ri3per Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εκανα τελικα επαναφορα με την σιμ μου μεσα ( wind ) και οταν ανοιξε μου ειχε γινει EUR/EUR/XEU/VGR. Δεν υπαρχει τροπος να το κανουμε EUR/EUR/EUR/VGR; Οχι οτι με ενοχλει καπου, εγκυκλοπαιδικα ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. February 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Εκανα τελικα επαναφορα με την σιμ μου μεσα ( wind ) και οταν ανοιξε μου ειχε γινει EUR/EUR/XEU/VGR. Δεν υπαρχει τροπος να το κανουμε EUR/EUR/EUR/VGR; Οχι οτι με ενοχλει καπου, εγκυκλοπαιδικα ρωταω Πρέπει να φλασάρεις μαζί με την sim μέσα. Πριν λίγα λεπτά έκανα το ίδιο με το κινητό φίλου μου. Είχε EUR/EUR/XME/XME και τώρα έχει EUR/EUR/EUR/XME Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παιδιά τώρα διαβάζω οτι θέλει και τη SIM μέσα κι εχω κανει την ενημερωση χωρις τη σιμ εδω και μερες.. Μπήκα να δω τη δικη μου εκδοση τι γραφει και λεει: εκδ λογισμ παροχ υπηρ XEU/EUR/ XEU/COS Να τονισω οτι η συσκευη ηταν branded και την έκανα αναβάθμιση χειροκινητα σε 9αρα. Είμαι κομπλέ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 αμα σου ηρθε η 9 κανε και ενα hard reset με ην sim μεσα θα σου αλλαξουν ολα eur eur eur cos! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 αμα σου ηρθε η 9 κανε και ενα hard reset με ην sim μεσα θα σου αλλαξουν ολα eur eur eur cos! Φίλε σεταρα όλα και κλαίω στην ιδέα ότι πρέπει να κάνω hard reset..το θεωρείς απαραίτητο πχ για καλύτερες επιδόσεις ή για να καλυπτομαι από εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 μετα απο μεγαλη αναβαθμιση αλλαζει ολο το system apk με καινουριο changelog.οποτε ειναι μονοδρομος το hard reset για να μην εχεις τυχον προβήματα στην πορεια.... Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Ίσως περιμένω να έρθει και η αναβάθμιση του Φεβρουαρίου και μετά το κάνω. Ευχαριστώ πολύ : πάντως από επιδόσεις δε χάνω κάτι από όσο καταλαβαίνω έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 οχι!!αλλα το παρακολουθεις για τυχον κολληματα! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2019 Μήπως έβαλες το home csc για να κρατήσεις τις εφαρμογές σου;Όχι, το σκέτο csc έβαλα. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. March 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2019 Καλησπέρα. Αυτός ο οδηγός είναι ο ίδιος και για το S8, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourm Δημ. March 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2019 (edited) Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα την βοήθειά σας σχετικά με την rom που θα πρέπει να περάσω μέσω odin. Εχω το duos από vodafone και χώρα προέλευσης vietnam. Είχα περάσει την Ουγγρική αλλά είχα ένα θέμα με το GPS και είπα να το ξαναγυρίσω στην vodafone. Κατέβασα την Vodafone και την πέρασα μέσω odin. Τώρα έχω VGR/VGR/VGR/VGR. στο build number έχω PPR1.180610.011.G965FXXU2CSA6. Είμαι εντάξει με την rom αυτή για μελλοντικά update? Ευχαριστώ Είμαι οκ. Πήρα την απάντηση στο thread για το τηλέφωνο. Edited March 13, 2019 by nsourm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 Θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το αρχικό post στην πρώτη σελίδα όπου γράφει πώς δεν χάνεται η εγγύηση. Εδώ λέει ακριβώς το αντίθετο ότι χάνεται η εγγύηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552 Τελικά τι ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2019 κατεβασε αλλη εκδοση samfirm! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 https://updato.com/firmware-archive-select-model Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. May 17, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2019 Πάντως μετά από καμιά 20αρια προσπάθειες με samfirm και updato ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω τη ρομ.... Το samfirm όλο λέει ότι δεν ταιριάζει το crc και re-download.. Και το updato δεν ξεκινάει καν το κατέβασμα.... Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.... Δοκίμασα τώρα και κατέβασα την τελευταία DBT με security patch Μαίου και μια χαρά κατέβηκε. http://prntscr.com/npz65p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 s9 plus και κολλαει setup connection.Δοκιμασα 2-3 usb να το τρεξω και σαν admin αλλα τιποτα.Ενω πιο παλια το ειχα κανει κανονικα.Παιζει καμια συμβουλη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts