liri22 Δημοσιεύτηκε June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2005 Χωρις να κουνησω το mouse παει ο δεικτης δεξια αριστερα, δεν μου το κανει ολοι την ωρα αλλα ειναι σπαστικο ομως!Εχω δοκιμασει 3 οπτικα ποντικια και στα 3 το ιδιο γινεται και σε αλλο Η/Υ δουλευουν κανονικα!Εχω δοκιμασει και στην αλλη usb θυρα αλλα τιποτα.Επισης πηρα και ενα ανταπτορα για PS2(για την κανονικη θυρα του mouse) αλλα εκει δεν δουλευουν καθολου, ειναι το φως αναμενο (δηλ παιρνει ρευμα το ποντικη) αλλα δεν κανει τιποτα.Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELIASNICK Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 den xero.exeis rotisei kanena texniko? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Μηπως φταει η επιφανεια που ακουμπας το ποντικι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fumantsu Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η επιφανεια. Δεν θελει να ειναι γυαλιστερη καθως κανει αντανακλαση και δεν δουλευει σωστα Παράθεση Host Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Και σε εμένα (κλασσική μπίλια) κάποιες φορές χωρίς καν να ακουμπάω το ποντίκι, ο δείκτης τρελένεται και φέυγει αριστερά στην οθόνη... :blink: Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Και σε μένα το κάνει αυτό... Φταίει το mouse pad που χρησιμοποιώ (είναι λίγο γυαλιστερό), απλά βαριέμαι να ψάχνω τα απλά μονόχρωμα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Den nomizw na einai thema optikou h oxi Afto mou to kanei to laptop mono me to touchpad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Den nomizw na einai thema optikou h oxi Afto mou to kanei to laptop mono me to touchpad. Το touchpad το κάνει νομίζω όταν ιδρώσουν τα χέρια σου... Είναι άλλη φάση αυτό. Εμένα όταν είχα το Logitech MX1000 που είναι Laser (όχι οπτικό), δε μου το έκανε αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arous Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Χωρις να κουνησω το mouse παει ο δεικτης δεξια αριστερα, δεν μου το κανει ολοι την ωρα αλλα ειναι σπαστικο ομως!Εχω δοκιμασει 3 οπτικα ποντικια και στα 3 το ιδιο γινεται και σε αλλο Η/Υ δουλευουν κανονικα!Εχω δοκιμασει και στην αλλη usb θυρα αλλα τιποτα.Επισης πηρα και ενα ανταπτορα για PS2(για την κανονικη θυρα του mouse) αλλα εκει δεν δουλευουν καθολου, ειναι το φως αναμενο (δηλ παιρνει ρευμα το ποντικη) αλλα δεν κανει τιποτα.Καμια ιδεα; Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.Μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ όμως και πράττεις αναλόγως. α) Εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση των τελευταίων drivers (Τι μάρκα είναι; ) β) Δοκιμή πάνω σε ένα απλό mousepad γ) Επανεγκατάσταση drivers μητρικής Εαν δεν γίνει τίποτα... Εφόσον λες ότι έχει δοκιμάσει τα ίδια mouse σε άλλο PC και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε το πρόβλημα ίσως είναι στο software.Κάτι που έχεις εγκαταστήσει ή ακόμα και οι ίδιοι οι drivers δημιουργούν το πρόβλημα. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εάν κάποια στιγμή ,για κάποιο άλλο λόγο, κάνεις Format και επανεγκαταστήσεις τα Windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση The Bride Is Back For The Final Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liri22 Δημ. June 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Thanks σε ολους τελικα εφταιγε η mouse pad γιατι εχει εντονα χρωματα και φαινεται επηρεαζε to mouse! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts