Jump to content

Προβλήματα με τα XP

dimangelid
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω τα Windows XP Professional Αγγλικά. Έκανα πριν μερικές μέρες format γιατί είχα σοβαρά προβλήματα. Τώρα έχω τα εξής προβλήματα:

1) Η επιλογή Hide Inactive Icons δεν λειτουργεί. Δηλαδή την επιλέγω και δεν βλέπω τα βελάκια για να εμφανίζω τα ανενεργά εικονίδια. Εννοείται φυσικά ότι φαίνονται όλα τα εικονίδια...

2) Έχω επιλέξει το Theme Windows Classic γιατί έτσι λειτουργεί καλύτερα ο υπολογιστής μου. Όταν όμως προσπαθώ να ενεργοποιήσω το Theme Windows XP κολλάει ο υπολογιστής στο Please Wait, δεν ενεργοποιείται το Theme Windows XP και αναγκάζομαι να πατήσω το reset γιατί δεν επανέρχεται αλλιώς ο υπολογιστής.

Υπάρχει λύση για αυτά τα προβλήματα; Είμαι στο τσακ να ξανακάνω format αλλά επειδή είναι κουραστική διαδικασία (εγκατάσταση ξανά όλα τα προγράμματα) θέλω να εξαντλήσω όλες τις πιθανές λύσεις.

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Μπορώ να σε βοηθήσω μόνο για τα εικονίδια....

Επιλέγοντας Hide Inactive Icons πάτα στο Προσαρμογή που βρίσκεται δίπλα και κάνε τις επιλογές σου απ' ευθείας για τα εικονίδια που θέλεις.

Πάντος σχετικα με το Windows Classic, παρ'όλο που έχω καλό σύστημα, όταν το λειτουργώ και εγώ βλέπω το σύστημα να πετάει πιο πολύ σε σχέση με τη προεπιλογή που υπάρχει από την εγκατάσταση!;)

Για τα εικονίδια κάνε δεξί click κάπου στη μπάρα της έναρξης >>> ιδιότητες >>> προσαρμογή!

Στα αγγλικά ξέρεις πως περίπου είναι η μετάφραση.:p

Για τα κολλήματα που τρώει όταν αλλάζεις απο classic σε XP theme δοκίμασες να κάνεις εγκατάσταση των XP από πάνω με επιδιόρθωση;

Όχι να βγείς στην επιδιόρθοση, αλλά να πας εγκατάσταση κανονικά...

Κανε ξανα φορματ.... μην βαρατε ντε.... , το εχω παθει 1-2 φορες αυτο που εχεις παθει. Οταν ξαναεκανα φορματ δεν υπηρχε το προβλημα

Μυστιριο αυτα τα windows....lol

Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver

Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310

Η λύση που μου προτείνεις δεν εμφανίζει το βελάκι που αναφέρω. Με αυτό που λες μπορώ να ορίζω αν θα φαίνονται ή όχι τα εικονίδια όταν είναι ενεργοποιημένη η συγκεκριμένη επιλογή. Θα δοκιμάσω επιδιόρθωση της εγκατάστασης.
Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Η λύση που μου προτείνεις δεν εμφανίζει το βελάκι που αναφέρω. Με αυτό που λες μπορώ να ορίζω αν θα φαίνονται ή όχι τα εικονίδια όταν είναι ενεργοποιημένη η συγκεκριμένη επιλογή. Θα δοκιμάσω επιδιόρθωση της εγκατάστασης.

Το πρόβλημα με το βελάκι της λειτουργίας Hide Inactive Icons παραμένει και μετά το νέο format... Κοντεύω να το σπάσω, δεν αντέχω άλλο. Να κάνω πάλι format;;; Πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην διορθώνονται προβλήματα μετά από format :mad: :mad:

Το πρόβλημα με το βελάκι της λειτουργίας Hide Inactive Icons παραμένει και μετά το νέο format... Κοντεύω να το σπάσω, δεν αντέχω άλλο. Να κάνω πάλι format;;; Πρώτη φορά μου τυχαίνει να μην διορθώνονται προβλήματα μετά από format :mad: :mad:

Είναι σε ξεχωριστό partition το λειτουργικό από άλλα λειτουργικά και φακέλους με προγράμματα, τραγούδια κτλ.; Μήπως υπάρχει σύγχηση στο σκληρό λόγο των άλλων λειτουργηκών συστημάτων; Μήπως φταίει το ότι είναι πειρατικά;

Τι να πώ... Πολύ περίεργα πράγματα!!:X