Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το K750i με την έκδοση R1CA021 και παρατήρησα ότι οι ποιότητα των φωτογραφιών που βγάζει είναι χαμηλότερη σε σχέση με το ίδιο τηλέφωνο ένος φίλου μου (με παλιότερο firmware) με τις ίδιες ρυθμίσεις. Φταίει το firmware που έχω; Το νεότερο ξέρετε αν έχει καλύτερη ποιότητα λήψης;
there is no knowledge that is no power

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν από 2 εβδομάδες αγόρασα και εγώ το Κ750i.Έχω κάποιες ερωτήσεις.Όταν το φορτίζω όση ώρα και να το βάλω η μπαταρία όταν πατάω τα πλαΐνά κουμπιά μου λέει 96% και μετά από 2 λεπτά έχει πέσει στο 94%.Έχει πρόβλημα η μπαταρία μου?Υπάρχει τρόπος να δω ημερομηνία κατασκευής?Το stick ήταν μέσα στο κιν και όχι μέσα στο κουτί.Είναι φυσιολογικό αυτό ή το είχε άλλος πριν από εμένα?Και τέλος την κάμερα εξωτερικά με τι μπορώ να την καθαρίζω χωρίς να την γρατζουνίσω?
No comment

Πριν από 2 εβδομάδες αγόρασα και εγώ το Κ750i.Έχω κάποιες ερωτήσεις.Όταν το φορτίζω όση ώρα και να το βάλω η μπαταρία όταν πατάω τα πλαΐνά κουμπιά μου λέει 96% και μετά από 2 λεπτά έχει πέσει στο 94%.Έχει πρόβλημα η μπαταρία μου?Υπάρχει τρόπος να δω ημερομηνία κατασκευής?Το stick ήταν μέσα στο κιν και όχι μέσα στο κουτί.Είναι φυσιολογικό αυτό ή το είχε άλλος πριν από εμένα?Και τέλος την κάμερα εξωτερικά με τι μπορώ να την καθαρίζω χωρίς να την γρατζουνίσω?

Είχα παρατηρήσει και εγώ την, κάτω του 100%, ένδειξη όταν το τηλέφωνό μου ήταν ακόμη καινούργιο καθώς και την απότομη μείωση του ποσοστού χωρίς ουσιαστική χρήση. Το δεύτερο μάλιστα το κάνει ακόμη και τώρα. Το γεγονός πως το τηλέφωνό μου για 18 μήνες λειτουργεί τέλεια δηλώνει οτι η μπαταρία σου δεν έχει κατά πάσα πιθανότητα κανένα πρόβλημα. Εξάλλου η ένδειξη του υπολοίπου χρόνου λειτουργίας ήταν και είναι προσεγγιστική, κατά δήλωση της SE.

Μια πολύ καλή προσέγγιση της ημερομηνίας κατασκευής του τηλεφώνου είναι να κοιτάξεις την μπαταρία σου. Στο ασημένιο πλαίσιο με μαύρους χαρακτήρες στο τέλος της δεύτερης σειράς θα αναφέρει κάτι σαν 06W15 ή 05W24 ή κάτι ανάλογο. Τα πρώτα δύο ψηφία είναι ο χρόνος και τα δύο τελευταία η εβδομάδα παραγωγής δηλαδή 15η εβδομάδα του 2006 και 24η εβδομάδα του 2005 αντίστοιχα. Όλα αυτά με την επιφύλαξη πως το τηλέφωνό σου έχει την μπαταρία που τοποθέτησε ο κατασκευστής.

Αν το τηλέφωνο είναι καινούργιο νομίζω πως η MSDUO έπρεπε να βρίσκεται εκτός του τηλεφώνου στην θήκη της.

Οτιδήποτε ανάλογο του μαλακού υφάσματος χωρίς την χρήση υγρών με βάση το οινόπνευμα θα καθαρίσει την καμερούλα σου.

