Pitsikoulina Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Sorry γιατί κάπου το έχασα. Η κοπέλα αυτή που είπε στην κολλητή σου αυτά που είπες και μετά την έβρισες επειδή τα είπε, είναι ακόμα φίλη σου;; Την κοπέλα αυτή δεν την έβρισα.... Και ακόμα είναι φίλη μου..... Και δεν γνωρίζει καν πως ξέρω ότι με κατηγόρησε.... Αυτό είναι το δράμα μου... Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Την κοπέλα αυτή δεν την έβρισα.... Και ακόμα είναι φίλη μου..... Και δεν γνωρίζει καν πως ξέρω ότι με κατηγόρησε.... Αυτό είναι το δράμα μου... Πώς γίνεται να είναι φίλη σου κάποια που σε θάφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Και εγώ panafron 4 συμφωνώ μαζί σου.Αλλά και πάλι πολύ δύσκολο είναι ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα να υπάρξει αληθινή φιλία. Από την άλλη φίλη Pitsikoulina , εάν πρόκειται για αυτήν που σε κάρφωσε στην φίλη σου , δεν έχεις παρά να αδιαφορήσεις για αυτήν και να δεις αν γίνεται τίποτα με την πρώτη.. Στην ουσία , αν σε κάρφωσε , δεν είναι φίλη σου.. ;D @soublaki-3 με πρόλαβες Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Την κοπέλα αυτή δεν την έβρισα.... Και ακόμα είναι φίλη μου..... Και δεν γνωρίζει καν πως ξέρω ότι με κατηγόρησε.... Αυτό είναι το δράμα μου... Α sorry. Εγώ κατάλαβα πως την έβρισες. Όπως σου είπανε και παραπάνω, παρά τη. Δεν αξίζει ούτε ο χρόνος ούτε η προσπάθεια που χρειάζεται για να είναι και να παραμείνει κάποιος φίλος σου, τη στιγμή που έχεις αποδείξεις ότι σε έθαψε. Και να είσαι σίγουρη πως αφού το έκανε μια φορά, θα το κάνει ξανά όταν βρει την κατάλληλη ευκαιρία (και πώς γίνεται αυτή η κατάλληλη ευκαιρία να είναι πάντα τη στιγμή που εσύ μπορείς να το αντέξεις λιγότερο;; :p) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 (edited) κοιταξε να δεις....δυστυχώς εσείς η γυναίκες ειστε λιγο ''βλαμμένες''....το γιατι σε εθαψε μπορει να ειναι και θεμα ζηλιας η δεν ξερω κ εγω τι αλλο γιατι πολλα κολληματα κουβαλατε στο μυαλο σας....εχω ακουσει της παναγιας τα ματια γιαυτο στα λεω αυτα...πιστευω οτι ακρη δεν θα βγαλεις γιαυτο καλυτερα να μην ασχοληθεις...οπως ειπε κ ενα καρντασι πριν..υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες....κ ακου κ μια συμβουλη....πιστευω πως ειναι καλυτερα μια γυναικα να εχει για κολλητο εναν αντρα παρα μια γυναικα(ασχετα αν δεν πιστευω στην φιλια μεταξυ του αντρα και της γυναικας).....και αν θες μπορω να στο εξηγησω.... υγ.το βλαμμενες δεν πηγενε σε εσενα...:) Η αλήθεια είναι ότι πάντα δεν με έβλεπε με καλό κάτι.. Και ξέρω γιατί το λέω αυτό.. Για παράδειγμα.. Όταν γνωρίσαμε κάποια φιλαράκια της κολλητής, η χ άρχισε να παινεύεται για το πόσο καλές φίλες είναι με την κολλητή, του τύπου "ΕΜΕΙΣ μεγαλώσαμε στην ίδια θερμοκοιτίδα" "ΕΜΕΙΣ είμαστε μαζί από έμβρυα"..... Αλλά να πω την αλήθεια μου, δεν με νοιάζει πια αν είναι φιλη μου ή όχι.. Άλλωστε αν έχεις τέτοιους φίλους τί να τους κάνεις τους εχθρούς... Όσο για τη φιλία με άνδρες, είμαι σίγουρη ότι υπάρχει.. Και πιθανότατα να είναι καλύτερη από τη φιλία με γυναίκες.. Γιατί, ως γνωστόν, οι γυναίκες -σαν την παραπάνω φιλη- δεν αντέχουν να έρχονται δεύτερες.... υ.