Pantelosm Δημοσιεύτηκε December 29, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 29, 2018 καλησπερα σε ολη την κοινοτητα. ποιο απο τα 3 θα αγοραζατε στο αμεσο μελλον και γιατι; με ενδιαφερει η οθονη, η πλοηγηση στο νετ, η ποιοτητα σηματος/ομιλιας/ηχου, η κατασκευη, η απροβληματιστη λειτουργια, το fm radio, παιχνιδια ελαχιστα, social καθολου. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Μεταξύ των 3 προσωπικά θα έπαιρνα το Poco, καθώς το θεωρώ το πιο VFM... Σε τιμή ακριβού πες mid range, παίρνεις ταχύτητα ναυαρχίδας... Από εκεί και πέρα αν δεν αντιλέγω το Honor 8X είναι όμορφο τηλέφωνο και πλήρες και το A7 τηρουμένων των αναλογιών (Samsung, amoled οθόνη, καλές λογικά κάμερες), παίζει πλέον σε καλή τιμή... Υπόψιν επειδή ανέφερες το Honor, υπάρχει πάνω κάτω σε ίδια τιμή και το Honor Play με τον πολύ δυνατό Kirin 970... Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2018 Θα πήγαινα στο honor. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Όπως τα περιγράφεις μάλλον το A7 θα έπαιρνα. Ο επεξεργαστής του αξιοπρεπέστατος, η καλύτερη οθόνη από τα 3 και τυπικά καλή ποιότητα κατασκευής Samsung, με καλή αυτονομία λόγω οικονομικού επεξεργαστή. Αν και δεν έχει το ίδιο καλή κάμερα ή επεξεργαστή με το Poco πιστεύω θα καλύψει τις ανάγκες σου μιας και δεν φαίνεσαι ο πιο απαιτητικός χρήστης. Αν θέλεις κάτι πιο future proof σε θέμα επεξεργαστή πήγαινε στο Poco. Το 8X δεν θα το σκεφτόμουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Είμαι και εγώ στο ίδιο δίλημμα να το θέσω καλύτερα. Από την μια το Samsung A7 με την τριπλή κάμερα πίσω και έναν ευρυγωνιο φακό ο οποίος μπορεί να χωρέσει στο κάδρο πολλά πράγματα, την super Amoled οθόνη της Samsung ,την κορυφαία ποιότητα κατασκευής και κάποια άλλα πράγματα και από την άλλη για το Pocofone F1 τον κορυφαίο επεξεργαστή 845 της Qualcomm ,πιστεύω ομως ότι το F1 υστερεί στις κάμερες και αυτό εμένα θα με έκανε να επιλέξω το Α7 διότι η διαφορά στις κάμερες είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες που βγάζουμε καθημερινά , η απόδοση όμως του επεξεργαστή είναι κάτι που δύσκολα ένας μέσος χρήστης θα καταλάβει.Δηλαδη δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που το Α7 δεν μπορεί να κάνει και μάλιστα καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Type C. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. January 2, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις σας. βεβαια, ομολογω οτι περισσοτερο μπερδευτηκα παρα το ξεκαθαρισα. :) ξεχασα να αναφερω το notification led, το οποιο θεωρω απολυτως απαραιτητο (και) για το επομενο κινητο μου. σε τετοιο σημειο, ωστε η απουσια του να ειναι deal breaker για εμενα.. εχουν και τα 3 το led? ειναι ευδιακριτο? αλλαζει χρωμα αναλογως την ειδοποιηση? ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Από τα 3 με διαφορά μπροστά είναι το poco Έχει 845 με 6 gb ram τεράστια μπαταρία , led notification, κ όσο για την κάμερα περνάς gcam Μ ένα απλό dnld κ install κ εχεις εξαιρετική απόδοση. Μην ξεχναμε ότι έχει τον ίδιο φακό με το pixel 3.. Btw , στην τελευταία της εκδοση έχει πάρει και night sight Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apokakia Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Από τα 3 με διαφορά μπροστά είναι το poco Έχει 845 με 6 gb ram τεράστια μπαταρία , led notification, κ όσο για την κάμερα περνάς gcam Μ ένα απλό dnld κ install κ εχεις εξαιρετική απόδοση. Μην ξεχναμε ότι έχει τον ίδιο φακό με το pixel 3.. Btw , στην τελευταία της εκδοση έχει πάρει και night sight Για το σήμα του poco τι γνωρίζεις, έχεις εμπειρία από δύσκολες/ απομακρυσμένες περιοχές ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Για το σήμα του poco τι γνωρίζεις, έχεις εμπειρία από δύσκολες/ απομακρυσμένες περιοχές ; μια χαρα είναι το σημα του ακομα κ σε ασανσέρ μεσα δουλευει αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 και από την άλλη για το Pocofone F1 τον κορυφαίο επεξεργαστή 845 της Qualcomm ,πιστεύω ομως ότι το F1 υστερεί στις κάμερες και αυτό εμένα θα με έκανε να επιλέξω το Α7 διότι η διαφορά στις κάμερες είναι κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις φωτογραφίες που βγάζουμε καθημερινά , η απόδοση όμως του επεξεργαστή είναι κάτι που δύσκολα ένας μέσος χρήστης θα καταλάβει.Δηλαδη δεν νομίζω να υπάρχει κάτι που το Α7 δεν μπορεί να κάνει και μάλιστα καλά. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει Type C. Η κύρια κάμερα του Poco είναι αρκετά καλύτερη από την αντίστοιχη του Α7 και με την εγκατάσταση gcam (πολύ εύκολη) βελτιώνεται αισθητά. Από την άλλη δεν έχει την ευρυγώνια κάμερα του Α7 που σε αρκετούς αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. January 5, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 γενικα, η καμερα δεν ειναι απο τα πρωτα specs που κοιταζω σε ενα κινητο. οκ, θελω το κινητο μου να εχει μια καλη καμερα για φωτο και βιντεακια, αλλα μεχρι εκει. δεν μπορω να πω οτι ειμαι ολη μερα με την καμερα ανοιχτη. τωρα που το σκεφτομαι, ποτε δεν εχω επιλεξει κινητο με βαση την καμερα που διαθετει, γιαυτο και δεν ανεφερα καθολου την καμερα στο αρχικο μου ποστ. επισης, συνηθιζω να κραταω τα κινητα μου για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα (min 2 years), αρα με ενδιαφερει η "αντοχη" ενος κινητου στο χρονο. και η φυσικη του αντοχη (ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια, κλπ), αλλα και η τεχνολογικη του αντοχη (επεξεργαστης, οθονη, λειτουργικο συστημα, εφαρμογες, κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 γενικα, η καμερα δεν ειναι απο τα πρωτα specs που κοιταζω σε ενα κινητο. οκ, θελω το κινητο μου να εχει μια καλη καμερα για φωτο και βιντεακια, αλλα μεχρι εκει. δεν μπορω να πω οτι ειμαι ολη μερα με την καμερα ανοιχτη. τωρα που το σκεφτομαι, ποτε δεν εχω επιλεξει κινητο με βαση την καμερα που διαθετει, γιαυτο και δεν ανεφερα καθολου την καμερα στο αρχικο μου ποστ. επισης, συνηθιζω να κραταω τα κινητα μου για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα (min 2 years), αρα με ενδιαφερει η "αντοχη" ενος κινητου στο χρονο. και η φυσικη του αντοχη (ποιοτητα κατασκευης, μπαταρια, κλπ), αλλα και η τεχνολογικη του αντοχη (επεξεργαστης, οθονη, λειτουργικο συστημα, εφαρμογες, κλπ). Τότε το poco σου ταιριάζει καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts