Jump to content

Προβλημα με Οπτικο Mouse

liri22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις να κουνησω το mouse παει ο δεικτης δεξια αριστερα, δεν μου το κανει ολοι την ωρα αλλα ειναι σπαστικο ομως!Εχω δοκιμασει 3 οπτικα ποντικια και στα 3 το ιδιο γινεται και σε αλλο Η/Υ δουλευουν κανονικα!Εχω δοκιμασει και στην αλλη usb θυρα αλλα τιποτα.Επισης πηρα και ενα ανταπτορα για PS2(για την κανονικη θυρα του mouse) αλλα εκει δεν δουλευουν καθολου, ειναι το φως αναμενο (δηλ παιρνει ρευμα το ποντικη) αλλα δεν κανει τιποτα.Καμια ιδεα;

Ειναι πολυ πιθανο να φταιει η επιφανεια. Δεν θελει να ειναι γυαλιστερη καθως κανει αντανακλαση και δεν δουλευει σωστα

Host

Και σε εμένα (κλασσική μπίλια) κάποιες φορές χωρίς καν να ακουμπάω το ποντίκι, ο δείκτης τρελένεται και φέυγει αριστερά στην οθόνη... :blink:

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Και σε μένα το κάνει αυτό... Φταίει το mouse pad που χρησιμοποιώ (είναι λίγο γυαλιστερό), απλά βαριέμαι να ψάχνω τα απλά μονόχρωμα :O

Den nomizw na einai thema optikou h oxi

Afto mou to kanei to laptop mono me to touchpad.

Το touchpad το κάνει νομίζω όταν ιδρώσουν τα χέρια σου... Είναι άλλη φάση αυτό. Εμένα όταν είχα το Logitech MX1000 που είναι Laser (όχι οπτικό), δε μου το έκανε αυτό

Χωρις να κουνησω το mouse παει ο δεικτης δεξια αριστερα, δεν μου το κανει ολοι την ωρα αλλα ειναι σπαστικο ομως!Εχω δοκιμασει 3 οπτικα ποντικια και στα 3 το ιδιο γινεται και σε αλλο Η/Υ δουλευουν κανονικα!Εχω δοκιμασει και στην αλλη usb θυρα αλλα τιποτα.Επισης πηρα και ενα ανταπτορα για PS2(για την κανονικη θυρα του mouse) αλλα εκει δεν δουλευουν καθολου, ειναι το φως αναμενο (δηλ παιρνει ρευμα το ποντικη) αλλα δεν κανει τιποτα.Καμια ιδεα;

Δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο.Μπορώ να σου πω τι θα έκανα εγώ όμως και πράττεις αναλόγως.

α) Εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση των τελευταίων drivers (Τι μάρκα είναι; )

β) Δοκιμή πάνω σε ένα απλό mousepad

γ) Επανεγκατάσταση drivers μητρικής

Εαν δεν γίνει τίποτα...

Εφόσον λες ότι έχει δοκιμάσει τα ίδια mouse σε άλλο PC και δεν υπάρχει πρόβλημα τότε το πρόβλημα ίσως είναι στο software.Κάτι που έχεις εγκαταστήσει ή ακόμα και οι ίδιοι οι drivers δημιουργούν το πρόβλημα.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι εάν κάποια στιγμή ,για κάποιο άλλο λόγο, κάνεις Format και επανεγκαταστήσεις τα Windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

The Bride Is Back For The Final