γ. Χαίρομαι! Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.. Η αλήθεια είναι δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση... :cry: Edited September 7, 2010 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 Η αλήθεια είναι ότι πάντα δεν με έβλεπε με καλό κάτι.. Και ξέρω γιατί το λέω αυτό.. Για παράδειγμα.. Όταν γνωρίσαμε κάποια φιλαράκια της κολλητής, η χ άρχισε να παινεύεται για το πόσο καλές φίλες είναι με την κολλητή, του τύπου "ΕΜΕΙΣ μεγαλώσαμε στην ίδια θερμοκοιτίδα" "ΕΜΕΙΣ είμαστε μαζί από έμβρυα"..... Αλλά να πω την αλήθεια μου, δεν με νοιάζει πια αν είναι φιλη μου ή όχι.. Άλλωστε αν έχεις τέτοιους φίλους τί να τους κάνεις τους εχθρούς... Όσο για τη φιλία με άνδρες, είμαι σίγουρη ότι υπάρχει.. Και πιθανότατα να είναι καλύτερη από τη φιλία με γυναίκες.. Γιατί, ως γνωστόν, οι γυναίκες -σαν την παραπάνω φιλη- δεν αντέχουν να έρχονται δεύτερες.... να χαρω την συμφορουμητισα....στα λογια μου ερχεσαι...μεταξυ γυναικων παντα θα υπαρχει ζηλια και αντιπαλότητα...ειδικα αν ειναι και λιγο κομπλεξικη η αλλη τοτε δεν υφίσταται φιλια αλλα ανταγωνισμός.....οσο για την φιλια μεταξυ του αντρα και της γυναικας ο σοφος parafron λεει....πως μονο οταν βρεθουν ενας αντρας και μια γυναικα σε μια μπανιερα και δεν ερεθιστει κανενας μονο τοτε μπορει να υπαξει φιλια μεταξυ τους....ταδε εφη parafron :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 Πριν 1,5 μήνα έκανα μια πλάκα σε έναν φίλο μου. Του έστειλα το εξής μήνυμα: "Εσύ είσαι ο geogios που βρίζει τον πρόεδρο; Εσύ είσαι που θες να φύγει ο Κούπερ για να έρθει η Μιλίτσα Ντάμποβιτς; Αμα σε βρω θα σε γ#%$#ω." Μετά από λίγο τον πέρνω τηλ. και του λέω ότι μου στείλανε ένα παρόμοιο μήνυμα. Για 3 μέρες είχε χεστεί από το φόβο του. Το είχε πει σε όλους τους γνωστούς, όπου 3 μέρες μετά με πέρνει ένας κοινός φίλος και μου λέει ότι θα κάνει μήνυση. Οπότε τον πέρνω τηλ. και του λέω ότι έκανα εγώ πλάκα και να ηρεμήσει. Από τότε ότι προσπάθεις έχω κάνει να τον λογικέψω έχουν πάει στράφι. Δεν μου μιλάει, με έσβησε από το facebook κλπ κλπ. Και η πλάκα είναι ότι είμαστε 4 χρόνια φίλοι, έχει μείνει σπίτι μου, του έχω δώσει τα διαρκεία μου κλπ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μηπως ανταποδιδει την πλακα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2010 μηπως ανταποδιδει την πλακα? Οχι, απλά είναι ξεροκέφαλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adjoint Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Πριν 1,5 μήνα έκανα μια πλάκα σε έναν φίλο μου. Του έστειλα το εξής μήνυμα: "Εσύ είσαι ο geogios που βρίζει τον πρόεδρο; Εσύ είσαι που θες να φύγει ο Κούπερ για να έρθει η Μιλίτσα Ντάμποβιτς; Αμα σε βρω θα σε γ#%$#ω." Μετά από λίγο τον πέρνω τηλ. και του λέω ότι μου στείλανε ένα παρόμοιο μήνυμα. Για 3 μέρες είχε χεστεί από το φόβο του. Το είχε πει σε όλους τους γνωστούς, όπου 3 μέρες μετά με πέρνει ένας κοινός φίλος και μου λέει ότι θα κάνει μήνυση. Οπότε τον πέρνω τηλ. και του λέω ότι έκανα εγώ πλάκα και να ηρεμήσει. Από τότε ότι προσπάθεις έχω κάνει να τον λογικέψω έχουν πάει στράφι. Δεν μου μιλάει, με έσβησε από το facebook κλπ κλπ. Και η πλάκα είναι ότι είμαστε 4 χρόνια φίλοι, έχει μείνει σπίτι μου, του έχω δώσει τα διαρκεία μου κλπ κλπ. Καλά το ότι σε έσβησε από το facebook και τέτοιες βλακείες μην τα παίρνεις της μετρητής.Άμα είναι κοντά στην ηλικία σου ή λίγο μικρότερος οριακά δικαιολογώ αυτά που κάνει λόγο ηλικίας.Πάντως αν είναι πραγματικός σου φίλος ούτε μήνυση θα σου κάνει ούτε τέτοιες βλακίες (ούτε θα σου έκανε έτσι και αλλιώς,είναι λόγια του άερα).Απλά θα χρειαστεί λίγες μέρες και θα έρθει στα ίσα του.Μπορεί τον πρώτο μήνα ( το πολύ ) να μουρμουράει λίγο ή να στο χτυπάει από εδώ και πέρα πότε πότε αλλά αν πράγματι αξίζει το παλικάρι θα πάνε όλα καλά. Don't worry ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2010 Πειράχτηκε λιγάκι, δεν πιστεύω να μην σου ξανα μιλήσει για κάτι τόσο ασήμαντο. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 παιδια εχω μια κολλητη την οποια την νοιαζομαι πολυ και την αγαπαω..τα εφτιαξε με εναν πολυ καλο μου φιλο εξαιτιας μου δηλαδη εγω μετασολαβησα...εχω δει καποιες φορες σαν να βαριεται να μου μιλησει και τετοια..πως μπορω να το αποφυγω?? της εχω πει να μην με παρατησει και νομιζω δεν θα το κανει...μια αλλη φιλη μου με ειχε κολλητο μεχρι το καλοκαιρι και μετα απο το καλοκαιρι δεν μου μιλαει πολυ και μου εκλεψε τον φιλο μου...αλλη μια προδωσια ειναι που εχω νιωσει ειναι να καρφωνουν καποια πολυ σημαντικα μυστικα σου Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2011 παιδια εχω μια κολλητη την οποια την νοιαζομαι πολυ και την αγαπαω..τα εφτιαξε με εναν πολυ καλο μου φιλο εξαιτιας μου δηλαδη εγω μετασολαβησα...εχω δει καποιες φορες σαν να βαριεται να μου μιλησει και τετοια..πως μπορω να το αποφυγω??της εχω πει να μην με παρατησει και νομιζω δεν θα το κανει... Οι άνθρωποι δεν είναι ρομπότ. Φυσικά και θα υπάρχουν στιγμές στη σχέση σας -όσο κολλητοί και αν είστε- που θα βαριέται να μιλήσετε ή που θα έχει τα δικά της ή που θα είναι απασχολημένη με το εκάστοτε αγόρι της. Αυτό δε γίνεται να το αποφύγεις, γιατί έτσι είναι οι άνθρωποι και οι σχέσεις - περνάνε φάσεις. Αν είστε πραγματικά φίλοι θα το ξεπεράσετε...