tasose Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 Κανένα τζαμακι που να πιάνει όλη την οθόνη ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. March 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2021 οσα εχω παρει ,λες και ειναι δανεικα πανω του..Δεν προτεινω κανενα. θηκη πετυχα spigen καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Μια χαρά μεμβράνη είχε πάνω απλά σε μια γωνίτσα ψιλό ξεκόλλησε. Την ίδια μεμβράνη που θα την βρούμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Μια χαρά μεμβράνη είχε πάνω απλά σε μια γωνίτσα ψιλό ξεκόλλησε. Την ίδια μεμβράνη που θα την βρούμε? Σαν αυτή που φόραγε δύσκολα να βρούμε και εγώ θα ήθελα... έχω πάρει από εδώ μεμβράνη που πιάνει όλη την οθόνη https://www.protectionfilms24.com/ Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2021 Έκανα μια παραγγελία Κίνα μεριά, ξέρω ότι θα αργήσει , αλλά για 0.80 ευρώ η μεμβράνη και 1 ευρώ τζαμακι μαζί με 0.78 μεταφορικά δεν βιάζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλημέρα σε όλους, μόλις έφτασε το emui 4. Προχωράμε κανονικά; έχεις διαβάσει κανένας για προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. March 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2021 Καλημέρα σε όλους, μόλις έφτασε το emui 4. Προχωράμε κανονικά; έχεις διαβάσει κανένας για προβλήματα; και σε μένα φάνηκε σήμερα, θα την κάνω και ότι γίνει Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Την έβαλες; Υπάρχει κάποιο θέμα; Εμένα δεν έχει έρθει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 Μέχρι στιγμής όλα οκ, δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα και η μπαταρία παρόλο που το εχω λιώσει δείχνει να είναι στα ίδια καλά επίπεδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. March 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2021 δεν εχω δει καποια μεγαλη διαφορά με εξαιρεση το split screen το οποιο πλέον δουλεύει άψογα ενω πριν ηταν άχρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Έκανα μια παραγγελία Κίνα μεριά, ξέρω ότι θα αργήσει , αλλά για 0.80 ευρώ η μεμβράνη και 1 ευρώ τζαμακι μαζί με 0.78 μεταφορικά δεν βιάζομαι. Ήρθε το τζαμακι,το πέρασα και ταιριάζει ακριβώς, θα δω πόσο θα αντέξει. Το τηλέφωνο με την αναβάθμιση είναι μια χαρά,μπαταρία και φωτογραφική μετά από 2 χρόνια, είναι ακόμα άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilllios Δημ. April 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2021 Εμενα η μπαταρια αδειαζει γρηγορα.ξερει κανενας που την αλλάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsente Δημ. April 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2021 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά, Έχει κάποιος την διαδικασία για downgrade απο magic ui4 σε magic ui 3; Εχω παρατηρήσει ότι πλέον με την 4 τελειώνει η μέρα με 20% η μπαταρία ενώ με την 3 ήμουν στο 40%-50%...Μεγάλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts