eccentric Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 25, 2005 Σκέφτομαι να πάρω ένα ασύρματο adsl router και μετά από αρκετή έρευνα κατέληξα στον DrayTek Vigor 2600VG. Oι βασικοί λογοι της προτίμησής μου είναι πως διαθέτει ενσωματωμένο adsl modem (οπότε πετάω το παλιό), 4 ενσύρματες θύρες ethernet, δύο θύρες VoIP, usb printer, pots για isdn σύνδεση....Δηλαδή τα διαθέτει όλα.... Η ταχύτητά του είναι 54Mbps και όχι 108....Αυτό πρακτικά σημαίνει κάτι;;; Θέλω την αποψή σας, αν έχετε εμπειρία ή γνώμη για την εν λόγω μάρκα και αν γνωρίζεται κάποιο σημείο που θα μπορούσα να το προμηθευτώ σε πιό συμφέρουσα τιμή..... Ευχαριστώ.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 1) Η ταχύτητα παίζει ρόλο όσον αφορά στο downloading και στο σερφάρισμα. Για το downloading: 54Μbps = 6.75MBps. Κι επειδή κανένας provider δεν παρέχει τέτοιες ταχύτητες δεν έχεις πρόβλημα. Για το σερφάρισμα, δε θα δεις καμία απολύτως διαφορά από τα 11Mbps. Οπότε η ταχύτητα να μη σε αγχώνει. Εγώ έχω router με 11Mbps. 2)Τη μάρκα πρώτη φορά την ακούω, αλλά από ότι έριξα μια ματιά στα χαρακτηριστικά του, φαίνεται πολύ καλό. 3)Δεν ξέρω για την αγορά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eccentric Δημ. June 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ευχαριστώ..... :) Η αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα είναι η Lexis στο Ν. Ψυχικό, οπότε αύριο θα πάρω τηλέφωνο να δω από που και πόσο μπορώ να το προμηθευτώ.... Αναμένω και άλλες απόψεις.... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Παρακαλώ. Όταν μάθεις τιμή, κάνε έναν κόπο και γράψε πες μας πόσο σου είπανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts