Jump to content

Redmi Note 7

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πιθανότερο είναι ότι εάν είσαι λίγο προσεκτικός, θα διορθωθεί πλήρως.

Το πόσο κοντά στην αρχική οθόνη είναι, θα το δεις όταν βάλεις την νέα. Ακόμη και από την Xiaomi να έπαιρνες, πάλι μπορεί να έβλεπες διαφορά...

Μακάρι, είναι κρίμα να πάει για ανταλλακτικά.... Και φώναζα για να βάλει τζαμακι από την αρχή....
Πάντως και από πίσω χάλια είναι η συσκευή!
Τις αντανακλάσεις του σπιτιού μου βλέπεις, γυαλίζει από πίσω φίλε μου.... Σαν καινούριο είναι...

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

@topmar Εντάξει, έτσι όπως αντανακλούσε νόμιζες ότι και πίσω έχει φθορές!!!

Ειδικά στη δεξιά πλευρά, έτσι όπως βλέπεις τη φωτογραφία.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Γιατί; μήπως το αφήνει και εξαντλείται η μπαταρία συνέχεια; δηλαδή μήπως συνηθίζει και το πάει συνέχεια στο 1-2% με αποτέλεσμα να έχει χάσει την μνήμη της; Άν το κάνει συνέχεια και αυτήν την φορά της έκλεισε απο αυτόν τον λόγο απλά βάλτο στον φορτιστή και άστο όλη την μέρα μέχρι να πάει 100%.
Όχι δεν είναι θέμα μπαταρίας . Τελικά έχει χαλάσει η οθόνη του και φαίνεται πολύ αχνά, σε σημείο που νομίζεις πως δεν ανοίγει. θα το πάω αύριο για σέρβις

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Καλησπέρα παιδιά, η εγχείρηση αλλαγής οθόνης πέτυχε, μου πήρε κάμποση ώρα (πρωτάρης) αλλά το αποτέλεσμα άψογο, σαν καινούργιο το έκανα, φτου να μην το ματιάσω

7d3011c72df6df5e579b21b975c897ad.jpg985462d14df9c21f1bd8c373f5e2487d.jpg27231c8a03d190fd01c572f887bdc3cf.jpg

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Ευχαριστώ..... Λεπτοδουλεια βέβαια, αλλά άξιζε τον κόπο....

Αγορά οθόνης 33€ (με μεταφορικά), αγορά ταινίας 3M 7€ (με μεταφορικά), εργαλεία είχα (από Aliexpress), σύνολο 40€.

Καλησπέρα! Εδώ και 2-3 μέρες κάτι έχει αλλάξει με την ένταση του ήχου. Τι εννοώ....όταν ήμουν παλαιότερα σε ένα σάιτ με ήχο ή σε κάποια εφαρμογή και ήθελα να ανεβάσω ή να κατεβάσω ένταση απλα το έκανα με τα κουμπιά από το πλάι!!! Απ'ευθείας!!! Τώρα πρέπει να κάνω touch στις 3 τελείες που βγαίνουν στην ενταση, να πάω στο equaliser και από έχει να το χαμηλώσω... Το κάνει σε κανέναν άλλο?

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

that's me in the corner

Καλησπέρα! Εδώ και 2-3 μέρες κάτι έχει αλλάξει με την ένταση του ήχου. Τι εννοώ....όταν ήμουν παλαιότερα σε ένα σάιτ με ήχο ή σε κάποια εφαρμογή και ήθελα να ανεβάσω ή να κατεβάσω ένταση απλα το έκανα με τα κουμπιά από το πλάι!!! Απ'ευθείας!!! Τώρα πρέπει να κάνω touch στις 3 τελείες που βγαίνουν στην ενταση, να πάω στο equaliser και από έχει να το χαμηλώσω... Το κάνει σε κανέναν άλλο?

μήπως άλλαξες κατά λάθος την default ρύθμιση για το volume? (ρυθμίσεις/ήχος &../πρόσθετες ρυθμίσεις)

μήπως άλλαξες κατά λάθος την default ρύθμιση για το volume? (ρυθμίσεις/ήχος &../πρόσθετες ρυθμίσεις)

Γίνεται αυτό;

Όχι δεν άλλαξα κάτι. Και είμαι με miui 11. Πραγματικά δε ξέρω τι συμβαίνει! Είναι περίεργο θα το δείτε και στο ss. Και δεν έχει να κάνει με το προφίλ ήχου δηλ αν είναι αθόρυβο κλπ8d69b43e29d656adf2041e177cea7575.jpg

that's me in the corner

Ορισμενες φορες η ενταση του ακουστικου στην κληση ειναι υπερβολικα χαμηλη.

Ενω εχει σημα. Με αποτελεσμα να μην ακους τον συνομιλητη.

Το εχετε παρατηρησει κι εσεις??

Ορισμενες φορες η ενταση του ακουστικου στην κληση ειναι υπερβολικα χαμηλη.

Ενω εχει σημα. Με αποτελεσμα να μην ακους τον συνομιλητη.

Το εχετε παρατηρησει κι εσεις??

Ναι, και φίλος μου με το ίδιο κινητό, έχει το ίδιο θέμα..... Ακριβώς το ίδιο...

Ναι, και φίλος μου με το ίδιο κινητό, έχει το ίδιο θέμα..... Ακριβώς το ίδιο...

καθάρισε την γρίλια του ακουστικού με μία σκληρή βουρτσα και θα δείς μεγάλη διαφορά.

το είχα πάθει και εγώ

το ίδιο και σε μένα...πρέπει να έχει 2-3 μέρες τώρα

Παιδιά μία βοήθεια. Το στίγμα GPS σε κάθε εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει στο κινητό μας (Sygic, Here, CoPilot, TomTom, Google maps κλπ) είναι πάντα λάθος καμιά 50αριά με 70 μέτρα μακριά!!!! Στην πλοήγηση χάνει συνεχώς το στίγμα επειδή ακριβώς είναι λάθος και σε πετάει πότε στο σωστό δρόμο που βρίσκεσαι πότε σε παραδρόμους.... Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που έψαξα και βρήκα στο google όπως διαγραφή δεδομένων, επαναφορές κλπ αλλά τίποτα. Παραμένει η κατάσταση έτσι. Μπορείτε να βοηθήσετε με κάποια συμβουλή; Calibration στο GPS μπορεί να γίνει; Έχω δοκιμάσει και κάποιες εφαρμογές που υποτίθεται το κάνουν αυτό αλλά τίποτα δεν έκαναν... 50 με 70 μέτρα λάθος το στίγμα πάντα. Έχω δοκιμάσει και τις επιλογές υψηλή ακρίβεια, και μόνο του το gps αλλά πάντα το ίδιο δείχνει... Υπάρχει κάποια λύση να φτιάξει; Είχα το redmi 4a και το gps του ήταν απίστευτα ακριβές ****το..... Είμαι με την EU και την τελευταία αναβάθμιση. Και στις προηγούμενες τα ίδια χάλια είχε με το στίγμα υπόψιν... Και το ζήτημα δεν είναι πως δεν συνδέεται ή δεν λειτουργεί το GPS. Πάντα συνδέεται αλλά με λάθος στίγμα. Edited by imaginos

Παιδιά μία βοήθεια. Έχω το Redmi Note 7. Το στίγμα GPS σε κάθε εφαρμογή που έχω εγκαταστήσει στο κινητό μας (Sygic, Here, CoPilot, TomTom, Google maps κλπ) είναι πάντα λάθος καμιά 50αριά με 70 μέτρα μακριά!!!! Στην πλοήγηση χάνει συνεχώς το στίγμα επειδή ακριβώς είναι λάθος και σε πετάει πότε στο σωστό δρόμο που βρίσκεσαι πότε σε παραδρόμους.... Έχω δοκιμάσει διάφορες λύσεις που έψαξα και βρήκα στο google όπως διαγραφή δεδομένων, επαναφορές κλπ αλλά τίποτα. Παραμένει η κατάσταση έτσι. Μπορείτε να βοηθήσετε με κάποια συμβουλή; Calibration στο GPS μπορεί να γίνει; Έχω δοκιμάσει και κάποιες εφαρμογές που υποτίθεται το κάνουν αυτό αλλά τίποτα δεν έκαναν... 50 με 70 μέτρα λάθος το στίγμα πάντα. Έχω δοκιμάσει και τις επιλογές υψηλή ακρίβεια, και μόνο του το gps αλλά πάντα το ίδιο δείχνει... Υπάρχει κάποια λύση να φτιάξει; Είχα το redmi 4a και το gps του ήταν απίστευτα ακριβές ****το..... Είμαι με την EU και την τελευταία αναβάθμιση. Και στις προηγούμενες τα ίδια χάλια είχε με το στίγμα υπόψιν... Και το ζήτημα δεν είναι πως δεν συνδέεται ή δεν λειτουργεί το GPS. Πάντα συνδέεται αλλά με λάθος στίγμα.

Βάλε το πρόγραμμα GPS Test της εταιρίας Chartcross ltd.

Με έχει βοηθήσει πολλές φορές σε τέτοια θέματα.

Κάτι διορθώνει αλλά δεν ξέρω τι.

Πες μου πόσα μέτρα ακρίβεια σου βγάζει.

Φιλικά.Γιώργος.

Βάλε το πρόγραμμα GPS Test της εταιρίας Chartcross ltd.

Με έχει βοηθήσει πολλές φορές σε τέτοια θέματα.

Κάτι διορθώνει αλλά δεν ξέρω τι.

Πες μου πόσα μέτρα ακρίβεια σου βγάζει.

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Το έχω ήδη εγκατεστημένο και το έχω δοκιμάσει το πρόγραμμα αυτό. Έχω κάνει και clear και update που έχει στην επιλογή AGPS αλλά πάλι τα ίδια. Accuracy μου βγάζει + 9 με 10 μέτρα αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ παραπάνω, το βλέπω δηλαδή στο χάρτη όταν ανοίγω. Καμιά 50αριά με 70 μέτρα...

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και κάτι άλλο που θέλω τη βοήθεια σας. Οι αναδυόμενες ειδοποιήσεις του fb messenger εμφανίζονται όποτε θέλουν αυτές. Μου στέλνει κάποιος μήνυμα δηλαδή στο messenger και η ειδοποίηση μπορεί να μην παρουσιαστεί καθόλου ή να έρθει μετά από ώρα. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις και μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα πως ενώ βάζω στις ειδοποιήσεις της εφαρμογής του messenger σημασία "υψηλή" και τότε έρχονται άμεσα οι ειδοποιήσεις, από μόνο του και όποτε θέλει το γυρίζει σε σημασία "προεπιλογή" και τότε δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις. Πρέπει να αλλάζω τσεκάρω κάθε τόσο τη "σημασία" και να επιλέγω το "υψηλή".... Γιατί δε μένει σταθερό στην σημασία υψηλή; Δεν έχω ενεργοποιήσει κάποια εξοικονόμηση ενέργειας για τη μπαταρία και έχω και το messenger χωρίς περιορισμούς στη διαχείριση ενέργειας από το κινητό. Τι πρέπει να κάνω για να παραμένει σταθερή η επιλογή σημασία υψηλή και να μην αλλάζει από μόνο του; Ευχαριστώ.