αλλιώς πας γι'άλλα. μια αλλη φιλη μου με ειχε κολλητο μεχρι το καλοκαιρι και μετα απο το καλοκαιρι δεν μου μιλαει πολυ και μου εκλεψε τον φιλο μου Ρε συ gio, πόσο χρονών είσαι; Γιατί αυτά που λες - ή μάλλον, ο τρόπος που τα λες - είναι πολύ παιδικά... Τι θα πει "σου έκλεψε το φίλο σου"; Τι είναι οι φίλοι; Τα ψιλά στην τσέπη σου; Και πίστεψέ με, αν ο φίλος σου δεν ήθελε να..."κλαπεί" δε θα τον είχε κλέψει. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) παιδια εχω μια κολλητη την οποια την νοιαζομαι πολυ και την αγαπαω..τα εφτιαξε με εναν πολυ καλο μου φιλο εξαιτιας μου δηλαδη εγω μετασολαβησα...εχω δει καποιες φορες σαν να βαριεται να μου μιλησει και τετοια..πως μπορω να το αποφυγω?? της εχω πει να μην με παρατησει και νομιζω δεν θα το κανει... Το γνωστό "γράψιμο" λοιπόν όταν η κολλητή βρίσκει γκόμενο... Εκ πείρας σου λέω ότι δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις... Ή συνήθισέ το ή ξεκαθάρισέ το... μια αλλη φιλη μου με ειχε κολλητο μεχρι το καλοκαιρι και μετα απο το καλοκαιρι δεν μου μιλαει πολυ και μου εκλεψε τον φιλο μου... Σε "είχε κολλητό μέχρι το καλοκαίρι"??!! Μην με τρελαίνεις τώρα... Οι αληθινές φιλίες χτίζονται με το πέρασμα του χρόνου, οπότε δεν το δέχομαι αυτό π.υ λες.. Και να ξέρεις ότι ακόμα και μετά από φιλίες μιας ολόκληρης ζωής, πάλι υπάρχουν οι αμφιβολίες για το αν η φιλία ήταν.. Αλλά εσύ μου λες ότι ήσασταν "κολλητοί" στη διάρκεια ενός καλοκαιριού.. Κολλητοί λοιπόν με ποια έννοια..? Πήγατε πολλές βόλτες? Κολυμπήσατε πολλή ώρα? Ήπιατε πολλούς καφέδες? Σόρρυ φίλε αυτό δε λέγεται κολλητηλίκι, λέγεται περνάω-ευχάριστα τον-ελεύθερο-χρόνο-μου. αλλη μια προδωσια ειναι που εχω νιωσει ειναι να καρφωνουν καποια πολυ σημαντικα μυστικα σου Κοίτα, από ότι έχω καταλάβει εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους. Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αλλά ΜΟΝΟ όταν αυτός που αναφέρεσαι το αξίζει και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από τις πράξεις του και την συμπεριφορά του απέναντί σου. Δύσκολο να βρεις τέτοιους εννοείται.. Τεσπα, απλά να μην ανοίγεσαι σε άτομα που αμφιβάλλεις ότι αξίζουν την προσοχή σου και την εμπιστοσύνη σου. Το σίγουρο είναι ότι θα πληγωθείς, και τότε το γυαλί δεν ξανακολλάει... Edited February 28, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 Το γνωστό "γράψιμο" λοιπόν όταν η κολλητή βρίσκει γκόμενο... Εκ πείρας σου λέω ότι δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις... Ή συνήθισέ το ή ξεκαθάρισέ το... Σε "είχε κολλητό μέχρι το καλοκαίρι"??!! Μην με τρελαίνεις τώρα... Οι αληθινές φιλίες χτίζονται με το πέρασμα του χρόνου, οπότε δεν το δέχομαι αυτό π.υ λες.. Και να ξέρεις ότι ακόμα και μετά από φιλίες μιας ολόκληρης ζωής, πάλι υπάρχουν οι αμφιβολίες για το αν η φιλία ήταν.. Αλλά εσύ μου λες ότι ήσασταν "κολλητοί" στη διάρκεια ενός καλοκαιριού.. Κολλητοί λοιπόν με ποια έννοια..? Πήγατε πολλές βόλτες? Κολυμπήσατε πολλή ώρα? Ήπιατε πολλούς καφέδες? Σόρρυ φίλε αυτό δε λέγεται κολλητηλίκι, λέγεται περνάω-ευχάριστα τον-ελεύθερο-χρόνο-μου. Κοίτα, από ότι έχω καταλάβει εμπιστεύεσαι εύκολα τους ανθρώπους. Φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, αλλά ΜΟΝΟ όταν αυτός που αναφέρεσαι το αξίζει και αυτό το έχει αποδείξει μέσα από τις πράξεις του και την συμπεριφορά του απέναντί σου. Δύσκολο να βρεις τέτοιους εννοείται.. Τεσπα, απλά να μην ανοίγεσαι σε άτομα που αμφιβάλλεις ότι αξίζουν την προσοχή σου και την εμπιστοσύνη σου. Το σίγουρο είναι ότι θα πληγωθείς, και τότε το γυαλί δεν ξανακολλάει... εχετε δικιο και οι 2...ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...απο οτι εχω καταλαβει καποιοι με εκμεταλευονται..θα προσεχω στις φιλιες μου απο εδω και περα... θα μιλησω με την παρεα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για να ειμαι και ησυχος..οταν συζηταγαμε για την φιλια λεγαμε οτι οσοι εχουν σχεση σε γραφουνε...εγω προσωπικα δεν σκεφτομαι ετσι...οταν ελεγα κολλητη εννουσα μιλαγαμε στο κινητο την μιση μερα και την αλλη μιση στο ιντερνετ και ειμασταν πολλες μερες μαζι...θα τα ξεπερασω τα θεματα ειμαι δυνατος τυπας:p ευχαριστω για την βοηθεια...:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2011 (edited) Εχει τυχει ουκ ολιγες φορες, να νιωθω προδομενη απο φιλιες, κυριως απο γυναικες αλλα καναδυο φορες με απογοητευσαν και αντρες φιλοι μου. Γενικα πιστευω οτι οι αντρες ειναι πιο "ενταξει" στις φιλιες τους, γι'αυτο εμπιστευομαι δυσκολα γυναικες για τα πολυ προσωπικα μου θεματα, κακως ισως, αλλα εχει καει η γουνα μου και φοβαμαι. Ειναι πολυ δυσκολο να εχεις πραγματικους φιλους, μην συγχεετε την παρεα και τον χαβαλε και τις εξοδους με την πραγματικη φιλια. Εναν φιλο μπορει να εχεις να τον δεις 6 μηνες και να μενει σε αλλη πολη αλλα να ναι πραγματικα εκει για σενα, οποτε χρειαστει. Και κατι τετοιο το ζηλευω γιατι δεν μου εχει τυχει.:) Edited February 28, 2011 by sofi-k Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 εχει συμβει σε σας να θελουν να σας διοξουν απο την παρεα χωρις να φταις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ναι, είχα τσακωθεί με ένα Σέρβο πριν κάτι χρόνια και ήταν η αφορμή να μην ξανακάνω παρέα με εκείνα τα άτομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ναι, είχα τσακωθεί με ένα Σέρβο πριν κάτι χρόνια και ήταν η αφορμή να μην ξανακάνω παρέα με εκείνα τα άτομα. εφταιγες ομως????γιατι εγω δεν εκανα κατι Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 αστο gio... ειναι πως θα την βαρεσει στην παρεα σου(γενικα). μπορει να μη φταις και να μη σε ξαναμιλησουν ποτε. μπορει να φταις και να σε κραταν μουτρα για λιγες μερες. κατι ενδιαμεσο δεν υπαρχει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 εφταιγες ομως????γιατι εγω δεν εκανα κατι Ωωχχ λυπάμαι πολύ... Με αυτή την παρέα σου πόσο καιρό είστε φίλοι? Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irenegate77 Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Φίλε φαίνονται οι φιλίες. Κάποιες κρατούν για πάντα και κάποιες άλλες όχι. Αν δεν κρατήσουν σημαίνει πως δεν άξιζαν.. Πόσο καιρό είστε παρέα/ φίλοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 Ωωχχ λυπάμαι πολύ... Με αυτή την παρέα σου πόσο καιρό είστε φίλοι? πανω απο 5 χρονια...με αυτον τον τσακωμο πηγε να διαλυθει η παρεα...δεν ξερω ομως αν μπορω να συνχορεσω ειναι δυσκολη η θεση μου..εμενα καποιες φορες ολοι με εχουν παρατησει για καποιο λογο..δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να σταματησει αυτη η αντιμετωπιση...και δεν ειμαι χαρακτηρας που λυνει διαφορες με το ξυλο Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 χαχαχα! ποιο ξυλο βρε? ποιο ξυλο? χαχαχα!!!! λιγο πολιτισμενοι να ειμαστε δεν ειναι κακο. για αυτο εχουμε γλωσσα, για να τσακιζουμε κοκκαλα αν χρειαστει ;) αν σου ειναι ευκολο και μπορεις/θελεις, πες μας το συμβαν για να το δουμε σαν τριτοι να βγαλουμε συμπερασματα να βοηθησουμε. και με τις παρεες... ας μην ειμαστε απολυτοι ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. April 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2011 (edited) πανω απο 5 χρονια...με αυτον τον τσακωμο πηγε να διαλυθει η παρεα...δεν ξερω ομως αν μπορω να συνχορεσω ειναι δυσκολη η θεση μου..εμενα καποιες φορες ολοι με εχουν παρατησει για καποιο λογο..δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να σταματησει αυτη η αντιμετωπιση...και δεν ειμαι χαρακτηρας που λυνει διαφορες με το ξυλο Ξύλο όχι σε συ Γιώργο... Και εγώ έτυχε πρόσφατα στην 7ήμερη να μαλώσω άγρια με μια κοπέλα από την παρέα μου.. Αυτή φώναζε, εγώ είχα μείνει άναυδη γιατί δεν ήξερα καν τι έκανα και φώναζε έτσι.. Για να μην πολυλογώ.. Εγώ δεν την αντιμετώπισα εκείνη τη στιγμή.. Έφυγα από το δωμάτιο και έμεινα μόνη για να ηρεμήσω.... Η λύση βρέθηκε όταν ηρεμήσαμε και οι δύο, την ρώτησα γιατί έκανε έτσι χωρίς λόγο.. Μου είπε κάποια πράγματα που την ενοχλούσαν στην συμπεριφορά μου τώρα τελευταία, τα διορθώσα, και τώρα είμαστε μια χαρά.. Εγώ σε συμβουλεύω να κάνεις και εσύ το ίδιο.. Μην μπλέκεσαι σε καυγάδες, δεν σκέφτεσαι καθαρά και λες βαριά λόγια... Απομακρύνσου και σκέψου αν έκανες κάτι ή είπες κάτι κάποια οποιαδήποτε στιγμή που μπορεί να τους πείραξε ακόμα και αν δεν είχες τέτοιο σκοπό... Μετά πιάσε τους ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ (και το τονίζω αυτό) και συζητήστε ήρεμα και ειλικρινά, και ψάξτε μαζί τον λόγο που γίνανε έτσι τα πράγματα μεταξύ σας... Για ότι άλλο θες (κάποιο πρόβλημά σου, οτιδήποτε) στειλε πμ :) Edited April 19, 2011 by Pitsikoulina Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts