Jump to content

FIFA 2006

sonymobby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εχετε ακουσει κατι για αυτην; Εχοω σπασει το DVD της fifa 2005 και δεν ξερω να παω να παρω αλλη η να περιμενω για την καινουργια; Θα βγει συντομα; Α... και πριν μου πειτε κατι :lol:, ναι μου αρεσει η fifa, ναι εχω PES4 και οχι δεν το προτιμω!!!:p

συνήθως τον σεπτέμβριο βγαίνουν τα fifa,nba κτλ !!

Παλιά έβγαιναν Δεκέμβριο(2000).Τώρα τα βγάζουν κατά τον Οκτώμβρη.Άρα κάπου εκεί υπολόγισε

:)

• 2 weeks later...
Απ’οτι ξέρω το ΦΙΦΑ 2006 μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Μόλις μάθω official νέα από την ΕΑ θα σας πω.
http://iris.nyit.edu/~mpissano/images/gsp_mini.gif

Βγει δεν βγει, το ίδιο κάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βελτιώνουν τα γραφικά και βγάζουν κάθε χρόνο καινούργια έκδοση. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το FIFA εδω και 2-3 χρόνια. PES4 rulezzz!
Ti na balw twra edw.. den kserw!

Βγει δεν βγει, το ίδιο κάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βελτιώνουν τα γραφικά και βγάζουν κάθε χρόνο καινούργια έκδοση. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το FIFA εδω και 2-3 χρόνια. PES4 rulezzz!

Κάνουν και τις μεταγραφές :p

Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτά. Πάντως αν είναι πολύ καλό και εντελώς διαφορετικό μπορεί και να το πάρω...

egw ta fifa ta pairnw otan einai euro h worlds cup

exw to 2002 world cup kai to euro 2004 ( elladara :p )

alla auto de shmainei pws pairnw pes an kai to 8ewrw anwtero tou fifa

basika mono gia agwnes me tous filous mou ta pairnw opws kai to pes4

me game pad xerete twra :p ;)

afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP

http://www.dota-allstars.com

http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg

• 2 months later...
hi παιδιά..έχω ένα φίλο που μου είπε ότι έχει για pc το fifa 2006..έχει βγει για pc??(μου είπε ότι το κατέβασε από ένα net cafe,από torrents λογικά)..βγήκε??αν όχι ποτε βγαίνει?(για το NBA 2006 ξέρετε?)

Σε torrent όντως υπάρχει. Αν έχει βγει στην αγορά δεν ξέρω, αλλά κι αν δεν έχει βγει σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ.

Το Fifa 2006 έχει κυκλοφορήσει επίσημα πλέον (βλέπε).

Το NBA Live έχει κυκλοφρήσει μόνο στα γνωστά p2p/torrents.

129026.png?1640591734

Kai ta 2 exoun kukloforisei, ta exw brei se DVD Club gia enoikiasi.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Kai ta 2 exoun kukloforisei, ta exw brei se DVD Club gia enoikiasi.
Εχεις δικιο φιλε το ΝΒΑ 2006 κυκλοφορησε σημερα

Έπαιξα χθες το Fifa 2006 για το PC...έχουν βελτιωθεί λίγο τα γραφικά,το gameplay παραμένει Fifa,στο amateur επίπεδο μπαίνουν πιο εύκολα κι αρκετά θεαματικά + μακρινά γκολ,κλασσικά οι ΠΑΟ & ΟΣΦΠ rest of the world..αλλά καλύτερα να μην τις δοκιμάσετε καν,θα φρίξετε έτσι όπως έχουν κάνει τους παίκτες..Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχουν πανό στο γήπεδο που γράφουν στα ελληνικά π.χ "Παναθηναικός".

Κατα τ'άλλα ένα ακόμη Fifa..

129026.png?1640591734

Α ωραία, thanks bill γιατί έλεγα να του ρίξω μια ματιά. Αφού είναι έτσι, θα το αφήσω.

Έπαιξα χθες το Fifa 2006 για το PC...έχουν βελτιωθεί λίγο τα γραφικά,το gameplay παραμένει Fifa,στο amateur επίπεδο μπαίνουν πιο εύκολα κι αρκετά θεαματικά + μακρινά γκολ,κλασσικά οι ΠΑΟ & ΟΣΦΠ rest of the world..αλλά καλύτερα να μην τις δοκιμάσετε καν,θα φρίξετε έτσι όπως έχουν κάνει τους παίκτες..Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχουν πανό στο γήπεδο που γράφουν στα ελληνικά π.χ "Παναθηναικός".

Κατα τ'άλλα ένα ακόμη Fifa..

ειχα καιρο να δω τον Ανατολακη ΚΑΡΑΦΛΟ και τον Μπασινα με μαλι σαν του Βουτερ! :confused: :lol: :X

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

ειχα καιρο να δω τον Ανατολακη ΚΑΡΑΦΛΟ και τον Μπασινα με μαλι σαν του Βουτερ! :confused: :lol: :X
Τετοια χαλια?!!! αμαν πια απο το κακο στο χειροτερο πανε...

• 3 weeks later...

Skeftomouna na agorasw to fifa06 gia pc, alla mallon apo ti katalava einai mapa.

To proevu5 einai kalitero?Genika pio game podosferou tha mou protinate na agorasw gia pc?

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Τα δύο καλύτερα τέτοια παιχνίδια είναι το FIFΑ 2006 και το Pro Evolution Soccer 5, για τα οποία υπάρχει vs εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82030

Διάβασε το topic για να δεις τη γνώμη όσων έχουν ασχοληθεί.

Skeftomouna na agorasw to fifa06 gia pc, alla mallon apo ti katalava einai mapa.

To proevu5 einai kalitero?Genika pio game podosferou tha mou protinate na agorasw gia pc?

pare to fifa06 giati an apo palia epezes fifa tha mporis na dis oti afto ine to klaitero apo ola ke telika sigkrinete me to pro5!!!, ke pali omos ine thema goustou...

• 1 month later...
ρε παιδια,τωρα μετα την αναβαθμηση,μολις βαζω το φιφα,ειναι σαν να εχω πατημενο συνεχως το δεξι βελος,σαν να εχω ενα βαριδιο σε εκεινο το κουμπι..τι να κανω?το πληκτρολογιο το πηρα προχτες..(???)

Αν και ειναι καινουργιο το πληκτρολογιο σου φιλε kostakiss εγω νομιζω πως αυτο φταιει...:(

κανεις λαθος..υστερα απο λιγο ψαξιμο,βρηκα οτι λυνεται με ενα patch..

ειναι προβλημα με μερικα πληκτρολογια(καινουργια) αλλα γι αυτο υπαρχει patch

και το διορθωνει...ειναι ~5mb ..

thanks παντως για τον χρονο σου..