Jump to content

Βοήθεια σε επιλογή σχολής

szzs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 569
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδιά βοήθεια.Ηθελα και γω να πιάσω κάποια σχολή οικονομικά και σαν βάση είχα τη σχολή στη Νάουσα. Κρίμα τα μόρια 13150 στο 5 πεδίο .Τι να κάνω τωρα σκέφτομαι τει λογιστικής στην Πάτρα ή Λάρισσα αλλά και πάλι δεν είμαι κατενθουσιασμένη απο οικονομολόγος ,λογίστρια ,ουτε να δώσω του χρόνου.Γνωρίζει κάποιος κάτι γι αυτές τις σχολές ή να μου προτείνει κάτι άλλο?

γιατί δεν διαβάζεις το άρθρο που βρίσκεται εδώ μήπως και σε βοηθήσει στην επιλογή σου;

Θα σου πρότεινα να τη βάλεις τη σχολή που θες, κι όποιες άλλες σχολές επιθυμείς καθώς κι όσες έχεις ως "δεύτερη και τρίτη" επιλογή, να ρισκάρεις και μην επηρεαστείς ... ποτέ δεν ξέρεις πώς θα στα φέρει η ζωή, και πώς μετά από μερικά χρόνια, με ένα μεταπτυχιακό στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει ή με κατατακτήριες εξετάσεις σε μια καθεαυτού οικονομική σχολή να φτάσεις όσο πιο κοντά γίνεται στο στόχο σου..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 3 years later...
παιδιά έχω βγάλει αρκετά μόρια και λογικά περνάω στο πανεπιστήμιο πειραιά..ξέρει κανείς πως είναι η ζωή εκεί ?? :rolleyes:

Απο ποία πολη εισαι αν επιτρέπεται;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

οργ. και διοικηση επιχειρησεων..:)

Καλη επιλογή. Πέρσι έδινα εγώ, ήμουν ανάμεσα σε οικονομικων επιστημών και οργάνωση και διοίκηση επιχ. Τελικα επέλεξα καθαρα οικονομικων επιστημών. Θεσσαλονίκη μενω και πέρασα βέβαια.

Καλα θα περάσεις, θελει να προσαρμοστείς τον πρώτο καιρό αλλα μολις κάνεις τις παρέες σου, συνηθίσεις την νεα ζωη θα περνάς τέλεια :)

Απο επιλογές θα έχεις τα πάντα εκεί.

Το μόνο που θα σου που είναι καλα αποτέλεσμα :) αν εχεις 16+ περασες 100%

Καλη επιλογή. Πέρσι έδινα εγώ, ήμουν ανάμεσα σε οικονομικων επιστημών και οργάνωση και διοίκηση επιχ. Τελικα επέλεξα καθαρα οικονομικων επιστημών. Θεσσαλονίκη μενω και πέρασα βέβαια.

Καλα θα περάσεις, θελει να προσαρμοστείς τον πρώτο καιρό αλλα μολις κάνεις τις παρέες σου, συνηθίσεις την νεα ζωη θα περνάς τέλεια :)

Απο επιλογές θα έχεις τα πάντα εκεί.

Το μόνο που θα σου που είναι καλα αποτέλεσμα :) αν εχεις 16+ περασες 100%

ευχαριστω!!16500 έβγαλα περίπου..κιεγώ θεσσαλονίκη ηθελα να βαλω γιατι μαρεσει πολυ σαν πόλη και εχω ακούσει τα καλύτερα αλλα ο πειραιας βολευει περισσότερο και λογω απόστασης..ελπίζω να είναι οπως τα λες.. :p

Και εγώ από Ροδο.

Δίνω του χρόνου πανελλήνιες εγώ.

Σαν τη Ρόδο μας δεν έχει πουθενα :)

Αλλά εντάξει βολεύει η Αθηνα/Θεσσαλονίκη, διότι παίρνεις μόνο ένα αεροπλάνο και ερχεσαι/πας .

Όπου και να πας στην τελική προσαρμόζεσαι άποψή μου...

Καλή φοιτητική ζωη ;)

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

ευχαριστω!!16500 έβγαλα περίπου..κιεγώ θεσσαλονίκη ηθελα να βαλω γιατι μαρεσει πολυ σαν πόλη και εχω ακούσει τα καλύτερα αλλα ο πειραιας βολευει περισσότερο και λογω απόστασης..ελπίζω να είναι οπως τα λες.. :p

Μια χαρά θα είναι, μην ανησυχείς. Βέβαια σαν την Θεσσαλονίκη για μένα δεν έχει :p αστειεύομαι βέβαια..

Με 16.5.. Βρες σπίτι :cool:

Και εγώ από Ροδο.

Δίνω του χρόνου πανελλήνιες εγώ.

Σαν τη Ρόδο μας δεν έχει πουθενα :)

Αλλά εντάξει βολεύει η Αθηνα/Θεσσαλονίκη, διότι παίρνεις μόνο ένα αεροπλάνο και ερχεσαι.

Όπου και να πας στην τελική προσαρμόζεται άποψή μου...

Καλή φοιτητική ζωη ;)

συμφωνω !! σαν την Ρόδο δεν έχει πουθενα !! :D πειραιά με βολεύει γιατι είναι και πιο φθηνη μετακίνηση μένει η γιαγια μου και ερχετε η μαμα μου συχνα ..(ελπίζω να μην μου κατσικωνετε βεβαια) :rolleyes:

Μια χαρά θα είναι, μην ανησυχείς. Βέβαια σαν την Θεσσαλονίκη για μένα δεν έχει :p αστειεύομαι βέβαια..

Με 16.5.. Βρες σπίτι :cool:

ψάχνω εννοείται απο τωρα απλα ποτέ δεν ξέρεις..μην το κλείσω και έχουμε εκπλήξεις!!:rolleyes:

ψάχνω εννοείται απο τωρα απλα ποτέ δεν ξέρεις..μην το κλείσω και έχουμε εκπλήξεις!!:rolleyes:

Περνάς άνετα :p

Έχεις δει απο μαθήματα τι παίζεται; εγω επέλεξα οικονομικων επιστημών λόγω μαθημάτων. Στην οδε είχαν περισσότερο θεωρητικά ενώ στο οε, όχι τόσο

Ρωτησα τον οικονομολόγο του σχολειου μου και την θεια μου που εχει παει οε και τωρα ειναι υψηλο στελεχος και μου ειπαν και οι δυο οτι αυτα που κανεις στο οε δν τα χρησιμοποιεις τοσο στην δουλεια σου ενω στην οδε κανεις πραγματα πιο χρησιμα οποτε εβαλα αυτο .. :P

Σαν τον Αρχάγγελο πουθενα!! Φανταστειτε το σεναριο να εισαι απο Ροδο και να περασεις σε σχολη στην Κομοτηνη!.. (ή απο Κυπρο)

Στο ΠαΠει ειναι καλα αλλα πολυ κλεισουρα η περιοχη που βρισκεται..

Ρωτησα τον οικονομολόγο του σχολειου μου και την θεια μου που εχει παει οε και τωρα ειναι υψηλο στελεχος και μου ειπαν και οι δυο οτι αυτα που κανεις στο οε δν τα χρησιμοποιεις τοσο στην δουλεια σου ενω στην οδε κανεις πραγματα πιο χρησιμα οποτε εβαλα αυτο .. :P

Εντάξει, εξαρτάται και το τμήμα της οε. Έχουν διάφορες κατευθύνσεις ορισμένα τμήματα. :)

Σαν τον Αρχάγγελο πουθενα!! Φανταστειτε το σεναριο να εισαι απο Ροδο και να περασεις σε σχολη στην Κομοτηνη!.. (ή απο Κυπρο)

Η Κομοτηνή ειναι κομοτηναρα :p Ζω αρκετές μέρες σ αυτήν την πόλη, λογω του χωριού μου που βρίσκεται εδώ και πραγματικά είναι η απόλυτη φοιτητουπολη. Μετα την σαλονικαρα βέβαια :D

Η Κομοτηνή ειναι κομοτηναρα :p Ζω αρκετές μέρες σ αυτήν την πόλη, λογω του χωριού μου που βρίσκεται εδώ και πραγματικά είναι η απόλυτη φοιτητουπολη. Μετα την σαλονικαρα βέβαια :D

οταν ακουω για την θεσσαλονικη στεναχωριεμαι που την αφησα να φυγει μεσα απο τα χερια μου!!!:( ειναι πραγματικα απο τα αγαπημενα μου μερη!!

τι εννοείς πολύ κλεισούρα?:rolleyes:

Ο πειραιας δεν ειναι σαν επαρχιακη πολη.αλλα σαν την αθηνα δεν ειναι.εχει πιο πολυ άπλα.και η αγορα του πειραια (για ρουχα) ειναι αρκετα φθηνη.

Ασχέτως αν πολλα μαγαζια λογω κρισης εκλεισαν.αλλωστε κοντα ειναι και ο κορυδαλλος (εχει καλη αγορα).

Μπαρ εχει,καφετεριες εχει,ταβερνες λιγες,ψαραδικα πολλα.

Τι αλλο θες;

Τοπικη συγκοινωνια ειναι λιγο....

Το παρκινγκ μαρτυρικο.

Αυτα.

Μια χαρα θα περασεις ελενη

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Κλεισουρα εννοω την περιοχη που βρισκεται το κτιριο του ΠαΠει. Δεν ειναι σαν το ΤΕΙ Αθηνας, ουτε σαν το ΤΕΙ Πειραια, με την απλα του κτλ.

Ο πειραιας δεν ειναι σαν επαρχιακη πολη.αλλα σαν την αθηνα δεν ειναι.εχει πιο πολυ άπλα.και η αγορα του πειραια (για ρουχα) ειναι αρκετα φθηνη.

Ασχέτως αν πολλα μαγαζια λογω κρισης εκλεισαν.αλλωστε κοντα ειναι και ο κορυδαλλος (εχει καλη αγορα).

Μπαρ εχει,καφετεριες εχει,ταβερνες λιγες,ψαραδικα πολλα.

Τι αλλο θες;

Τοπικη συγκοινωνια ειναι λιγο....

Το παρκινγκ μαρτυρικο.

Αυτα.

Μια χαρα θα περασεις ελενη

αν θες να παρεις αμαξι στον πειραια δεν παιζει ε??

Κλεισουρα εννοω την περιοχη που βρισκεται το κτιριο του ΠαΠει. Δεν ειναι σαν το ΤΕΙ Αθηνας, ουτε σαν το ΤΕΙ Πειραια, με την απλα του κτλ.

ναι.σαυτο εχεις δικιο

αν θες να παρεις αμαξι στον πειραια δεν παιζει ε??

Μμμ.αν μενεις πολυ κοντα σε παπει θαχεις θεμα.στενοι δρομοι,χωρις παρκινγκ.αν μενεις κεντρο πχ δημοτικο θεατρο θα βρισκεις παρκινγκ ευκολα οταν κλεισουν τα μαγαζια δηλαδη μετα τις 8μιση το βραδυ και δευτερα τεταρτη μετα τις 15:00.τις αλλες ωρες θα βρισκεις αλλα δυσκολα.αν εχεις μικρο αμαξι θα ταλαιπωρηθεις λιγοτερο.παντα ειχα μεγαλα αμαξια(οποιο οικογενειακο ειχαμε,οχι καμια τρελλη μαρκα αλλα μεγαλα) και οταν γυρναγα απο σχολη μουβγαινε η ψυχη.επειδη η εμπειρια μου για το παρκινγκ ειναι μεχρι το 2006 στον πειραια (και τωρα κοντα πειραια μενω αλλα κατεβαινω για ψωνια,οποτε δε καθομαι να σκασω βαζω παρκινγκ) ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να μενει κεντρο.

Παντως και τωρα που κατεβαινω κεντρο πειραια σαν επισκεπτης τα ιδια χαλια βλεπω

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Μμμ.αν μενεις πολυ κοντα σε παπει θαχεις θεμα.στενοι δρομοι,χωρις παρκινγκ.αν μενεις κεντρο πχ δημοτικο θεατρο θα βρισκεις παρκινγκ ευκολα οταν κλεισουν τα μαγαζια δηλαδη μετα τις 8μιση το βραδυ και δευτερα τεταρτη μετα τις 15:00.τις αλλες ωρες θα βρισκεις αλλα δυσκολα.αν εχεις μικρο αμαξι θα ταλαιπωρηθεις λιγοτερο.παντα ειχα μεγαλα αμαξια(οποιο οικογενειακο ειχαμε,οχι καμια τρελλη μαρκα αλλα μεγαλα) και οταν γυρναγα απο σχολη μουβγαινε η ψυχη.επειδη η εμπειρια μου για το παρκινγκ ειναι μεχρι το 2006 στον πειραια (και τωρα κοντα πειραια μενω αλλα κατεβαινω για ψωνια,οποτε δε καθομαι να σκασω βαζω παρκινγκ) ας σου απαντησει και κανενας αλλος που να μενει κεντρο.

Παντως και τωρα που κατεβαινω κεντρο πειραια σαν επισκεπτης τα ιδια χαλια βλεπω

εδώ στην Ρόδο με μηχανάκι πηγαινοέρχομαι χειμώνα καλοκαίρι..σκέφτομαι να το φέρω πάνω για κοντινές αποστάσεις να αποφύγω και τον ποδαροδρομο αλλα φοβάμαι μην μου το κλέψουν...! :rolleyes:

Εγώ όταν έμενα μέχρι σχετικά πρόσφατα το κλείδωνα με 2 αλυσίδες. Πολύ άσχημο ότι τραβάνε την βενζίνη. Το βρήκα ουκ ολίγες φορές άδειο.