joe4 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Είχα το s9 το μικρό(πολύ καλό και στις φωτογραφίες, αλλά η μπαταρία του λίγη για τα θέλω μου), πήρα το MI 8 το οποίο είναι φοβερό κινητό μέχρι τα 350 € (οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με μικρά παιδιά που κινούνται συνέχεια πονάνε),τώρα έχω το p20pro και ειλικρινά λόγω μικρού ζιζάνιου δεν σταματάω να βγάζω φωτογραφίες. Αν θες να αλλάξεις μάρκα πάνε στο S9 plus ή στο pixel 2 xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τα lg σε κάμερες λένε τίποτα? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Ναι Huawei δεν ξαναθέλω. .τι μειονεκτηματα έχει το +? λογισμικό κυρίως που πάρα μάρα πάρα πολλές φορες τα κάνει σκα....α με ενημέρωση και περιμένεις για επόμενη να στρωσει η συσκευη για το μικρο μην σκεφτσαι απο μπαταρια θα εισαι μονημα στην πριζα Τα lg σε κάμερες λένε τίποτα? ναι λενε σε ολα ταλλα οχι....... ακομη και τα ποοι προσφατα επαθαν bootloop λογο κακης κατασκευης του pcb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 λογισμικό κυρίως που πάρα μάρα πάρα πολλές φορες τα κάνει σκα....α με ενημέρωση και περιμένεις για επόμενη να στρωσει η συσκευη Τα γνωστά της Samsung. .Το pixel 3 αξίζει τα τόσα λεφτά? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Τα γνωστά της Samsung. .Το pixel 3 αξίζει τα τόσα λεφτά? οτι αφορά software τα pixel είναι ότι χειρότερο εκεί έξω παίρνουν πρώτα πρώτα τα updates και τα bugs πανε συννεφο πολλες φορες και σοβαρα bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 οτι αφορά software τα pixel είναι ότι χειρότερο εκεί έξω παίρνουν πρώτα πρώτα τα updates και τα bugs πανε συννεφο πολλες φορες και σοβαρα bugs Οπότε εσύ επιμένεις για το u12 ε? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Οπότε εσύ επιμένεις για το u12 ε? u12+ s9+ μετα δεν εχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα μετα πας σε Note 9 αν βαλεις και αλλο χρημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 13, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 u12+ s9+ μετα δεν εχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα μετα πας σε Note 9 αν βαλεις και αλλο χρημα Μάλιστα οκ θα το ψάξω. .Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις συμβουλές Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φίλε Alfie είμαι ακριβώς στην ίδια θέση. Τελικά τι αγόρασες; Το mate10 Pro κάνει για παιδιά; (Μπας και το βρω πουθενά φθηνά) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Φίλε Alfie είμαι ακριβώς στην ίδια θέση. Τελικά τι αγόρασες; Το mate10 Pro κάνει για παιδιά; (Μπας και το βρω πουθενά φθηνά) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το mate 10 pro είναι ένα all around πολύ καλό τηλέφωνο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις τωρινές ναυαρχίδες. .Έχει πολύ καλή κάμερα στις περισσότερες περιπτώσεις, εκτός από όχι τόσο καλή selfie..Εσύ έχεις το mi a1?Σκεφτόμουν και το mi a2 όχι βέβαια για αντικατασταση του Mate απλά επειδή έχει στοκ Android και να κινηθώ οικονομικά. .αλλά έχει καλή κάμερα? Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το mi A1 έχω ναι. Τότε είχα πάρει σαν λύση ανάγκης επειδή είχα το S7 και μου το έκλεψαν. Δεν έχει καλή κάμερα. Ειδικά για παιδιά. Το A2 λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα αλλά δεν έχω καθόλου άποψη.Ψαχνομαι κι εγώ. Κ λέω να πάρω το mate 10 pro στα 399 με 128γιγα ή να περιμένω την επόμενη black Friday. Με έχει πιάσει κ τσιγγουνια κ δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Το mi A1 έχω ναι. Τότε είχα πάρει σαν λύση ανάγκης επειδή είχα το S7 και μου το έκλεψαν. Δεν έχει καλή κάμερα. Ειδικά για παιδιά. Το A2 λένε ότι έχει πολύ καλή κάμερα αλλά δεν έχω καθόλου άποψη.Ψαχνομαι κι εγώ. Κ λέω να πάρω το mate 10 pro στα 399 με 128γιγα ή να περιμένω την επόμενη black Friday. Με έχει πιάσει κ τσιγγουνια κ δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε αν δεν έχει καλή πόσο καλή να έχει το 2?Εμένα είναι ενός έτους δίδυμα και χρειάζομαι γρήγορη κάμερα και καλή σε κλειστούς χώρους (μέσα στο σπιτι δλδ) ..Και μένα με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες, από την άλλη λέω να πάρω το Pixel 3 που θεωρώ ότι θα είναι αυτό που θέλω αλλά πολλά τα λεφτά εκεί και χωρίς αντιπροσωπεια..Δύσκολη επιλογή. .Πάντως εσύ παρτο το Mate είναι πολύ καλό και πιστεύω θα σε καλύψει Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ε αν δεν έχει καλή πόσο καλή να έχει το 2?Εμένα είναι ενός έτους δίδυμα και χρειάζομαι γρήγορη κάμερα και καλή σε κλειστούς χώρους (μέσα στο σπιτι δλδ) ..Και μένα με έχουν πιάσει οι τσιγγουνιες, από την άλλη λέω να πάρω το Pixel 3 που θεωρώ ότι θα είναι αυτό που θέλω αλλά πολλά τα λεφτά εκεί και χωρίς αντιπροσωπεια..Δύσκολη επιλογή. .Πάντως εσύ παρτο το Mate είναι πολύ καλό και πιστεύω θα σε καλύψειΜπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα για να βεβαιωθεις αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε καλύψει σε καμία περίπτωση. Δηλαδή το mate που είχες τα πιάνει όταν κουνιούνται κλπ;έχω βαρεθεί την θολούρα και να χάνω φωτογραφίες Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα για να βεβαιωθεις αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα σε καλύψει σε καμία περίπτωση. Δηλαδή το mate που είχες τα πιάνει όταν κουνιούνται κλπ;έχω βαρεθεί την θολούρα και να χάνω φωτογραφίες Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε όχι πάντα. .Γενικά το θέμα του Mate είναι ότι ενώ είναι πολύ καλή η κάμερα δεν είναι πάντα αξιόπιστη και θα χρειαστείς και δεύτερη τρίτη προσπάθεια Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Μην απορρίπτετε το mi8. Πολύ καλή all around συσκευή. Καλή κάμερα και σε καλή τιμή. Τώρα αν ενδείκνυται για παιδιά... Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Τελικά αποφάσισα να κινηθώ οικονομικά και πήρα το mi A2..Θα περιμένω τις καινούργιες αφίξεις να δω αν θα πάρω κάποιο καλύτερο.. Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και τις υποδείξεις σας.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Αν θες πες μου εντυπώσεις για την κάμερα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Αν θες πες μου εντυπώσεις για την κάμερα! Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πήρα σήμερα οπότε ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα ασφαλές..Επίσης είναι και η έκδοση η 9αρα που δεν έχω εγκαταστήσει ακόμα..Θα επανέλθω πάντως.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Να με την ησυχία σου.Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Μην απορρίπτετε το mi8. Πολύ καλή all around συσκευή. Καλή κάμερα και σε καλή τιμή. Τώρα αν ενδείκνυται για παιδιά... Sent from my C106 using TapatalkΆσχημο το άτημο ομος χίλιες φορές mi a2 και ας έχει χειρότερη cam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 15, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Άσχημο το άτημο ομος χίλιες φορές mi a2 και ας έχει χειρότερη cam Αν σου πω ότι δεν το πήρα για το παλιοnotch..Δεν το αντέχω.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duckino Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Πάντως δεν ξέρω αν έχεις θέμα να το πάρεις από εξωτερικό αλλά παίζει σε καλή προσφορά το oneplus 6 αυτές τις μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Αν σου πω ότι δεν το πήρα για το παλιοnotch..Δεν το αντέχω.. μιας απο το ιδια και notch εχει και ασχυμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Πάντως δεν ξέρω αν έχεις θέμα να το πάρεις από εξωτερικό αλλά παίζει σε καλή προσφορά το oneplus 6 αυτές τις μέρες. Πήρα φίλε μου τελικά το Mi A2,το έγραψα και πιο πριν..Είπα να κινηθώ οικονομικά αυτή τη φορά και να περιμένω και την καινούργια φουρνιά ναυαρχιδων για φέτος.. Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. January 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Να με την ησυχία σου.Σε ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα φίλε Μ...Θα γράψω την έως τώρα εμπειρία μου με το κινητό έχοντας και την 9αρα από την πρώτη μέρα που το πήρα.. Καταρχάς θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ καλό vfm για την τιμή που παίζει στο ΣΚΡΟΥΤΖ και όχι από τα public που το πήρα..Εγώ το πήρα από εκεί γιατί ήθελα να έχω τα 2 χρόνια εγγύηση και επίσης επειδή δεν ήθελα να δώσω όλα τα λεφτά μπροστά και ήθελα και κάποιες άτοκες δόσεις..Δλδ το πήρα συνειδητοποιημενα πιο ακριβά για τους λόγους πιο πάνω..Από κει και πέρα όσον αφορά την εμπειρία χρήσης και την ταχύτητα του θεωρώ ότι για κάποιον που δεν παίζει παιχνίδια σαν εμένα και το θέλει για social media,browsing, πληρωμές λογαριασμών, αγορές απέξω , παρακολούθηση youtube κτλ είναι πολύ καλό..Νομίζω ότι ο snapdragon 660 είναι χιλιοφορεμενος σε πάρα πολλές συσκευές και έχει δείξει τι κάνει και τι να περιμένουμε και ειναι τέλειος για την χρήση που του κάνω..Στην ουσία αν το σκεφτεί κάποιος αν δεν παίζει παιχνίδια δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί ποτέ τις δυνατότητες μιας flagship συσκευής..Και ερχόμαστε στον μοναδικό ίσως λόγο ,που για μένα , κάποιος θα πάει σε ναυαρχίδα και ας μην παίζει παιχνίδια..Και αυτός είναι φυσικά η κάμερα..Η κάμερα λοιπόν του Α2 δεν είναι φυσικά χάλια..Είναι αυτή,όμως,που θα περιμένεις από ένα κινητό με μέση τιμή τα 200 ευρώ..Πολύ καλη σε εξωτερικές συνθήκες και καλό φωτισμό,καλή προς μέτρια σε δωμάτιο με μέσο φωτισμό και μέτρια σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού..Καλή εντύπωση μου έκανε ότι έχει γρήγορη εστίαση (κάτι που με βοηθάει με τις μικρές) και γρήγορες λήψεις..Στα του βίντεο είναι μια χαρά σε καλές συνθήκες και φωτισμό και έτσι και έτσι σε δωμάτιο με πιο χαμηλό φωτισμό.. Τελευταία θα πρέπει να επισημάνω κάτι το οποίο δεν είπα στην αρχή ότι έχει πολύ ωραία οθόνη και καλής ποιότητας γυαλί μπροστά όπως και γενικά είναι μια πολύ κομψή, λεπτή και γεροδεμένη συσκευή που δεν σου δίνει την αίσθηση του φθηνού..Μην ξεχνάμε ότι πριν 2-3 χρόνια και πριν επικρατηση το γυαλί στις ναυαρχίδες όλες οι ακριβές συσκευές ήταν από αλουμίνιο πίσω ενω οι φθηνές από πλαστικό.. Εύσημα επίσης δίνω για το ότι είναι stock android (ο όρος μικρό pixel δεν είναι τυχαίος σε αυτό το κινητό) και θα είναι ενημερωμένο για καιρό και γρήγορα (στο mate 10 pro ακόμα περίμενα την 9αρα πριν 5 μέρες) και φυσικά δεν έχει NOTCH Edited January 17, 2019 by Alfie_86 Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts