Jump to content

Συσκευή για κοπέλα!

nikos_nia86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάχνω συσκευή για κοπέλα. Χρήση ινσταγκραμ viber και φώτος. Τώρα έχει το a5 2016. Budget έως 170. Φαβορί φυσικά είναι το redmi note, είτε το 5 είτε το 6. Όμως δε θα τη χαλούσε να γλυτώσει κάποια χρηματα και θα προτιμούσε κάτι μικρότερο. Είναι καλή λύση το mia2 lite? Είναι καλύτερο σε selfie ειδικά από το Samsung?

Sent from my C106 using Tapatalk

Εγώ θα πρότεινα το Note 6, θεωρώ λίγο καλύτερη την μπροστινή του κάμερα. Το Mi A2 lite έχει κατώτερες και τις δύο κάμερες. Πιστεύω πως αν χρησιμοποιήσει το Note μετά δεν θα θέλει μικρότερη οθόνη

Ψάχνω συσκευή για κοπέλα. Χρήση ινσταγκραμ viber και φώτος. Τώρα έχει το a5 2016. Budget έως 170. Φαβορί φυσικά είναι το redmi note, είτε το 5 είτε το 6. Όμως δε θα τη χαλούσε να γλυτώσει κάποια χρηματα και θα προτιμούσε κάτι μικρότερο. Είναι καλή λύση το mia2 lite? Είναι καλύτερο σε selfie ειδικά από το Samsung?

Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα, σε αυτά τα λεφτά μόνο το xiaomi redmi note 6 pro μπορώ να σκεφτώ. Το μέγεθος συνηθίζεται, και μετά, όπως είπε και παραπάνω ο φίλος, δεν ξαναγυρνας πίσω. :)

Είδα ότι μόλις κυκλοφόρησε και το honor 10 lite. Kirin 710, πανέμορφο, 24 mp selfie κι έχει κι αυτά τα photo mode της huawei. Είναι και πιο μαζεμένο σε μέγεθος. Υπάρχει σκέψη και για δόσεις από κοτσοβολο κλπ. Θα τη καλύψουν όμως τα 3 giga ram? Αν είχε 4 ραμ θα το έπαιρνα ασυζητητί

Καμιά ιδέα κανείς? Οι συσκευές που κοιτάζω πλέον είναι:

mi a2 lite (4/64)

redmi note 5 (4/64)

redmi note 6 Pro (3/32)

honor 10 lite (3/32)

από αλυσίδες κινητής με δόσεις.

Και mi a2 (4/64) απο Skroutz. Προτιμούνται οι δόσεις.

Απαιτήσεις όσο καλύτερη κάμερα γίνεται, καθημερινή χρήση σε βάθος διετίας και εμφάνιση

Καμιά ιδέα κανείς? Οι συσκευές που κοιτάζω πλέον είναι:

mi a2 lite (4/64)

redmi note 5 (4/64)

redmi note 6 Pro (3/32)

honor 10 lite (3/32)

από αλυσίδες κινητής με δόσεις.

Και mi a2 (4/64) απο Skroutz. Προτιμούνται οι δόσεις.

Απαιτήσεις όσο καλύτερη κάμερα γίνεται, καθημερινή χρήση σε βάθος διετίας και εμφάνιση

Σε θέμα εμφάνισης αν και είναι υποκειμενικό, προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο από όλα το Honor 10 Lite και παίζει σε καλή τιμή με εγγύηση κλπ... Ωστόσο όπως ανέφερες και εσύ και εμένα με προβληματίζουν τα 3gb ram... Δε λέω ότι δε θα πηγαίνει καλά ή ότι δε θα τη βγάλει τη διετία, λέω ότι όπως και να το κάνεις, είναι το μίνιμουμ... Αν έπαιζε σε 4-64 στα 229, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά και εγώ... Είναι όμορφο κινητό και σε όλα τα υπόλοιπα αξιοπρεπέστατο...

Από τα υπόλοιπα εγώ στο Note 6 Pro (4-64) θα πήγαινα... Μου αρέσει περισσότερο από τα άλλα και στα ~180 που το βρίσκεις είναι πολύ καλή αγορά.... Με τα specs και την υποστήριξη που έχει, τη διετία θα τη βγάλει πάρα πολύ άνετα...

Σε θέμα εμφάνισης αν και είναι υποκειμενικό, προσωπικά μ' αρέσει περισσότερο από όλα το Honor 10 Lite και παίζει σε καλή τιμή με εγγύηση κλπ... Ωστόσο όπως ανέφερες και εσύ και εμένα με προβληματίζουν τα 3gb ram... Δε λέω ότι δε θα πηγαίνει καλά ή ότι δε θα τη βγάλει τη διετία, λέω ότι όπως και να το κάνεις, είναι το μίνιμουμ... Αν έπαιζε σε 4-64 στα 229, θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ σοβαρά και εγώ... Είναι όμορφο κινητό και σε όλα τα υπόλοιπα αξιοπρεπέστατο...

Από τα υπόλοιπα εγώ στο Note 6 Pro (4-64) θα πήγαινα... Μου αρέσει περισσότερο από τα άλλα και στα ~180 που το βρίσκεις είναι πολύ καλή αγορά.... Με τα specs και την υποστήριξη που έχει, τη διετία θα τη βγάλει πάρα πολύ άνετα...

Συμφωνώ χίλια τα εκατό μαζί αλλά πλέον θέλει από αλυσίδα με δόσεις. Και το redmi note 6 Pro 4/64 παει ψηλά. Κι αν φτάσουμε τόσο ψηλά θα προτιμήσω το honor play που έχει 269 σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες.

Μεταξύ των honor 10 lite 3/32 και redmi note 6 Pro 3/32 τι θα πρότεινες? Κάμερα και αντοχή στο χρόνο

Συμφωνώ χίλια τα εκατό μαζί αλλά πλέον θέλει από αλυσίδα με δόσεις. Και το redmi note 6 Pro 4/64 παει ψηλά. Κι αν φτάσουμε τόσο ψηλά θα προτιμήσω το honor play που έχει 269 σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες.

Μεταξύ των honor 10 lite 3/32 και redmi note 6 Pro 3/32 τι θα πρότεινες? Κάμερα και αντοχή στο χρόνο

Δόσεις (οχι άτοκες) προσφέρουν απ' όσο ξέρω και διάφορα σκρουτζομάγαζα... Το Note 6 στα 180 το θεωρώ εξαίρετο και αξιόπιστο VFM... Αν ήταν να δώσω 259 που παίζει στις αλυσίδες, σαφώς θα προτιμούσα και εγώ το Ηonor Play που όπως και να το δεις, είναι άλλο επίπεδο και δε νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση... Μόνο και μόνο ότι παίρνεις κινητό με τον 970 νομίζω αξίζει τα 269 που το βρίσκεις...

Μεταξύ Honor 10 Lite 3/32 και Νote 6 Pro σε θέμα κάμερας δεν ξέρω, ξέρω ότι τα Note 5 και Note 6 έχουν βελτιωθεί κατά πολύ στο θέμα σε σχέση με το Note 4 πχ αλλά σε σύγκριση με το Honor δεν ξέρω... Σε θέμα αντοχής με την έννοια των αναβαθμίσεων πάντα, γιατί ποιότητα έχουν και τα 2, εκτιμώ ότι το Xiaomi είναι λίγο καλύτερα... Βέβαια δε θα έδινα και 229 για το 3-32, οπότε αφού μαρέσει και περισσότερο το Honor μάλλον θα πήγαινα σε αυτό που βγαίνει και φθηνότερα... ;)

Τελικά αγοράστηκε το redmi note 6 Pro. Ευχαριστώ άπαντες για τη βοήθεια