RAVER Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Σιγουρα υπαρχει το k750i σε αυτο το site? Γιατι κοιταξα και δεν το βρηκα... Υπήρχε,ομως :worry: και σε αλλα e-shop και δεν βρηκα "κομματι". το κινήτο καταργήθηκε..οποιός πρόλαβε...πρόλαβε! Ισως βρεις κανενα κινητο σε πολυκαταστημα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sentfromhell Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Προφανως γι'αυτο το ειχαν μονο 150 ευρω, επειδη αποσυροταν. Ευτυχως το εχει το Πλαισιο 169, μια χαρα. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Και στο e-shop καλά κρατεί.:) Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Και στο e-shop καλά κρατεί.:) Προφανως γι'αυτο το ειχαν μονο 150 ευρω, επειδη αποσυροταν. Ευτυχως το εχει το Πλαισιο 169, μια χαρα. :D :rolleyes: ώσπoυ να τελειώσουν και άπο έκει. πάντως το κινήτο σίγα σίγα..παίρνει τον "πούλο" :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Παιδιά sorry που ρωτάω κάτει που έχει είδη απαντηθεί αλλα δε λειτουργώ με δικό μου pc αλλά ενώς φίλου και δε μπορώ να ψάχνω.Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί δε μπορώ να περάσω τα παιχνίδια απ΄τον υπολογιστή στο κινητό;Είδη το προσπάθησα αλλα μου το έδειεξε ως μη αναγνωρίσημο.:ninja: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Όταν λες ότι προσπαθείς, πως ακριβώς προσπαθείς; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 μπορεις μήπως να μου πείς με ποιό τρόπο? κοιταξε τα pm σου Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Tα περνάω στο κινητό και δε τα αναγνωρίζει. Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboraki Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 πήρα το εν λόγω τηλέφωνο δε μπορώ να μπώ σε σελίδες ας πούμε στο ινσόμνια έβαλα το μινι όπερα αλλά δε συνδέεται λέει στο ιντερνέτ μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση ? σε wap μπαίνει κανονικά (όχι με το όπερα) έχω vodafon μου γράφει failed to connect to the internet go to operamini.com/help whith your desktop browser or contact tour service provider for internet settings ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destroy Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Καλησπέρα έχω να κάνω 1 καταγγελεία:!: χρησιμοπιώ SE από το 1997 το Κ750 που έχω είναι το χειρότερο από όλα.... Για αρχή είχε εναν περίεργο μεταλικό ήχο στο ακουστικό αργότερα κάτι προβλήματα με την οθόνη και καταλήγω στο σήμερα με το να ζητάει κάθε φορά που το ανοίγω αν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η χειμερινή ώρα:mad::mad: Παράθεση it's nice to be important!!!! but it's more important to be NICE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros78 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Περίεργο αυτό που αναφέρεις @destroy. Καλό θα ήταν να τους στείλεις το κινητό πίσω για service. Είσαι μέσα στην εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 μπορει καποιος να μου πει πως θα απενεργοποιησω την φορτιση μεσω usb??εχω ξαναρωτησει και απαντηση καμια.ειδα στο κρυφο μενου αλλου SE κινητου υπαρχει τετοια επιλογη ενω στο k750 οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 μπορει καποιος να μου πει πως θα απενεργοποιησω την φορτιση μεσω usb??εχω ξαναρωτησει και απαντηση καμια.ειδα στο κρυφο μενου αλλου SE κινητου υπαρχει τετοια επιλογη ενω στο k750 οχι Νομιζω οτι δεν γινεται στο k750i.κιέγω ειχα την εντυπωση οτι γινοτανε....αλλα οταν πηγα να το κανω εμεινα "καγκελο" :cry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abacab Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Καλησπέρα έχω να κάνω 1 καταγγελεία:!: χρησιμοπιώ SE από το 1997 το Κ750 που έχω είναι το χειρότερο από όλα.... Για αρχή είχε εναν περίεργο μεταλικό ήχο στο ακουστικό αργότερα κάτι προβλήματα με την οθόνη και καταλήγω στο σήμερα με το να ζητάει κάθε φορά που το ανοίγω αν θα πρέπει να ενεργοποιηθεί η χειμερινή ώρα:mad::mad: Το εχω σαν δευτερο τηλεφωνο. Δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα. Παράθεση abacab Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos79 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Το εχω σαν δευτερο τηλεφωνο. Δεν παρουσιαζει κανενα προβλημα. Κι εγώ νομίζω ότι η φίλη μας η destroy είναι λίιιιγο προκατειλημμένη. Δεν γίνεται ένα τηλέφωνο στο όνομα του οποίου πίνουν νερό χιλιάδες χρήστες, να μας το βγάλεις εσύ τόσο άχρηστο. Αν έπεσες σε περίπτωση και δεν ασχολήθηκες για να διορθώσεις τα προβλήματα, δεν σου φταίει το Κ750 που είναι -κατά γενική ομολογία- ένα καταπληκτικό τηλέφωνο και στέκεται ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία του, στα ίσα απέναντι σε πολύ πιο σύγχρονες συσκευές! Παράθεση Sing as you raise your bow, Shoot straighter than before... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Καλησπέρα παιδιά, είμαι αρκετά χρόνια "νοκιάς", περσί τέτοιο καιρό παραστράτησα και αποκτησα το motorola V3i. Αυτή τη στιγμή ειναι μέσα στο συρτάρι γιατι δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο με το κινητό. 2 φορές το πήγα για σερβις και τα προβλήματα όλο και πληθαινούν, πριν καν συμπληρώσει χρόνο!!!! Σκέφτομαι να αγοράσω ένα κινήτο γύρω στα 180€ και το Κ750 τα έχει όλα και συμφέρει. Φοβάμαι όμως για την αξιοπιστία του γιατι κάποιοι μου είπαν οτι κολάει και το joystik ξεχαρβαλώνει. Πιστευέτε ότι θα ήταν καλύτερα να πάρω το W810i, ή ειναι τζάμπα τα λεφτά? Ευχαριστώ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Σίγουρα σε σχέση με το V3, το Κ750 είναι προτιμότερο. Και όχι μόνο στην κάμερα που η διαφορά είναι εμφανέστατη. Το V3 εκτός από εμφάνιση δεν έχει να προσφέρει ούτε τις στοιχειώδεις δυνατότητες. Για το τζόιστικ μάλλον είναι θέμα χρήσης φίλε μου. Αν συνηθίζεις να παίζεις παιχνίδια στο κινητό τότε ίσως να έχεις πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν έχω δει ακόμα προβληματικό τζόιστικ. Μόνο το ακούω. Ίσως να είναι μόνο θέμα γκαντεμιάς. Όσο για το W810i, εσύ θα κρίνεις αν αξίζει να πληρώσεις την διαφορά ή όχι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Ευχαριστώ geofil για την ενημέρωση. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου, οπότε η πιθανότητα να χαλάσει από την πολύ χρήση εκμηδενίζεται. Τελικά μάλλον θα το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Σίγουρα σε σχέση με το V3, το Κ750 είναι προτιμότερο. Και όχι μόνο στην κάμερα που η διαφορά είναι εμφανέστατη. Το V3 εκτός από εμφάνιση δεν έχει να προσφέρει ούτε τις στοιχειώδεις δυνατότητες. Για το τζόιστικ μάλλον είναι θέμα χρήσης φίλε μου. Αν συνηθίζεις να παίζεις παιχνίδια στο κινητό τότε ίσως να έχεις πρόβλημα. Εγώ πάντως δεν έχω δει ακόμα προβληματικό τζόιστικ. Μόνο το ακούω. Ίσως να είναι μόνο θέμα γκαντεμιάς. Όσο για το W810i, εσύ θα κρίνεις αν αξίζει να πληρώσεις την διαφορά ή όχι. Εγώ όμως χωρίς να παίζω παιχνίδια το είδα το προβληματικό τζοιστικ και μαλιστα στο σερβις δεν μου το διορθώσαν γιατι, λεει, "το κινητο ειχε παρει υγρασία"... Είναι λοιπόν θέμα όχι μόνο γκαντεμιάς αλλά και απροθυμίας του σερβις να αναλάβει τις ευθύνες του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Καλά, το σέρβις είναι άλλη ιστορία. Εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά πλέον για τα SE. Κακώς δέχτηκες την δικαιολογία της υγρασίας πάντως. Αν ήταν μόνο δικαιολογία. Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μπορείτε να μου πείτε τα service points στον Πειραιά; Μου φάνηκε περίεργο που πήγε ένας φίλος μου ένα κινητό με πρόβλημα σε ένα από αυτά και του είπαν ότι θα το στείλουν στη Sony Ericsson.. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μπορείτε να μου πείτε τα service points στον Πειραιά; Μου φάνηκε περίεργο που πήγε ένας φίλος μου ένα κινητό με πρόβλημα σε ένα από αυτά και του είπαν ότι θα το στείλουν στη Sony Ericsson.. Μπορείς να κατεβάσεις τον κατάλογο με τα service points της SE εδώ. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Μπορείς να κατεβάσεις τον κατάλογο με τα service points της SE εδώ. Το κατάστημα που το πήγε ο φίλος μου είναι ένα από τα επισκευαστικά κέντρα που έχει μέσα το αρχείο.. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Τότε προφανώς εννοούσαν ότι θα το στείλουν στα κεντρικά. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Καλημερα, μπορει καποιος να μου πει αν τα συγκεκριμενα ΒΤ ακουστικα δουλευουν στο κ750? http://www.plaisio.gr/ProductImages/300x300/851086.gif http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=10&category=670&product=851086&tab=marketing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts