sonymobby Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2005 Παιδια εχετε ακουσει κατι για αυτην; Εχοω σπασει το DVD της fifa 2005 και δεν ξερω να παω να παρω αλλη η να περιμενω για την καινουργια; Θα βγει συντομα; Α... και πριν μου πειτε κατι :lol:, ναι μου αρεσει η fifa, ναι εχω PES4 και οχι δεν το προτιμω!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 συνήθως τον σεπτέμβριο βγαίνουν τα fifa,nba κτλ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2005 συνήθως τον σεπτέμβριο βγαίνουν τα fifa,nba κτλ !! Παλιά έβγαιναν Δεκέμβριο(2000).Τώρα τα βγάζουν κατά τον Οκτώμβρη.Άρα κάπου εκεί υπολόγισε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MikeUSA Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Απ’οτι ξέρω το ΦΙΦΑ 2006 μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη. Μόλις μάθω official νέα από την ΕΑ θα σας πω. Παράθεση http://iris.nyit.edu/~mpissano/images/gsp_mini.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2005 Σε PC βγαινουν τον Nοεμβριο σε κονσολα κανα μηνα νωρητερα η και καμια φορα μαζη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TearDrop Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Βγει δεν βγει, το ίδιο κάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βελτιώνουν τα γραφικά και βγάζουν κάθε χρόνο καινούργια έκδοση. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το FIFA εδω και 2-3 χρόνια. PES4 rulezzz! Παράθεση Ti na balw twra edw.. den kserw! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Βγει δεν βγει, το ίδιο κάνει. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βελτιώνουν τα γραφικά και βγάζουν κάθε χρόνο καινούργια έκδοση. Εγώ προσωπικά έχω σταματήσει να ασχολούμαι με το FIFA εδω και 2-3 χρόνια. PES4 rulezzz! Κάνουν και τις μεταγραφές :p Εγώ έχω πάψει να ασχολούμαι με αυτά. Πάντως αν είναι πολύ καλό και εντελώς διαφορετικό μπορεί και να το πάρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoBiLe_MaNiAC Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Ανέκαθεν αγόραζα και έπαιζα τα FIFA... Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα συγκρίνω με τα Pro's... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gR33kLov3r Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 egw ta fifa ta pairnw otan einai euro h worlds cup exw to 2002 world cup kai to euro 2004 ( elladara :p ) alla auto de shmainei pws pairnw pes an kai to 8ewrw anwtero tou fifa basika mono gia agwnes me tous filous mou ta pairnw opws kai to pes4 me game pad xerete twra :p ;) Παράθεση afhste ta ola kai pexte dota re na niwsete :PPP http://www.dota-allstars.com http://img227.imageshack.us/img227/299/warcraft20iii2020night20elf20b.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 hi παιδιά..έχω ένα φίλο που μου είπε ότι έχει για pc το fifa 2006..έχει βγει για pc??(μου είπε ότι το κατέβασε από ένα net cafe,από torrents λογικά)..βγήκε??αν όχι ποτε βγαίνει?(για το NBA 2006 ξέρετε?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Σε torrent όντως υπάρχει. Αν έχει βγει στην αγορά δεν ξέρω, αλλά κι αν δεν έχει βγει σίγουρα δεν θα αργήσει πολύ. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 εχει κυκλοφορησει ρε παιδια...σιγουρα,γιατι το εχω δει σε ραφια εδω και 4-5 μέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Το Fifa 2006 έχει κυκλοφορήσει επίσημα πλέον (βλέπε). Το NBA Live έχει κυκλοφρήσει μόνο στα γνωστά p2p/torrents. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Kai ta 2 exoun kukloforisei, ta exw brei se DVD Club gia enoikiasi. Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2005 Kai ta 2 exoun kukloforisei, ta exw brei se DVD Club gia enoikiasi.Εχεις δικιο φιλε το ΝΒΑ 2006 κυκλοφορησε σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Έπαιξα χθες το Fifa 2006 για το PC...έχουν βελτιωθεί λίγο τα γραφικά,το gameplay παραμένει Fifa,στο amateur επίπεδο μπαίνουν πιο εύκολα κι αρκετά θεαματικά + μακρινά γκολ,κλασσικά οι ΠΑΟ & ΟΣΦΠ rest of the world..αλλά καλύτερα να μην τις δοκιμάσετε καν,θα φρίξετε έτσι όπως έχουν κάνει τους παίκτες..Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχουν πανό στο γήπεδο που γράφουν στα ελληνικά π.χ "Παναθηναικός". Κατα τ'άλλα ένα ακόμη Fifa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Α ωραία, thanks bill γιατί έλεγα να του ρίξω μια ματιά. Αφού είναι έτσι, θα το αφήσω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Έπαιξα χθες το Fifa 2006 για το PC...έχουν βελτιωθεί λίγο τα γραφικά,το gameplay παραμένει Fifa,στο amateur επίπεδο μπαίνουν πιο εύκολα κι αρκετά θεαματικά + μακρινά γκολ,κλασσικά οι ΠΑΟ & ΟΣΦΠ rest of the world..αλλά καλύτερα να μην τις δοκιμάσετε καν,θα φρίξετε έτσι όπως έχουν κάνει τους παίκτες..Το μόνο θετικό είναι ότι υπάρχουν πανό στο γήπεδο που γράφουν στα ελληνικά π.χ "Παναθηναικός". Κατα τ'άλλα ένα ακόμη Fifa.. ειχα καιρο να δω τον Ανατολακη ΚΑΡΑΦΛΟ και τον Μπασινα με μαλι σαν του Βουτερ! :confused: :lol: :X Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 ειχα καιρο να δω τον Ανατολακη ΚΑΡΑΦΛΟ και τον Μπασινα με μαλι σαν του Βουτερ! :confused: :lol: :XΤετοια χαλια?!!! αμαν πια απο το κακο στο χειροτερο πανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Skeftomouna na agorasw to fifa06 gia pc, alla mallon apo ti katalava einai mapa. To proevu5 einai kalitero?Genika pio game podosferou tha mou protinate na agorasw gia pc? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Τα δύο καλύτερα τέτοια παιχνίδια είναι το FIFΑ 2006 και το Pro Evolution Soccer 5, για τα οποία υπάρχει vs εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=82030 Διάβασε το topic για να δεις τη γνώμη όσων έχουν ασχοληθεί. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stitch19_cool Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Skeftomouna na agorasw to fifa06 gia pc, alla mallon apo ti katalava einai mapa. To proevu5 einai kalitero?Genika pio game podosferou tha mou protinate na agorasw gia pc?pare to fifa06 giati an apo palia epezes fifa tha mporis na dis oti afto ine to klaitero apo ola ke telika sigkrinete me to pro5!!!, ke pali omos ine thema goustou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 ρε παιδια,τωρα μετα την αναβαθμηση,μολις βαζω το φιφα,ειναι σαν να εχω πατημενο συνεχως το δεξι βελος,σαν να εχω ενα βαριδιο σε εκεινο το κουμπι..τι να κανω?το πληκτρολογιο το πηρα προχτες..(???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 Αν και ειναι καινουργιο το πληκτρολογιο σου φιλε kostakiss εγω νομιζω πως αυτο φταιει...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. December 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2005 κανεις λαθος..υστερα απο λιγο ψαξιμο,βρηκα οτι λυνεται με ενα patch.. ειναι προβλημα με μερικα πληκτρολογια(καινουργια) αλλα γι αυτο υπαρχει patch και το διορθωνει...ειναι ~5mb .. thanks παντως για τον χρονο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts