pektis7 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Για screenshot δοκίμασε τη λειτουργία με τα 3 δάχτυλα. Ότι πιο εύκολο υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Για screenshot δοκίμασε τη λειτουργία με τα 3 δάχτυλα. Ότι πιο εύκολο υπάρχει Καλημερα. Ναι τον γνωριζω αυτον τον τροπο και ξεχασα να το αναφερω χτες. Οντως ειναι πολυ βολικος απλα για καποιο λογο ειχα φαει κολλημα με το κουμπι ενεργοποιησης. Ευχαριστω παντως για την επισημανση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. May 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2021 Καλημερα. Ναι τον γνωριζω αυτον τον τροπο και ξεχασα να το αναφερω χτες. Οντως ειναι πολυ βολικος απλα για καποιο λογο ειχα φαει κολλημα με το κουμπι ενεργοποιησης. Ευχαριστω παντως για την επισημανση. Και με τα δυο πληκτρα "power + volum down" φυσικα μπορεις,ακομη και μεσω > ok google > take a screenshot λειτουργει ωραία και γρηγορα και σου βγαζει αμεσως τροπους κοινοποιησης κλπ ... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Μετα απο αρκετο καιρο,κι ενω ειχα δοκιμασει την beta εκδοση της 11,η οποια ειχε τα θεματακια της τοσο σε αυτονομια αλλα και γενικα στη χρηση της συσκευης,και τελικα επανηλθα στην 10,ειπα να δοκιμασω την σταθερη εκδοση της 11.0.1.1. Μετα απο 2 μερες χρησης οφειλω να ομολογησω οτι οντως η συσκευη πεταει,χωρις το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης. Ειδικα στο κομματι αυτονομια,θα ελεγα οτι τουλαχιστον τωρα στην αρχη,η πτωση μπαταριας σε κατασταση αναμονης,ειναι σε καλυτερα επιπεδα απο την 10. Φυσικα μπορει να επαιξε ρολο το οτι αμεσως μετα την εγκατασταση εκανα wipe cache προληπτικα. Γενικα παντως δειχνει οτι αξιζει η μεταβαση,κι απλα απο τις λειτουργιες που αλλαξαν και με ξενιζει ειναι η αφαιρεση της δημιουργιας screenshot μεσω του power button,αλλα συνηθιζεται νομιζω. Αυτα απο εμενα ως πρωτεε εντυπωσεις. Αν κατα την πορεια παρατηρησω κατι αλλο,θα επανελθω. Γεια σε ολους! Οπως ειχα αναφερει στο παραπανω σχολιο μου σχετικα με τις πρωτες εντυπωσεις μετα την αναβαθμιση λογισμικου απο 10 σε 11.0.1.1,οτι αν παρατηρησω καποιο θεμα θα επανελθω,θελω λοιπον να αναφερω οτι μετα την αναβαθμιση,εχασα τη δυνατοτητα συνδεσης με δεδομενα. Το αναφερω λιγες μερες μετα διοτι η συγκεκριμενη συσκευη χρησιμοποιειται ως εταιρικη συνδεση,οποτε σπανιως χρησιμοποιω δεδομενα. Χτες λοιπον που χρειαστηκε να ενωθω,ενω ειχα το συμβολο 4g,διπλα του ειχε ενα θαυμαστικο και φυσικα δε μπορουσα να ενωθω. Ομιλια και μηνυματα λειτουργουσαν χωρις θεμα. Πριν δοκιμασω με επαναφορες δικτυου και τετοια,εκανα μια αναζητηση στο σαιτ του παροχου μου για το ονομα apn,και διαπιστωσα οτι η συγκεκριμενη ρυθμιση ειχε αλλες ρυθμισεις,απο εκεινες που ειχα εγω και συνδεομουν με δεδομενα οσο ημουν με android 10. Εκανα λοιπον προσθηκη νεου APN,και αμεσως μετα την αποθηκευση του ενωθηκα αστραπιαια με δεδομενα. Ελπιζω αυτη μου η αναφορα να βοηθησει και αλλους που ισως αντιμετωπισουν το ιδιο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NemesisultraMike Δημ. July 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2023 (edited) Γεια σας παιδιά είχα σπάσει την οθόνη μου αγόρασα γνήσια καινούργια καιτώρα δεν μου δουλεύει το touch screen Δοκίμασα να βάλω την παλιά νομίζοντας ότι ίσως η νέα είχε πρόβλημα αλλά ούτε σε αυτήν δεν μου δουλεύει Αν και έκανα πολύ προσεκτική δουλειά λέτε να τραυματισα ίσως το flex cable led ;;;; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια Edited July 29, 2023 by NemesisultraMike Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 15, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2024 Να ζωντανέψω λίγο το θέμα. Καθώς η συσκευή με έχει βολέψει πολύ και σε μέγεθος και σε επιδόσεις σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία καθώς μετά από 4,5 χρόνια θέλει 2 φορές φόρτισμα την ημέρα σε βαριά χρήση. Έχει κάποιος να προτείνει κατάστημα που κάνουν καλή δουλειά με καλά ανταλλακτικά; Σκεφτόμουν να το στείλω στην ίδια την Oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts