grichri Δημοσιεύτηκε January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 7, 2019 Καλησπερα λεω να παρω αυτο το κινητο. Το εχει καποιος . Τι γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Δεν το έχω, αλλά θα σου σύστηνα να μην το πάρεις. Ότι εμπειρία είχα με κινέζικες εταιρείες Β κατηγορίας (Bluboo, Umidigi κλπ) ήταν αρνητική. Μηδέν υποστήριξη και πάντα προβλήματα λογισμικού με αποτέλεσμα τρελές διαρροές μπαταρίας, μνήμης, θέματα στην κάμερα κλπ. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις από Κίνα ένα Redmi Note 6 και θα έχεις καλύτερο κινητό και αξιοπρεπέστατη υποστήριξη. Ή, αν έχεις διάθεση να πειραματιστείς με custom ROM κλπ κοίταξε για κάνα LeEco που τουλάχιστον έχουν καλό hardware σε εξευτελιστικές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 7, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Πολυ καλο ειναι αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη και ειναι τεραστιο σε ιντσες. Καμια αλλη προταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Καλησπέρα.πριν λίγο καιρό πήρα το Alcatel 5 σε αυτά τα χρήματα και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 (edited) Πολυ καλο ειναι αλλα εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην τιμη και ειναι τεραστιο σε ιντσες. Καμια αλλη προταση Πόσο το βρίσκεις το Umidigi; Αν θες κάτι πιο μαζεμένο κοίταξε το Mi A2 lite, στο Banggood με κουπόνι από kimovil πάει περίπου στα 148 Ευρώ με αποστολή Priority Direct Mail που δεν περνάει τελωνείο. Edited January 8, 2019 by gippas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Συμφωνώ με gipass... Πλέον μπορείς να πάρεις αξιόπιστη συσκευή με λίγα χρήματα... Πες πόσα μπορείς να διαθέσεις, για να σου προτείνουμε αντίστοιχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 114 euro το εχει στο banggood. Μεχρι 140 euro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Θα σου πρότεινα τότε το Redmi 6 Pro, ουσιαστικά το Mi A2 lite αλλά με λειτουργικό MIUI. Από Banggood στα 140 (περιλαμβανομένων των εξόδων αποστολής). Αρκετά καλύτερη οθόνη και κάμερα από το UMIDIGI, επεξεργαστής Snapdragon, φοβερή αυτονομία, καλή υποστήριξη. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-6-Pro-Dual-AI-Camera-5_84-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1314230.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Θα σου πρότεινα τότε το Redmi 6 Pro, ουσιαστικά το Mi A2 lite αλλά με λειτουργικό MIUI. Από Banggood στα 140 (περιλαμβανομένων των εξόδων αποστολής). Αρκετά καλύτερη οθόνη και κάμερα από το UMIDIGI, επεξεργαστής Snapdragon, φοβερή αυτονομία, καλή υποστήριξη. https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-6-Pro-Dual-AI-Camera-5_84-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1314230.html Δεν έχει την 800 άρα όμως;) Νομίζω ότι στα 140 ευρώ ή λίγο παραπάνω αξίζει να δώσει ο φίλος για το MiA2 lite δεδομένου ότι θέλει "μαζεμένο" κινητό. Edited January 8, 2019 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Καλο το xiaomi αλλα η μπροστα η καμερα χαλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 (edited) Καλο το xiaomi αλλα η μπροστα η καμερα χαλια Κινητό με κορυφαία σελφοκάμερα στα 140 ευρώ λίγο δύσκολο να βρεθεί :) Αλλά νομίζω πως το αδικείς. Αυτή η φωτό πχ είναι αξιοπρεπέστατη https://www.gsmarena.com/xiomi_mi_a2_lite-review-1804p5.php#image39 Όπως και αυτή: https://www.gsmarena.com/xiomi_mi_a2_lite-review-1804p5.php#image40 Και έχει και λειτουργία πορτραίτου που λειτουργεί αρκετά καλά: https://www.gsmarena.com/xiomi_mi_a2_lite-review-1804p5.php#image37 Δεν έχει την 800 άρα όμως Όντως. Συμπτωματικά ούτε το δικό μου την έχει και αν έχεις Cosmote δεν είναι θέμα, ειδικά στην Αττική. Με άλλες εταιρείες ή σε άλλες περιοχές έχω ακούσει για προβλήματα στο σήμα. Edited January 8, 2019 by gippas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 https://www.flickr.com/photos/149189895@N03/shares/671yF6 το κινητό μου έχει δύο κάμερες μπροστά.μια κανονική και μια wide.αξιοπρεπεστατες. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 https://www.flickr.com/photos/149189895@N03/shares/671yF6 το κινητό μου έχει δύο κάμερες μπροστά.μια κανονική και μια wide.αξιοπρεπεστατες. Δεν ξέρω αν η φωτογραφία είναι το σημαντικότερο για τον φίλο (δε μας έχει πει κιόλας) αλλά νομίζω ο επεξεργαστής του alcatel είναι πλέον ξεπερασμένος, ειδικά σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει. Ακόμη και αυτός του Umi είναι πολύ καλύτερος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Δεν ξέρω αν η φωτογραφία είναι το σημαντικότερο για τον φίλο (δε μας έχει πει κιόλας) αλλά νομίζω ο επεξεργαστής του alcatel είναι πλέον ξεπερασμένος, ειδικά σε αυτά τα λεφτά δεν αξίζει. Ακόμη και αυτός του Umi είναι πολύ καλύτερος.πιθανόν να είναι όπως τα λες.παντως το κινητό είναι πάρα πολύ καλό.δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα το διάστημα που το έχω. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Γιατι το λες αυτο. Καμερα 5mp δεν βαζουν ουτε στα πολυ φθηνα. Πηρα στν κορη μου τα χριστουγενα ενα micromax selfie 3 με 16mp μπροστα καμερα με φλας παρακαλω και πισω 13mp. Απιστευτες φωτο Οκταπυρηνο 3gb+32gb , τελεια οθονη 5inch 69 ευρω με τα μεταφορικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τι λετε για αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009331879004.html?wid=1349303 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-k5-pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Παρά πολύ καλό.αν και σίγουρα θα σου προτείνουν κάποιο xiaomi. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 πιθανόν να είναι όπως τα λες.παντως το κινητό είναι πάρα πολύ καλό.δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα το διάστημα που το έχω. Και εγώ είχα ένα oukitel με mtk επεξεργαστή δύο χρόνια χωρίς να έχω πρόβλημα. Δεν λέω ότι δεν είναι αξιόπιστο κινητό. Απλά σε αυτα τα λεφτά υπάρχουν καλύτερες επιλογές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι λετε για αυτο https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_009331879004.html?wid=1349303 https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-k5-pro Πολύ καλή πρόταση σε αυτά τα λεφτά. Αλλά σε προηγούμενο ποστ είχες απορρίψει άλλα κινητά στις ίδιες διαστάσεις, ως μεγάλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grichri Δημ. January 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Τα παντα ρει φιλε μου τελικα. Ειναι νομοζω καλη επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο gearbest μου δινει μονο επιλογη priority line με 0.69 μεταφορικα. Τι παιζει με το τελωνειο σε αυρην την περιπτωση; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009331879004.html?wid=1349303&lkid=12607150 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Τα παντα ρει φιλε μου τελικα. Ειναι νομοζω καλη επιλογη ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο gearbest μου δινει μονο επιλογη priority line με 0.69 μεταφορικα. Τι παιζει με το τελωνειο σε αυρην την περιπτωση; ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://m.gearbest.com/cell-phones/pp_009331879004.html?wid=1349303&lkid=12607150 Είναι ασφαλής επιλογή. Έρχεται μέσω Ολλανδίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Γιατι το λες αυτο. Καμερα 5mp δεν βαζουν ουτε στα πολυ φθηνα. Πηρα στν κορη μου τα χριστουγενα ενα micromax selfie 3 με 16mp μπροστα καμερα με φλας παρακαλω και πισω 13mp. Απιστευτες φωτο Οκταπυρηνο 3gb+32gb , τελεια οθονη 5inch 69 ευρω με τα μεταφορικα Μην συγχέεις τα megapixel με την ποιότητα της κάμερας. Πάνω από 8 mpx χρειάζονται μόνο αν σκοπεύεις να φωτογραφίσεις αφίσες. Πχ οι δύο φωτό που ανέβασε ο spy14 είναι κτγμ μετριότατες και ας έρχονται από φακούς με αρκετά mpx, δεν διακρίνονται καν τα τεράστια γράμματα στην είσοδο του κτιρίου απέναντι. Ή, στο δικό μου κινητό, η μπροστινή των 16 mpx παίρνει αισθητά κατώτερες φωτογραφίες από την πίσω των 12. Οι καλύτερες κάμερες κινητών δεν πάνε συνήθως πάνω από τα 12 mpx και υπάρχουν ακόμα και flagships που έχουν μπροστινές κάμερες των 5 mpx. Υπάρχουν πολλά άλλα στοιχεία, όπως πχ το λογισμικό επεξεργασίας, η ποιότητα του αισθητήρα, το μέγεθος των pixel κλπ. Οπότε μπορεί μια κάμερα των 5mpx να παίρνει καλύτερες από μία των 16mpx. Γι'αυτό και ο καλύτερος τρόπος να συγκρίνουμε κάμερες είναι να συγκρίνουμε φωτό που έχουν πάρει αυτές σε πλήρη ανάλυση (όχι youtube ή facebook) Τώρα για το Lenovo που έστειλες, φαίνεται αξιοπρεπέστατο κινητό. Απλά έχει το ίδιο βασικό hardware, ούτε καλύτερο ούτε χειρότερο, και την ίδια τιμή, με ένα πολύ δημοφιλέστερο μοντέλο, το Redmi Note 6 Pro που είχαμε προτείνει στην αρχή. Οπότε ο καθένας αποφασίζει αν θέλει να πειραματιστεί με μια πολύ μικρότερη (στα κινητά) εταιρεία και ένα ελάχιστα δημοφιλές μοντέλο, με ότι και αν σημαίνει αυτό σε ποιότητα λογισμικού και μακροπρόθεσμη υποστήριξη ή αν θέλει να πάει σε μια ποιο ασφαλή επιλογή. Μπορεί να βγει σούπερ το κινητό, μπορεί να συμβεί ότι και με το Vibe που οι μισοί χρήστες του γκρίνιαζαν πως υπερθερμαινόταν μετά από το πρώτο 6μηνο. Edited January 9, 2019 by gippas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Δηλαδή από κινητό των 139€ τι περίμενες να πάρεις σε selfie cameras?αυτες οι καμερες δεν εχουν συνηθως ουτε focus ουτε ρυθμισεις.λογικο είναι.δεν προοριζονται για την χρηση που εδειξα εδώ. και για τα xiaomi που λες δεν είναι όλα ρόδινα.πολλοι γνωστοί μου είχαν και έχουν προβλήματα.δηλαδη η λενοβο που είναι μια εταιρεία κολοσσός σε τι υστερεί από την xiaomi.εγω προσωπικά πιστεύω ότι τα xiaomi είναι υπερεκτημημενα.οκ καλά τηλέφωνα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο.και δεν είναι ότι δεν τα έχω πιάσει στα χέρια μου. Edited January 9, 2019 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 (edited) Από κινητό των 139 ευρώ δεν περίμενα κάτι καλύτερο και κατά σύμπτωση αυτό έγραψα ο ίδιος στον αρχικό ερωτώντα. Απλά οι φωτό σου ήταν εύκολο παράδειγμα πώς τα πολλά mpx δεν κάνουν την καλή φωτογραφία. Τα Xiaomi δεν είναι μαγικά τηλέφωνα και προφανώς θα υπάρξουν και χρήστες που έχουν θέματα. Απλά, αντίθετα με την Lenovo, έχει μεγάλο business στην κινητή τηλεφωνία και αφιερώνει πολλούς πόρους στην βελτιστοποίηση του λογισμικού των κινητών της, όπως κάνει και η ΒΒΚ, η εταιρεία που έχει τις Oppo και Vivo, και γι'αυτό έχουν εξαφανίσει την Lenovo στην αγορά της Κίνας. Οπότε είναι πιο ασφαλές να προτείνει κάνεις τις συσκευές της Xiaomi όταν οι προδιαγραφές είναι ίδιες, Όπως αντίστοιχα δεν θα πρότεινα τα λάπτοπ της Xiaomi σε σχέση με αυτά της Lenovo. Από εκεί και πέρα ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει και αν προτιμά κινητά της οποιαδήποτε μάρκας δικαίωμα του. Edited January 9, 2019 by gippas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 συμψωνω ότι ο καθενας δινει τα λεφτα του οπου θελει.και για αυτό τον λογο ποσταρω ολες τις μαρκες κινητών εκτος από xiaomi.οπως πολλοι εδώ μεσα ποσταρουν μονο αυτά γιατι αυτά συμπαθουν. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 συμψωνω ότι ο καθενας δινει τα λεφτα του οπου θελει.και για αυτό τον λογο ποσταρω ολες τις μαρκες κινητών εκτος από xiaomi.οπως πολλοι εδώ μεσα ποσταρουν μονο αυτά γιατι αυτά συμπαθουν. Όπως όμως δεν θα πρέπει να προτείνουμε πάντα xiaomi, όπως λες, δεν θα πρέπει να κάνουμε και το αντίθετο. Να λέμε ότι πάντα υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές. Σκέψου όμως γιατί υπάρχουν τόσοι που συμπαθούν τη xiaomi; Επειδή έχουν ή είχαν κινητό της εταιρίας και έμειναν ευχαριστημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts