δεις την ένδειξη ότι φορτίστηκε, είσαι ok. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 μια ερωτηση παιδια και συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει παλια εστελνα java παιχνιδια και προγραμματα απο το pc στο κινητο με bluetooth τωρα χαλασε το bluetooth μου και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να στειλω παιχνιδια απο το καλωδιο usb Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 μια ερωτηση παιδια και συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει παλια εστελνα java παιχνιδια και προγραμματα απο το pc στο κινητο με bluetooth τωρα χαλασε το bluetooth μου και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να στειλω παιχνιδια απο το καλωδιο usb perna to cd pou pires otan agorases to kinito sto pc k me to kalodio pou exeis sindese to.ola 8a ginoun meso tou programatos.einai poli eykolo 8a deis k monos sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 με λιγο ψαξιμο το βρηκα τελικα...επρεπε να τα βαλω στον φακελο αλλα και να τα εγκαταστησω απο εκει Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Eπειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ποιο είναι το τελευταίο firmware που κυκλοφορεί και τι πλεονεκτήματα έχει? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Eπειδή έχω χάσει πολλά επεισόδια μπορεί να με ενημερώσει κάποιος ποιο είναι το τελευταίο firmware που κυκλοφορεί και τι πλεονεκτήματα έχει? Δεν έχουμε νέα έκδοση εδώ και καιρό. Πληροφορίες για τις εκδόσεις λογισμικού και τις αλλαγές εδώ Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Έχω το s.e. k750i και είμαι συνδρομητής με συμβόλαιο στη vodafone. Ποιες είναι οι ακριβείς ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στη συσκευή μου, ώστε να μπορώ να μπαίνω στο internet και να ανοίγω κανονικά ιστοσελίδες και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθώ για να μπαίνω στο internet; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Έχω το s.e. k750i και είμαι συνδρομητής με συμβόλαιο στη vodafone. Ποιες είναι οι ακριβείς ρυθμίσεις που πρέπει να κάνω στη συσκευή μου, ώστε να μπορώ να μπαίνω στο internet και να ανοίγω κανονικά ιστοσελίδες και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθώ για να μπαίνω στο internet; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Καλημέρα.μεσα απο το site της Sony ericsson μπορεις ευκολα να ρυθμισεις την συσκευη σου.ακολουθα τις οδηγιες και οι νεεες ρυθμισεις θα ερθουν με sms στο κινητο σου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros_ Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 Το Κ750 μου είναι VL μπορώ να το αναβαθμίσω κανονικά?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2007 μηπως εχει κανεις mp3 το τραγουδι που παιζει στη διαφημηση της coca cola? που λεει lola lalalala lola. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Καλημέρα.μεσα απο το site της Sony ericsson μπορεις ευκολα να ρυθμισεις την συσκευη σου.ακολουθα τις οδηγιες και οι νεεες ρυθμισεις θα ερθουν με sms στο κινητο σου.:) Ευχαριστώ! Μετά πώς ακριβώς μπορώ να μπω στο internet (διαδικασία); Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ευχαριστώ! Μετά πώς ακριβώς μπορώ να μπω στο internet (διαδικασία); Επιλεγεις Υπηρεσιες ιντερνετ και αν εχεις κανει σωστα τις ρυθμισεις συνδεεσαι κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodwood Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 ρε παιδια μηπως υπαρχει το παιχνιδι deal για το κ750??ευχαριστω! Παράθεση http://i248.photobucket.com/albums/gg174/nithin91/The_Joker_Signature.jpg If you’re good at something, never do it for free... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Επιλεγεις Υπηρεσιες ιντερνετ και αν εχεις κανει σωστα τις ρυθμισεις συνδεεσαι κανονικα. Σ' ευχαριστώ. Συνδέεται κανονικά. Απλά θέλω να ρωτήσω πού ακριβώς εισάγω το url για να το ανοίξω. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Σ' ευχαριστώ. Συνδέεται κανονικά. Απλά θέλω να ρωτήσω πού ακριβώς εισάγω το url για να το ανοίξω. αυτο δεν το ξερω...γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου την υπηρεσια.μια φορα το εκανα απο περιεργεια και :blink: τον επομενο μηνα "φουσκωμενο" τον λογαριασμο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 ρε παιδια μηπως υπαρχει το παιχνιδι deal για το κ750??ευχαριστω! καλησπέρα.:worry: Deal :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 αυτο δεν το ξερω...γιατι δεν εχω χρησιμοποιησει καθολου την υπηρεσια.μια φορα το εκανα απο περιεργεια και :blink: τον επομενο μηνα "φουσκωμενο" τον λογαριασμο. Επικίνδυνα τα πράγματα δηλαδή...:worry: Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Επικίνδυνα τα πράγματα δηλαδή...:worry: Ετσι ακριβώς.εγω παντως την υπηρεσια αυτη την εχω απενεργοποιημενη,γιατι δεν χρησιμευει σε τιποτα.το ιδιο θα σου προτεινα να κανεις κι εσυ ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Ετσι ακριβώς.εγω παντως την υπηρεσια αυτη την εχω απενεργοποιημενη,γιατι δεν χρησιμευει σε τιποτα.το ιδιο θα σου προτεινα να κανεις κι εσυ ;) Να είσαι καλά, φίλε μου!:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts