Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οση ωρα εκανα να διαβασω αυτα που εγραψες θα ηταν καλυτερα να σου εστελνα το κινητο με courier να το μετετρεπες και να μου το εστελνες πισω.

All these are Chinese for me.:lol:

Δεν εχω βρει χρόνο ουτε το δικό μου να μετατρέψω :lol:

Απλά είπα να μεταφέρω τις πληροφορίες που εχω μαζέψει σε apotsi & gongisone

Με λίγο διάβασμα τα Κινέζικα γίνονται εύκολα Ελληνικά . :D

TOWER: Corsair Obsidian 800D | MOTHERBOARD: Asrock Taichi X299 socket 2066 | CPU: Intel Core i7-7820X | RAM: G.Skill TridentZ 16GB DDR4-3200Mhz | GPU: Sapphire Nitro R9 390 8GB {x2} | HDD: Samsung SSD 960 PRO NVMe 512GB | HDD: Seagate Barracuda 1TB | HDD: WD Caviar 1TB | HDD: Seagate Barracuda XT 2TB | HDD: Hitachi Deskstar 1TB | HDD: Samsung F1 Spinpoint 750MB {x2} | DVD-R: Sony Optiarc DVDRW AD-5240S | MONITOR: Samsung SyncMaster P2770 HD {x2}

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"vth1" και εγώ την ίδια απορία για τα 4gb έχω...

Πριν 1 βδομάδα το πήρα και εγώ και πραγματικά είναι αστέρι μετά από mods που πέρασα...

Εν τω μεταξύ ψάχνοντας χτες λίγο στις προηγούμενες σελίδες είδα ότι μέχρι 2GB μπορεί να σηκώσει.

Τώρα, κάποιος τολμηρός που δοκίμασε και την 4GB μπορεί να μας δώσει τα φώτα του

παιδιά χαίρετε και από μένα.πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο K750i και έτσι άφησα το 6600 και το n-gage στην άκρη:p Το κινητό είναι super σε όλα του,εκτός από ένα:

Θέλω να έχω συνέχεια ανοιχτό το bt για να συνδέομαι στο ιντερνετ με το pocket pc.To πρόβλημα είναι ότι αν ξεχάσω ανοιχτό το bluetooth και σβήσει η οθόνη,μόλις πάω να το χρησιμοποιήσω ξανά βγαίνει εκτός. Ενώ δείχνει το σηματάκι ότι είναι ενεργό δεν κάνει σύνδεση με το pocket pc.Aν κλείσω το κινητό και το ξανανοίξω τότε όλα οκ.Αν πατήσω απενεργοποίηση του bluetooth τότε το κινητό κολλάει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία.Το περίεργο είναι ότι αν είναι συνδεμένο το pda και σβήσει η οθόνη του κινητού,δεν απενεργοποιείται η σύνδεση.Υπάρχει κάποια λύση?

Κατά τα άλλα το bluetooth του είναι άψογο και με εντυπωσίασε το γεγονός ότι μπορούν να συνδεθούν περισσότερες απο μία συσκευές ταυτόχρονα:)

παιδιά χαίρετε και από μένα.πριν λίγες μέρες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο K750i και έτσι άφησα το 6600 και το n-gage στην άκρη:p Το κινητό είναι super σε όλα του,εκτός από ένα:

Θέλω να έχω συνέχεια ανοιχτό το bt για να συνδέομαι στο ιντερνετ με το pocket pc.To πρόβλημα είναι ότι αν ξεχάσω ανοιχτό το bluetooth και σβήσει η οθόνη,μόλις πάω να το χρησιμοποιήσω ξανά βγαίνει εκτός. Ενώ δείχνει το σηματάκι ότι είναι ενεργό δεν κάνει σύνδεση με το pocket pc.Aν κλείσω το κινητό και το ξανανοίξω τότε όλα οκ.Αν πατήσω απενεργοποίηση του bluetooth τότε το κινητό κολλάει και πρέπει να βγάλω την μπαταρία.Το περίεργο είναι ότι αν είναι συνδεμένο το pda και σβήσει η οθόνη του κινητού,δεν απενεργοποιείται η σύνδεση.Υπάρχει κάποια λύση?

Κατά τα άλλα το bluetooth του είναι άψογο και με εντυπωσίασε το γεγονός ότι μπορούν να συνδεθούν περισσότερες απο μία συσκευές ταυτόχρονα:)

Λίγο περίεργο μου φαίνεται το πρόβλημά σου φίλε μου. Το bluetooth του Κ750 δεν απενεργοποιείται μόνο του. Μήπως το πρόβλημα είναι στο ppc σου;

Λίγο περίεργο μου φαίνεται το πρόβλημά σου φίλε μου. Το bluetooth του Κ750 δεν απενεργοποιείται μόνο του. Μήπως το πρόβλημα είναι στο ppc σου;

δεν εχει σχεση το ppc με αυτο το προβλημα. μαλλον δεν εγινα κατανοητοσ.αν εχω το bt ανοιχτο και σβησει η οθονη του κινητου τοτε οταν την ξανανοιξω και παω να πατησω απενεργοποιηση στο bt κολλαει το κινητο.

Το Κ750i, αντέχει mspd 4gb...;;;:worry:

Αν κ δεν ειμαι 100% σιγουρος, το k750 δεν σηκωνει τοσο μεγαλη καρτα. Μεχρι 2 giga

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Αν κ δεν ειμαι 100% σιγουρος, το k750 δεν σηκωνει τοσο μεγαλη καρτα. Μεχρι 2 giga

Tώρα αν πας να αγοράσεις το Κ750, με τι χωρητικότητας κάρτα στο δίνουν στο πακέτο...;;;

:worry:

Tώρα αν πας να αγοράσεις το Κ750, με τι χωρητικότητας κάρτα στο δίνουν στο πακέτο...;;;

:worry:

64ΜΒ της Sony

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

Εδώ http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=2551 γράφουν εντυπώσεις με χρήση 4gb.

Το σηκώνει απλά υπάρχει καθυστέρηση όταν είναι fullαρισμένη.

Είμαι σε δίλημμα κι εγώ δεν ξέρω τι να πάρω 2 ή 4 gigs.

Mi A3 με EvolutionX 7.5

Παρέγγειλα 4gb για ένας φίλος με W850, σε 5-10 μέρες θα την έχω στα χέρια μου και θα την δοκιμάσω στο K750i...

Για όσους είναι σε δίλλημα λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω λεπτομερέστατα...

Συλλογή κινητών:

SonyEricsson K750@W800, K800@K810,

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

Ίσως άν την φορμάρει κανείς με μεγάλο cluster size να κερδίζει σε ταχύτητα; (χάνοντας σε χώρητικότητα).

Mi A3 με EvolutionX 7.5

64ΜΒ της Sony

oχι παντα.εγω 2 vodafone live k750i που εχω αγορασει..ειχαν μεσα sandisc :blink: !

[sIGPIC][/sIGPIC]

oχι παντα.εγω 2 vodafone live k750i που εχω αγορασει..ειχαν μεσα sandisc :blink: !

Ναι. Οντως. Το εχω δει κ αυτο :X

Αθανατη Vodafone

Παιδιά, σήμερα αγόρασα το K750 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι το κουμπί μουσικής στο πλάι ενεργοποιείται μόνο αν είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά. Για το ραδιόφωνο είναι φυσικό, αλλά για την αναπαραγωγή μέσων γιατί πρέπει να υπάρχουν τα ακουστικά; Μήπως υπάρχει τρόπος να αλλάξει η ρύθμιση (χωρίς να το κάνω W800).

Redmi Note 5

Samsung Note 2 "Eclipse V9 Extreme Mod V2 by Onirama 23-07-2017"

Δεν ισχυει κατι τετοιο...

Δεν ισχυει κατι τετοιο...

Δηλαδή πρέπει να είναι συνδεδεμένα τα ακουστικά και στις δυο περιπτώσεις;

Redmi Note 5

Στo ραδιο, δεν γινεται να δουλεψει χωρις ακουστικα διοτι αυτα λειτουργουν κ ως κεραια. Στο media player ομως δουλευει κ χωρις αυτα

Στo ραδιο, δεν γινεται να δουλεψει χωρις ακουστικα διοτι αυτα λειτουργουν κ ως κεραια. Στο media player ομως δουλευει κ χωρις αυτα

Στο τηλέφωνό μου όταν πατάω το εξωτερικο κουμπί μουσικής βγαίνει μήνυμα "συνδέστε το handsfree για να χρησιμοποιήσετε το κουμπί μουσικής" είτε έχω ρυθμίσει να ανοίγει το ραδιόφωνο είτε την αναπαραγωγή μέσων. Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό μου;

Redmi Note 5

Στο τηλέφωνό μου όταν πατάω το εξωτερικο κουμπί μουσικής βγαίνει μήνυμα "συνδέστε το handsfree για να χρησιμοποιήσετε το κουμπί μουσικής" είτε έχω ρυθμίσει να ανοίγει το ραδιόφωνο είτε την αναπαραγωγή μέσων. Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό μου;

Μια χαρά είναι το κινητό σου... Απλά θέλει λίγο "πείραγμα" για να δουλέψει... Γνωστό και ως patch, το οποίο το έχω κάνει στο δικό μου k750i...

Συλλογή κινητών:

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

Μια χαρά είναι το κινητό σου... Απλά θέλει λίγο "πείραγμα" για να δουλέψει... Γνωστό και ως patch, το οποίο το έχω κάνει στο δικό μου k750i...

Με ποιο πρόγραμμα; Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στο forum αλλά δεν έχω βγάλει άκρη..

Redmi Note 5

64ΜΒ της Sony

Εγώ πάντως που το πήρα απο ΤΙΜ,είxε μέσα sandisc. To ίδιο ισχύει και για όσα κ750 έχω δεί ως τώρα.

Υπάρχουν κάποιοι που βρήκαν μέσα sony;

Εμενα ειχε Sony μεσα. Αλλα το ειχα παρει σχεδον οταν ειχε πρωτοβγει. Ισως τωρα, για να εχουν μεγαλυτερο κερδος (λογω του οτι εχει πεσει πολυ η τιμη του) να βαζουν ως "μανισιες" καρτες της Sandisk οι οποιες ειναι αρκετα φθηνοτερες απο τις Sony.

Με ποιο πρόγραμμα; Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στο forum αλλά δεν έχω βγάλει άκρη..

Και ούτε πρόκειτε να βγάλεις... Εγώ έψαξα σε ξένα fora και βρήκα την λύση την οποία σε λίγες μέρες θα την παρουσιάσω στο blog μου...

Συλλογή κινητών:

Nokia N80i, E51i, 3120c,

Motorola V220, V300,

Siemens M75, LC KC550.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i