Η απότομη μείωση της ένδειξης της μπαταρίας δεν είναι bug. Η ένδειξη δείχνει το υπόλοιπο της μπαταρίας ανάλογα με την χρήση της στιγμής. Αν δουλεύεις bt ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, η ένδειξη μειώνεται αισθητά. Αλλά αν δεν χρησιμοποιείς καμία λειτουργία του κινητού για λίγο, η ένδειξη της μπαταριας θα ανέβει, μιας και υπολογίζει το υπόλοιπο ανάλογα και πάλι με την χρήση της στιγμής.

Η ένδειξη της μπαταρίας των SE είναι πολύ πιο ενδεικτική και σωστή από αυτές άλλων εταιριών.

Ok παιδιά.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Αυτό με το stick με έβαλε λίγο σε σκέψεις.Κατασκευή μου δίνει 06W38.Παίζε μήπως ρόλο ότι είν vl έκδοση?
No comment

Καλησπερα!Εδω και λιγες μερες εχω αγορασει το κ750ι αλλα δεν μου αρεσει η μαυρη προσοψη...Ξερετε αν εχουν κυκλοφορησει προσοψεις για το συγκεκριμενο κινητο και αν ναι που μπορω να τις βρω?Επισης αληθευει οτι η προσοψη του W800i ταιριαζει και στο κ750ι?Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Allo everybody!Prin kammia bdomada phra to K750i apo th vodafone,me to R1CA021..kai omologw oti den pisteua oti tha einai toso kalo!Basika,me paraksanepse polu to gegonos oti h MSDUO htan mesa sth suskeuh..Twra pou to diabasa kai parapanw skeftomai mhpws telika einai fusiologiko.Epeidh parolo pou to exw xrhsimopoihsei polu ligo,exw arxisei na pisteuw oti to logismiko ths vodafone den aksiopoiei eparkws tis dunatothtes tou kinhtou...Yparxei kapoios asfalhs -oso to dunaton- tropos na to allaksw monos mou?Katalabainw oti h apanthsh tha brisketai pithanotata kapou mesa sthn...eguklopaideia twn posts gia to K750i ..ksekinhsa na diabazw,alla kapou stis 20 selides...ta paiksa!:blink:

ps:sxetika me thn MSDUO..bgainei mexri 1 h 2 GB??Epeidh epsaksa sta e-shops alla mperdeutika apisteuta me tis toses memory cards pou uparxoun..mporei kapoios na mou pei poia akribws einai auth pou tou "tairiazei"?

Σειρά μου για κανα 2 ερωτησούλες

1. Πως μπορω να μετατρεψω αρχεία βιντεο σε 3gp?

2. Υπάρχει καμια εφαρμογη παρόμοια με το πολυ καλο converter της νοκια που μετατρεπει ολες τις μοναδες μετρησης μεταξυ τους? πχ. εκατοστα σε ιντσες, κιλα σε λιβρες, φαρεναιτ με κελσιου κτλ κτλ.

Ευχαριστω!

Έχουν απαντηθεί και τα 2 άπειρες φορές.

1 Με quicktime, Xilisoft 3GP Video Converter και πολλά-πολλά άλλα.

2 Κατέβασε αυτό: http://briefcase.pathfinder.gr/file/geofil/25868/468392

Ok παιδιά.Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Αυτό με το stick με έβαλε λίγο σε σκέψεις.Κατασκευή μου δίνει 06W38.Παίζε μήπως ρόλο ότι είν vl έκδοση?

Άρα η μπαταρία του τηλεφώνου σου είναι κατασκευασμένη μεταξύ 17 και 23 Σεπτεμβρίου 2006 , πράγμα που σημαίνει πως το τηλέφωνό σου είναι πολύ καινούργιο. Το μόνο που "παίζει" είναι να έχει αντικατασταθεί η μπαταρία σε χρησιμοποιημένο τηλέφωνο αλλά αυτή είναι εξαιρετικά τραβηγμένη πιθανότητα. Εξαρτάται από ποιόν το αγόρασες και πόσο αξιόπιστος είναι.

Το ότι είναι VL δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί και το δικό μου VL ήταν και την MSDUO την είχε σφραγισμένη.

Άρα η μπαταρία του τηλεφώνου σου είναι κατασκευασμένη μεταξύ 17 και 23 Σεπτεμβρίου 2006 , πράγμα που σημαίνει πως το τηλέφωνό σου είναι πολύ καινούργιο. Το μόνο που "παίζει" είναι να έχει αντικατασταθεί η μπαταρία σε χρησιμοποιημένο τηλέφωνο αλλά αυτή είναι εξαιρετικά τραβηγμένη πιθανότητα. Εξαρτάται από ποιόν το αγόρασες και πόσο αξιόπιστος είναι.

Το ότι είναι VL δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί και το δικό μου VL ήταν και την MSDUO την είχε σφραγισμένη.

Και εγω πριν απο 2-3 βδομάδες περιπου που το πηρα, η κάρτα ηταν τοποθετημένη στο τηλέφωνο. VFLIVE

Phoinix is i686 optimized: archlinux.org

He bursts into flames and is reborn from his ashes…

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω πριν απο 2-3 βδομάδες περιπου που το πηρα, η κάρτα ηταν τοποθετημένη στο τηλέφωνο. VFLIVE

ki ego agorasa ena kainourio k750i non-VL xthes kai thn msduo thn eixe epano kai oxi sfragismeni.... to mono kako einai, oti to kainourio k750i pou agorasa exei cid49:( kai den douleyei to Far manager:O

ps:sxetika me thn MSDUO..bgainei mexri 1 h 2 GB??Epeidh epsaksa sta e-shops alla mperdeutika apisteuta me tis toses memory cards pou uparxoun..mporei kapoios na mou pei poia akribws einai auth pou tou "tairiazei"?

H κάρτα και στο δικό μου τοποθετημένη ήταν.

Τώρα για το ποιά κάρτα του "ταιριάζει" ... Ms Duo PRO μέχρι 4 giga είσαι ΟΚ και αν βρεις και μεγαλύτερη βάλτη και αυτή (πέστο και σε μας όμως)... Eγώ έχω 2 giga και κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που θα παρατηρήσεις είναι μια καθυστέρηση στην έναρξη του κινητού και τίποτα περισσότερο... :wink:

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Το K750i μου βγάζει φωτογραφίες χειρότερης ποιότητας απ' ότι τα άλλα K750i (έχω βάλει τις σχετικές ρυθμίσεις στις βέλτιστες). Έχω ακούσει κάτι για drivers φωτογραφικής. Ξέρετε τι παίζει; Μήπως θα βοηθούσε μία αναβάθμιση firmware;
there is no knowledge that is no power

Έβαλα το Mobitrack και θα ήθελα να ρωτήσω αν το έχει δουλέψει κανένας σε Κ750 γιατί έχω κάποιες απορίες.

Ξέρει κανείς τίποτα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς.

Το K750i μου βγάζει φωτογραφίες χειρότερης ποιότητας απ' ότι τα άλλα K750i (έχω βάλει τις σχετικές ρυθμίσεις στις βέλτιστες). Έχω ακούσει κάτι για drivers φωτογραφικής. Ξέρετε τι παίζει; Μήπως θα βοηθούσε μία αναβάθμιση firmware;

Αν είναι θέμα software, και όχι λάθος στο hardware που θα απαιτούσε service, ναι, είναι πιθανόν να βοηθήσει η αναβάθμιση. Η αναβάθμιση του firmware της κάμερας είναι μέρος των αναβαθμίσεων του λογισμικού.

επειδη ψαχνουμε αρκετοι για το συγκεκριμενο θεμα στο site http://www.getjar.com αν επιλεξετε τη συσκευη μας και κανετε αναζητηση με τη λεξη gps βγαζει καποιες εφαρμογες. απο αυτες το gmaps για παραδειγμα ειναι πολυ καλο γιατι χρησιμοποιειται και χωρις bluetooth gps και βγαζει χαρτες η δορυφορικες φωτογραφιες απο ολο τον κοσμο και απο ελλαδα και μαλιστα με δυνατοτητα μεγαλου ζοομ. εχει και καποιοες αλλες που ειναι για εντοπισμο radar προυποθετει ομως μια μικρη υνεργασια μεταξυ των χρηστων. Εχει διαφορα. Δεν εχω αγορασει ακομα συσκευη bluetooth gps, αν εχει κανεις ας ριξει μια ματια στα προγραμματα κι ας μας πει πως συνδιαζεται η χρηση τους με το gps.εχω κ μια απορια αν εχει χρησιμοποιησει κανεις το nav4all. μετα την εκκινηση προσπαθει να κατεβασει τη γλωσσα και τις φωνητικες οδηγιες κατευθυνσης αλλα λεει οτι δε βρισκει συνδεση gprs ενω ολα τα προγραμματα που εχω π.χ. το opera συνδεονται ανετα μεσω gprs. τι μπορει να φταιει; sorry για το μεγαλο post:O αλλα νομιζω οτι εχει ενδιαφερον αν βγει κατι...:happy:

Έτσι ξαφνικά!

Το είχα πάνω στο γραφείο συνδεδεμένο με το Bluetooth και άκουσα τον ηχο που κάνει όταν χάνει την σύνδεση του. Προσπάθησα να το επανασυνδέσω με το bluetooth αλλά ήταν κολλημένο. Το έσβησα και ...δεν ξανανοιξε...

Το έχει πάθει κανένας άλλος???

Το κινητό είναι ήδη στο σερβις και με την ευκαιρία ζήτησα να μου αλλάξουν και το joystick που είχε αρχίσει να μου τη δινει στα νεύρα...:wacko:

Σε 7 εργάσιμες είπαν.

αλλο κι αυτο... το να χασει τη συνδεση παει κι ερχεται αλλα να μην ξανανοιγει!!! αν δεν αντιδρα καθολου μηπως ειναι προβλημα της μπαταριας η των επαφων της; οταν σου πουν απο το σερβις ενημερωσε. ειμαι πολυ περιεργος να δω τι συνεβη. αντε υπομονη...

παρεπιπτοντως μηπως ξερει κανεις αν γινεται και αν ναι να μου πει τα βηματα που πρεπει να κανω για να χρησιμοποιησω το κινητο σαν modem για τον υπολογιστη; εχω βαλει τα scripts και ξερω οτι γινεται μαλλον με το mobile networking wizard, αλλα πώς;

αλλο κι αυτο... το να χασει τη συνδεση παει κι ερχεται αλλα να μην ξανανοιγει!!! αν δεν αντιδρα καθολου μηπως ειναι προβλημα της μπαταριας η των επαφων της; οταν σου πουν απο το σερβις ενημερωσε. ειμαι πολυ περιεργος να δω τι συνεβη. αντε υπομονη...

Οι επαφές είναι εντάξει γιατί το κινητο άνοιγε μέχρι να μου ζητήσει PIN. Mε το που έβαζα το PIN το κινητό έσβηνε.

Έβαλα άλλη κάρτα που είχα με απενεργοποιημένο PIN και το κινητό άνοιξε κανονικά (νόμιζα...:( ) Αλλά πάλι δεν έκανε τίποτε και όταν πατούσες για μενού... έσβηνε. Τελος πάντων, πήγε για σερβις μπας και αναστηθεί...

Α, παρεπιπτόντως, ενώ όταν το είχα αγοράσει μου είχαν πει για ένα χρόνο εγγυηση, στο σερβις που κοιταξαν το IMEI μου είπα ότι έχω 2 χρόνια!!!:)

Α, παρεπιπτόντως, ενώ όταν το είχα αγοράσει μου είχαν πει για ένα χρόνο εγγυηση, στο σερβις που κοιταξαν το IMEI μου είπα ότι έχω 2 χρόνια!!!:)

Βλακείες σου είχαν πει. Δεν υπάρχει κινητό που να έχει 1 χρόνο εγγύηση, εδώ και 2 χρόνια περίπου.

• The title was changed to Sony Ericsson K750i