Jump to content

Sony Ericsson K750i

florinaperis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισο λεπτο το κινητο γραφει και μεπ οιο τροπο σε mpeg4 το βιντεακι μας/ και κατι αλλο που θα βρουμε προγραμμα μετατροπης δωρεαν απο 3gp se mpeg?

• Απαντήσεις 10,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια μια ερωτηση: γιατι το jbenchmark βγαζει πως η οθονη του εχει 65536 χρωματα

ενω η SE αναφερει 262000? επισης παιρνει αλλες εφαρμογες εκτος των java?

Τις πρώτες μέρες που η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί σωστά, θα μπορώ να συνδέω το τηλέφωνο με την usb; :O

Παιδιά συγνώμη για το spamming, αλλά μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε γιατί επείγει; :!:

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Παιδιά συγνώμη για το spamming, αλλά μήπως μπορείτε να μου απαντήσετε γιατί επείγει; :!:

Νομιζω πως ολοι το εχουν κανει και δεν υπαρχει προβλημα.Βεβαια καλο θα ηταν να το συνδεσεις το κινητο μονο την στιγμη που χρειαζεται να μεταφερεις τα αρχεια . Μιλαμε παντα για τις 3 πρωτες φορτισεις.

Κάθε χαρισματικός ξένος μπορεί να είναι όπως ένας σώφρον Έλληνας και κάθε μη συνετός Έλληνας χειρότερος και από έναν Βάρβαρο.

Μέγας Αλέξανδρος

Η μοναδική γλώσσα στον κόσμο είναι η Ελληνική, όλες οι άλλες είναι απλώς τρόπος επικοινωνίας.

Εγώ του έχω αλλάξει τα φώτα στο USB

( Ναι το XML ανοίγει με notepad αλλά δεν σώζει )

Ο μόνος τρόπος να καταλάβει η Ερικσον το σπαστικό των γραμμάτων είναι να της στείλουμε mail με Αγγλικές λέξεις γραμμένες στα Ελληνικά και στο τέλος να γράψουμε ( Σόρι μπατ γουιθ ινγκλις λαγκουιτζ γουει κανοτ πουτ μορ δαν 6 γουορντς ιν αουαρ μεσατζ )

gia to psp video 9 milaei to paidi!!kai egw exw auto to problhma mporei na gini kati???

παιδια επειδη το psp video9 το χρισιμοποιησα μονο μια φορα και δεν το θυμαμαι καλα δεν ειμαι σιγουροσ γιαυτο που θα πω αλλα μου φαινεται οτι οταν το σωζεισ το αρχειο εχει δυο format mp4 το mp4audio και το mp4video.μηπωσ κανεται μετρατροπη σε mp4audio και οχι σε mp4video; :shifty:

adok13

einai basiko na allakseis tin analysi toy video se 176x144 giati me megalyteri (eixa dokimasei 220x176 oso diladi einai othoni) den trexei to video

den mporw na katalavw giati den mporeis na anoikseis to profiles.xml me to notepad ??!!

egw pantws ekana eukola ti metatroph sto profiles.xml se 176x144 kai to programma metatrepei ta video se mp4 kanonika me eikona kai hxo

Αγγελίες στο Buy & Sell ,μόνο !

Εμένα δεν γίνετε :(

Ασχετο . Ενας φίλος που πήρε το ίδιο κινητό όταν πάει στο κατάσταση κινητού γράφει και τον αριθμό του.Εμένα όχι .Γιατί ?

Εμένα δεν γίνετε :(

Ασχετο . Ενας φίλος που πήρε το ίδιο κινητό όταν πάει στο κατάσταση κινητού γράφει και τον αριθμό του.Εμένα όχι .Γιατί ?

gia na to kaneis auto pou les pas >menou>epafes>epiloges>eidikoi ari8moi>oi ari8moi mou>to kinhto mou.telos kai ekei grafeis to kinhto sou!!kanto kai pes mou an egine!!

geia sas paidia,ti kanate?exo to sony ericsson k 750 vodafone live.kserei kaneis pos mopro na valo gia ixo kliseis mp3 i kapio allo format ixou?an oxi mipos kserei kaneis an mporo na kseklidoso to vodafone live ?

re file uparxei kai ena FAQ gia to k750i pou ta leei ola ekei mesa diabase to prhn rwthseis!!!eleos ka8e mera oloi ta idia rwtane!!!!!!! --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=76910

Παιδιά γιατί όταν συνδέω το κινητό με το usb το PC δεν βρίσκει το κινητό; Χρειάζονται επιπλέον ρυθμίσεις;

ΑΚΥΡΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

xalarose re megale.ama de tin paleveis parata ta

Πας καλά;;;

Παιδια, ψυχραιμια!! Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και πεσατε πανω να τον φατε!:shoot: Νεος χρηστης ειναι. Ενταξει, θα επρεπε να ψαξει αλλα εισασταν και εσεις αποτομοι

gia na apoktiso drm digital rights management pos ginete?

Συμφωνώ απόλυτα με τον mwebber, κι εγώ είμαι κατά των απότομων απαντήσεων και σίγουρα δεν μπορούμε να παίρνουμε κανέναν από τα μούτρα. Επίσης, αναγνωρίζω ότι οι σελίδες είναι πάαααρα πολλές για να τις διαβάσει κανείς όλες. Από την άλλη, για να είμαστε δίκαιοι, για αυτό το λόγο κάποιοι αφιέρωσαν μερικές ώρες για να φτιάξουν αυτό το έρημο FAQ και για αυτό το λόγο υπάρχει και η επιλογή "Αναζήτηση σε αυτό το θέμα" (πάνω δεξιά σε αυτή τη σελίδα).

Φίλε μου nikosagios, αν διάβασες ήδη το FAQ, μάλλον καλό θα ήταν να το ξαναδιαβάσεις: Ερώτηση 31 - στο τέλος της.

Φιλικά προς όλους...

re palikari plaka kaneis ? e?????

1.000.000 atoma to exoyn rotisei edw mesa kai exoyme ftasei stin selida 96 epeidi rotate ta idia kai ta idia EPEIDI VARIESTE NA XREISIMOPIISETE TIN EPILOGH ''ANAZHTHSH'' .

san esena tora tha to rotisoyn mesa se 2 meres alloi 10 atoma parakoloytha kai tha deis .

astona re file an einai aniw8w to paidi!!!nikosagios pare to drm packager apla pata download --> http://www.mobilegd.com/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownloaddetails&lid=273

• The title was changed to Sony Ericsson K750i