Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η online αναβάθμιση γίνεται με το καλώδιο που έχει στο κουτί ;

Ναι :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ να κάνω online update , έχω την έκδοση R1AA008 και μου βγάζει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση , το κινητό μου έχει την τελευταία!!!Φυσικά κάνω σωστά όλη την διαδικασία κι έχω dsl 512.Πώς εξηγείται αυτή η περίπτωση ;

Το κινητό είναι καινούριο το πήρα πρίν μια εβδομάδα.

http://i49.photobucket.com/albums/f289/agalmata/CaptureWiz002.jpg

Δεν γίνεται τίποτα , όλο το ίδιο μου βγάζει!!!!Την μια κολλάει στο , αφήστε το κουμπί c και την άλλη μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση.Βέβαια η μπαταρία μου δεν είναι πλήρως φορτισμένη ,είναι λίγο πάνω από την μέση , αλλά δεν νομίζω να επηρρεάζει την διαδικασία .

Δεν γίνεται τίποτα , όλο το ίδιο μου βγάζει!!!!Την μια κολλάει στο , αφήστε το κουμπί c και την άλλη μου λέει ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση.Βέβαια η μπαταρία μου δεν είναι πλήρως φορτισμένη ,είναι λίγο πάνω από την μέση , αλλά δεν νομίζω να επηρρεάζει την διαδικασία .

Για δοκίμασε πάλι αφού τη φορτίσεις πλήρως...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Η μπαταρία δεν έχει σχέση με την αναβάθμιση.

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, η μπαταρία ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ σχέση με την αναβάθμιση, πρέπει να είναι φούλ φορτισμένη.

Εκτός αυτού υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην κατανάλωση της συσκευής ανάλογα με την αναβάθμιση.

αρα έχει....

Στην περίπτωση του φίλου ομως για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται απ το σύστημα σωστά και δεν παίζει ρόλο το αν είναι φορτισμένο η όχι.

Καταρχήν δές αν το τηλέφωνο σου είναι RED η BROWN και τί CID είναι.

Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα στο πρόγραμμα αναβάθμισης, δοκίμασε να αφαιρέσεις το πρόγραμμα και να το περάσεις εκ νέου στον υπολογιστή σου.

Αν το πρόβλημα ήταν στην μπαταρία θα σου έβγαζε άλλο μήνυμα λάθους (καλού κακού φόρτισε την)

xerei kanenas pou tha vrw efarmoges gia to k750i ???

Xalara Gia Ola Yparxei Lush....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις, η μπαταρία ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ σχέση με την αναβάθμιση, πρέπει να είναι φούλ φορτισμένη.

Εκτός αυτού υπάρχουν διαφοροποιήσεις στην κατανάλωση της συσκευής ανάλογα με την αναβάθμιση.

αρα έχει....

Στην περίπτωση του φίλου ομως για κάποιο λόγο δεν αναγνωρίζεται απ το σύστημα σωστά και δεν παίζει ρόλο το αν είναι φορτισμένο η όχι.

Μπορεί επίσης να υπάρχει πρόβλημα στο πρόγραμμα αναβάθμισης, δοκίμασε να αφαιρέσεις το πρόγραμμα και να το περάσεις εκ νέου στον υπολογιστή σου.

Αν το πρόβλημα ήταν στην μπαταρία θα σου έβγαζε άλλο μήνυμα λάθους (καλού κακού φόρτισε την)

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ή όχι η κατάσταση της μπαταρίας, πάντως εγώ όσες φορές έκανα αναβάθμιση ποτέ δεν ήταν πλήρως φορτισμένη. Έχω κάνει και με την μπαταρία στο 55%.

xerei kanenas pou tha vrw efarmoges gia to k750i ???

Δες στο http://www.myphone.gr/software/category-15.html

Νίκος Καββαδίας

αρα έχει....

Red Brown Cid ? Για δώστε μια βοήθεια περί αυτών..

αρα έχει....

Για πες μας και που το είδες αυτό. Λέει πουθενά ο κατασκευαστής ότι μπαταρία πρέπει να είναι φούλ φορτισμένη και δεν το είδα; Τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία με την αναβάσθμιση του λογισμικού;

Από την στιγμή που η μπαταρία είναι φορτισμένη μέχρι την μέση για να μην σου μείνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτός αυτού μάλλον ξεχνάς ότι όσο είναι συνδεμένο με το pc το κινητό φορτίζεται.

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ή όχι η κατάσταση της μπαταρίας, πάντως εγώ όσες φορές έκανα αναβάθμιση ποτέ δεν ήταν πλήρως φορτισμένη. Έχω κάνει και με την μπαταρία στο 55%.

Φυσικά. Ούτε εγώ έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση με το κινητό πλήρως φορτισμένο.

xerei kanenas giati sto kinhto mou (exw to k750i) se genikes grammes tis foto mou tis vgazei tholes? kai genika ean einai vradi exw sta version thn R1AA008

Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!:

xerei kanenas giati sto kinhto mou (exw to k750i) se genikes grammes tis foto mou tis vgazei tholes? kai genika ean einai vradi exw sta version thn R1AA008

Μπορείς να ανεβάσεις κάπου μια φωτογραφία για να την δούμε; και να την συγκρίνουμε με τις δικές μας.

Παιδια επιδη εχω επιδοτηση απο vodafone kai thelw na parw to k750 mporeite na mou peite an kserete epidh einai vodafone syskeyh an ektos apo to live den exei kai tipote periorismous se sxesh me to kanoniko free k 750?

milame gia polu xalia foto kai ephseis exw energopoihsh kai thn epilogh gia kontinh lhpsh

Για πες μας και που το είδες αυτό. Λέει πουθενά ο κατασκευαστής ότι μπαταρία πρέπει να είναι φούλ φορτισμένη και δεν το είδα; Τι σχέση μπορεί να έχει η μπαταρία με την αναβάσθμιση του λογισμικού;

Από την στιγμή που η μπαταρία είναι φορτισμένη μέχρι την μέση για να μην σου μείνει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτός αυτού μάλλον ξεχνάς ότι όσο είναι συνδεμένο με το pc το κινητό φορτίζεται.

Το λέει στο manual της αναβάθμησης που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ(από την επίσημη ιστο-σελίδα της SE για την online αναβάθμηση του Κ750,είναι PDF στα Αγγλικά,σελίδα 4 πάνω πάνω) και λέει:

"After instalation make sure that:

1.The phone is fully charged

2.The USB cable or Desk stand is connected to the PC"

(edit: ) Και όχι,το κινητό δεν φορτίζει κατά την αναβάθμηση !!!!

milame gia polu xalia foto kai ephseis exw energopoihsh kai thn epilogh gia kontinh lhpsh

Καλησπέρα φίλε μου!

Μάλον είναι πρόβλημα στην ρύθμηση της κάμερας!

Δηλαδή:

Όταν προσπαθείς να βγάλεις μια φωτό αφήνεις το τηλ. να εστιάσει;

Δηλαδή το λευκό διακεκομένο τετράγωνο γίνετε πράσινο και η πράσινη κουκίδα πάνω αριστερά σταματάει να αναβοσβήνει;

Αν όχι τότε το πρόβλημά είναι στην εστίαση!

Τη λειτουργία για κοντηνή λήψη (macro) {Ενα σημα με ένα λουλουδάκι κάτω κάτω σωστά;}, απενεργοποίησε την! Χρειάζετε μόνο αν θες να βγάλεις κάτι από ΠΟΛΥ κοντά! Σε κανονική ληψη έχει αρνητηκά αποτελέσματα!

Μήπως έχεις αφήσει και τη νυχτερινή λήψη ενεργή; (Το σήμα με το φεγγαράκι)

Καταστρέφει και αυτό την ποιότητα την μέρα!

Για δοκήμασε κάτι από αυτά και αν μπορείς ανέβασε κάποια φωτό για να συγκρήνουμε!

http://img371.imageshack.us/img371/8670/abarth8pf.jpg

click me....

twra pou ta evgala auta pws einai??? Sorry kiolas alla einai to prwto mou ericsson!!!

Το λέει στο manual της αναβάθμησης που μπορείς να κατεβάσεις από εδώ(από την επίσημη ιστο-σελίδα της SE για την online αναβάθμηση του Κ750,είναι PDF στα Αγγλικά,σελίδα 4 πάνω πάνω) και λέει:

"After instalation make sure that:

1.The phone is fully charged

2.The USB cable or Desk stand is connected to the PC"

(edit: ) Και όχι,το κινητό δεν φορτίζει κατά την αναβάθμηση !!!!

Είναι σίγουρο ότι αναβάθμιση γίνεται χωρίς να είναι φουλ φορτισμένο. Απλά σου υπενθυμίζουν ότι δεν πρέπει να μείνεις στην μέση λόγω μπαταρίας. Λογικό είναι. Αν εσύ το φορτίζεις πλήρως πριν ξεκινήσεις την αναβάθμιση τότε μάλλον ανήκεις στην μειοψηφία. Εγώ δεν το έκανα ποτέ και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Την ώρα της αναβάθμισης σαφώς και δεν φορτίζεται

twra pou ta evgala auta pws einai??? Sorry kiolas alla einai to prwto mou ericsson!!!

Φίλε Teohaz οι φωτό που ανέβασες, παρόλο που είναι μικρογραφίες δεν θυμίζουν καθόλου Κ750. Και δεν φαίνεται να είναι θέμα ρυθμίσεων. Οι φωτό είναι πολύ χάλια. Ότι και ρυθμίσεις να είχες δεν θα υπήρχε τόσος κόκκος.

γνωρίζετε αν το κ750 μπορει να δεχθει 2gb καρτα μνήμης?

φανταζομαι ναι,ενας φιλος εχει μια memory stic pro duo sandisc 2 giga και την χρησιμοποιει στο w800i και δουλευει μια χαρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson K750i