elias87_ Δημ. January 16, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 OUT OF STOCK λέει Ξανά σε stock στα 247 τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Είμαι ακριβώς στο ίδιο διλλημα. Το Mix 2 για να το χαρείς θα πρεπει να το έχεις εκτός θήκης. Είναι όμως μεγάλο το ρίσκο. Έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι το MI 8 και μετά αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Είμαι ακριβώς στο ίδιο διλλημα. Το Mix 2 για να το χαρείς θα πρεπει να το έχεις εκτός θήκης. Είναι όμως μεγάλο το ρίσκο. Έχω καταλήξει ότι η καλύτερη επιλογή είναι το MI 8 και μετά αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα! Εμφανισιακά δεν διαφέρουν μόνο σε πλάτη. Είναι πολύ πιο όμορφη η πρόσοψη του mix από poco. Βέβαια αυτά είναι και γουστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Συμφωνείς ότι το Α2 έχει καλύτερες κάμερες από το Mix 2 ? Σίγουρα από ποιότητα κατασκευής και ομορφιά το Mix 2 είναι πολύ ανώτερο . Αλλά νομίζω πως το Α2 είναι τρελό VFM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Συμφωνείς ότι το Α2 έχει καλύτερες κάμερες από το Mix 2 ? Σίγουρα από ποιότητα κατασκευής και ομορφιά το Mix 2 είναι πολύ ανώτερο . Αλλά νομίζω πως το Α2 είναι τρελό VFM. Δεν θα το λεγα. Νομίζω το mix 2 έχει λίγο παραπάνω αρνητική κριτική από ότι του αξίζει. Βέβαια είχε και τιμή 500+ όταν κυκλοφόρησε οπότε λογικό να είναι και αυστηρότερα τα reviews. Το a2 έχει αλλα καλά. Έχει ελαφρύ λογισμικό, συχνά updates κλπ. Όμως έχει κατώτερο επεξεργαστή και γενικά υστερεί σε σχέση με την ποιότητα του mix. Βέβαια διαφέρουν και σε τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Νομίζω φίλε μου θα χαρείς περισσότερο το pocophone. Πιστεύω το σημαντικότερο πράγμα σε μια συσκευή το 2019 είναι η αυτονομία. Την εμφάνισή με τον καιρό θα την βαρεθείς, όσο ωραίο και να είναι το κινητό. Γενικά πιο ολοκληρωμένη συσκευή το pocophone και πιο φρέσκια Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Το poco πάρε αν δεν έχεις πρόβλημα με το notch Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 22, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 ξανα παλι διαθεσιμο στα 243...Ψηνομαι ασχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 (edited) Νεα τιμη 229 νομιζω ειναι super! Το χτυπησα δεν αντεξα! Edited January 23, 2019 by elias87_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Νεα τιμη 229 νομιζω ειναι super! Το χτυπησα δεν αντεξα!Καλά έκανες! Εξαιρετικό ειδικά στην τιμή αυτή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Νεα τιμη 229 νομιζω ειναι super! Το χτυπησα δεν αντεξα! Ποιο έχει 229? και από πού αν επιτρέπεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ποιο έχει 229? και από πού αν επιτρέπεται? Το mi mix 2 6/128 https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mix-2-dual-sim-6gb-ram-128gb-4g-black-cn-ver.-english-only.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
longus Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Το mi mix 2 6/128 https://www.eglobalcentral.eu/xiaomi-mix-2-dual-sim-6gb-ram-128gb-4g-black-cn-ver.-english-only.html ok, Σε ευχαριστώ, αλλά από ότι είδα δεν είναι το Global Version...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 ok, Σε ευχαριστώ, αλλά από ότι είδα δεν είναι το Global Version...:( Το mix 2 ειναι ενα μοντελο μονο που υποστηριζει ολες τις μπαντες..η διαφορα ειναι μονο στον φορτιστη...1000% αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 αν δεν φτάνεις εκεί χτυπάς το ΜI A2 που υπερέχει σε κάμερες και από το mix 2 και από το poco με πολύ λιγότερα χρήματα! Αυτό κάνω πως δεν το διάβασα. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Αυτό κάνω πως δεν το διάβασα. Στάλθηκε από το Mi Mix 2s Απο το στομα μου το πηρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Ρε παιδιά μην κάνετε πως δεν το διαβάσατε, δεν σας έβρισα, απλά βλέπω τα χαρακτηριστικά των καμερών του Α2 ότι είναι ανώτερα από του Mix 2 . Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η απουσία της διπλής κάμερας από το Mix2 . Τι έχετε να πείτε για αυτό; Μπορεί το Mix2 να κοντράρει το Α2 με μονή κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 Άκυρο. Τώρα διάβασα με μεγαλύτερη προσοχή τον τίτλο του νήματος. Και πάλι διατηρώ τις επιφυλάξεις μου αλλά νόμιζα ότι η σύγκριση γινόταν με το mix 2s, γι αυτό και η απάντησή μου ήταν αυτή. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2019 (edited) Ρε παιδιά μην κάνετε πως δεν το διαβάσατε, δεν σας έβρισα, απλά βλέπω τα χαρακτηριστικά των καμερών του Α2 ότι είναι ανώτερα από του Mix 2 . Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η απουσία της διπλής κάμερας από το Mix2 . Τι έχετε να πείτε για αυτό; Μπορεί το Mix2 να κοντράρει το Α2 με μονή κάμερα; Όπως έγραψα και πριν, από τα δείγματα που έχω δει (φίλος είχε και τα 2) την θεωρώ καλύτερη αυτή του mix. Μπορει μεν να μην έχει διπλό φακό αλλά έχει ois. Άλλωστε τα specs από μονα τους δεν είναι αρκετά για να κρίνεις την τελική φωτογραφική τους απόδοση. Υ.Γ. Μιλάω για νυχτερινές. Ημερήσιες μπορεί να είναι καλύτερο το α2. Αλλά αυτό προφανώς δεν οφείλεται στη δεύτερη κάμερα αφού ενεργοποιείται μόνο σε χαμηλό φωτισμό. Edited January 27, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts