scott Δημ. June 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2008 μολις πηρα ενα k750 vodafone live και θελω να το κανω απλο,χωρις να ειναι vodafone.ξερει καποιος πως γινετε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 μολις πηρα ενα k750 vodafone live και θελω να το κανω απλο,χωρις να ειναι vodafone.ξερει καποιος πως γινετε αυτο; Και γιατι να το κανεις?? το κινητο ειναι μια χαρα κι'ετσι ;) στα υποψην οτι χανεις την εγγυηση :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Εχω προβλημα με το joystick. Δεν κανει κατω. Το πεταω? Περνω αλλο? Το παω για φτιαξιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scott Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Και γιατι να το κανεις?? το κινητο ειναι μια χαρα κι'ετσι ;) στα υποψην οτι χανεις την εγγυηση :!: δε με ενδιαφερει η εγγυηση.υπαρχει τροπος να γινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 μολις πηρα ενα k750 vodafone live και θελω να το κανω απλο,χωρις να ειναι vodafone.ξερει καποιος πως γινετε αυτο; γίνεται, για λεπτομέρειες ψάξε στο http://www.topsony.com κάποτε (πριν κανα 2 χρόνια) είχα αναβαθμίσει αρκετά κ750 με επιτυχία!!! αλλά ηταν CID36, με τα CID49 δεν βάζω χέρι πλέον.. άλλαξα κινητό, βαριόμουν να τα μάθω και απ την αρχή, διάβασε καλά ότι υπάρχει και θα βρεις τα πάντα.. Εχω προβλημα με το joystick. Δεν κανει κατω. Το πεταω? Περνω αλλο? Το παω για φτιαξιμο? αν έχει εγγύηση (αγορά εντός διετίας) το πηγαίνεις και στο φτιάχνουν, αλλιώς κάνει κανένα 40άρι στην SE.. έξω μπορείς ίσως να το βρεις και πιο φτηνό EDIT: είπες δεν κάνει κάτω, το πρώτο που θα μπορούσες να δοκιμάσεις είναι σπρέυ επαφών μήπως και στρώσει.... αυτό κάνει και η SE τις πρώτες φορές πριν το joystick παραδώσει πνεύμα Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Πηρα εδω http://www.phone-service.gr και μου λενε 18 ευρω για αλλαγη joystick. Λετε να το παω? Ειναι παγκρατι. Σε αλλο ενα μου ειπαν 30 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Πηρα εδω http://www.phone-service.gr και μου λενε 18 ευρω για αλλαγη joystick. Λετε να το παω? Ειναι παγκρατι. Σε αλλο ενα μου ειπαν 30 ευρω. πολύ καλά είναι όσον αφορά την τιμή αν σκεφτείς ότι κανένα 10άρι ευρώ κάνει το joystick!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 πολύ καλά είναι όσον αφορά την τιμή αν σκεφτείς ότι κανένα 10άρι ευρώ κάνει το joystick!!! λάθος!!κάνουν 25 και +++! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 λάθος!!κάνουν 25 και +++! μιλάω για το εξάρτημα και όχι μαζί με τα περαστικά.. το εξάρτημα είναι ένας πενταπλός διακόπτης.. δεν μπορεί να κάνει από τη λογική και μόνο 25 ευρώ, επαναλαμβάνω σαν εξάρτημα και όχι το πόσο το πουλάει η SE Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Tελικα μου εβαλε ενας φιλος σπρευ για επαφες και ειναι σχετικα οκ. Δεν πιανει κ με την μια αλλα οκ. Δεν αλλαζω το κ750 για τον λογο οτι εχει φως και οχι φλας. Ξερετε ποιο αλλο κινητο εχει οτι εχει το κ750 και εχει φως και οχι φλας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Tελικα μου εβαλε ενας φιλος σπρευ για επαφες και ειναι σχετικα οκ. Δεν πιανει κ με την μια αλλα οκ. Δεν αλλαζω το κ750 για τον λογο οτι εχει φως και οχι φλας. Ξερετε ποιο αλλο κινητο εχει οτι εχει το κ750 και εχει φως και οχι φλας? εννοείς φλας με LED και όχι με Xenon??? το Κ770 ! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ναι ειναι καλο γιατι το χρησιμοποιεις και σαν φακο. Το w810 Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Οποτε μονο αυτα τα 3 εχουν φλας που ταυτοχρονα κανει και σα φακος? Το κ750, w810 και κ770? Ποιο προτεινετε απο ολα? Το κ750 εχει δυνατο φως γιατι εχει 2 led. Τα αλλα εχουν 1 led ή 2? Κανενα που να εχει HSDPA και φωτισμο led ξερετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 To K850 έχει το AF assist που έιναι ένα τριπλό led, αρκετά δυνατό. Μ'άρεσε πολύ περισσότερο σαν φακός από το Κ750. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Μα οποιο κινητο και να παρεις του βαζεις μι εφαρμογη και αυτοματως το flash της συσκευης γινετε φακος.εκτος κ850ι που εχω την νετυπωση οτι δεν γινετε.π.χ. σε κ800ι-κ810ι ισχυει αυτο που λεω και ας εχουν flash xenon.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 άποψή μου είναι να πάρεις το Κ770, το w810 είναι πατάτα!!! είναι ολόιδιο με το κ750, δεν έχω βρει διαφορά ενώ το κ770 είναι σειράς κ800 και κ810 Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 άποψή μου είναι να πάρεις το Κ770, το w810 είναι πατάτα!!! είναι ολόιδιο με το κ750, δεν έχω βρει διαφορά ενώ το κ770 είναι σειράς κ800 και κ810 Το w810i και να θελει να το παρει δεν μπορει να το βρει.επισης το w810i ειναι απο τα πιο επιτυχημενα μοντελα της sony ericsson.ειναι κινητο walkman και με καλη καμερα και αυτοματη εστιαση.πολυ καλυτερο απο το κ750ι :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axileas42 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Το κ850 oντως εχει 3 led και πεζουν σαν φακος? Τοτε ειναι το καλυτερο νομιζω. Υπαρχει διαφορα μεταξυ κ850 και k850i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Το κ850 oντως εχει 3 led και πεζουν σαν φακος? Τοτε ειναι το καλυτερο νομιζω. Υπαρχει διαφορα μεταξυ κ850 και k850i? πρόκειται για το ίδιο κινητό, μιας και το Κ850 βγαινει σε 2 εκδόσεις, το i και το c που σημαίνουν international και china!!! Παράθεση l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Και στην Ελλαδα ολα τα κινητα που κυκλοφορουν εχουν προθεμα "i" και οχι τιποτα αλλο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το οποιο συμφωνα με την Se θα καταργηθει για να αποφευγονται παρεξηγησεις. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Το οποιο συμφωνα με την Se θα καταργηθει για να αποφευγονται παρεξηγησεις. Ακριβώς ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Το κ850 oντως εχει 3 led και πεζουν σαν φακος? Τοτε ειναι το καλυτερο νομιζω. Υπαρχει διαφορα μεταξυ κ850 και k850i? Ναι, ισχύει ο φακός και είχε κανονικά τις επιλογές στο μενού όπως και το Κ750 (on, off, 1 min κλπ). Αυτό μέχρι πριν κάποιους μήνες που είχα τη συσκευή, ρώτα και στο επίσημο του Κ850 μήπως άλλαξε κάτι. Τα led φαίνονται εδώ κάτω από το φλας: http://www.evenmobile.com/forum/tests/sony/K850/15.JPG Στο youtube λογικά θα έχει κάποιο βίντεο για να το δεις. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guard8090 Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Καλησπέρα σε όλους.Αγόρασα σήμερα το i Tech Clip V και προσπαθώ να το κανω pairing με το κινητό αλλά δεν το βρίσκει με τίποτα.Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Tο itech το βάζεις σε pairing mode? Μετά κάνε αναζήτηση από το bluetooth menu του κινητού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts