Jump to content

Μετά το Mate 10 pro τι ?

Alfie_86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα φίλε Μ...Θα γράψω την έως τώρα εμπειρία μου με το κινητό έχοντας και την 9αρα από την πρώτη μέρα που το πήρα.. Καταρχάς θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό vfm για την τιμή που παίζει στο ΣΚΡΟΥΤΖ και όχι από τα public που το πήρα..Εγώ το πήρα από εκεί γιατί ήθελα να έχω τα 2 χρόνια εγγύηση και επίσης επειδή δεν ήθελα να δώσω όλα τα λεφτά μπροστά και ήθελα και κάποιες άτοκες δόσεις..Δλδ το πήρα συνειδητοποιημενα πιο ακριβά για τους λόγους πιο πάνω..Από κει και πέρα όσον αφορά την εμπειρία χρήσης και την ταχύτητα του θεωρώ ότι για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια σαν εμένα και το θέλει για social media,browsing, πληρωμές λογαριασμών, αγορές απέξω , παρακολούθηση youtube κτλ είναι πολύ καλό..Νομίζω ότι ο snapdragon 660 είναι χιλιοφορεμενος σε πάρα πολλές συσκευές και έχει δείξει τι κάνει και τι να περιμένουμε και ειναι τέλειος για την χρήση που του κάνω..Στην ουσία αν το σκεφτεί κάποιος αν δεν παίζει παιχνίδια δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί ποτέ τις δυνατότητες μιας flagship συσκευής..Και ερχόμαστε στον μοναδικό ίσως λόγο ,που για μένα , κάποιος θα πάει σε ναυαρχίδα και ας μην παίζει παιχνίδια..Και αυτός είναι φυσικά η κάμερα..Η κάμερα λοιπόν του Α2 δεν είναι φυσικά χάλια..Είναι αυτή,όμως,που θα περιμένεις από ένα κινητό με μέση τιμή τα 200 ευρώ..Πολύ καλη σε εξωτερικές συνθήκες και καλό φωτισμό,καλή προς μέτρια σε δωμάτιο με μέσο φωτισμό και μέτρια σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού..Καλή εντύπωση μου έκανε ότι έχει γρήγορη εστίαση (κάτι που με βοηθάει με τις μικρές) και γρήγορες λήψεις..Στα του βίντεο είναι μια χαρά σε καλές συνθήκες και φωτισμό και έτσι και έτσι σε δωμάτιο με πιο χαμηλό φωτισμό.. Τελευταία θα πρέπει να επισημάνω κάτι το οποίο δεν είπα στην αρχή ότι έχει πολύ ωραία οθόνη και καλής ποιότητας γυαλί μπροστά όπως και γενικά είναι μια πολύ κομψή, λεπτή και γεροδεμένη συσκευή που δεν σου δίνει την αίσθηση του φθηνού..Μην ξεχνάμε ότι πριν 2-3 χρόνια και πριν επικρατηση το γυαλί στις ναυαρχίδες όλες οι ακριβές συσκευές ήταν από αλουμίνιο πίσω ενω οι φθηνές από πλαστικό.. Εύσημα επίσης δίνω για το ότι είναι stock android (ο όρος μικρό pixel δεν είναι τυχαίος σε αυτό το κινητό) και θα είναι ενημερωμένο για καιρό και γρήγορα (στο mate 10 pro ακόμα περίμενα την 9αρα πριν 5 μέρες) και φυσικά δεν έχει NOTCH

Πολύ καλή η ανάλυση σου!!!!Μεγια και να το χαρείς μέχρι το επόμενο...Έβγαλες κάποιο συμπέρασμα για την μπαταρία;;Τι sot βγάζει με κανονική χρήση χωρίς παιχνίδια;

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ καλή η ανάλυση σου!!!!Μεγια και να το χαρείς μέχρι το επόμενο...Έβγαλες κάποιο συμπέρασμα για την μπαταρία;;Τι sot βγάζει με κανονική χρήση χωρίς παιχνίδια;

Να σαι καλά φίλε Μ.. Νομίζω ότι και καλύτερο να πάρω κάποια στιγμή θα μείνει και αυτό (αν δεν χαλάσει φυσικά) ως backup γιατί είναι πολύ καλή συσκευή..Η μπαταρία είναι οκ(του mate νομίζω ήταν καλύτερη) ..Θετική εντύπωση μου έκανε σε standby το βράδυ που δεν έχασε καθόλου αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνω μερικούς κύκλους φόρτισης για να δείξει τα σωστά του νούμερα..Τώρα από χθες που το φορτισα κατά τις 7 το απόγευμα είμαι με 83% και το δουλεύω μόνο με δεδομένα γιατί είμαι στο εξοχικό μου για διακοπές αυτό τον καιρό και δεν έχω WiFi..Αυτή τη στιγμή λοιπόν δείχνει sot 1 ώρα και 29 λεπτά..Καλά είναι νομίζω... Παιχνίδια δεν παίζω όπως προείπα οπότε αυτό το sot θα είναι και καλύτερο όταν πάω σπίτι με wifi..

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro