vickylsls Δημοσιεύτηκε June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 22, 2005 paidia de nomizw na exei anoixei antistoixo thema to psaxa ligo den eida tpt gia peite tha pate an nai pote? mporw na mathw giati me toses olympiakes egatastaseis pou exoume prepei na traviomaste sth malakasa? Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=28641&highlight=%F0%F1%EF%F3%E5%F7%E5%DF%F2+%F3%F5%ED%E1%F5%EB%DF%E5%F2+%EC%EF%F5%F3%E9%EA%DC (Alias... :love: ) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vickylsls Δημ. June 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 entaxei omws den exei gia to rockwave 2005 sygekrimena..ekei lene genika gia events ayto pou eftiaxa einai gia to rockwave 2005 kathara!!!!!! Παράθεση Bazinga!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 οκ σόρρυ τότε νόμιζα ότι δεν το είχες δει. Τώρα αν το κρίνεις ανεξάρτητο θέμα οκ ;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εγώ θέλω αλλά δεν μπορώ εξαιτίας το μέρος που μένω και την ηλικία μου... :( Αλλά ντάξει, πιστεύω όταν μεγαλώσω θα μπορέσω να ανέβω μόνος μου, σε 4-5 χρόνια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 mporw na mathw giati me toses olympiakes egatastaseis pou exoume prepei na traviomaste sth malakasa? Περίμενες τίποτα καλύτερο; Μετά τα γεγονότα του 2002, οπου ακυρώθηκε το rockwave (τότε είχε προγραμματιστεί στο Ελληνικό) απο την ηλιθιότητα ή/καί ανευθυνότητα αστυνομίας/δημάρχου/διοργανώτριας etc, καλύτερα στου διάολου τη μάνα που λέει ο λόγος. Σιγά μην τους αφήσουν να παίξουν στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις...είπαμε, αυτές τις χρυσοπληρώσαμε και τώρα τις έχουμε να κάθονται... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 To G Fest όμως γίνεται σε Ολυμπιακές εγκαταστάσεις ;) Άντε θα δούμε τι λέει και ο Manson live αύριο!:up: Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Αν δεν ήμουν χειρουργημένος και το είχα πάρει νωρίτερα απόφαση,θα πήγαινα Sabbath και Maiden(εκτός Rockwave) και ας είμαι στην Έδεσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 paidia de nomizw na exei anoixei antistoixo thema to psaxa ligo den eida tpt gia peite tha pate an nai pote? mporw na mathw giati me toses olympiakes egatastaseis pou exoume prepei na traviomaste sth malakasa? πεστα πεστα!! 5 ωρες μονο στο δρομο εκλεισε μια φιλη μου χτες στους Ντουραν Ντουραν εκ των οποιων οι τρεις ηταν μποτιλιαρισμα στην εξοδο μετα το τελος της συναυλιας! :mad: Περίμενες τίποτα καλύτερο; Μετά τα γεγονότα του 2002, οπου ακυρώθηκε το rockwave (τότε είχε προγραμματιστεί στο Ελληνικό) απο την ηλιθιότητα ή/καί ανευθυνότητα αστυνομίας/δημάρχου/διοργανώτριας etc, καλύτερα στου διάολου τη μάνα που λέει ο λόγος Το 2002 δεν ηταν με τους Cure που παραλιγο να φυγουν οι ανθρωποι και τελικα εγινε η συναυλια στο Ιδρυμα Μειζονος Ελληνισμου;; Didi music ολε, ανακοινωσαν το Ελληνικο χωρις αδεια δημαρχου τοτε, μετακινησαν τους Ντουραν τωρα απο το Λυκαβηττο στη Μαλακασα και παει λεγοντας... :rocket: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την Didi,εγώ πάντως σήμερα είδα το καλύτερο live της ζωής μου και όλα ήταν τέλεια. Όποιος ήταν ξέρει... ;) Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Indeed, δεν ήμουν αλλα άκουσα απο πολλούς οτι άξιζε. Αύριο ποιός θα πάει sabbath/velvet revolver; :D Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς για την Didi,εγώ πάντως σήμερα είδα το καλύτερο live της ζωής μου και όλα ήταν τέλεια. Όποιος ήταν ξέρει... ;) Καλύτερο από Slipknot? Έχουμε να τα πούμε καιρό κ μου φαίνεται χάλασες Tinkerbell... :p Σήμερα BLACK SABBATH!!! :w00t: Θα λιώσουμε ρεεεεεεεεεεε! :up: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Καλύτερο από Slipknot? Έχουμε να τα πούμε καιρό κ μου φαίνεται χάλασες Tinkerbell... :p Σήμερα BLACK SABBATH!!! :w00t: Θα λιώσουμε ρεεεεεεεεεεε! :up: Κοίτα οι Slipknot είναι τοπ για μένα αλλά αν έβλεπες το χθεσινό live θα καταλάβαινες..Ήταν πολύ διαφορετικά δεν είναι ότι μπορώ να τα συγκρίνω.Πιστεύω πως αν έβαζαν τους Slipknot στο Terra Vibe θα ήταν πολύ καλύτερα. Ήταν ένα live που δε πρόκειται να ξαναδώ και το ξέρω.Είναι ότι ήταν και αισθητικά πανέμορφο με όλα αυτά που πεταγόντουσαν από την σκηνή,τους φωτισμούς και γενικά η όλη ατμόσφαιρα ήταν ανατριχιαστική.. Τέλειος ήχος,2 μεγάλα videowalls που έδειχναν τον κόσμο,σκηνή τεράστια,εφέ και αλλαγή κοστουμιών όλη την ώρα..ήταν απίστευτα ρε c. Το Τerra Vibe καμία σχέση με πέρσι!:up: Πιστεύω φέτος θα συμφωνήσουμε πως το Terra Vibe μετράει :D Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 oi black sabbath peksane proxtes edo... 15000 kosmo mazepsan(me 10 euroulakia eishthrio parakalo....) http://i.dir.bg/musics/images/material-g-3030.jpg Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ξερει κανεις τι παιζει με τα εισιτηρια για το λεωφορειο του Rockwave , απο Σταθμο Λαρισης για Μαλακασα; Μπορει, δηλαδη, καποιος να κλεισει εισιτηριο και τηλεφωνικα/ μεσω ιντερνετ ή μονο εκεινη την ωρα ή αν παει ο ιδιος να το βγαλει; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το μονο που μπορει να περιγραψει το σημερινο: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Αυτο που εγινε σημερα με τους sabbath ηταν απολυτα μαγικο!Οποιος εχασε την συναυλια θα πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο (με δυναμη!) Ο ozzy απιθανος ! Οι b l s ηταν μαπα για μενα (solo ναναι και οτι ναναι μπαντα ηταν.Πηραν μαθηματα αργοτερα μαλλον) Οι velvet revolver ηταν πολυ καλοι και επαιξαν και δυο κομματια των stone temple pilots!(crαckerman,sex type thing) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το μονο που μπορει να περιγραψει το σημερινο: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: HELL YEAH .&- Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ξερει κανεις τι παιζει με τα εισιτηρια για το λεωφορειο του Rockwave , απο Σταθμο Λαρισης για Μαλακασα; Μπορει, δηλαδη, καποιος να κλεισει εισιτηριο και τηλεφωνικα/ μεσω ιντερνετ ή μονο εκεινη την ωρα ή αν παει ο ιδιος να το βγαλει; Αυτό που ξέρω είναι ότι μπορείς να πας να τα πάρεις από το πρακτορείο Sunways (Ξενοφώντος 15Α, Σύνταγμα). Όμως ετοιμάσου για λιώσιμο μέχρι να καταφέρεις να φύγεις μετά το τέλος της συναυλίας, για δεύτερη χρονιά η DiDi δεν έβαλε αρκετά πούλμαν και γίνεται χαμός... :down: Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jamez29 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Αυτο που εγινε σημερα με τους sabbath ηταν απολυτα μαγικο!Οποιος εχασε την συναυλια θα πρεπει να χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο (με δυναμη!) Ο ozzy απιθανος ! Οι b l s ηταν μαπα για μενα (solo ναναι και οτι ναναι μπαντα ηταν.Πηραν μαθηματα αργοτερα μαλλον) Οι velvet revolver ηταν πολυ καλοι και επαιξαν και δυο κομματια των stone temple pilots!(crαckerman,sex type thing) Φοβεροί οι Sabbath, λογικά ρεκόρ κόσμου σε Rockwave, αλλά θα διαφωνίσω για τους BLS. Ο Zakk Wylde είναι ένας απ' τους ελάχιστους σύγχρονους guitar heroes. To ότι στα 19 του έπαιζε με τον Ozzy τα λέει όλα. Εγώ πιο πολύ γούσταρα από VR, παρ' ότι κ αυτοί ήταν καλοί. Παράθεση Better to save the mystery than surrender to the secret Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το καλύτερο Live που έχω πάει. Η κορύφωση το ομώνυμο τραγούδι των sabbath στο οποίο ένιωθα την ψυχή μου να ανεβαίνει στον ουρανό και να επανέρχεται , το σοκ ήταν μεγάλο. Τέτοιες σκηνές δύσκολο να ξαναζήσουμε μιας που τον οζζυ δεν τον βλέπω και πολύ καλά με τις πρέζες. Οι velvet απαίσιοι κατά τη γνώμη μου , θα μου πείτε πώς να παίξουν καλά από τη στιγμή που όλο το κοινό ζητωκραύγαζε "sabbath sabbath" περιμένοντάς τους. Οι BLS επίσης κακοί και ακόμα χειρότεροι όταν ο zakk wylde είπε "we are singing for the battle of the american troops to destroy terrorism" και κάτι τέτοια. Μοναδική παραφωνία η ανοργανωσιά των λεωφορείων επιστροφής , τα οποία έπρεπε να περιμένεις μέχρι τις 3:30 για να έρθουν ενώ ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν στις 00:00! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ripper7 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ήταν το καλυτερο live που έχω πάει και πιστεύω οτι δεν θα δω καλύτερο.Καταπληκτικό setlist και φοβερός o Iommi.Στο τραγούδι black sabbath σε κάθε νότα αισθανώσουν οτι γινόταν σεισμός.Συμφωνώ με τον undertow για τους velvet και bls άλλα για τα λεωφορεία έγινε χαμός και αργήσανε γιατί έγιναν φασαρίες(ευτυχώς εγώ έφυγα απο τους πρώτους κατα τις 1 και 30) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Paidia oti kai na poume einai ligo gia paraskeui kai savvato (black sabbath=mauro savvato to savvato). Tha simfoniso me tin tinkerbell oti itan monadiki mera i paraskeui (den ksero giati alla mou arese kai i shirley) kai katapliktikos o manson an kai perimena perissotero se diarkeia kai se oti ekane (auta pou den ekane tha ithela) (tinkerbell pou isoun akrivos kai ti forouses mipos se eida :P) o ozzy a p i s t e u t o s (an kai prepei sti doriforiki na evlepe ******zou giati oli tin ora elege u r number1 ) akoma to oti eida ton slash zontana den mporo na to vgalo apo to mialo mou kai oi b l s oraioi kai moni stigmi pou katakrino to tragoudi gia tous amerikanous pezonautes (ouuuu). Ti alla? Metrisate poses fores eipe o ozzy god bless u? Fotos poios evgale? AS tis anevasei plz... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Paidia oti kai na poume einai ligo gia paraskeui kai savvato (black sabbath=mauro savvato to savvato). Tha simfoniso me tin tinkerbell oti itan monadiki mera i paraskeui (den ksero giati alla mou arese kai i shirley) kai katapliktikos o manson an kai perimena perissotero se diarkeia kai se oti ekane (auta pou den ekane tha ithela) (tinkerbell pou isoun akrivos kai ti forouses mipos se eida :P) o ozzy a p i s t e u t o s (an kai prepei sti doriforiki na evlepe ******zou giati oli tin ora elege u r number1 ) akoma to oti eida ton slash zontana den mporo na to vgalo apo to mialo mou kai oi b l s oraioi kai moni stigmi pou katakrino to tragoudi gia tous amerikanous pezonautes (ouuuu). Ti alla? Metrisate poses fores eipe o ozzy god bless u? Fotos poios evgale? AS tis anevasei plz... Κάτσε εσύ δε ρώταγες πως μπορείς να βρείς την Shirley? :confused: Manson ήταν απίιιιστευτα ρεε...Εγώ τα είδα όλα δεν περίμενα κάτι παραπάνω! Εκτός από την διάρκεια που ήταν μικρή όλα ήταν τέλεια. Σαν όνειρο ήταν όλα αυτά που συνέβαιναν..απίστευτο θέαμα. Εγώ ήμουν κάπου μέση και φορούσα τζην φούστα κοντή ροζ all star και μαύρο φούτερ με κουκούλα κοντό.Σου λέει κάτι? :D Παράθεση http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Pragmati epsaxna na vro pos tha do ti shirley, alla oxi epeidi mou aresan ta tragoudia kai to sigrotima, alla mou arese i shirley san ginaika kai ithela na ti do. Prin ekanan ena lathos ithela na po oti mou aresan oi gargabe sti sinaulia( -are you ok? coz if u r **** u all :P ). Auto den to perimena, na mou aresoun oi garbage. M arese ston manson sto telos pou ekane ton politiko an kai eprepe na pei perissotera tragoudia (para-noir, this is the new shit). Den itan teleios o kitharistas sta aristera? Damn it den se eida katholou :P. Ego imoun mprosta sta aristera kai forousa mplouza tis ethnikis italias (den mporousa na vro tpt mauro prepei na xathikan ta maura mou ta rouxa). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts