Jump to content

Απεργίες

case
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ξέρετε στην προγραμματισμένη απεργία για την παρασκεύη 24/6 θα απεργήσουν και οι οδηγοί ταξί;;;

Δεν μπορούν να απεργήσουν για πάντα να ησυχάσουμε;

Ρε παιδια την Παρασκευη θα απεργησουν τα λεωφορεια ( για Αθηνα ρωταω )? Ξερει καποιος αναλυτικα να πει ποιες ακριβως υπηρεσιες θα απεργησουν?
:w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t:

Ρε παιδια την Παρασκευη θα απεργησουν τα λεωφορεια ( για Αθηνα ρωταω )? Ξερει καποιος αναλυτικα να πει ποιες ακριβως υπηρεσιες θα απεργησουν?

Παιδιά ξέρερς αν όντως θα είναι απεργία 24ώρη για όλα τα μέσα μεταφοράς (λεωφορεία-τρόλει-μετρο); Γιατί τότε θα ακυρωθούν και οι εξετάσεις εκείνη τη μέρα στη σχολή και θα πάνε Ιούλιο...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Οχι παλι...Τι θα γινει θα χανουμε τα μαθηματα λογω των απεργιων; :mad: Ηδη ενα μαθημα πηγε 4 Ιουλιου λογω της απεργιας της προηγουμενης Πεμπτης...Παει το καλοκαιρι :(
[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα μέσα δημόσιας συγκινωνίας ξέρω πως θα απεργήσουν σίγουρα.Με τα ταξί τι γίνεται.Απαντήστε μου αν ξέρετε, πρέπει να πάω επείγον στο αεροδρόμιο την παρασκευή.

Πάλι έχουν απεργία οι μαλ...; Αν έχει κάποιος κανα link ας το δώσει...πρόκειται για γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ;
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Ω ρε γαμώτο και πρέπει να πάω στο λιμάνι να κατέβω Κρήτη στο μνημόσυνο της γιαγιάς μου. :(
Και εγώ που θα γυρνάω από Σύρο τι να πω... :( Τουλάχιστον ελπίζω να ακολουθήσουν το «μοντέλο» της τελευταίας φοράς όπου έκαναν στάσεις εργασίας για συγκεκριμένες ώρες (π.χ. τα λεωφορεία δύο ώρες στην έναρξη και λήξη της βάρδιας).

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Για τα μέσα δημόσιας συγκινωνίας ξέρω πως θα απεργήσουν σίγουρα.Με τα ταξί τι γίνεται.Απαντήστε μου αν ξέρετε, πρέπει να πάω επείγον στο αεροδρόμιο την παρασκευή.

Γιατί δεν παίρνεις τηλέφωνο σε μια εταιρεία ραδιοταξί να ρωτήσεις; Σίγουρα θα γνωρίζουν. Και ίσως να μπορείς να κλείσεις και ραντεβού, ξέρω πως σε απεργίες λειτουργούν μερικά ταξί για έκτακτες περιπτώσεις. Ίσως ακόμα και τα λεωφορεία για αεροδρόμιο να λειτουργούν, δε χάνεις τίποτα να ρωτήσεις στον ΟΑΣΑ..

Για τα μέσα δημόσιας συγκινωνίας ξέρω πως θα απεργήσουν σίγουρα.......

Πώς το ξέρεις σίγουρα? Αφού στο in.gr γράφει: "24ωρη απεργία έχει εξαγγείλει για την Παρασκευή η ΓΣΕΕ, στην οποία θα συμμετάσχει και η ΟΤΟΕ. Λόγω της απεργίας αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις τράπεζες, στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, στην ΕΥΔΑΠ και στα ΕΛΤΑ.

Στάσεις εργασίας αναμένονται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς"

Εγώ θέλω πάντως 24ωρη να κάνουν :)

...And yet I know the worst is still to come...

μαλιστα....

καποτε η απεργια θεωρουνταν ο μονος αγωνας εναντια στις απανθρωπες συνθηκες.Τωρα που παλι επιστρεφουν σιγα σιγα εκ νεου οι ανισες συνθηκες,οι αλλαγες στο εργασιακο καθεστως και στις συνταξεις μερικοι πιστευουν οτι δεν τους αγγιζει και το βλεπουν σαν αγγαρεια ή ταλαιπωρια.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

μαλιστα....

καποτε η απεργια θεωρουνταν ο μονος αγωνας εναντια στις απανθρωπες συνθηκες.Τωρα που παλι επιστρεφουν σιγα σιγα εκ νεου οι ανισες συνθηκες,οι αλλαγες στο εργασιακο καθεστως και στις συνταξεις μερικοι πιστευουν οτι δεν τους αγγιζει και το βλεπουν σαν αγγαρεια ή ταλαιπωρια.

Μαλιστα...

Οταν θέλω να πάω στο ΤΕΙ μου να γράψω εξετάσεις είμαι παράλογη προφανώς... :rolleyes:

Επισης λογω ηλικίας προφανώς έχεις αμάξι και εχεις ξεχάσει πως υπάρχουν ανθρωποι που χρησιμοποιούν μέσα μεταφοράς :cry:

Και δεν βλέπω το λόγω αγαπητέ μου να υποστηρίζω ή μαλλον να χαίρομαι με απεργίες-συνήθεια οι οποιες δεν λεω πως γινονται χωρις αιτια και σοβαρους λογους αλλα στην τελική τα συμφεροντά τους κοιτανε να προασπίσουν αυτοι και ετσι κι εγω το ίδιο προσπαθω να κάνω... ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά λυσσάξατε με τα ταξί. :p Απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κάνουν. Τι σχέση έχουν τα ταξί που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες; :confused: :worry: Παραλύουν συγκοινωνίες, δημόσιο, τράπεζες (καλά αυτές είναι εδώ και καιρό...) και πανεπιστήμια λογικά δεν θα δοθούν μαθήματα εκείνη την ημέρα (ενημερωθείτε από το τμήμα σας για σίγουρα).

Ρε παιδιά λυσσάξατε με τα ταξί. :p Απεργία η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ κάνουν. Τι σχέση έχουν τα ταξί που είναι ελεύθεροι επαγγελματίες; :confused: :worry: Παραλύουν συγκοινωνίες, δημόσιο, τράπεζες (καλά αυτές είναι εδώ και καιρό...) και πανεπιστήμια λογικά δεν θα δοθούν μαθήματα εκείνη την ημέρα (ενημερωθείτε από το τμήμα σας για σίγουρα).

Δηλαδή είναι σίγουρο ότι τα λεωφορεία θα απεργούνε ?.Η απλά θα κάνουνε στάση εργασίας?

Για το ΤΕΙ Αθήνας είπανε ότι θα δοθούνε κανονικά τα μαθήματα.

Δηλαδή είναι σίγουρο ότι τα λεωφορεία θα απεργούνε ?.Η απλά θα κάνουνε στάση εργασίας?

Για το ΤΕΙ Αθήνας είπανε ότι θα δοθούνε κανονικά τα μαθήματα.

.....Εν τω μεταξύ, προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν και στις εξετάσεις των σπουδαστών των ΤΕΙ, καθώς οι καθηγητές, οι οποίοι αποχώρησαν και από το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ), αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διήμερη αποχή στις 23 και 24 Ιουνίου, προειδοποιώντας μάλιστα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων......

..........Εικοσιτετράωρη απεργία έχει εξαγγείλει για την Παρασκευή η ΓΣΕΕ, στην οποία θα συμμετάσχει και η ΟΤΟΕ. Λόγω της απεργίας αναμένεται να δημιουργηθούν προβλήματα στις τράπεζες, στις δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς, στην ΕΥΔΑΠ και στα ΕΛΤΑ. Στάσεις εργασίας αναμένονται και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.....

Πηγή: In.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα ΤΕΙ θα κάνουν απεργία Πέμπτη και Παρασκευή. Και τα ΜΜΜ θα κάνουν απλά στάση εργασίας που σημαίνει ότι το ωράριο θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή. Ψιλομπάχαλο δηλαδή...

.....Εν τω μεταξύ, προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν και στις εξετάσεις των σπουδαστών των ΤΕΙ, καθώς οι καθηγητές, οι οποίοι αποχώρησαν και από το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας (ΕΣΥΠ), αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διήμερη αποχή στις 23 και 24 Ιουνίου, προειδοποιώντας μάλιστα για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων......

Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα ΤΕΙ θα κάνουν απεργία Πέμπτη και Παρασκευή. Και τα ΜΜΜ θα κάνουν απλά στάση εργασίας που σημαίνει ότι το ωράριο θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή. Ψιλομπάχαλο δηλαδή...

Στο ΤΕΙ Πειραια παντως δεν εχει καμια ανακοινωση...Δεν ειναι για κλωτσιες;Μπαχαλο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ΑΣΟΕΕ πάντως για πρώτη φορά έβγαλε άμεσα ανακοίνωση στο site από το μεσημέρι ότι τα μαθήματα της Παρασκευής μεταφέρονται την 1η Ιουλίου!

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Η ΑΣΟΕΕ πάντως για πρώτη φορά έβγαλε άμεσα ανακοίνωση στο site από το μεσημέρι ότι τα μαθήματα της Παρασκευής μεταφέρονται την 1η Ιουλίου!

Εσεις ειστε οργανωμενοι :)

Πηρα τηλ στο ΤΕΙ...Δεν κανουν οι γραμματειες λεει αλλα οι καθηγητες και δεν εχει βγει καμια ανακοινωση και μεχρι στιγμης δεν ξερουμε αν θα δωσουμε ή οχι... :worry:

Πληρης διαλυση :wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπείτε στα site της ΑΔΕΔΥ, της ΓΣΕΕ και ΟΤΟΕ

Έχουν δελτία τύπου και ανακοινώσεις

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

Ω ρε γαμώτο και πρέπει να πάω στο λιμάνι να κατέβω Κρήτη στο μνημόσυνο της γιαγιάς μου. :(
Και εγώ που θα γυρνάω από Σύρο τι να πω... :( Τουλάχιστον ελπίζω να ακολουθήσουν το «μοντέλο» της τελευταίας φοράς όπου έκαναν στάσεις εργασίας για συγκεκριμένες ώρες (π.χ. τα λεωφορεία δύο ώρες στην έναρξη και λήξη της βάρδιας).
Κάτι μου λέει ότι την κάτσαμε την βάρκα, διαβάζω ότι οι απεργία στα ΜΜΜ θα είναι απεργία (όλο το 24ωρο δηλαδή) και όχι στάση. Το χειρότερο για μας είναι ότι μάλλον δεν θα φύγει πλοίο από το λιμάνι του Πειραιά. Ψάχνω να τα βρω on-line τώρα για να παραθέσω links...

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Εμένα απ'ότι μου είπαν παρασκευή το ΤΕΙ Αθήνας είναι (και πάλι) κλειστό.

Ποιος στο ειπε? γιατι εμενα με πηρανε τηλ και μου ειπανε οτι την παρασκευη θα ειναι ανοιχτα , και απλα οσοι καθηγητες θελουνε θα κανουνε αποχη... Ξερεις κατι νεοτερο ?

Δεν πάει καθόλου καλά αυτό το ΤΕΙ. Με ξαναπήραν τηλέφωνο και μου είπαν πως θα ανοίξει. Σήμερα βγήκαν 3 ανακοινώσεις. Τοπρωι πως θα είναι ανοιχτό, το μεσημέρι πως θα είναι κλειστό και τώρα πάλι οτι θα είναι ανοιχτό. Βέβαια μου είπαν ότι θα κατέβουν φοιτητές να κάνουν κατάληψη αύριο το πρωί επειδή μας δουλεύουν κανονικά οι καθηγητές αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.

Εσεις ειστε οργανωμενοι :)

Πηρα τηλ στο ΤΕΙ...Δεν κανουν οι γραμματειες λεει αλλα οι καθηγητες και δεν εχει βγει καμια ανακοινωση και μεχρι στιγμης δεν ξερουμε αν θα δωσουμε ή οχι... :worry:

Πληρης διαλυση :wacko:

Αγαπητή συντεϊτησα :p

Υπάρχουν ανακοινώσεις ότι θα είναι κλειστά 23-24 (Πέμπτη-Παρασκευή).

Από ότι έχω καταλάβει παίζει αν θα γράψουμε ανάλογα με τον καθηγητή. Ο Γλίστρας (Μηχανική στους Μηχανολόγους-καθηγητής μου :p) είπε ότι εφόσον η πόρτα των τεϊ είναι ανοιχτή αυτός θα κάνει τις εξετάσεις στο μάθημα του κανονικότατα....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490