daitalos Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Έχω βάλει από τις ρυθμίσεις της συσκευής το adguard για να μην μου εμφανίζει διαφημίσεις Έχει καμία επίπτωση στην λειτουργία της συσκευής πχ αργότερα φόρτωση σελίδων, μπαταρία και λοιπά; Χρησιμοποιείται adblock; για να σου αργει στη λειτουργια με αυτους τους επεξεργαστες,ram κλπ οχι καμια επιπτωση.. στη μπαταρια ισως,καθε εφαρμογη που προσθετουμε οπως ξερεις εχει καποια επιπτωση μικρη η μεγαλυτερη αναλογως την εφαρμογη & τη δουλεια του προγραμματιστη προσωπικα χρησιμοποιω το DNS66 και λειτουργει μια χαρα (δεν χρειαζεται root) και εχει πολλες ρυθμισεις & μπορεις να προσθεσεις και δικα σου φιλτρα κλπ https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-dns66-source-host-ad-blocker-root-t3487497 https://labs.xda-developers.com/store/app/org.jak_linux.dns66 Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 για να σου αργει στη λειτουργια με αυτους τους επεξεργαστες,ram κλπ οχι καμια επιπτωση.. στη μπαταρια ισως,καθε εφαρμογη που προσθετουμε οπως ξερεις εχει καποια επιπτωση μικρη η μεγαλυτερη αναλογως την εφαρμογη & τη δουλεια του προγραμματιστη προσωπικα χρησιμοποιω το DNS66 και λειτουργει μια χαρα (δεν χρειαζεται root) και εχει πολλες ρυθμισεις & μπορεις να προσθεσεις και δικα σου φιλτρα κλπ https://forum.xda-developers.com/android/apps-games/app-dns66-source-host-ad-blocker-root-t3487497 https://labs.xda-developers.com/store/app/org.jak_linux.dns66 Εγώ έχω βάλει DNS adguard μέσα από τις ρυθμίσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εγώ έχω βάλει DNS adguard μέσα από τις ρυθμίσεις Δεν έχεις επιπλέον κατανάλωση. Καμιά φορά όμως μπορεί να μην έχεις ίντερνετ αν για κάποιο λόγο δεν λειτουργεί. Μου είχε τύχει να σέρνεται το ίντερνετ και είχα ξεχάσει ότι είχα dns adguard, μέχρι και τον πάροχο κάλεσα αλλά θυμήθηκα μετά. Αν είσαι ρουτ δεν χρειάζεται αυτό, μπορείς να κατεβάσεις το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Σε μη root συσκευή πάντα βάζω adguard app που έχω αγοράσει lifetime subscription εδώ και 3 έτη. Έχει βέβαια μια κατανάλωση παραπάνω κυρίως σε data αλλά είναι τίμημα που αποδέχομαι για να απαλλαγώ από διαφημίσεις οπουδήποτε. Αν και επειδή έχω πολλές εφαρμογές αγορασμένες που σημαίνει free από ads δεν το χρησιμοποιώ all time και απλά μέσω widget σε quick settings panel η σε home screen τα ανοιγοκλεινω όποτε χρειαστεί. Αυτά σε Android σε ios(iPad) το αφήνω μόνιμα ανοιχτό μιας και μόνο WiFi χρήση δεν υπάρχει κατανάλωση από τη εφαρμογή. Αν είχα iPhone και data θα εφάρμοζα το ίδιο με Android. Σε root βέβαια βάζω adawey. Sent from my GM1913 using Tapatalk Edited October 15, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κατεβάστε τα ZTE Axon 10 Pro Live Wallpapers και δοκιμαστε τα 3 Live wallpapers στο op7 προσωπικη μου αποψη,απο τα καλυτερα live wallpapers που εχω δοκιμασει https://www.xda-developers.com/download-zte-axon-10-pro-live-wallpaper-apk/ Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Θέλει VPN για να εμφανιστεί η αναβάθμιση; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κατάφερα να ενεργοποιησω με TEF_Germany profile το volte στην Vodafone που ενεργοποιηθηκε προσφατα σαν υπηρεσία.... αλλα το wifi calling δεν ανοίγει με αυτο το προφίλ ενω δούλευε σε S8 Eχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο προφίλ να δουλεύουν και τα δυο? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 (edited) Θέλει VPN για να εμφανιστεί η αναβάθμιση; Απλά το ευκολότερο είναι κατεβάζοντας το oxygen updater από το playstore ή από εδώ: https://forum.xda-developers.com/oneplus-7/how-to/oneplus-7-repo-oxygen-os-builds-t3937152 (διαβάζουμε προσεκτικά & ειδικά το post #2) Edited October 16, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Απλά το ευκολότερο είναι κατεβάζοντας το oxygen updater από το playstore Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Κατάφερα να ενεργοποιησω με TEF_Germany profile το volte στην Vodafone που ενεργοποιηθηκε προσφατα σαν υπηρεσία.... αλλα το wifi calling δεν ανοίγει με αυτο το προφίλ ενω δούλευε σε S8 Eχει δοκιμάσει κανείς κάποιο άλλο προφίλ να δουλεύουν και τα δυο? Εγώ έκανα χτες την διαδικασία με το logkit που είχε ποσταριστεί εδώ παλιότερα. Εμφανίστηκαν οι ρυθμίσεις VoWifi και VoLTE τις ενεργοποίησα αλλά δεν έχω δει τίποτα από τα 2. Vodafone έχω και rom την 9.5.8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2019 Εγώ έκανα χτες την διαδικασία με το logkit που είχε ποσταριστεί εδώ παλιότερα. Εμφανίστηκαν οι ρυθμίσεις VoWifi και VoLTE τις ενεργοποίησα αλλά δεν έχω δει τίποτα από τα 2. Vodafone έχω και rom την 9.5.8. Χρειάζεται όλη η διαδικασία μέσω QPST κλπ https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 (Αν χτυπήσεις στον dialer *#*#4636#*#* > Πληροφορίες τηλεφώνου, θα δεις τι είναι ενεργοποιημένο η όχι) Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Έχω κάνει απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές YouTube, Google duo... Ξαφνικά τις βρίσκω άλλη μέρα ξανά ενεργές Κάνω ξανά απενεργοποίηση μετά πάλι την άλλη μέρα εμφανίζονται Μήπως είναι κάποιο bug; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Έχω κάνει απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές YouTube, Google duo... Ξαφνικά τις βρίσκω άλλη μέρα ξανά ενεργές Κάνω ξανά απενεργοποίηση μετά πάλι την άλλη μέρα εμφανίζονται Μήπως είναι κάποιο bug; Μου το εκανε αυτό στην 9.5.8 αν θυμάμαι καλά κ στο youtube.....στην 10 και 10.0.1 οχι ποια ρομ έχεις?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μου το εκανε αυτό στην 9.5.8 αν θυμάμαι καλά κ στο youtube.....στην 10 και 10.0.1 οχι ποια ρομ έχεις?? 9.5.8 Το απόγευμα μπορεί να κατεβάσω την 10... Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Έχω κάνει απενεργοποίηση κάποιες εφαρμογές YouTube, Google duo... Ξαφνικά τις βρίσκω άλλη μέρα ξανά ενεργές Κάνω ξανά απενεργοποίηση μετά πάλι την άλλη μέρα εμφανίζονται Μήπως είναι κάποιο bug; Το έχω συναντήσει και σε άλλες Android συσκευές αυτό. Δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις μέσω PlayStore Τάσο. Το πιθανότερο είναι να μην σε ξαναενοχλήσουν ποτέ. Παράθεση iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Το έχω συναντήσει και σε άλλες Android συσκευές αυτό. Δοκίμασε να τις απενεργοποιήσεις μέσω PlayStore Τάσο. Το πιθανότερο είναι να μην σε ξαναενοχλήσουν ποτέ. Θα δω τι φταίει Κάποιο bug είναι προφανώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 9.5.8 Το απόγευμα μπορεί να κατεβάσω την 10...πέρασε την άφοβα φίλε μην σε αγχώνει αυτο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 πέρασε την άφοβα φίλε μην σε αγχώνει αυτο Δεν έχω σπίτι WiFi Ήμουν έξω εχθές πάτησα να την βρει αλλά δεν την εμφάνισε Θέλει όπως είπατε και παρά πίσω πλάγια τεχνική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 απλά βαλτην απο oxygen updater το κατεβάζεις απο playstore Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 απλά βαλτην απο oxygen updater το κατεβάζεις απο playstore Έγινε ευχαριστώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Χρειάζεται όλη η διαδικασία μέσω QPST κλπ https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/help/force-enable-volte-vowifi-t3934227 (Αν χτυπήσεις στον dialer *#*#4636#*#* > Πληροφορίες τηλεφώνου, θα δεις τι είναι ενεργοποιημένο η όχι) Δείχνει να είναι ενεργοποιημένα πάντως στο μενού που λες. Δηλαδή η μέθοδος με το logkit δεν ισχύει; Δεν θέλω να προχωρήσω σε root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 (edited) Δείχνει να είναι ενεργοποιημένα πάντως στο μενού που λες. Δηλαδή η μέθοδος με το logkit δεν ισχύει; Δεν θέλω να προχωρήσω σε root. Τότε θα ακολουθήσεις τον τρόπο χωρίς root, 8-9 βήματα είναι..Ναι δείχνει ενεργοποιημένο και τα εικονίδια πχ αν πας στις κεντρικές ρυθμίσεις φαίνονται ενεργοποιημένα. Στις γρήγορες ρυθμίσεις όμως λείπουν. Πάρε πρώτα τηλ τον πάροχο και πες τους να ενεργοποιήσουν το VoLTE μήπως και δουλέψει αν και ααμφιβάλω, χρειάζεται όλη η διαδικασία που αναφέρεται στο thread είναι πολύ εύκολη αν ακολουθήσεις τις οδηγίες προσεκτικά...Η άφησε τη συσκευή όπως είναι δεν χάλασε ο κόσμος αν δεν λειτουργεί volte & wifi call Edited October 16, 2019 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 10.0.1 Έκαναν το τηλέφωνο σχεδόν ίδιο με iPhone X που είχα πριν Δεξιά αριστερά gestures και επίσης η κάτω μπάρα ανέβασε ένα κλικ πιο επάνω όλα τα μενού κάτι που βολεύει πολύ γιατί τέρμα κάτω όταν εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο ήταν λίγο θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 (edited) Μόλις έκανα την αναβάθμιση σε 10.0.1 Έκαναν το τηλέφωνο σχεδόν ίδιο με iPhone X που είχα πριν Δεξιά αριστερά gestures και επίσης η κάτω μπάρα ανέβασε ένα κλικ πιο επάνω όλα τα μενού κάτι που βολεύει πολύ γιατί τέρμα κάτω όταν εμφανιζόταν το πληκτρολόγιο ήταν λίγο θέμα ωραίος......ειναι πολυ καλη η ρομ δουλεψε την παει νεράκι Edited October 16, 2019 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2019 ωραίος......ειναι πολυ καλη η ρομ δουλεψε την παει νεράκι Ναι φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά Έτσι κι αλλιώς το τηλέφωνο ήταν μια χαρά απλά τώρα είναι και λίγο καλύτερα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts