kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εχθές χρειάστηκε να βγάλω βίντεο σε ένα live. Φριχτός ήχος που όλο πικάρει. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Με όποιες άλλες συσκευές που είχα στο παρελθόν, δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Μεγάλο φάουλ αυτό με τον ήχο στο βίντεο. Δεν έχω δει κάτι έχεις κάποια θήκη που εμποδίζει? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Εχθές χρειάστηκε να βγάλω βίντεο σε ένα live. Φριχτός ήχος που όλο πικάρει. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό; Με όποιες άλλες συσκευές που είχα στο παρελθόν, δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα. Μεγάλο φάουλ αυτό με τον ήχο στο βίντεο. Κλασικός μέτριος ήχος βίντεο mid range είναι. Ποιες ηταν οι άλλες σου συσκευές που δεν πικάραν σε live? Αυτός ειναι ο κύριως λόγος που γυροφέρνω ναυαρχίδες της htc και lg. Edited July 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Είναι γενικό μάλλον το πρόβλημα προφανώς με κάποια σειρά συσκευών που μπορεί να φέρουν συγκεκριμένο υλικό αισθητήρα. Συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου, με eu έκδοση ρομ. Επίσης εμένα οπότε το θυμάται να το κάνει επανέρχεται μόνο αν κλείσω τον αισθητήρα από τις ρυθμίσεις, κάνω επανεκκίνηση και τον ανοίξω πάλι ξανά. Υπόψιν τσαλιμακια κάνει μόνο στις miui based ROMs είναι στην original είτε στην xiaomi.eu που έχω τωρα. Σε aosp based ROMs που έχω δοκιμάσει κάνα δυο βδομάδες πχ δεν έχω διαπιστώσει κάτι, εκτός αν δεν έτυχε. Σε μένα ειναι απλά κακός. Δηλαδή καθώς μιλάω μπορεί να ανάψει αλλα αν το κουνησω λιγο να ξανασβήσει. Το βελτίωσα αρκετά μεν με καλιμπράρισμα αλλά συνεχίζει να ειναι εκνευριστικό. Προφανώς κλασσική xiaomi παίζει με διαφορετικούς αισθητήρες όπως έχει κάνει και με τόσα άλλα τις μοντέλα (μιλάω για τα mid range). Edited July 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παίδες καλησπέρα, επειδή η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι(σε σχέση με το Redmi 5 plus που είχα) , έχει αγοράσει κανείς φορτιστή ταχείας φόρτισης και αν ποιον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Παίδες καλησπέρα, επειδή η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι(σε σχέση με το Redmi 5 plus που είχα) , έχει αγοράσει κανείς φορτιστή ταχείας φόρτισης και αν ποιον; Καταρχήν κοίτα τι σου τρώει την μπαταρία φίλε, τι εννοείς νεράκι? δεν λέει τίποτα αυτό που γράφεις. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Παίδες καλησπέρα, επειδή η μπαταρία φεύγει σαν νεράκι(σε σχέση με το Redmi 5 plus που είχα) , έχει αγοράσει κανείς φορτιστή ταχείας φόρτισης και αν ποιον; Σε σχέση με redmi 5 plus λογικό να σου καιει περισσότερο αφού είχε πιο efficient soc. Κατά τα άλλα μήπως δουλεύεις πολύ gcam στο rn7 και στο r5+ όχι; Εγώ έχω έναν qc3 της blitzwolf Edited July 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Σε σχέση με redmi 5 plus λογικό να σου καεί περισσότερο αφού είχε πιο efficient soc. Κατά τα άλλα μήπως δουλεύεις πολύ gcam στο rn7 και στο r5+ όχι; Εγώ έχω έναν qc3 της blitzwolf Καλό είναι η διευκρίνηση να γίνει σχετικά με το νεράκι. Δεν είναι λύση ο φορτιστής νομίζω, μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην συσκευή. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Καλό είναι η διευκρίνηση να γίνει σχετικά με το νεράκι. Δεν είναι λύση ο φορτιστής νομίζω, μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην συσκευή. Η ερώτηση που έκανα αυτό αφορούσε. ;) Τώρα αν δεν έχει ίδιο στήσιμο προφανώς και παίζει και εκεί διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Το έχω ξαναγράψει πολλά σχόλια δεν βγάζουν το σωστό νόημα με αποτέλεσμα τα λάθος συμπεράσματα. .............................. Edited July 21, 2019 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 (edited) Σε σχέση με redmi 5 plus λογικό να σου καιει περισσότερο αφού είχε πιο efficient soc. Κατά τα άλλα μήπως δουλεύεις πολύ gcam στο rn7 και στο r5+ όχι; Εγώ έχω έναν qc3 της blitzwolf Έχω συνδέσει ένα Honor band 4 δηλαδή έχω ανοικτά δεδομένα, WiFi gps, Bluetooth συνέχεια,όπως και στο R5plus και σε σχέση με αυτό (το R5plus) η μπαταρία πέφτει γρηγορότερα. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ταχυφορτιστής; Ένας Q3 αρκεί; Στο μενού της μπαταρίας δεν μπορώ να βγάλω άκρη. https://ibb.co/rF4S5RP Edited July 21, 2019 by SP71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Να προσεξετε μην κανετε μεγαλύτερη ζημια με τους ταχ/τες,πχ να καψετε την μπαταρια σας. Ναι εχουν αναφερθει κρουσματα απο κακη χρηση,το ορθο ειναι να φορτιζεται με τον παρεχομενο φορτιστη,με καποιες εξαιρέσει φυσικα. Καλες φορτισεις.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Έχω συνδέσει ένα Honor band 4 δηλαδή έχω ανοικτά δεδομένα, WiFi gps, Bluetooth συνέχεια,όπως και στο R5plus και σε σχέση με αυτό (το R5plus) η μπαταρία πέφτει γρηγορότερα. Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ο ταχυφορτιστής; Ένας Q3 αρκεί; Στο μενού της μπαταρίας δεν μπορώ να βγάλω άκρη. https://ibb.co/rF4S5RP Πόσο σου κρατάει δλδ η μπαταρία φίλε? Στο δικό μου ανετα την μέρα με όλα ανοικτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εχθές το απόγευμα το αγόρασα, μία πλήρη φόρτιση του έχω κάνει και τώρα είναι στο 34%. Σε σχέση πάντα με το R5plus βλέπω τη μπαταρία να πέφτει γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εχθές το απόγευμα το αγόρασα, μία πλήρη φόρτιση του έχω κάνει και τώρα είναι στο 34%. Σε σχέση πάντα με το R5plus βλέπω τη μπαταρία να πέφτει γρηγορότερα. Ε πες το ετσι ρε φιλε. Οταν κλεισεις 10 μέρες και στρωσει το ξανασυζηταμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantela1980 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Εχθές το απόγευμα το αγόρασα, μία πλήρη φόρτιση του έχω κάνει και τώρα είναι στο 34%. Σε σχέση πάντα με το R5plus βλέπω τη μπαταρία να πέφτει γρηγορότερα. Ειπα και εγώ τι γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Sorry για την "αναστάτωση" όντως η συσκευή είναι φρέσκια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Sorry για την "αναστάτωση" όντως η συσκευή είναι φρέσκια... Να βρουμε λυση και να βοηθησουμε προσπαθουμε εδω φιλε,καμια αναστατωση. Το έχω ξαναγράψει πολλά σχόλια δεν βγάζουν το σωστό νόημα με αποτέλεσμα τα λάθος συμπεράσματα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Το "αναστάτωση" το έγραψα χαριτολογώντας βρε, σίγουρα με βοηθάτε με τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ πραγματικά. Θα επανέλθω όταν "στρωθεί" η συσκευή που όντως σπέρνει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Το "αναστάτωση" το έγραψα χαριτολογώντας βρε, σίγουρα με βοηθάτε με τις απαντήσεις σας και σας ευχαριστώ πραγματικά. Θα επανέλθω όταν "στρωθεί" η συσκευή που όντως σπέρνει.... Oλα καλα,κοιτα να το χαρεις,ειναι εξαιρετικη συσκευη,με πολυ καλη καμερα!:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Μιας που λέμε για μπαταρία... Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Λιγαααακι το μεγεθος των ss εαν ειναι εφικτο.:)24αρα γεμισες....:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Το tapatalk τα πετάει στο μέγεθος που θέλει :) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Το tapatalk τα πετάει στο μέγεθος που θέλει :) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπαρχει καποια σχετικη ρύθμιση? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Όχι δεν έχει Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Όχι δεν έχει Sent from my RN7 using Tapatalk Γιωργο τελικα ειδες βελτίωση με την απενεργοποιηση της προσαρμοστικης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts