sofi-k Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Αγαπητή συντεϊτησα :p Υπάρχουν ανακοινώσεις ότι θα είναι κλειστά 23-24 (Πέμπτη-Παρασκευή). Από ότι έχω καταλάβει παίζει αν θα γράψουμε ανάλογα με τον καθηγητή. Ο Γλίστρας (Μηχανική στους Μηχανολόγους-καθηγητής μου :p) είπε ότι εφόσον η πόρτα των τεϊ είναι ανοιχτή αυτός θα κάνει τις εξετάσεις στο μάθημα του κανονικότατα.... Εγω παντως σημερα που πηρα τηλ μου ειπαν πως αναβαλλονται ολα τα μαθηματα 23-24-27 για 5-6-7 Ιουλίου αντιστοιχα τις ιδιες ωρες...ΤΕΙ Πειραια εισαι;Μπορει να ισχυει μονο για την Λογιστικη αυτο΄ή για ΣΔΟ μονο, δεν ξέρω... :worry: Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι μας μαγαρισαν τον Ιουλιο... :cry: :mad: Τι το παλευουν αφου δεν τους βγαινει... :p Ας την πανε την εξεταστικη Σεπτεμβριο κατευθειαν αφου δεν προκειται να γραψουμε ουτως ή αλλως :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Έχουν απεργία τα αστικά τελικά την Παρασκευή; Ισχύει οτι δε γίνονται μαθήματα όταν έχουν απεργια τα ΜΜΜ; Σε περίπτωση που γίνει εξεταστική εκείνη τη μέρα, τι γίνεται; Απ' ότι άκουσα πάντως το ΤΕΙ Αθηνών το κλεισαν οι φοιτητές, μιας και δε μπορούν να αποφασίσουν τι θα γίνει οι καθηγητές :p Στην κεντρική σελίδα του site, υπάρχει ανακοίνωση με ΧΤΕΣΙΝΗ ημερομηνία που λέει πως θα γίνει εξεταστική στις 23 και 24 Ιουνίου. :wacko: Ότι να ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εγω παντως σημερα που πηρα τηλ μου ειπαν πως αναβαλλονται ολα τα μαθηματα 23-24-27 για 5-6-7 Ιουλίου αντιστοιχα τις ιδιες ωρες...ΤΕΙ Πειραια εισαι;Μπορει να ισχυει μονο για την Λογιστικη αυτο΄ή για ΣΔΟ μονο, δεν ξέρω... :worry: Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι μας μαγαρισαν τον Ιουλιο... :cry: :mad: Τι το παλευουν αφου δεν τους βγαινει... :p Ας την πανε την εξεταστικη Σεπτεμβριο κατευθειαν αφου δεν προκειται να γραψουμε ουτως ή αλλως :lol: Ναι ΤΕΙ Πειραιά ΣΤΕΦ (Τμήμα Μηχανολογίας) εσύ ΣΔΟ ? Το τελευταίο μάθημα που δίνω είναι 5/7 :mad: αυτό αν όλα πάνε καλά και δεν χάσουμε κανένα. Αν χάσουμε ένας θεος ξέρει πότε θα το γράψουμε :cry: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Έχουν απεργία τα αστικά τελικά την Παρασκευή; Ισχύει οτι δε γίνονται μαθήματα όταν έχουν απεργια τα ΜΜΜ; Σε περίπτωση που γίνει εξεταστική εκείνη τη μέρα, τι γίνεται; Απ' ότι άκουσα πάντως το ΤΕΙ Αθηνών το κλεισαν οι φοιτητές, μιας και δε μπορούν να αποφασίσουν τι θα γίνει οι καθηγητές :p Στην κεντρική σελίδα του site, υπάρχει ανακοίνωση με ΧΤΕΣΙΝΗ ημερομηνία που λέει πως θα γίνει εξεταστική στις 23 και 24 Ιουνίου. :wacko: Ότι να ναι. Το ΤΕΙ Αθήνας σήμερα το κλείσανε οι φοιτητές και καλά κάνανε φυσικά. Για αύριο δεν ξέρω ακόμα εάν θα είναι ανοιχτό θα μάθω αργότερα και θα σας πω . Όσο αφορά για την επόμενη εβδομάδα , σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση στο Site του Συλλόγου Εκτάκτων Καθηγητών το ΤΕΙ Αθήνας θα είναι κλειστό την Τρίτη 28/6 και Τετάρτη 29/6. Γιατί δεν μας λένε Καλό Καλοκαίρι να τελειώνουμε ? :wacko: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Απο την Ναυτεμπορική για την αυριανή απεργία Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εμένα με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα είναι κλειστό και αύριο το ΤΕΙ Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εμένα με πήραν πριν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα είναι κλειστό και αύριο το ΤΕΙ Αθήνας. Και εμενα με πηρανε πριν τηλ και μου ειπανε οτι οι καθηγητες του ΤΕΙ Αθηνας αποφασησαν να απεργησουν αυριο... Βεβαια το λεω με καθε επιφυλαξη μην και ξανααλλαξει η αποφαση οπως και εχθες. Οταν το σιγουρεψω θα ενημερωσω... ;) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Ναι ΤΕΙ Πειραιά ΣΤΕΦ (Τμήμα Μηχανολογίας) εσύ ΣΔΟ ? Το τελευταίο μάθημα που δίνω είναι 5/7 :mad: αυτό αν όλα πάνε καλά και δεν χάσουμε κανένα. Αν χάσουμε ένας θεος ξέρει πότε θα το γράψουμε :cry: Εγω τελευταιο μαθημα δινω (με τις αναβολες που εχουν παρει μεχρι τωρα 3 μαθηματα) στις 7/7... :( Ελπιζω να μην αναβαλουν κι αλλο γιατι θα παω στο ΤΕΙ και θα αρχισω να :hunter: ) Ή "Γιατί δεν μας λένε Καλό Καλοκαίρι να τελειώνουμε ?" οπως ειπε κι ο openopen... ;) Επισης δεν νομιζω ουτε στο ΤΕΙ Αθηνας να δωσετε παιδια αυριο ολα απεργουν ειναι λιγο παραλογο εδω δεν δωσατε ολη την εβδομαδα αυριο τους επιασε που δεν θα εχει λεωφορεια;;; :confused: :rolleyes: ---offtopic--- openopen ωραια υπογραφη :p ---offtopic--- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Μαλιστα... Οταν θέλω να πάω στο ΤΕΙ μου να γράψω εξετάσεις είμαι παράλογη προφανώς... :rolleyes: Επισης λογω ηλικίας προφανώς έχεις αμάξι και εχεις ξεχάσει πως υπάρχουν ανθρωποι που χρησιμοποιούν μέσα μεταφοράς :cry: Και δεν βλέπω το λόγω αγαπητέ μου να υποστηρίζω ή μαλλον να χαίρομαι με απεργίες-συνήθεια οι οποιες δεν λεω πως γινονται χωρις αιτια και σοβαρους λογους αλλα στην τελική τα συμφεροντά τους κοιτανε να προασπίσουν αυτοι και ετσι κι εγω το ίδιο προσπαθω να κάνω... ;) κανεις μεγάλο λάθος όπως και οι περισσότεροι άλλωστε,γιατί απλά κοιτάς το ΑΤΟΜΙΚΌ σου συμφέρον μονο,και δεν βλέπεις ότι μακροπρόθεσμα αυτό έρχεται σαν boomerang κατά πάνω σου,μου,του. ;) Τροφή για το μυαλό... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Επισης δεν νομιζω ουτε στο ΤΕΙ Αθηνας να δωσετε παιδια αυριο ολα απεργουν ειναι λιγο παραλογο εδω δεν δωσατε ολη την εβδομαδα αυριο τους επιασε που δεν θα εχει λεωφορεια;;; :confused: :rolleyes: Τελικα αυριο δεν δινονται μαθηματα στο ΤΕΙ Αθηνας, απεργουν ολοι οι καθηγητες :w00t: Αγαπητοι Καθηγητες του Τει Αθηνας : Επιτελους γιατι δεν μας λετε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ??? :whip: ---offtopic--- openopen ωραια υπογραφη :p ---offtopic-- ---offtopic---Thank you :cool:---offtopic--- Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εμάς πάλι αύριο στο ΕΚΠΑ το ένα μάθημα δίνεται, το άλλο όχι... Ό,τι νάναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Εγω τελευταιο μαθημα δινω (με τις αναβολες που εχουν παρει μεχρι τωρα 3 μαθηματα) στις 7/7... :( Ελπιζω να μην αναβαλουν κι αλλο γιατι θα παω στο ΤΕΙ και θα αρχισω να :hunter: ) Ή "Γιατί δεν μας λένε Καλό Καλοκαίρι να τελειώνουμε ?" οπως ειπε κι ο openopen... ;) Είσαι σίγουρη ότι τα δικά σου θα αναβληθούν? Πάντως σε εμάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γράψουμε... αααα επίσης τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις 8πμ μέχρι τις 8 ή τις 10μμ θα λειτουργούν κανονικότατα... (απεργούνε μόνο στην πρώτη και τελευταία βάρδια τους-έτσι άκουσα στις ειδήσεις-) anyway θα κατέβω στη σχολή και θα ξαναγράψω εδώ :) (έχω κανονίσει αν δεν γράψουμε να πάμε θάλασσα :p :lol: ) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Είσαι σίγουρη ότι τα δικά σου θα αναβληθούν? Πάντως σε εμάς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γράψουμε... αααα επίσης τα μέσα μαζικής μεταφοράς από τις 8πμ μέχρι τις 8 ή τις 10μμ θα λειτουργούν κανονικότατα... (απεργούνε μόνο στην πρώτη και τελευταία βάρδια τους-έτσι άκουσα στις ειδήσεις-) anyway θα κατέβω στη σχολή και θα ξαναγράψω εδώ :) (έχω κανονίσει αν δεν γράψουμε να πάμε θάλασσα :p :lol: ) Να γραψετε πότε;Αυριο;Την Δευτερα;Δεν ξερω, εγω παντως πηρα τηλ στη γραμματεια και μου ειπαν πως τα μαθηματα αναβαλλονται...Δηλαδη μπορει ακομα κι ετσι να μην ειναι σιγουρο; :worry: Που να ξερω εγω η αμοιρη πρωτο εξαμηνο ειμαι... :cry: Επισης τα μεσα μαζικης μεταφορας δεν λειτουργουν ολα(το μετρο συγκεκριμενα δεν λειτουργει καθολου) ;) Και αν καποιος δινει στις 8 το πρωι πως θα παει αφου μεχρι τις 8 το πρωι θα εχουν απεργια; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Τελικά πήγα για μπάνιο :p :up: Μπήκα με το αυτοκίνητο από την είσοδο στη Θηβών (οι άλλες ήταν κλειστές) και με πληροφόρησε ο φύλακας ότι ήταν κλειστά και δεν γίνονταν εξετάσεις.... Απεργούνε που απεργούνε, μας δουλεύουν κιόλας... ο καθηγητής που γράφαμε το μάθημά του σήμερα όταν είδε την ανακήνωση πριν καμια βδομάδα για την απεργεία μας είπε ότι και να απεργούνε όλοι το μάθημα του θα δοθεί κανονικά :mad: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ξερει καποιος τι θα γινει αυριο με τα ΤΕΙ Αθηνας? Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 και 'γω την ίδια απορία έχω για τα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ξέρω πάντως ότι το προί θα γίνει συνέλευση των καθηγητών και για εκείνη την ώρα οι εξετάσεις δεν θα γίνουν αλλα μετά δεν ξέρω τι θα γίνει. Λέτε τελικά να μας πουν καλό καλοκαίρι? Άσχετο αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ζητάνε. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 και 'γω την ίδια απορία έχω για τα ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ξέρω πάντως ότι το προί θα γίνει συνέλευση των καθηγητών και για εκείνη την ώρα οι εξετάσεις δεν θα γίνουν αλλα μετά δεν ξέρω τι θα γίνει. Λέτε τελικά να μας πουν καλό καλοκαίρι? Άσχετο αλλα ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ζητάνε. Εγω παντως αν συνεχισουν ετσι θα κανω κι εγω απεργια(πεινας εστω :p ) ζητοντας να με αφησουν να παω διακοπες και να μην με ταλαιπωρουν... :cry: Θα δωσουμε, δεν θα δωσουμε... :confused: Οι περισσοτεροι που ξερω εχουν ηδη φυγει με την σιγουρια(που την βρηκαν?)πως δεν προκειται να δωσουμε κι οτι απλως θα το πανε ετσι μεχρι τον Ιουλιο και μετα θα μας πουν "Τον Σεπτεμβριο"...Lefkal αν μαθεις κατι για τις επομενες ημερες ενημερωσε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Ξερει καποιος τι θα γινει αυριο με τα ΤΕΙ Αθηνας? ΝΟΜΙΖΩ κανονικά εξετάσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Εγω παντως αν συνεχισουν ετσι θα κανω κι εγω απεργια(πεινας εστω :p ) ζητοντας να με αφησουν να παω διακοπες και να μην με ταλαιπωρουν... :cry: Θα δωσουμε, δεν θα δωσουμε... :confused: Οι περισσοτεροι που ξερω εχουν ηδη φυγει με την σιγουρια(που την βρηκαν?)πως δεν προκειται να δωσουμε κι οτι απλως θα το πανε ετσι μεχρι τον Ιουλιο και μετα θα μας πουν "Τον Σεπτεμβριο"...Lefkal αν μαθεις κατι για τις επομενες ημερες ενημερωσε Ok θα κάνω αύριο πάλι το γνωστό θα κατέβω και αν δεν δώσουμε θα πάω για μπάνιο :p :lol: Θα κοιτάξω ανακοινώσεις θα ρωτήσω και θα postarω ότι μάθω :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Σήμερα χάος στη σχολή... Πάλι όλες οι εισοδοι ήταν κλειστές εκτός από μια πόρτα στην Θηβων. Κανένας δεν ήξερε αν θα γίνουν οι εξετάσεις. Πήρα την γραμματεία και μου είπαν ανάλογα τον καθηγητή. Εμείς δεν γράψαμε αλλά σίγουρα τα παιδιά που είχαν πάρει ΜΕΚ γράψανε. Όσο για αύριο ένας θεός ξέρει... Θα κατέβει ένας φίλος μου που χρωστάει ένα μάθημα και θα μου πει.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Επιτέλους μας είπανε : Καλό Καλοκαίρι ! ΤΕΙ Αθήνας Κλειστά. Η εξεταστική μεταφέρεται το Σεπτέμβρη . Καλό καλοκαίρι παιδιά. Τα ξαναλέμε από Οκτώβρη. :yahoo: Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Σίγουρος openopen;;; Που το άκουσες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. June 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2005 Σίγουρος openopen;;; Που το άκουσες; Βασικά το ήξερα από εχθές αλλά περίμενα να το σιγουρέψω 100% σήμερα… Μου στείλανε sms από ΔΑΠ και μου το είπανε. Οπότε είναι 100% σίγουρο ;) Συγκεκριμένα το sms έλεγε : Μετά από την απόφαση του Συμβουλίου του ΤΕΙ Αθήνας , η εξεταστική μεταφέρεται τον Σεπτέμβρη. Καλό Καλοκαίρι ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. http://www.langkawi.dk/smileys/a1505.gif Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 αααααααααα τυχεροί τουλάχιστον εσεις μάθατε τι θα γίνει.... (αυτό είναι από το forum των μηχανολόγων το έχει γράψει ο webmaster) Aπό το ράδιο αρβύλα Τρίτη –Τετάρτη θα είναι ανοιχτά και Πέμπτη Παρασκευή κλειστά όπως την προηγούμενη εβδομάδα (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ) από την άλλη Η ΣΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΡΙΤΗ. Δυστυχώς και εμείς δεν έχουμε μία έγκυρη πληροφόρηση από την σχολή για να μπορούμε να σας ενημερώσουμε, γι’αυτό και αργούμε να κάνουμε post. Κάθε φορά περνούμε τηλ. τη σχολή και δεν απαντάνε και αν τους βρούμε ,(σπάνια), μας λένε ότι δεν ξέρουν. Από την άλλη ο καθένας κάνει ότι θέλει, ΜΕΚ δώσανε τα παιδία και έλειπαν αρκετά από αυτά, δεν είναι κρίμα? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2005 δεν το κανουν sticky λεω εγω διοτι προβλεπω οτι μεχρι να τελειωσει η χρονια απεργειες θα κανουν ολοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts