evris2013 Δημ. April 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2020 Κάτσε ρε φίλε, δεν είναι το ίδιο. Έχω iphone xr και ένα samsung j5 που έχουν τζαμάκια και δεν είχαν ποτέ θέμα με το proximity Δεν είναι ίδιες όλες οι οθόνες! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 Κάτσε ρε φίλε, δεν είναι το ίδιο. Έχω iphone xr και ένα samsung j5 που έχουν τζαμάκια και δεν είχαν ποτέ θέμα με το proximity Παίζουν ρόλο διάφοροι παράγοντες, όπως που είναι ο proximity sensor, τι τεχνολογίας, τι tempered glass χρησιμοποιείται, αν έχει μπει σωστά κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το έχει κανείς για να γράψει κανένα review; Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Το έχει κανείς για να γράψει κανένα review; Το έχω εγώ. Μια χαρά είναι. Είναι ένα τηλέφωνο που αξίζει όσο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERIKLIS_15 Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Για την μάνα μου το θέλω, απλή χρήση (τηλέφωνο, viber, καμιά φωτογραφία). Οθόνη ικανοποιητική την βλέπω, ούτε τεράστια ούτε να ζορίζεται να δει. Παράθεση http://www.trustbet.eu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. May 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2020 Ναι για αυτά που το θέλεις είναι ωραιότατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2020 Σε ποία τιμή υπάρχει στις αλυσίδες; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts