Jump to content

OnePlus 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 905
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα παιδιά. Εχω παραγγείλει το κινητό και θα ήθελα να μάθω αν η θήκη περιέχει προστατεύει τη κάμερα (αν είναι πιο μέσα). Στην οθόνη έχει προστασία όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της;

Ρωτάω για να δω αν θα κάνω τις παραγγελίες μου από Ευρώπη για να έρθουν άμεσα ή αν μπορώ από Κίνα. Δηλαδή αν τυχόν αργήσουν να τα αφήσω απλά με τα μαμά. :)

Καλησπέρα παιδιά. Εχω παραγγείλει το κινητό και θα ήθελα να μάθω αν η θήκη περιέχει προστατεύει τη κάμερα (αν είναι πιο μέσα). Στην οθόνη έχει προστασία όπως και τα προηγούμενα μοντέλα της;

Ρωτάω για να δω αν θα κάνω τις παραγγελίες μου από Ευρώπη για να έρθουν άμεσα ή αν μπορώ από Κίνα. Δηλαδή αν τυχόν αργήσουν να τα αφήσω απλά με τα μαμά. :)

Καλημέρα, η θήκη που έχει είναι αρκετά καλή με ανασηκωμένα σημεία στην οθόνη και την κάμερα, υπάρχει ήδη περασμένη μια τυπική προστασία (μεμβράνη) στην οθόνη.

Καλημέρα, η θήκη που έχει είναι αρκετά καλή με ανασηκωμένα σημεία στην οθόνη και την κάμερα, υπάρχει ήδη περασμένη μια τυπική προστασία (μεμβράνη) στην οθόνη.

Καλημέρα. Οπότε θήκες/τζαμακια παραγγελνω από Κίνα και οπότε έρθουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Καλημέρα. Οπότε θήκες/τζαμακια παραγγελνω από Κίνα και οπότε έρθουν.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. :)

Έχει λίγο καιρό που έρχονται γρήγορα

Κάποιες αλλαγές ίσως έχουν κάνει στα τελωνεία

Nokia 8800 Scirocco

Έχει λίγο καιρό που έρχονται γρήγορα

Κάποιες αλλαγές ίσως έχουν κάνει στα τελωνεία

Οι official θηκες τι λένε; Τις εχει δοκιμασει κάποιος;

Ήρθε OTA 10αρα update

αυτη εχει κυκλοφορησει πριν λιγες ημερες για τη σταθερη εκδοση ειναι η Oxygen OS 10.0.1

στην εφαρμογη του oxygen updater(playstore) υπαρχει το πληρες changelog...

:respect:

αυτη εχει κυκλοφορησει πριν λιγες ημερες για τη σταθερη εκδοση ειναι η Oxygen OS 10.0.1

Η εφαρμογή αυτή να υποθέσω είναι απόλυτα ασφαλές ε; Γιατί έτσι αναβάθμισαν κι εγώ προχθές

Nokia 8800 Scirocco

Το γνωρίζω απλά δεν βιάζομαι συνήθως και περιμένω το ota.

Η εφαρμογή αυτή να υποθέσω είναι απόλυτα ασφαλές ε; Γιατί έτσι αναβάθμισαν κι εγώ προχθές

Εντάξει δεν είναι official εφαρμογή της oneplus αλλά δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα έως τώρα ή αναφορές από χρήστες & με κάποιον τρόπο η oneplus φαίνεται έστω και σιωπηλά να το αποδέχεται..

Εξάλλου αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο να μας κατεβάσει γρήγορα το νεότερο build / update αν δεν θέλουμε να περιμένουμε την πλήρη διανομή μέσω ota

Το md5 δεν έχει καμία διαφορά αλλά όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει..

Μήπως το odin είναι της Samsung? Όλοι το ίδιο κάνουμε σχεδόν κανείς δεν θέλει να περιμένει. Lol

Edited by daitalos

Εντάξει δεν είναι official εφαρμογή της oneplus αλλά δεν έχει υπάρξει κάποιο πρόβλημα έως τώρα ή αναφορές από χρήστες & με κάποιον τρόπο η oneplus φαίνεται έστω και σιωπηλά να το αποδέχεται..

Εξάλλου αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο να μας κατεβάσει γρήγορα το νεότερο build / update αν δεν θέλουμε να περιμένουμε την πλήρη διανομή μέσω ota

Το md5 δεν έχει καμία διαφορά αλλά όποιος θέλει μπορεί να το διαπιστώσει..

Μήπως το odin είναι της Samsung? Όλοι το ίδιο κάνουμε σχεδόν κανείς δεν θέλει να περιμένει. Lol

Βρε κι εγώ την έκανα την αναβάθμιση απλά έτσι από απορία μήπως και...

Nokia 8800 Scirocco

Βρε κι εγώ την έκανα την αναβάθμιση απλά έτσι από απορία μήπως και...

Μία από τα ίδια και εγώ..

Όσοι ανησυχούν παντως για πολλές εφαρμογές δεν έχουν και άδικο που φυλαγονται

Τον τελευταίο καιρό η Google έχει κατεβάσει χιλιάδες εφαρμογές από το store που είναι δικό της και νομίζαμε πώς υπήρχε πλήρες ασφάλεια, αλλά τελικά φαίνεται πως αυτό δεν ίσχυε

Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ ότι όταν έχω κλήση και βγάλω το κινητό από την τσέπη η οθόνη παραμένει σκοτεινή για παραπάνω από το φυσιολογικό με αποτέλεσμα να μην βλέπεις καθαρά ποιος σε καλεί και τι να πατήσεις.

Το έχει κανένας άλλος αυτό το θέμα;

Αργεί δηλαδή ο αισθητήρας να πάρει μέτρηση

Επίσης έχω ανενεργή την επιλογή στο play store να αναβαθμίζει τις εφαρμογές αλλά παρόλα αυτά πάλι αναβαθμίζονται μόνες τους

Έκλεισα την πρόσβαση στα δεδομένα γιατί την πρώτη μέρα σαν να μου φάνηκε ότι έφαγε κάνα 100mb

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Το παρατήρησα κι εγώ αυτό με τη φωτεινότητα. Για τις εφαρμογές όχι δεν μου το κάνει

Το παρατήρησα κι εγώ αυτό με τη φωτεινότητα. Για τις εφαρμογές όχι δεν μου το κάνει

Ξανά τώρα είχα κάνει απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές και απεγκατασταση ενημερώσεων και είδα πάλι ότι 2-3 έγιναν αναβάθμιση και ενεργοποιήθηκαν

Άκρως σπαστικό

Nokia 8800 Scirocco

Πάντως το 7αρι έχει φτάσει σε δελεαστική τιμή πλέον, το GearBest το έχει στα 365e.
φοβερή τιμή

IPhone 15 Pro 

καλησπερα, παρελαβα σημερα το τηλεφωνο,πολυ ομορφο.νεος στην oneplus εχω μια ερωτηση: ειναι με andoid 9, και στην εκδοση oxygen 9.5.7.GM57AA. μου βγαζει ενδειξη ενημερωσης oxygen os 10.0.1.gm57aa μεγεθος 2028 μβ.την κάνω; ή θα βρεθω με android 10;δηλαδη το ερωτημα μου ειναι το εξης;

υπαρχουν ενημερωσεις για 1.oxygen 2. android 3. ενημερωσεις ασφαλειας οπως στα αλλα κινητα;

ειναι η καθε μια ξεχωριστη απο τις αλλες;μετα το περασμα της καθε μιας κανουμε παντα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

Καλησπέρα ενημέρωσης πως παίρνουν η συσκευές που τις αγοράζουμε από Κίνα; Όπως από το επίσημο σάιτ κάποια στιγμή μας βγάζει ειδοποίηση το σύστημα; Ευχαριστώ

καλησπερα, παρελαβα σημερα το τηλεφωνο,πολυ ομορφο.νεος στην oneplus εχω μια ερωτηση: ειναι με andoid 9, και στην εκδοση oxygen 9.5.7.GM57AA. μου βγαζει ενδειξη ενημερωσης oxygen os 10.0.1.gm57aa μεγεθος 2028 μβ.την κάνω; ή θα βρεθω με android 10;δηλαδη το ερωτημα μου ειναι το εξης;

υπαρχουν ενημερωσεις για 1.oxygen 2. android 3. ενημερωσεις ασφαλειας οπως στα αλλα κινητα;

ειναι η καθε μια ξεχωριστη απο τις αλλες;μετα το περασμα της καθε μιας κανουμε παντα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων;

Ναι θα σε ενημερώσει σε Android 10. Από εδώ και έπειτα ότι Oxygen OS 10.X.X ενημέρωση εχεις, θα είναι για Android 10. Όταν βγει το Android 11 πχ, θα μετονομαστεί σε Oxygen OS 11.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπέρα ενημέρωσης πως παίρνουν η συσκευές που τις αγοράζουμε από Κίνα; Όπως από το επίσημο σάιτ κάποια στιγμή μας βγάζει ειδοποίηση το σύστημα; Ευχαριστώ
Μέσω OTA όπως σε όλα τα smartphones. Απλά δεν τις παίρνουν όλοι μαζί και πρέπει να περιμένεις καμιά φορά. Ειδάλλως εάν βιάζεσαι, έχεις την επιλογή να την κατεβάσεις μόνος και να την εγκαταστήσεις εσύ.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι θα σε ενημερώσει σε Android 10. Από εδώ και έπειτα ότι Oxygen OS 10.X.X ενημέρωση εχεις, θα είναι για Android 10. Όταν βγει το Android 11 πχ, θα μετονομαστεί σε Oxygen OS 11.

ειναι η τελικη 10αρα αυτη ή θα πρεπει να περιμενω;

ειναι η τελικη 10αρα αυτη ή θα πρεπει να περιμενω;
Ναι είναι η stable (σταθερή) και όχι beta. Οπότε προχωράς εάν το θες φυσικά. Εννοείται ότι θα υπάρξουν κι άλλα updates για την 10αρα που 7α διορθώσουν διάφορα.

• The title was changed to One plus 7 unreasponsable touch screen after replacement