evvi Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Άνοιξε το μόνος σου. Είναι πολύ εύκολο και θα γλιτώσεις από πολλούς μπελάδες. Για οδηγίες εδώ: http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=870&hl=ripped ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ? :( ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ:worry: Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Παρακαλω οπως σβησετε το συγκεκριμενο διπλο post. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 υστερα απο 2 μηνες και κατι ημερες, μου παρεδωσαν ολοκαινουρια συσκευη (η πλακετα που λεγαμε) και ειναι SE (οχι VL)... Δυστυχως, η χρονικη περιοδος ηταν η χειροτερη για εμενα καθως πριν απο λιγες ημερες εκανε ο πατερας που εγχειρηση καρδιας, και αναγκαστηκα (τελικως..) να παρακαλεσω τον υπευθυνο της SE να μου βρει οπωςδηποτε μια συσκευη. Τεσπα, λεπτομερειες θα πω στο αναλογο thread για τα service points... Αυτο που παρατηρησα στο καινουριο λογισμικο R1A.. ειναι οτι οι φωτο ειναι αρκετα καλυτερες (βιντεο δεν τσεκαρα ακομα). Πιο γρηγορα μενου κτλ κτλ. ΑΛΛΑ ενα μεγαλο μειονεκτημα που δεν διορθωσαν ακομα 1) Στη παρουσια των SMS (εισερχομενα, σταλμενα κτλ) αλλα και στις αναπαντητες - εφοσον η προεπιλεγμενη γλωσσα του κινητου ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ - αντι για το γνωστο "πμ" και "μμ" εμφανιζονται κινεζικα. Μικρο μεν, αλλα σημαντικο για την ολη παρουσια του κινητου. 2) Στα εισερχομενα και στα σταλμενα, οταν βλεπεις την λιστα με τα SMS (δεν εχει σημασια αν εχεις επιλεξει παρουσιαση με λεπτομερειες η μονο ημερομηνια) και πατησεις το δεξι κουμπι για τις επιλογες σε ενα SMS, τοτε το κινητο φαινεται να "κολλαει" και μετα απο αρκετη ωρα, ανοιγει το μενου αυτο. Η καθυστερηση συνεχιζεται ακομα και οταν επιλεξεις μια επιλογη απο το μενου αυτου, πχ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κτλ κτλ. ---- ΟΜΩΣ, αν ανοιξεις το SMS που θελεις και εισαι στην αναγνωση του, και πατησεις παλι το δεξι κουμπι για το μενου αυτο, η καθυστερηση δεν υπαρχει... Περιεργο μεν, ενοχλητικο δε. Μεχρι στιγμης αυτα.. Καποια μικροκολληματα (ασπρες οθονες) εφαγε με κατι παλια παιχνιδια για το Κ700 αλλα τιποτα το σημαντικο. Η συνεργασια με το bluetooth 662 ειναι καταπληκτικη με πολυ καλη αποκριση και εμβελεια. Το ιδιο και με τα mp3s με πολυ μικρη καθυστερηση στην αλλαγη των (shuffle mode δοκιμασμενο σε Sony memory card 1GB). Αυτα οσον αφορα την περιφημη τελευταια αναβαθμιση. Ισως χρειαζεται κανα reset εφοσον δεν εμφανιζεται αυτο το προβλημα σε κανεναν αλλον. Αλλα προς το παρον δεν θα το τολμησω ακομα. Οπως καταλαβαινετε, δεν ειχα τον χρονο να το δοκιμασω παραπανω. Τα σχολια οσον αφορα την SE K Omnitech στο αντιστοιχο thread. Χρονια πολλα σε ολους :) (ωραιες φατσουλες) A! θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που εδωσαν το link Και μας ενημερωσαν για το περιφημο προγραμμα My phone explorer (η κατι τετοιο). ΤΟ αντιστοιχο προγραμμα που ειχε το Κ750, δεν αναγνωριζε το κινητο μου - παρολο που εκανε μια χαρα συχρονισμο με το Outlook... οποτε αναγκαστικα δοκιμασα το εν λογω προγραμμα. Πολυ απλο, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ! και πολυ αποτελεσματικο. Μια φορα εφαγε κολλημα μονο την ωρα που το ειχα συνδεδμενο και την ιδια στιγμη αλλαζα theme στο κινητο, αλλα τιποτα σπουδαιο. Δεν προλαβα να το τσεκαρω ιδιαιτερα και να δω αν στο backup κραταει και τα γεννεθλια και ολες τις πληροφοριες που κραταει το Outlook, αλλα φανταζομαι πως γινεται αυτο.. ε? :O Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ Σ'ευχαριστω Ευη :rolleyes: Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 υστερα απο 2 μηνες και κατι ημερες, μου παρεδωσαν ολοκαινουρια συσκευη (η πλακετα που λεγαμε) και ειναι SE (οχι VL)... Δυστυχως, η χρονικη περιοδος ηταν η χειροτερη για εμενα καθως πριν απο λιγες ημερες εκανε ο πατερας που εγχειρηση καρδιας, και αναγκαστηκα (τελικως..) να παρακαλεσω τον υπευθυνο της SE να μου βρει οπωςδηποτε μια συσκευη. Τεσπα, λεπτομερειες θα πω στο αναλογο thread για τα service points... Αυτο που παρατηρησα στο καινουριο λογισμικο R1A.. ειναι οτι οι φωτο ειναι αρκετα καλυτερες (βιντεο δεν τσεκαρα ακομα). Πιο γρηγορα μενου κτλ κτλ. ΑΛΛΑ ενα μεγαλο μειονεκτημα που δεν διορθωσαν ακομα 1) Στη παρουσια των SMS (εισερχομενα, σταλμενα κτλ) αλλα και στις αναπαντητες - εφοσον η προεπιλεγμενη γλωσσα του κινητου ειναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ - αντι για το γνωστο "πμ" και "μμ" εμφανιζονται κινεζικα. Μικρο μεν, αλλα σημαντικο για την ολη παρουσια του κινητου. 2) Στα εισερχομενα και στα σταλμενα, οταν βλεπεις την λιστα με τα SMS (δεν εχει σημασια αν εχεις επιλεξει παρουσιαση με λεπτομερειες η μονο ημερομηνια) και πατησεις το δεξι κουμπι για τις επιλογες σε ενα SMS, τοτε το κινητο φαινεται να "κολλαει" και μετα απο αρκετη ωρα, ανοιγει το μενου αυτο. Η καθυστερηση συνεχιζεται ακομα και οταν επιλεξεις μια επιλογη απο το μενου αυτου, πχ ΣΤΟΙΧΕΙΑ κτλ κτλ. ---- ΟΜΩΣ, αν ανοιξεις το SMS που θελεις και εισαι στην αναγνωση του, και πατησεις παλι το δεξι κουμπι για το μενου αυτο, η καθυστερηση δεν υπαρχει... Περιεργο μεν, ενοχλητικο δε. Μεχρι στιγμης αυτα.. Καποια μικροκολληματα (ασπρες οθονες) εφαγε με κατι παλια παιχνιδια για το Κ700 αλλα τιποτα το σημαντικο. Η συνεργασια με το bluetooth 662 ειναι καταπληκτικη με πολυ καλη αποκριση και εμβελεια. Το ιδιο και με τα mp3s με πολυ μικρη καθυστερηση στην αλλαγη των (shuffle mode δοκιμασμενο σε Sony memory card 1GB). Αυτα οσον αφορα την περιφημη τελευταια αναβαθμιση. Ισως χρειαζεται κανα reset εφοσον δεν εμφανιζεται αυτο το προβλημα σε κανεναν αλλον. Αλλα προς το παρον δεν θα το τολμησω ακομα. Οπως καταλαβαινετε, δεν ειχα τον χρονο να το δοκιμασω παραπανω. Τα σχολια οσον αφορα την SE K Omnitech στο αντιστοιχο thread. Χρονια πολλα σε ολους :) (ωραιες φατσουλες) A! θα ηθελα να ευχαριστησω τα παιδια που εδωσαν το link Και μας ενημερωσαν για το περιφημο προγραμμα My phone explorer (η κατι τετοιο). ΤΟ αντιστοιχο προγραμμα που ειχε το Κ750, δεν αναγνωριζε το κινητο μου - παρολο που εκανε μια χαρα συχρονισμο με το Outlook... οποτε αναγκαστικα δοκιμασα το εν λογω προγραμμα. Πολυ απλο, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ! και πολυ αποτελεσματικο. Μια φορα εφαγε κολλημα μονο την ωρα που το ειχα συνδεδμενο και την ιδια στιγμη αλλαζα theme στο κινητο, αλλα τιποτα σπουδαιο. Δεν προλαβα να το τσεκαρω ιδιαιτερα και να δω αν στο backup κραταει και τα γεννεθλια και ολες τις πληροφοριες που κραταει το Outlook, αλλα φανταζομαι πως γινεται αυτο.. ε? :O Το thread της διαμαρτυριας για τα service points http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=86871&page=4 Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 As apantisei kapoios.... to: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=429 kanei gia to k750? ti diafora exei apo to: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=279 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 As apantisei kapoios.... to: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=429 kanei gia to k750? ti diafora exei apo to: http://www.katerelos.gr/product_info.php?products_id=279 ???? ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΤΑ ΑΠΛΑ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ (85Ε) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ PRO ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ Κ750. ΣΟΡΥ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ:( Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Κάνεις λάθος οι Duo Pro κάνουν για το κ750. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Κάνεις λάθος οι Duo Pro κάνουν για το κ750. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ 256ΜΒ Duo Pro ΣΤΟ ΚΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikel Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 paidia pote na perimenoume miosi timis gia to k750? plisiazei mipws o adikatastatis tou k750?{leme twra} Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/8zc0csfk7pvik1f4kgwd.jpg http://www.greekgamers.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ! ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ 256ΜΒ Duo Pro ΣΤΟ ΚΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕ Μάλλον δεν θα της είχες κάνει format στο Κ750i κ δεν την διάβαζε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ekana tora anabathmisi me tin 038...pou mporo na vro ti alaxei apo thn proigoumeni? efxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 μεχρι τι χωρητικοτητας καρτα μπορουμε να βαλουμε 1 ή 2 gb? προσπαθω να δω την εκδοση λογισμικου αλλα οταν κανω δεξι βελακι με παει στις συντομευσεις.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ας σε βγάλει όπου να ναι...εσύ συνεχίζεις κανονικά τον συνδυασμό μέχρι να σε βγάλει στο "κρυφό μενού". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papas Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 το εκανα και μου λεει R 1N035.παλια ειναι.αξιζει να βαλω καποια νεωτερη?μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα,ουτε κολημα με το κινητο. για την καρτα ποια η γνωμη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 το εκανα και μου λεει R 1N035.παλια ειναι.αξιζει να βαλω καποια νεωτερη?μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα,ουτε κολημα με το κινητο. για την καρτα ποια η γνωμη σας? Καλησπερα.εφοσον δεν σου εχει βγαλει κανενα προβλημα εως τωρα..δεν υπαρχει και λογος να την αλλαξεις! καρτα νομιζω οτι εχει βγει 2Giga.παντως μεχρι 1Giga υπαρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ? :( ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ:worry: Άμα το κάνεις προσεχτικά δεν παθαίνει τίποτα... Εμένα μεγαλύτερη ζημιά μου κάνανε στο Service... Εγώ το άνοιξα άρχοντας, το έφτιαξα και το έκλεισα :) Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Απο την σελιδα την ερικσον Memory Stick PRO Duo™ Μια mini περιφερειακή συσκευή αποθήκευσης (μέχρι 2GB) ικανή να αποθηκεύει φωτογραφίες, μουσική, εφαρμογές και άλλα. Συμβατή με πολλές κάμερες. Υπολογιστές και άλλες συσκευές Ισχυει αυτο? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242 Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Απο την σελιδα την ερικσον Ισχυει αυτο? http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242 ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 2GB ΚΑΡΤΑ Η΄ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ? ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=124900&asource=K750I_BLACK ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ OLYMPUS ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 2GB ΚΑΡΤΑ Η΄ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ? ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=124900&asource=K750I_BLACK ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ OLYMPUS ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ Ξερω οτι υπαρχει 2gb καρτα και που αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στο k750i. Αυτα που λεω πιο πανω ειναι απο την σελιδα της ερικσον, γραφει απλα οτι ταιριαζει σε φωτογραφικες μηχανες και τετοια. Ασχετο δηλαδη Και κατι αλλο: Τι διαφορα εχει η PRO απο την απλη? Η ταχυτητα μηπως? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Ξερω οτι υπαρχει 2gb καρτα και που αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στο k750i. Αυτα που λεω πιο πανω ειναι απο την σελιδα της ερικσον, γραφει απλα οτι ταιριαζει σε φωτογραφικες μηχανες και τετοια. ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ Κ750 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟ eSHOP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΚΙ ΕΚΕΙ Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΟΥ Κ750 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ.ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΝ ΤΟ eSHOP ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΑΚΙ ΕΚΕΙ ΟΚ. Ευχαριστω Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΨΗ? :( ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΝΗ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ:worry: Από ότι φαίνεται, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεί κινητό που να μην θέλει άνοιγμα και καθάρισμα από σκόνες. Μάλιστα κατά την γνώμη μου, είναι αναγκαίο τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο... Εχω δει δύο Κ750 απο έχουν έρθει απο service (το ένα απο vodafone) και σας λέω οτι τα "τσακίζουν" για να τα ανοίξουν. Οι οδηγίες της σελίδας πολύ καλές απλά να προσθέσω ότι αντί για την "χατζάρα" που χρησιμοποιεί ο τύπος καλύτερα είναι να χρησιμοποιήσετε "πενάκι" απο κιθάρα-μπουζούκι. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ ΟΥΤΕ ΚΙΘΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ??? :cry: :cry: :cry: ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟ ΛΥΠΑΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΑΚΙ ΜΟΥ... Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts