Jump to content

Mi mix 2 vs poco f1

elias87_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι ακριβώς στο ίδιο διλλημα. Το Mix 2 για να το χαρείς θα πρεπει να το έχεις εκτός θήκης. Είναι όμως μεγάλο το ρίσκο. Έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι το MI 8 και μετά αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα!

Είμαι ακριβώς στο ίδιο διλλημα. Το Mix 2 για να το χαρείς θα πρεπει να το έχεις εκτός θήκης. Είναι όμως μεγάλο το ρίσκο. Έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι το MI 8 και μετά αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα!

Εμφανισιακά δεν διαφέρουν μόνο σε πλάτη. Είναι πολύ πιο όμορφη η πρόσοψη του mix από poco. Βέβαια αυτά είναι και γουστα.

Συμφωνείς ότι το Α2 έχει καλύτερες κάμερες από το Mix 2 ?

Σίγουρα από ποιότητα κατασκευής και ομορφιά το Mix 2 είναι πολύ ανώτερο .

Αλλά νομίζω πως το Α2 είναι τρελό VFM.

Συμφωνείς ότι το Α2 έχει καλύτερες κάμερες από το Mix 2 ?

Σίγουρα από ποιότητα κατασκευής και ομορφιά το Mix 2 είναι πολύ ανώτερο .

Αλλά νομίζω πως το Α2 είναι τρελό VFM.

Δεν θα το λεγα. Νομίζω το mix 2 έχει λίγο παραπάνω αρνητική κριτική από ότι του αξίζει. Βέβαια είχε και τιμή 500+ όταν κυκλοφόρησε οπότε λογικό να είναι και αυστηρότερα τα reviews.

Το a2 έχει αλλα καλά. Έχει ελαφρύ λογισμικό, συχνά updates κλπ. Όμως έχει κατώτερο επεξεργαστή και γενικά υστερεί σε σχέση με την ποιότητα του mix. Βέβαια διαφέρουν και σε τιμή.

Νομίζω φίλε μου θα χαρείς περισσότερο το pocophone. Πιστεύω το σημαντικότερο πράγμα σε μια συσκευή το 2019 είναι η αυτονομία. Την εμφάνισή με τον καιρό θα την βαρεθείς, όσο ωραίο και να είναι το κινητό. Γενικά πιο ολοκληρωμένη συσκευή το pocophone και πιο φρέσκια

Sent from my C106 using Tapatalk

Νεα τιμη 229 νομιζω ειναι super!

Το χτυπησα δεν αντεξα!

Καλά έκανες! Εξαιρετικό ειδικά στην τιμή αυτή
No root->No problem

Νεα τιμη 229 νομιζω ειναι super!

Το χτυπησα δεν αντεξα!

Ποιο έχει 229? και από πού αν επιτρέπεται?

ok, Σε ευχαριστώ, αλλά από ότι είδα δεν είναι το Global Version...:(

ok, Σε ευχαριστώ, αλλά από ότι είδα δεν είναι το Global Version...:(

Το mix 2 ειναι ενα μοντελο μονο που υποστηριζει ολες τις μπαντες..η διαφορα ειναι μονο στον φορτιστη...1000% αυτο..

αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα!

Αυτό κάνω πως δεν το διάβασα.

Στάλθηκε από το Mi Mix 2s

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά μην κάνετε πως δεν το διαβάσατε, δεν σας έβρισα, απλά βλέπω τα χαρακτηριστικά των καμερών του Α2 ότι είναι ανώτερα από του Mix 2 . Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η απουσία της διπλής κάμερας από το Mix2 . Τι έχετε να πείτε για αυτό; Μπορεί το Mix2 να κοντράρει το Α2 με μονή κάμερα;

Άκυρο. Τώρα διάβασα με μεγαλύτερη προσοχή τον τίτλο του νήματος.

Και πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά νόμιζα ότι η σύγκριση γινόταν με το mix 2s, γι αυτό και η απάντησή μου ήταν αυτή.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ρε παιδιά μην κάνετε πως δεν το διαβάσατε, δεν σας έβρισα, απλά βλέπω τα χαρακτηριστικά των καμερών του Α2 ότι είναι ανώτερα από του Mix 2 . Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η απουσία της διπλής κάμερας από το Mix2 . Τι έχετε να πείτε για αυτό; Μπορεί το Mix2 να κοντράρει το Α2 με μονή κάμερα;

Όπως έγραψα και πριν, από τα δείγματα που έχω δει (φίλος είχε και τα 2) την θεωρώ καλύτερη αυτή του mix. Μπορει μεν να μην έχει διπλό φακό αλλά έχει ois. Άλλωστε τα specs από μονα τους δεν είναι αρκετά για να κρίνεις την τελική φωτογραφική τους απόδοση.

Υ.Γ. Μιλάω για νυχτερινές. Ημερήσιες μπορεί να είναι καλύτερο το α2. Αλλά αυτό προφανώς δεν οφείλεται στη δεύτερη κάμερα αφού ενεργοποιείται μόνο σε χαμηλό φωτισμό.

Edited by Antretng