guru11 Δημοσιεύτηκε March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 3, 2019 (edited) Καλησπέρα ,ειμαι μεταξύ αυτών των 2 με ενδιαφέρει να παίρνει 2 SIM και κάρτα μνήμης ταυτόχρονα,να υποστηρίζει B20,4 GB Ram τουλάχιστον και 64 GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επίσης να βγάζει καλές φωτογραφίες και video. Χρήση ομιλία και σερφαρισμα,όχι παιχνίδια Τιμή γύρω στα 200 ευρώ ,αγορά κατά προτίμηση Ελλάδα για πιο γρήγορα Ποιο από τα 2 θα παίρνατε η αν προτείνεται κάποιο άλλο Edited March 3, 2019 by guru11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 To Note 6 Pro το έχω εδώ και κάνα μήνα και είναι άριστο VFM... Γρήγορο, σχεδόν πλήρες, ποιοτικό... ΑΛΛΑ δεν παίρνει ταυτόχρονα και 2 SIM και micro sd... To A7 στην τιμή που το βρίσκεις πλέον (~200) θεωρώ πως αξίζει, δεδομένου ότι μιλάμε για Samsung με Amoled οθόνη και θεωρητικά αρκετά καλή κάμερα (μάλλον καλύτερη από το Note 6)... Γενικά το Α7 με την τιμή που το βρίσκεις, θεωρώ πως είναι από τα πολύ λίγα mid range Samsung που μπορεί να σκεφτεί σοβαρά κάποιος... Οπότε μεταξύ των 2, μάλλον πρέπει να πας προς το Α7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Αν δεν παίρνει ταυτόχρονα 2 SIM και κάρτα μνήμης δεν μου κάνει ,υπάρχει κάποιο άλλο της Xiaomi που να είναι όπως το θέλω σε αυτήν την τιμή ; Μέχρι τώρα είχα το J5 2016 αλλά έπεσε κάτω και έσπασε,τώρα χρησιμοποιώ ένα Redmi 3 της γυναίκας μου αλλά πέρα του ότι είναι και αυτό παλαιό,δεν παίρνει 2 SIM και κάρτα μνήμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Αν δεν παίρνει ταυτόχρονα 2 SIM και κάρτα μνήμης δεν μου κάνει ,υπάρχει κάποιο άλλο της Xiaomi που να είναι όπως το θέλω σε αυτήν την τιμή ; Μέχρι τώρα είχα το J5 2016 αλλά έπεσε κάτω και έσπασε,τώρα χρησιμοποιώ ένα Redmi 3 της γυναίκας μου αλλά πέρα του ότι είναι και αυτό παλαιό,δεν παίρνει 2 SIM και κάρτα μνήμης. Υπάρχει και το Azus zenfone max pro M1 αλλά ξεφεύγει στα 250. Σε xiaomi δεν μπορώ να βρω στα χαρακτηριστικά που το θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Αν θες να το ρισκαρεις υπαρχει πατεντα να βαλεις και 2 sim και SD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 4, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Το είχα το δει το βιντεάκι αλλά δεν θέλω να ρισκάρω με την κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. March 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2019 Aφού στον τίτλο ρωτάς και για το Α7, γιατί δεν κοιτάς αυτό; Νομίζω σε καλύπτει και είναι και σε καλή τιμή... Επίσης αν δεν κάνω λάθος παίρνει και 2 sim και micro sd ταυτόχρονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. March 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ήμουν μεταξύ των 2 έχοντας την εντύπωση ότι το Xioami παίρνει ταυτόχρονα και 2 SIM και κάρτα ,από την στιγμή που δεν ισχύει σε αυτά τα λεφτά το A7 νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Ήμουν μεταξύ των 2 έχοντας την εντύπωση ότι το Xioami παίρνει ταυτόχρονα και 2 SIM και κάρτα ,από την στιγμή που δεν ισχύει σε αυτά τα λεφτά το A7 νομίζω ότι είναι μονόδρομος. Επειδή το είχα,παίρνει 2 sim και sd ταυτόχρονα.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Γιατί όμως στο Σκρουτζ βγάζει το dual πιο φτηνά από αυτό με την μία κάρτα?το ίδιο γίνεται και σε άλλα κινητά που έχω δει στο Σκρουτζ μήπως τα dual υστερούν σε κάτι....δε θα έπρεπε να είναι πιο ακριβά λογικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2019 Γιατί όμως στο Σκρουτζ βγάζει το dual πιο φτηνά από αυτό με την μία κάρτα?το ίδιο γίνεται και σε άλλα κινητά που έχω δει στο Σκρουτζ μήπως τα dual υστερούν σε κάτι....δε θα έπρεπε να είναι πιο ακριβά λογικά? Αυτό γίνεται γιατί πουλάνε περισσότερο...Υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και γι'αυτό οι δικαρτες συσκευές είναι πιο φτηνές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts