Jump to content

Deal. Φερεντινο μας δουλευεις;; Ρε κοψτε τον!

Lux
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελεγε η ερωτηση για την ψηλοτερη καμηλοπαρδαλη. Ηταν 5,8 μετρα και κερδισε ο παικτης που ειπε 5,10 ενω υπηρχε και πακτης που ειπε 6,45! Μαθηματικα δεν ξερουν εκει στον Alpha; Απορω πως δε σταματησαν το επεισοδιο, αφου δεν ειναι Live. Ειναι και στημενο φουλ!

Ποτέ δεν το πήγαινα αυτό το παιχνίδι.και ενώ τον Φερεντίνο γενικά τον συμπαθώ ,σε αυτό το παιχνίδι μου βγάζει κάτι αρνητικό.ισως και να είμαι προκατειλημμένος.

Tcl 20 5g

Μακραν το πιο βαρετο παιχνιδι.Ολα στην τυχη,ουτε οι γνωσεις παιζουν ρολο ουτε οι ικανοτητες,λες και παιζεις ρουλετα.Απορω γιατι συνεχιζει τοσα χρονια.Γενικα εχουν χαλασει πολυ τα τηλεπαιχνιδια τα τελευταια χρονια

Βεβαια ειναι το μοναδικο που παιρνουν ακομα οι παικτες τοσα λεφτα.. Στο "Ποιος ρωταει" με το ζορι κερδιζουν και ποσα ξεφτιλα!

Βεβαια ειναι το μοναδικο που παιρνουν ακομα οι παικτες τοσα λεφτα..

Δεν το βλέπω το παιχνίδι αλλά... Παίρνουν ? :lol::lol::lol:

Κάποια στιγμή πρέπει να τα πάρουν βέβαια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, ο πτωχευτικός κώδικας είναι παλιά και δοκιμασμένη λύση σε τέτοια θέματα !

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Αν υπηρχαν παικτες που δεν πηραν ποτε τα λεφτα,δεν θα επρεπε να τους πανε δικαστικως?Και σιγουρα το παιχνιδι θα επρεπε να ειχε κοπει προ πολλου.Εκτος αν το συμβολαιο που υπογραφουν οι παικτες οριζει οτι θα παρουν τα λεφτα τους καποτε χωρις να οριζει το ποτε και ετσι μπορουν να τα καθυστερουν οσο γουσταρουν.

Από μια περίπτωση που ξέρω είχα υπογράψει ότι θα τα πάρουν αν προβληθεί η εκπομπή στην τηλεόραση (άλλη εκπομπή βέβαια)

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί σαν τηλεθεατής πρέπει να δω αυτό το παιχνίδι. Μηδέν γνώση, μηδέν τακτική, μηδέν αγωνία, μηδέν χαβαλές.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί σαν τηλεθεατής πρέπει να δω αυτό το παιχνίδι. Μηδέν γνώση, μηδέν τακτική, μηδέν αγωνία, μηδέν χαβαλές.

Sent from my iPhone using Tapatalk

το παιχνιδι αυτο η μαλλον τετιου ειδους παιχνιδια,ειναι για νοικοκυρες h πεθερες η γριες .αυτο ειναι το κοινο.και ισως κατι 13 η 15 χρονα που βρισκουν τον φερεντινο αστειο:lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ας φερουν πισω τον Εκατομμυριουχο.Στην κλασσικη του ομως μορφη,οχι hot seat και αηδιες.Και ευχαριστα περνας την ωρα σου παρακουλουθωντας το και εμπλουτιζεις και τις γνωσεις σου.

Οσο γι αυτο που λετε με την τηρηση ή οχι των συμβολαιων ,θυμηθηκα οτι ειχα διαβασει παλιοτερα για πασιγνωστο παιχνιδι του μεγκα που υποσχοταν μηνιαιο εισοδημα για 10 ή και περισσοτερα χρονια,οσοι κερδισαν επαιρναν το μηνιατικο για κανα 2 χρονια και μετα πτωχευσε η εταιρεια παραγωγης(studio ata) και δεν ξαναπηραν φραγκο.

Από μια περίπτωση που ξέρω είχα υπογράψει ότι θα τα πάρουν αν προβληθεί η εκπομπή στην τηλεόραση (άλλη εκπομπή βέβαια)

Έτσι είναι ο τροχός της τύχης.Έτσι γράφουν τα ψιλά γράμματα.Αρά αν τα λεφτά είναι πολλά μπορεί άνετα το κανάλι να μην μεταδώσει το επεισόδιο...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Στον Φερεντινο δλδ καποιοι που εχουν να παιξουν 50+ επεισοδια, τι κανουν; Πηγαινοερχονται καθε φορα στην Αθηνα για να παιξουν; Ανεργοι ειναι;

Προφανως γυριζονται μαζικα τα επεισοδια.Μπορει π.χ. να μαζευονται 1 φορα την εβδομαδα απ'το πρωι μεχρι το βραδυ και να γυριζουν 7-8 επεισοδια μαζεμενα.Τα εξοδα για τα πηγαινε-ελα στην αθηνα φανταζομαι θα τους τα πληρωνει το καναλι.

Προφανως γυριζονται μαζικα τα επεισοδια.Μπορει π.χ. να μαζευονται 1 φορα την εβδομαδα απ'το πρωι μεχρι το βραδυ και να γυριζουν 7-8 επεισοδια μαζεμενα.Τα εξοδα για τα πηγαινε-ελα στην αθηνα φανταζομαι θα τους τα πληρωνει το καναλι.
Δλδ αλλαζουν ρουχα 8 φορες την ημερα; Ξερω, ασχολουμαστε με βλακειες.. Αλλα το εχω απορια! Δεν εχει κανεις καποιο γνωστο που να εχει παει σε καποιο τηλεπαιχνιδι;

Δλδ αλλαζουν ρουχα 8 φορες την ημερα; Ξερω, ασχολουμαστε με βλακειες.. Αλλα το εχω απορια! Δεν εχει κανεις καποιο γνωστο που να εχει παει σε καποιο τηλεπαιχνιδι;

Είχα πάει παλια σε ένα γυριζοντουσαν 2-3 επεισόδια μαζεμένα.λογικα έτσι γίνεται σε όλα.

Tcl 20 5g

Είχα πάει παλια σε ένα γυριζοντουσαν 2-3 επεισόδια μαζεμένα.λογικα έτσι γίνεται σε όλα.
Αλλαξες δλδ 3 φορες ρουχα;

Κι εγω ειχα παει στον Τροχο της Τυχης πριν 3 χρονια και ειχαμε γυρισει 3-4 επεισοδια.Ρουχα δεν αλλαξαμε γιατι οι παικτες επιλεγονται με κληρωση απ'το κοινο.Μονο ο Πετρος και η Τζουλια αλλαζαν ρουχα σε καθε επεισοδιο.Στο deal που οι παικτες ειναι συνεχεια πισω απ'τα κουτια και φαινονται,φανταζομαι θα φερνουν κανα 2-3 αλλαξιες σε καθε μερα γυρισματος.Μπορει π.χ. να αλλαζουν ανα 2 επεισοδια.

Καλα να φανταστω οτι τα επεισοδια δεν θα τα παιζουν στην τηλεοραση με την σειρα που γυριζονται. Συνηθως σε εορταστικες περιοδους βαζουν και τα καλυτερα!

Κι εγω ειχα παει στον Τροχο της Τυχης πριν 3 χρονια και ειχαμε γυρισει 3-4 επεισοδια.Ρουχα δεν αλλαξαμε γιατι οι παικτες επιλεγονται με κληρωση απ'το κοινο.Μονο ο Πετρος και η Τζουλια αλλαζαν ρουχα σε καθε επεισοδιο.Στο deal που οι παικτες ειναι συνεχεια πισω απ'τα κουτια και φαινονται,φανταζομαι θα φερνουν κανα 2-3 αλλαξιες σε καθε μερα γυρισματος.Μπορει π.χ. να αλλαζουν ανα 2 επεισοδια.

το πιο απάτη τηλεπαιχνίδι ever.. στον τελικό θα έπρεπε πρώτα να λύνεται ο γρίφος και μετά να γυρνούσε ο παίκτης για τον φάκελο με το έπαθλο

aka bill_thes

Αλλαξες δλδ 3 φορες ρουχα;

Όχι τα ίδια φόραγα.απλα πήγα δύο φορές.αλλα και στο χαμό μέσα ειμασταν καθιστοί οπότε δεν νομίζω να παρατηρούσε ο τηλεθεατής τα ρούχα μας.

Tcl 20 5g

το πιο απάτη τηλεπαιχνίδι ever.. στον τελικό θα έπρεπε πρώτα να λύνεται ο γρίφος και μετά να γυρνούσε ο παίκτης για τον φάκελο με το έπαθλο
Ισχυει αυτο!