fostirop Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Φίλοι μου καλησπέρα. :) Πριν λίγες ώρες έγινα κάτοχος ενός ολοκαίνουργιου Κ750i. Έχω μια απορία. Υποτίθεται ότι η κάμερα ανοίγει με το που ανοίγουμε το κάλυμά της, σωστά; Γιατί εμένα: 1) Δεν μου το κάνει αυτό και 2) όταν ανοίγω την κάμερα είτε πατώντας το σχετικό κουμπί, είτε από το μενού και έχοντας ανοιχτό το κάλυμα, μου βγάζει το μήνημα "Ανοίξτε το κάλυμμα του φακού";;; Any help please; :O Κάτι πρέπει να παίζει με το ελασματάκι που είναι στην άκρη το καλύμματος και με το οποιο καταλαβαίνει η συσκευή πότε είναι ανοιχτό (το πορτάκι) και πότε κλειστό! Προτείνω να το πας πίσω την Δευτερα κιόλας για αντικατάσταση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 mia erwthsh , exw to k750i , ti ginete me to drm ? exw katebasei to programma alla pos douleuei ?? odigies ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Κάτι πρέπει να παίζει με το ελασματάκι που είναι στην άκρη το καλύμματος και με το οποιο καταλαβαίνει η συσκευή πότε είναι ανοιχτό (το πορτάκι) και πότε κλειστό! Προτείνω να το πας πίσω την Δευτερα κιόλας για αντικατάσταση!!! Είδα τον φίλο που ρώτησε για τα φράγκα που κοστίζει η αντικατασταση του keypad και κοίταξα στο cnn.cn .Συμπτωματικά διαθέτει αυτες τις μέρες το κύκλωμα στο οποίο στηρίζεται το κουμπάκι που ανοιγοκλείνει με το καπάκι. Εμένα έχει σπασει το κουμπάκι και απλά πρέπει να αλλάξω αυτο το κυκλωματάκι. Λόγο του σπασίματος, δεν υποστηρίζεται απο την εγγύηση (αυτο κατάλαβα). Που θέλω να καταλήξω; Στο cnn.cn το διαθέτουν με 9.50$ . Δεν ξέρω αν θυμάστε τα μηνύματα μου για το εξουσιοδοτημενο service της Τζωρτζ (Omnitech). Για αυτήν ακριβώς την αντικατάσταση μου ζήτησαν 165ευρώ χωρις το φ.π.α. . εκατον εξήντα πεντε ευρω. Το αντιληφθήκατε το νόημα; "οκ" είχα πει τοτε, έσπασε το κουμπάκι, δεν καλυπτεται απο την εγγύηση, μου ζητάν αντικατάσταση κάποιου ακριβού κυκλωματος. Δεν ήξερα και δεν τους κατηγόρησα για το ύψος της αξίας του ανταλακτικου. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!!! Ενα ανταλακτικό των 10ευρώ θα μου το χρέωναν 200????????? OMNITECH ΣΤΗΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ Κύριοι. Οδός Τζωρτζ. Εκει να πάτε. Συμφέρει. Ειναι απατεώνες! Έχω μείνει με το στόμα ανοικτό δλδ. Δείτε το Link του ανταλακτικού :http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750id750iw800i-original-flex-cable-p-498.html και πείτε μου δλδ ποιος θα ξαναπατήσει το πόδι του μέσα σε εκείνο το κατάστημα (ως πολύ ποιοτικό μου το σύστησαν στην τηλ.γραμμή της SonyEricsson. Σαν τα μουτρα τους ενα πραγμα) Και μία πιό κοντινή φώτο : http://cnn.cn/shop/images/k750ribbon.jpg (το κουμπάκι που λέμε ειναι αυτο το κοντό λοξό μάυρο πλαστικό σκατουλάκι που εντοπίζεται στο κέντρο της φώτο. Αυτο είναι τρομαρά εύθραστο και μόνο έμπειρος τεχνικός μπορεί να το προσέξει κατάλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tthawth Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 poso lete na kanei ayth h basi tou keypad pola fraga h @@? na 3ero Δεν γνωρίζω την πολιτική χρέωσης. Έχω μείνει άφωνος αν διαβάσεις και το μήνυμα που άφησα πριν λίγο. Πάντως μπορείς να δεις το συγκεκριμένο λινκ: http://cnn.cn/shop/sonyericsson-k750i-c-28_105.html . Εκει το site διαθέτει μερικά ανταλακτικά για το K750. Αν το επισκέφτεσαι συχνα θα δεις οτι σε τακτα χρονικα διαστήματα φέρνει νέα ανταλακτικά ή του