Jump to content

OnePlus 7

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 905
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα στην παρέα!!

παρέλαβα απο χθες την συσκευή!!! Πραγματικα απίστευτη κ σφαιρατη!!

Εχει βγάλει κανείς άκρη με volte?? Θελει το logkit?? Ειναι ενεργοποιημενο απο άλλη συσκευή κ δούλευε κανονικα στο Mi8 που είχα

Στάλθηκε από το GM1900 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

Καλορίζικο φίλε μου. Ναι, θέλει το logkit.

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7891965

Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Για θήκη δεν έχω να προτείνω κάτι μιας και χρησιμοποιώ την μαμά, για τζαμι παρήγγειλα από OnePlus και είναι απόλαυση. Τσουχτερό βέβαια αλλά απολαυση.

Στάλθηκε από το GM1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nokia 5110 - Nokia 6130 - Nokia 7650 - Nokia N95 - Sony Eicsson T68 - Sony Eicsson P900 - LG G4 - Nexus 5x - Lumia 640 XL - Huawei Ideos x5 - Huawei Mate 20 pro- Xiaomi Mi 8 - Oneplus 5 - Oneplus 6 - Oneplus 7 - Oneplus 7T pro - Samsung S10 lite -Samsung s20 Plus - Samsung S21 Ultra - iPhone 4s - Iphone 5s - iPhone 6s - iPhone 11 - iPhone 12 pro max

Ευχαριστώ για το volte δουλεύει άψογα!!

Για γυαλι οικονομικό κ εγγύηση πάρτε ενα nillkin H+ pro το λεπτό

edit : το wifi calling δυστυχώς δεν δουλεύει κ με το logkit

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

Ευχαριστώ για το volte δουλεύει άψογα!!

Για γυαλι οικονομικό κ εγγύηση πάρτε ενα nillkin H+ pro το λεπτό

edit : το wifi calling δυστυχώς δεν δουλεύει κ με το logkit

Άραγε η μπαταρία επηρεάζεται σημαντικά; Γιατί βγάζει ένα σχετικό μήνυμα όταν πας να μπεις στο κρυφό μενού.

Εγώ πήρα το oneplus τζαμάκι το οποίο "κάθεται" τέλεια. Nillkin πάντως εγγύηση. Περιμετρικά της οθόνης κολλάει καλά ή αφήνει κενό όπως σε άλλα μοντέλα με 2.5d οθόνες (λίγο κυρτές στην άκρη);

Άραγε η μπαταρία επηρεάζεται σημαντικά; Γιατί βγάζει ένα σχετικό μήνυμα όταν πας να μπεις στο κρυφό μενού.

Εγώ πήρα το oneplus τζαμάκι το οποίο "κάθεται" τέλεια. Nillkin πάντως εγγύηση. Περιμετρικά της οθόνης κολλάει καλά ή αφήνει κενό όπως σε άλλα μοντέλα με 2.5d οθόνες (λίγο κυρτές στην άκρη);

δεν εχω παραλάβει ακόμα το γυαλί φίλε μου είμαι με το μαμά screen protector

IPhone 15 Pro 

δεν εχω παραλάβει ακόμα το γυαλί φίλε μου είμαι με το μαμά screen protector

Οταν με το καλό παραλάβεις δώσε feedback αν θυμηθείς για την εφαρμογή του γυαλιού.

Οταν με το καλό παραλάβεις δώσε feedback αν θυμηθείς για την εφαρμογή του γυαλιού.
εννοείται θα γραψω νέα!

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα νέος κάτοχος και εγώ του 7 και έχω 2 ερωτήσεις υπάρχει τρόπος να έχω το. Always on μόνιμα ενεργοποιημένο; Επίσης υπάρχει ένα πρόγραμμα που δουλεύει σαν notification led μήπως γνωρίζει κάποιος πιο είναι και αν δουλεύει σωστά το κινητό το έχω πάρει από Κίνα είναι βέβαια το global πρέπει να του κάνω καμία διαδικασία για της ενημέρωσης; Ευχαριστώ

Έχει τύχει σε κάποιον φίλο να μην ανταποκρίνεται η οθόνη περιβάλλοντος στο άγγιγμα για ξεκλείδωμα κ να θέλει αναγκαστικά να πατήσεις το κουμπί?

Μου το έχει κανει 2-3 φορές μέχρι τώρα.... σαν να παγώνει

IPhone 15 Pro 

Έχει τύχει σε κάποιον φίλο να μην ανταποκρίνεται η οθόνη περιβάλλοντος στο άγγιγμα για ξεκλείδωμα κ να θέλει αναγκαστικά να πατήσεις το κουμπί?

Ναι και εμένα το έκανε και αν θυμάμαι καλά και στο Pro κάτι διάβασα παρόμοιο.

Εμένα με το Pro μοντέλο, στην Pie, δεν δουλευε υποδειγματικά το double tap to wake. Μετά από πολλές προσπάθειες μπορεί να ανοίγει. Συνήθως το έκανε όταν η συσκευή έπεφτε σε αδράνεια η deep sleep. Να έχει ενεργοποιηθεί η ambient display όμως και να μην ανταποκρίνεται σε εκείνο το σημείο, όχι, δεν μου έχει τύχει.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγώ φίλε μου έχω το 5t και τους τελευταίους μήνες το double tap to wake δεν λειτουργεί και ακούω και από άλλους παράπονα για αυτό μάλλον κάτι έχουν κάνει στο λειτουργικό και δεν δουλεύει καλά..
:respect:

Ποια είσαι η τελευταία έκδοση λογαριασμών εγώ έχω την 958 gm57AA το έχω πάρει από Κίνα είμαι οκ;

Ποια είσαι η τελευταία έκδοση λογαριασμών εγώ έχω την 958 gm57AA το έχω πάρει από Κίνα είμαι οκ;
ναι φιλε η 9.5.8 είναι η τελευταία έκδοση λογισμικού

IPhone 15 Pro 

Έχουμε την ίδια έκδοση με το 7 Pro; Καί κάθε πότε περίπου παίρνουμε ενημέρωσης από την one plus είμαι πρώτη φορά με one plus και είμαι λίγο περίεργος με την συσκευή αφού αμτικατεστησα το Samsung galaxy s7

IPhone 15 Pro 

εξαιρετικες αδερφε γενικα εχει πολυ καλη καμερα και το βραδυ εχω βγαλει και ειναι σουπερ
ετσι ακριβώς φίλε!!

IPhone 15 Pro 

Καλημέρα..μου έβγαλε update το oxygen updater και όχι οι ενημερώσεις συστήματος..το κατεβάζω κ βλέπουμε..

μου το εβγαλε και εμένα απο oxygen updater και κατεβάζω... παμε γερά

IPhone 15 Pro 

• The title was changed to One plus 7 unreasponsable touch screen after replacement