Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ευχαριστω για την απαντηση εχεις αποψη για την μεταφορα στο pc με bluetooth αν τις συμπιεζει?

Όχι φυσικά.

φαντάζομαι οτι είναι απλό αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα περάσω τραγούδια στο κινητό μου;

O μάλλον απλούστερος τρόπος είναι ο εξής:

Συνδέεις το καλώδιο USB στο PC και στο k750i

Το pc αναγνωρίζει την κάρτα μνημης που έχει το k750i

(Απαραίτητο είναι πρώτα και για μία μόνο φορά, να έχεις "περάσει" τον driver απο το CD της συσκευασίας).

Απο την στιγμή που θα βρεις κι εσύ την κάρτα στο My Computer (ή στο "Ο Υπολογιστής μου"), άνοιξε την και βρες τον φάκελο MP3

Σε αυτόν τον φάκελα θα αντιγράψεις όσα τραγούδια θέλεις.

Είναι βέβαια κατανοητό οτι θα πρέπει να έχεις τραγούδια στο PC σου, και αυτά να είναι κυρίως mp3 ωστα να μην πιάνουν τεράστιο χώρο. Μπορείς να μεταφέρεις και .wav τραγούδια αλλά θα πρέπει να αγοράσεις τεράστια κάρτα μνήμη.

Το κόλπο όλο δηλαδή είναι να καταλάβεις οτι απο τη στιγμή που θα συνδέσεις σωστά το k750 με το PC, αποτελεί πλέον έναν έξτρα "σκληρό δίσκο" τον οποίο μεταχειρίζεσαι κατα βούληση. Αλλα τα τραγούδια να τα βάζεις στο MP3 αλλιώς δε θα τα βρίσκει το κινητό μετά...

Όχι φυσικά.

Κάτι θα ξέρει ο φίλος geofil ενώ εγώ προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει Bluetooth για επικοινωνία με τον υπολογιστή. Αλλα εδώ που τα λέμε, γιατί να τις συμπιέζει; Ακόμα κι αν εννοείς την μεταφορά απο το PC προς το k750 Που και πάλι δεν παίζει κάποιος λόγος. Ίσως να χρειάζεται κάποια ρύθμιση το προγραμμα που χειρίζεται το bluetooth στο PC σου (εαν επιμένει να συμπιέζει απο μόνο του)

φαντάζομαι οτι είναι απλό αλλά μπορεί κάποιος να μου πει πως θα περάσω τραγούδια στο κινητό μου;

Πως θα περάσεις τραγούδια;

Με έναν από τους 3 τρόπους:

Υπέρυθρες (δεν είναι και ο πιο γρήγορος τρόπος)

Bluetooth (αν έχεις φυσικά τον αντάπτορα)

Καλώδιο usb (έχεις σίγουρα)

edit

με πρόλαβαν

Καλησπέρα από Σαλόνικα. Μόλις πήρα κι εγώ το VL K750i και το μόνο που αντιμετωπίζω ως πρόβλημα προς το παρών είναι ότι δε μπορώ να μεταφέρω τις επαφές που είχα στο GX20 στο Κ750.

Έχω το infrared MA-620 αλλά δε συνεργάζεται με το Κ750, θέλει το ΜΑ-660.

Πήγα να το ξεγελάσω κατεβάζοντας το λογισμικό του 660 αλλά δε δούλεψε με το 620 που έχω.

Ο κατάλογος είναι σε μορφή .pbf στο PC μου. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να "ανεβάσει" τον κατάλογο στο κινητό και να ενημερωθούν οι επαφές του τηλεφώνου? (σαν αρχείο το ανέβασα αλλά δεν έκανα τίποτα έτσι).

Επίσης, το ΜΑ620 που έχω βλέπει κανονικά το Κ750 και ανταλλάσω κανονικά αρχεία, οπότε οι υπέρυθρες δουλεύουν.

Καμιά ιδέα?

Ευχαριστω για την απαντηση εχεις αποψη για την μεταφορα στο pc με bluetooth αν τις συμπιεζει?

Εγώ έστειλα από το Κ750 στο Κ700 μου, και ενώ η φωτογραφία είναι (1632*1224 @ 344ΚΒ ) , στο Κ700 όταν την έστειλα ήταν (816*612 @ 55ΚΒ ) .

Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχει κάποια σχετική ρύθμιση στο τηλέφωνο ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έστειλα από το Κ750 στο Κ700 μου, και ενώ η φωτογραφία είναι (1632*1224 @ 344ΚΒ ) , στο Κ700 όταν την έστειλα ήταν (816*612 @ 55ΚΒ ) .

Στο k750i δεν υπάρχει σχετική ρύθμιση. Μάλλον το K700 συμπιέζει τις εικόνες που χειρίζεται. Με αφορμή την περίπτωση σου, πριν λίγο μετέφερα μία εικόνα 1764χ1528 στο K750 και διαπίστωσα οτι όχι μονο δεν την συμπίεσε, αλλά την χειρίστηκε με απόλυτη επιτυχία με εντυπωσιακά ζουμ!

Οπωσδηποτε δεν τιθεται θεμα να τις συμπιεζει απο το pc προς το κινητο αλλα απο το κινητο προς το pc εμενα με φοβιζει.

Αν μπορει καποιος ας τραβηξει μια φωτο με το Κ750 σε αναλυση 1632χ1224 και να την στειλει στο pc του μεσω bluetooth να δουμε αν την συμπιεζει.

re paidia pernaw sto kinhto mou mia foto pou exei analush 2500 x 2200 kai ka8e foto basika pou exei tetoia analush kai otan paw stis eikones na th dw den fainete polu ka8ara kai otan paw na kanw zoom kollaei!!gia peraste kai eseis sto kinhto sas mia foto me tetoia analush kai kante auto pou sas eipa!!!8a kollhsei se esas??

To K700 εχει καποιο προβλημα στη ληψη εικονων μεσω ΒΤ.

Δοκιμασε με IR και θα εισαι ΟΚ.

Μια αλλη λυση μεσω ΒΤ, ειναι να συνδεσεις τα 2 κινητα μεσω ΒΤ και μετα απο τις συσκευες μου να κανεις περιηγηση απο το Κ700 στο Κ750 και να "παρεις" την εικονα απο εκει.

To K700 εχει καποιο προβλημα στη ληψη εικονων μεσω ΒΤ.

Δοκιμασε με IR και θα εισαι ΟΚ.

Μια αλλη λυση μεσω ΒΤ, ειναι να συνδεσεις τα 2 κινητα μεσω ΒΤ και μετα απο τις συσκευες μου να κανεις περιηγηση απο το Κ700 στο Κ750 και να "παρεις" την εικονα απο εκει.

Ακριβώς. Το bluetooth sto κ700 είχε προβλήματα γενικώς. Περνούσε παιδικές ασθένειες που δεν υπήρχαν σε παλιότερα κινητά της SE και δεν κατάφεραν με τις αναβαθμίσεις να κάνουν κάτι ουσιαστικό. Το 750 ευτυχώς δεν είχε τέτοια προβλήματα.

kalhmera paidia!

eimai sigouros oti uparxei idh apanthsh alla....ksanarotao logo ogkou ton selidon.

pos mporo na akouo sunexomena ta mp3 sto kinhto mou?molis teleiosei to ena tragoudi stamataei.euxaristo!opoios apanthsei as kanei kai mia apanthsh sto p.m.

euxaristo paidia!

http://www.jesuslovesyou.gr

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ !

Καλημέρα με δεδομενη πλεον την υπαρξη και του W800 θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχουν διαφορες με το k750 οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης, αναπαραγωγη ηχου και τελος μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο καιρο ωστε να φυγει η πρωτη παρτιδα που απο τι λενε μπορει να εχει καποια ψιλοπροβληματακια.

kalhmera paidia!

eimai sigouros oti uparxei idh apanthsh alla....ksanarotao logo ogkou ton selidon.

pos mporo na akouo sunexomena ta mp3 sto kinhto mou?molis teleiosei to ena tragoudi stamataei.euxaristo!opoios apanthsei as kanei kai mia apanthsh sto p.m.

euxaristo paidia!

Απλά κάνεις λίστα αναπαραγωγής και βάζεις τα τραγούδια που θέλεις ν' ακούσεις.

Καλημέρα με δεδομενη πλεον την υπαρξη και του W800 θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχουν διαφορες με το k750 οσον αφορα ποιοτητα κατασκευης, αναπαραγωγη ηχου και τελος μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω λιγο καιρο ωστε να φυγει η πρωτη παρτιδα που απο τι λενε μπορει να εχει καποια ψιλοπροβληματακια.

Απ' ό,τι διαβάζω τουλάχιστον, το 800 είναι καλύτερο και σε ποιότητα κατασκευής και σε αναπαραγωγή ήχου. Δεν λέει κάτι το να περιμένεις, αφού θα το αναβαθμίζεις ούτως ή άλλως μόνος σου. Αν σου αρέσει το εντελώς ξενέρωτο χρώμα του, αγόρασέ το.

re paidia pernaw sto kinhto mou mia foto pou exei analush 2500 x 2200 kai ka8e foto basika pou exei tetoia analush kai otan paw stis eikones na th dw den fainete polu ka8ara kai otan paw na kanw zoom kollaei!!gia peraste kai eseis sto kinhto sas mia foto me tetoia analush kai kante auto pou sas eipa!!!8a kollhsei se esas??

Μαριε, το'χα κανει και εγω αυτο πιο παλια με αναλυση παρομοια με τη δικια σου και ηταν μια απο τις 3 φορες που μου'χε κολλησει!! Οι αλλες 2 ηταν με java παιχνιδια και εφαρμογες. Δε ξερω τι παιχτηκε, μαλλον δε μπορει να αντεξει τοσο υψηλη αναλυση (μεγαλυτερη απο εκεινη που τραβαει)

Αληθευει οτι με το usb καλωδιο που περιεχετε μεσα στην συσκευασια μπορεις να κανεις αναβαθμιση λογισμικου και μονος σου ?

Ναι, αν δεν ειναι voda live

Μαριε, το'χα κανει και εγω αυτο πιο παλια με αναλυση παρομοια με τη δικια σου και ηταν μια απο τις 3 φορες που μου'χε κολλησει!! Οι αλλες 2 ηταν με java παιχνιδια και εφαρμογες. Δε ξερω τι παιχτηκε, μαλλον δε μπορει να αντεξει τοσο υψηλη αναλυση (μεγαλυτερη απο εκεινη που τραβαει)

nai re gamwto omws sto 7610 tou aderfou mou fainotan mia xara!!polu kala fainete!!

kalhmera paidia!

euxaristo paidia!

nai re file alla na kses prepei na pas ''anaparagwgh meswn'' kai na epilekseis ta arxeia pou 8es kai etsi 8a paizoun ola mazi kai oxi ena!!!

nai re gamwto omws sto 7610 tou aderfou mou fainotan mia xara!!polu kala fainete!!

Ισως φαινεται στο 7610 επειδη ειναι smartphone.. Αλλα και παλι δεν ξερω...

Γιατί δεν την περιορίζεις στα 1600χ1200 με κάποιο πρόγραμμα ωστέ να μην σου πιάνει και χώρο στο κινητό; Προσωπικά έχω στείλει φωτο μεγαλύτερης ανάλυσης απο τα 1600χ1200 και την επεξεργάζεται, αλλα προφανώς έχει τα όρια του το κ750ι.

Αλλα το βασικό πρόβλημα δεν ξερω αν ειναι το αν ενα κινητό επεξεργάζεται φωτογραφίες 2500χ2200. Το βασικό πρόβλημα είναι το ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ να θελει κανεις κατι τόσο τεράστιο στο κινητό του! Για όνομα δηλαδη!

Μου φαίνεται κύριε πως είσθε λίγο υπερβολικός. Ακούς εκεί να καθαρίσει το θέμα... Μην είμεθα φαιδροί... Συμφωνώ απόλυτα με τον Blueboy. Υπάρχουν ερωτήσεις τις οποίες κανένα faq δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά για κάποιον που ενδιαφέρεται να "σπρώξει" χρήμα για ένα κινητό.

Me Sigouria?? eh giati ta kanan? giati einai pseftika...koitakse file, ego den eimoun ironikos me to 8ema...aplos leo kai akomi zhtao apo tous mods na kanoun to ti nomizoun einai sosto...exoume idi kataliksi me polles idies erotisis, opou otan kapios theli na mathi gia to kinito den prokeite na diavasi 140 kai selides...sostos? giafto eipa na anoixti kainourgio me kainourgies erotisis...den eipa stamatate na milate, h stamatate na rotate! gia onoma.... lipon o allos pou tsantistike toso poli den tou eipate tipota para kala re file iremise...ego pou eipa ligo parapano, me fagate kai h 2! eleos diladi...gia skeftite to ligo prin apantisete pali me ...ate na min po... kai kati allo, ego to eipa na voithiso tous allous pou exoun provlima kai tha eitan kalitero na arxizame apo arxi! TIPOTA ALLO!...ah gia na min to pareksigisete opos prin, panta filika! .

• The title was changed to Sony Ericsson K750i