τελειώνουν τα παλια. Ίσως όμως δεις το ανταλακτικό που μας λές οτι χαλασε για να παρεις μια ιδεα της τιμής του. Εαν δε το δεις ίσως τους τελείωσε οπότε περιμενε μερικες μερες να το ξαναβαλουν στο site. Όσο για το Service Υπολόγισε και κάποια έξοδα εργασίας και όταν σου πουν την τελική αξία ή θα έχεις πέσει μέσα ή θα σου ζητήσουν τίποτα τρελές ταρίφες γιατι έτσι γουστάρουν. Όπως και να έχει, θα πρεπει να σε ενημερώσουν στο service για το κοστος, πριν προχωρήσουν σε επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Κάτι πρέπει να παίζει με το ελασματάκι που είναι στην άκρη το καλύμματος και με το οποιο καταλαβαίνει η συσκευή πότε είναι ανοιχτό (το πορτάκι) και πότε κλειστό! Προτείνω να το πας πίσω την Δευτερα κιόλας για αντικατάσταση!!! Από περιέργεια πάντως ρώτησα σε ένα κατάστημα (beep) και μου είπαν ότι αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό στα κ750 και μου πρότειναν να το πάω ή για αντικατάσταση ή...για αναβάθμιση! :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Από περιέργεια πάντως ρώτησα σε ένα κατάστημα (beep) και μου είπαν ότι αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό στα κ750 και μου πρότειναν να το πάω ή για αντικατάσταση ή...για αναβάθμιση! :confused: ΑΜΑΝ!!! τι μπόμπα είναι αυτή που πέταξες? αυτοί στο... (beep) είναι αξιόπιστοι? Μπάς και είναι μια-δύο μεμονομένες περιπτώσεις? Ρωτάω γιατί μαζεύω "χαρτί" για να το πάρω και εγώ. Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Από περιέργεια πάντως ρώτησα σε ένα κατάστημα (beep) και μου είπαν ότι αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά συχνό στα κ750 και μου πρότειναν να το πάω ή για αντικατάσταση ή...για αναβάθμιση! :confused: Δεν νομίζω η αναβάθμηση να κάνει παίξει!!! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι στο beep ή όχι! :O Εγώ το πήρα από ΤΙΜ Center. Το κακό είναι ότι αν και επιτόπου άνοιξε η υπάλληλος το κουτί για επιβεβαίωση ότι όλα όσα πρέπει να είναι μέσα στο κουτί ήταν όντως, εντούτοις δεν το δοκίμασα επί τόπου. Αύριο θα τους το πάω πρωί πρωί. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχουν άλλο να μου δώσουν. :( Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο συχνό το πρόβλημα. Αλλιώς οι απάντησεις στο πρώτο μου ποστ θα ήταν του στυλ..."κλασσικό" πρόβλημα, δες στην τάδε σελίδα κλπ κλπ :p Και μάλλον δεν πρέπει να είναι θέμα λογισμικού, οπότε μια αναβάθμιση δεν νομίζω κι εγώ να βοηθήσει ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Μια εξαιρετική ανάλυση για τις φωτογραφικές δυνατότητες του Κ750 και σύγκριση βήμα-βήμα με το ΝΟΚΙΑ Ν90 , υπάρχει εδώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΗΜΑΔΙ Κ ΘΕΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ..Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΡΑ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΗΜΑΔΙ Κ ΘΕΛΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΞΕΡΩ..Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΣΑΝ ΝΕΡΑ... http://www.megaupload.com/?d=27FBKF0Y Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Για τον φίλο που έχει πρόβλημα με τα ακουστικά του μία εναλλακτική είναι και αυτή στο link εάν πιάνουν τα χέρια σου. http://www.k750i.org/index.php?page=guide&id=1 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΒΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΔΕ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΒΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΔΕ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ. Ναι! Αν δεν το κάνεις αυτό θα το χαλάσεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Νομιζω οτι θελει πολυ προσοχη και ειδικευση για να μην παρμεβεις στη πλακετα του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Θα συνιστούσα να μην την κάνεις την εγχείρηση Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι στο beep ή όχι! :O Εγώ το πήρα από ΤΙΜ Center. Το κακό είναι ότι αν και επιτόπου άνοιξε η υπάλληλος το κουτί για επιβεβαίωση ότι όλα όσα πρέπει να είναι μέσα στο κουτί ήταν όντως, εντούτοις δεν το δοκίμασα επί τόπου. Αύριο θα τους το πάω πρωί πρωί. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα έχουν άλλο να μου δώσουν. :( Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι και τόσο συχνό το πρόβλημα. Αλλιώς οι απάντησεις στο πρώτο μου ποστ θα ήταν του στυλ..."κλασσικό" πρόβλημα, δες στην τάδε σελίδα κλπ κλπ :p Και μάλλον δεν πρέπει να είναι θέμα λογισμικού, οπότε μια αναβάθμιση δεν νομίζω κι εγώ να βοηθήσει ιδιαίτερα. Τελικά το πήγα και φυσικά μου το άλλαξαν αμέσως. Τώρα άρχισα το "ψάξιμο" του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a66fm Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΔΥΟ ΒΙΔΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΔΕ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΡΗΞΑ. βγαλε τις τεσσερις βίδες http://www.out.gr/modules/FreeDrive/user_folders/stavros/seback.JPG και αφού βγάλεις πρώτα και το πισω καπάκι, δες στο πάνω και πίσω μερος του τηλεφώνου για άλλες 2 βίδες.... :!: :!: θα συμφωνούσα όμως με τους άλλους φίλους στο ΝΑ ΜΗΝ κάνεις τον "Σουηδό Γιακούμπ" αλλά καλήτερα να το πάς σε service της μαμας εταιρίας :!: :!: Παράθεση .....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GFGO Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Kalispera exo to K750 apo tis 10/7/05 kai exei faei merikes toumpes omosprin mia ebdomada kapios m........ pou tou eixa dosei to kinhto na dei kamia photo tou epese kai ekane bathouloma stin prosopsi kai thelo na to pao stin antiprosopia na mou baloun kainourgia .Tha kano mia apli erotisi xerete pou einai hantiprosopia tis SONY Ericsson sthn Athina i sta boreia proastia?? Παράθεση AMD Rulez :alien: Για σενα μια ζωη Λυκοβρυσαρα μου θα τραγουδω..........Και του χρονου σε πιο μεγαλα σαλονια....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 mia erwthsh , exw to k750i , ti ginete me to drm ? exw katebasei to programma alla pos douleuei ?? odigies ? Υπήρχαν αναλυτικές οδηγίες στο tiscali, αλλά μάλλον τις κατέβασαν... Anyway, είναι πολύ απλό, ειδικά αφού έχεις ήδη το πρόγραμμα: 1. Τρέχεις την εφαρμογή. 2. Πατάς το κουμπί "add" και σου ανοίγει παράθυρο από όπου επιλέγεις τα κομμάτια (*.mp3) που θέλεις να μετατρέψεις (όχι αναγκαστικά ένα, όσα θέλεις). 3. Αφού ολοκληρώσεις τη λίστα σου, πατάς το κουμπί "Create DRM content". Θα δημιουργηθεί ένα folder "DRM" (εκεί όπου ήταν αποθηκευμένα και τα αρχικά mp3 - εναλλακτικά ορίζεις άλλο path μέσα από το options\configuration). Μέσα σε αυτό θα βρεις αντίγραφα από τα τραγούδια που του ζήτησες να μετατρέψει. Θα έχουν extension .dm. Αυτά τα *.dm τα μεταφέρεις στο τηλέφωνο. Παίζουν κανονικά σαν *.mp3 και μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν ήχοι κλήσης (ακόμα και σε έκδοση voda live). Δεν μπορείς όμως να τα στείλεις σε άλλο τηλέφωνο. Καλή επιτυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Kalispera exo to K750 apo tis 10/7/05 kai exei faei merikes toumpes omosprin mia ebdomada kapios m........ pou tou eixa dosei to kinhto na dei kamia photo tou epese kai ekane bathouloma stin prosopsi kai thelo na to pao stin antiprosopia na mou baloun kainourgia .Tha kano mia apli erotisi xerete pou einai hantiprosopia tis SONY Ericsson sthn Athina i sta boreia proastia?? Κατέβασε αυτό το pdf, περιέχει όλα τα service points στην Αθήνα! ;) Τελικά το πήγα και φυσικά μου το άλλαξαν αμέσως. Τώρα άρχισα το "ψάξιμο" του! Άντε, καλο...τάξιδο!!!! :rolleyes: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Παίδες καλημέρα σε όλους! σε λίγες μέρες παίρνω επιδότηση από Cote και λέω να πάρω το K750i. 1) Πόσο μπορώ να πουλήσω το S65 που έχω με: καλώδιο Siemens, θήκη, h/f, φορτιστή αυτοκινήτου και με 256 MMC? 2) Έχει και το 750 μια εφαρμογή που ελέγχεις Winamp και mouse από το ίδιο το κινητό, όπως συνέβαινε και στο Κ700? 3) Ισχύει το οτι η Cote δίνει 100€ ότι λογαριασμό και να κάνεις; (άσχετη ερώτηση αλλά πραγματικά θα με βοηθήσει πολύ εάν κάποιος γνωρίζει...) 4) Τί (πρόγραμμα) είναι το dmr? Καλό μήνα σε όλους! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrEnDy_KourdoS Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Τελικά το πήρα το κιν απο γερμανό.Ελπίζω να μη μου έτυχε προβληματικό...R1N035 εκδοση και δεν μπορώ με τιποτα να το συνδέσω με καλώδιο ή bluetooth(εχω εγκαταστήσει drivers και εχω ενεργοποιήσει τις com αλλα τιποτα... μόνο με υπερυθρες μου το βλέπει το κινητό...) Α, και κάτι άλλο... Στα νόκια το handsfree όταν είχες το ραδιόφωνο ανοιχτό και πατούσες το κουμπάκι αποδοχής κλήσεων στο χαντς φρι άλλαζε στον επόμενο αποθηκευμένο σταθμό...Στο κ750 δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? Συγνώμη αμα έχει αναφερθεί ξανά αυτό αλλα μου είναι δύσκολο να θυμάμαι όλες τις ερωτήσεις σε τόσες σελίδες.... Παράθεση http://files.hotlinkhost.net/GcTLd4Hzleg/white_hand.gif http://www.eexi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ΑΜΑΝ!!! τι μπόμπα είναι αυτή που πέταξες? αυτοί στο... (beep) είναι αξιόπιστοι? Μπάς και είναι μια-δύο μεμονομένες περιπτώσεις? Ρωτάω γιατί μαζεύω "χαρτί" για να το πάρω και εγώ. Δημήτρης e tote tha prepei na parete ena I-mate Jam na min exete egnies!! ksero ena poli kalo paidi pou to dini se kali katastasi ! Just 4 U :w00t: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos 364 Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 ....4) Τί (πρόγραμμα) είναι το dmr? To DRM Packager είναι εφαρμογή της Sony που παίρνει τραγούδια mp3 και τα "κλειδώνει" με πνευματικά δικαιώματα (DRM = Digital Rights Management). Δεν επεμβαίνει στο περιεχόμενό τους, παίζουν κανονικά, απλά θεωρούνται πλέον "προστατευμένα". Παίρνουν πλέον extension .dm αντί για .mp3 και δεν μπορείς να τα στείλεις σε άλλο τηλέφωνο. Θα μου πεις, γιατί να τα κάνεις όλα αυτά; Απλά, είναι ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις mp3 σαν ήχους κλήσης σε κινητό με vodafone live. Επειδή, και καλά, τα dm δεν μεταβιβάζονται, άρα δεν απειλούν τα δικαιώματα του καλλιτέχνη... Εσύ, από ό,τι κατάλαβα, πας για cote, άρα δεν σε αφορά το θέμα, το τηλέφωνό σου θα είναι εξ' αρχής ξεκλείδωτο για ελεύθερη χρήση των mp3 χωρίς μαϊμουδιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts