Jump to content

Προδοσία από φίλους

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και νομίζω ότι θα κάνω το 2ο γιατί πλησιάζει και το καλοκαίρι και μείναμε αρκετό καιρό στη σκουριά (4 μήνες είναι πολλοί, έστω και στη 3η λυκείου! :p). Απλά με τρόπο και βλέποντας και κάνοντας...!

• Απαντήσεις 365
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν δεν θέλει να κάνει κάτι μαζί της ο Don ας την γνωρίσει σε κανέναν από εδώ. Και θα την ξεφορτωθεί και θα βολέψει κι ένα φιλαράκι από εδώ μέσα!! Τόση υποστήριξη του δίνουμε!!

Αλκη κοιτα ποσο ευκολη μπορει να γινει η ζωη σου..!!

Πρωτα πας με την αδερφη του φιλου σου.

Μολις τη βαρεθεις (η σε βαρεθει) αρχιζεις να μιλας περισσοτερο με τη φιλη της.

Εδω θα χρειαστεις ενα απλο σεναριο (σκεψου κατι :p)

Ενα που μου ηρθε στο φτερο:

Της λες οτι η φιλη της (η αδερφη του φιλου σου) ηταν πιεστικη και εκανες πολυ υπομονη μαζι της γιατι δεν εισαι τυπος που πηγαιναι με την μια και με την αλλη ( :lol: )

Επισης μπορεις να πεις οτι σου αρεσε απο καιρο αλλα ειδες οτι η αδερφη του φιλου σου σε γουσταρει και φοβηθηκες μην μπλεχτουνε τα πραγματα.

Φυσικα θα πεις οτι σου αρεσε και η αδερφη του φιλου αλλα για αυτην (την φιλη) εχεις αισθηματα! ( :lol: )

Μετα λες τα κλασσικα.

Ποσο λαθος εκανες, οτι επρεπε να εισαι μαζι της απο την αρχη και αλλες τετοιες μπουρδες :p

Μπερδεγουεη η καταστα παντως στο σχολιασμο :lol:

Βγαλε nicknames για να γραφουμε ανετα :)

Αν δεν θέλει να κάνει κάτι μαζί της ο Don ας την γνωρίσει σε κανέναν από εδώ. Και θα την ξεφορτωθεί και θα βολέψει κι ένα φιλαράκι από εδώ μέσα!! Τόση υποστήριξη του δίνουμε!!

χαχαχαχα

:respect:

Αλκη κοιτα ποσο ευκολη μπορει να γινει η ζωη σου..!!

Πρωτα πας με την αδερφη του φιλου σου.

Μολις τη βαρεθεις (η σε βαρεθει) αρχιζεις να μιλας περισσοτερο με τη φιλη της.

Εδω θα χρειαστεις ενα απλο σεναριο (σκεψου κατι :p)

Ενα που μου ηρθε στο φτερο:

Της λες οτι η φιλη της (η αδερφη του φιλου σου) ηταν πιεστικη και εκανες πολυ υπομονη μαζι της γιατι δεν εισαι τυπος που πηγαιναι με την μια και με την αλλη ( :lol: )

Επισης μπορεις να πεις οτι σου αρεσε απο καιρο αλλα ειδες οτι η αδερφη του φιλου σου σε γουσταρει και φοβηθηκες μην μπλεχτουνε τα πραγματα.

Φυσικα θα πεις οτι σου αρεσε και η αδερφη του φιλου αλλα για αυτην (την φιλη) εχεις αισθηματα! ( :lol: )

Μετα λες τα κλασσικα.

Ποσο λαθος εκανες, οτι επρεπε να εισαι μαζι της απο την αρχη και αλλες τετοιες μπουρδες :p

Μπερδεγουεη η καταστα παντως στο σχολιασμο :lol:

Βγαλε nicknames για να γραφουμε ανετα :)

:lol:

Απλά ΘΕΟΣ!! Και περίμενα να δω τι θα γράψεις! Αλλά κάτι τέτοιο, πραγματικά δε το περίμενα!!

Αν ήταν καλή η αδερφή του φίλου μου, εννοείται ότι δε θα είχα θέμα να το προχωρήσω με αυτή. Αλλά δεν είναι! :p

Απλά ΘΕΟΣ!! Και περίμενα να δω τι θα γράψεις! Αλλά κάτι τέτοιο, πραγματικά δε το περίμενα!!

Αν ήταν καλή η αδερφή του φίλου μου, εννοείται ότι δε θα είχα θέμα να το προχωρήσω με αυτή. Αλλά δεν είναι! :p

Το εχω στο παραμυθι γενικα, αλλα με τις κοπελες δινω ρεστα! Γελαω μονος μου αργοτερα οταν σκεφτομαι τι λεω :rotfl:

Τι γκαντεμια ειναι τωρα αυτη με την αδερφη*?!

Αμα πας μαζι της μετα η φιλη** θα πιστευει οτι τα γουστα σου ειναι οτι να'ναι και την θεωρεις το ιδιο "ομορφη" με την αδερφη (de facto!)..

Τωρα που το σκεφτηκα

Μπορεις να αρχισεις να μιλας με την αδερφη και να βγαινετε μαζι 3αδα αλλα να μην δωσεις πολυ θαρρος στην αδερφη.

Μετα πιανεις την φιλη και τις λες πως την βλεπεις στον υπνο σου, για αγαπες, λουλουδια, και πως περιμενεις να νυχτωσει γιατι τα αστερια σχηματιζουν τη μορφη της και πρασσειν αλογα (γενικα τετοια πραματα :p).

Με την αδερφη θα πεις οτι βγαινεις γιατι θελεις να την βλεπεις. Οτι σκεφτηκες πως μπορει να χαλασεις την φιλια σου, θεωρεις τη φιλια ιερο πραγμα, αλλα εκανες αρκετο καιρο υπομονη και δεν μπορεις αλλο γιατι πρωτη φορα νοιωθεις ετσι για μια κοπελα και αλλα τετοια σαιξπηρικα.

problem solved :p

ps

*αδερφη, η αδερφη του φιλου σου

**φιλη, η φιλη της

:P

Edited by nikos523

Τωρα που το σκεφτηκα

Μπορεις να αρχισεις να μιλας με την αδερφη και να βγαινετε μαζι 3αδα αλλα να μην δωσεις πολυ θαρρος στην αδερφη.

Μετα πιανεις την φιλη και τις λες για πως την βλεπεις στον υπνο σου, για αγαπες, λουλουδια, και πως περιμενεις να νυχτωσει γιατι τα αστερια σχηματιζουν τη μορφη της και πρασσειν αλογα (γενικα τετοια πραματα :p).

:lol::lol::lol:

Είπαμε ρε Νίκο! Να ρίξουμε κοπέλα όχι να μας πάρουν με τα αυγά!

Άσε φίλε! Μπέρδεμα είναι αυτό! Αν δεν ήταν η αδερφή, όλα θα ήταν μια χαρά! Θα της την έπεφτα κανονικά χωρίς να με νοιάζει κιόλας τι θα λένε φίλες κλπ. Αλλά τώρα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση!

:lol::lol::lol:

Είπαμε ρε Νίκο! Να ρίξουμε κοπέλα όχι να μας πάρουν με τα αυγά!

Άσε φίλε! Μπέρδεμα είναι αυτό! Αν δεν ήταν η αδερφή, όλα θα ήταν μια χαρά! Θα της την έπεφτα κανονικά χωρίς να με νοιάζει κιόλας τι θα λένε φίλες κλπ. Αλλά τώρα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση!

Βρε η συνταγη ειναι δοκιμασμενη!

Δεν χρειζεται να πεις πολυ χοντρα πραγματα στην αρχη (παραδειγματα σου φερνω), απλα οπως λεω συνηθως "περνα αυτα που θελεις να πεις απο το μοντεμ!" :lol:

Δηλαδη

θελεις να πεις

"Κοπελια σε γουσταρω, εισαι τουμπανο και θελω να νταλαβεριστουμε! Μικροι ειμαστε, ξεχνα αγαπες/σχεσεις/γαμους και ιστοριες!"

Αυτο τωρα το περνας απο το modem και γινεται

"Εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου! Θελω πολυ να ειμαστε μαζι και να δοκιμασουμε αν θα προχωρησει αυτην η σχεση! Δεν ειχα ποτε μου τσιλιμπουρδισματα και δεν μου αρεσουν. Προτιμω τις σχεσεις ακομα και αν δεν ειναι σοβαρες, λογο ηλικιας!"

Με πιανεις? ;):D

Νίκο τι τους λες ρε φίλε :lol:

Τα διαβάζω και γελάω μόνος μου πρωί πρωί και έχει και κόσμο θα με περάσουν για χαζό :lol:

Άλκη δεν καταλαβαίνω που κολλάς ρε φίλε, 16-18 χρονών είστε, δεν πληγώνεται κανείς στα 16 του.

Η αδερφή του κολλητού σου θα το πάρει απλά απόφαση, ούτε φιλίες θα χαλάσετε, ούτε τίποτα τέτοιο.

Ίσα ίσα εγώ νομίζω ότι θα στε ακόμα καλύτερα μετά, μιας που θα φυστικώνεις την κολλητή της. Θα βρει και αυτή έναν άλλο και θα βγαίνετε όλοι μαζί, θα πάτε το καλοκαίρι για μπάνιο και θα κάνετε κοκορομαχίες ζευγάρια και τέτοια :lol:

Είναι πραγματικά κρίμα να σου αρέσει και να της αρέσεις και συ και να μην τα βρίσκετε για έναν τρίτο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Βρε η συνταγη ειναι δοκιμασμενη!

Δεν χρειζεται να πεις πολυ χοντρα πραγματα στην αρχη (παραδειγματα σου φερνω), απλα οπως λεω συνηθως "περνα αυτα που θελεις να πεις απο το μοντεμ!" :lol:

Δηλαδη

θελεις να πεις

"Κοπελια σε γουσταρω, εισαι τουμπανο και θελω να νταλαβεριστουμε! Μικροι ειμαστε, ξεχνα αγαπες/σχεσεις/γαμους και ιστοριες!"

Αυτο τωρα το περνας απο το modem και γινεται

"Εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να σε βγαλω απο το μυαλο μου! Θελω πολυ να ειμαστε μαζι και να δοκιμασουμε αν θα προχωρησει αυτην η σχεση! Δεν ειχα ποτε μου τσιλιμπουρδισματα και δεν μου αρεσουν. Προτιμω τις σχεσεις ακομα και αν δεν ειναι σοβαρες, λογο ηλικιας!"

Με πιανεις? ;):D

Σε πιάνω, σε πιάνω! ;)

Νίκο τι τους λες ρε φίλε :lol:

Τα διαβάζω και γελάω μόνος μου πρωί πρωί και έχει και κόσμο θα με περάσουν για χαζό :lol:

Άλκη δεν καταλαβαίνω που κολλάς ρε φίλε, 16-18 χρονών είστε, δεν πληγώνεται κανείς στα 16 του.

Η αδερφή του κολλητού σου θα το πάρει απλά απόφαση, ούτε φιλίες θα χαλάσετε, ούτε τίποτα τέτοιο.

Ίσα ίσα εγώ νομίζω ότι θα στε ακόμα καλύτερα μετά, μιας που θα φυστικώνεις την κολλητή της. Θα βρει και αυτή έναν άλλο και θα βγαίνετε όλοι μαζί, θα πάτε το καλοκαίρι για μπάνιο και θα κάνετε κοκορομαχίες ζευγάρια και τέτοια :lol:

Είναι πραγματικά κρίμα να σου αρέσει και να της αρέσεις και συ και να μην τα βρίσκετε για έναν τρίτο, όποιος κι αν είναι αυτός.

Ο Νίκος δίνει ρεσιτάλ ρε! Απλά δεν υπάρχει αυτό το παιδί!:p

Εννοείται αυτό, τι να πληγωθείς στα 16-17 αλλά εντάξει, μου φαίνεται ότι θα είναι λίγο κάπως μετά η όλη φάση. Βέβαια μπορεί να έχω και άδικο. Θα τη πλησιάσω σιγά σιγά για αρχή, να δω τι παίζει και θα πράξω αναλόγως!

Κοκορομαχίες σε ζευγάρια λέει... χαχαχα...

Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο.

Τελικά ψηνεσαι να κάνεις κίνησή η μπα;;;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Κοκορομαχίες σε ζευγάρια λέει... χαχαχα...

Εγώ έχω μπερδευτεί λίγο.

Τελικά ψηνεσαι να κάνεις κίνησή η μπα;;;

Εννοείται ότι ψήνομαι!

Την έχει κάνει και δεν το ξέρει ακόμα βασικά.. :lol:

:lol::lol:

Εεε σιγά την κίνηση ρε! Επειδή της είπα ότι ήταν όμορφη σε εκείνο το πάρτι; :p

Φυσικά και πίνουμε αλλά δε της το είπα πιωμένος!:p;)

Μα γι αυτό το λέω, αν είχες πιει θα της τα λεγες όλα. Ή όπως λέμε στην παρέα μου "θα τ άκουγε όλα" :lol:

Είχαμε τίποτα νεότερο? Αγωνιούμε και μεις μαζί σας ρε δεν κοροιδεύω.

Μπαίνω και ελέγχο τις περιπέτεις του Don, τώρα θα κοιτάω και τις δικές σου.

:respect:

Φίλε μου, δώσε μου τον αριθμό του τηλεφώνου σου, ώρα και μέρος για να σου κάνω το κονέ.. ;)

Αδερφέ, οι περιπέτειες του Don δε σταματάνε ποτέ.

Χθες, είδα τη Μ πολύ στεναχωρημένη και δεν ήξερα τι είχε ενώ μέχρι προχθές ήτανε μια χαρά. Στο διάλειμμα του μαθήματος, την έπιασα και τη ρώτησα και μου είπε πως το φίδι συνεχίζει να λέει λόγια για μένα σε εκείνη και δεν θέλει ούτε μπορεί να ακούει άσχημα πράγματα για μένα. Τώρα ξέρω γιατί το φίδι λέει λόγια, από τη μία, με τη Μ είμαστε πιο κοντά από ποτέ και από την άλλη, συνάντησα μια κοπέλα από το σχολείο μου που είχα πολύ καιρό να τη δω και κανονίσαμε να βγούμε και όλα αυτά μπροστά στο φίδι.

Όπως καταλαβαίνετε, εκείνη πίστευε πως αν της ζητούσα συγγνώμη και όλα ήτανε καλά, θα μπορούσε να προχωρήσει, αλλά δεν.....

Εν τω μεταξύ, στεναχωριέται και η Μ και μου λέει συνέχεια "όλο σε στεναχωρώ, εγώ φταίω για όλα" κτλ και δεν ξέρω τι να κάνω... :/

Edited by DonJuan

Μα γι αυτό το λέω, αν είχες πιει θα της τα λεγες όλα. Ή όπως λέμε στην παρέα μου "θα τ άκουγε όλα" :lol:

Είχαμε τίποτα νεότερο? Αγωνιούμε και μεις μαζί σας ρε δεν κοροιδεύω.

Ισχύει αυτό! Αλλά δε ξέρω πότε θα τη ξαναπετύχω σε πάρτι! :p

Προς το παρών ησυχία. Σήμερα πήγα σχολείο (είχα να πάω Δευτέρα-Τρίτη) αλλά δε την πέτυχα κάπου (όπως και τις άλλες 2 φίλες της). Προφανώς κάνανε κοπάνα ομαδικώς! :p

Λογικά Παρασκευή που θα ξαναπάω θα τη πετύχω! Δυστυχώς λόγω χρόνου δε γίνεται να το προχωράω όπως θέλω (γ@μώ τις Πανελλήνιες μου)

Δωσε της εναν...ωμο να ακουμπησει!

:lol::lol::lol::lol:

Για άλλη μια φορά θεϊκό σχόλιο!!!!

Ας το παιρνει οπως θελει

Εσυ πρεπει να σταθεις! :p

Πάλι από ξενύχτι γυρίσαμε; :p

Εγώ είμαι δίπλα της κάθε φορά που με χρειάζεται. Σα τη Vodafone ένα πράμα...

Πάλι από ξενύχτι γυρίσαμε; :p

Μπα σημερα μεσα.. :ninja:

Εγώ είμαι δίπλα της κάθε φορά που με χρειάζεται. Σα τη Vodafone ένα πράμα...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

:rotfl::rotfl::rotfl:

@DonJuan το φίδι έχει δεσμό;

σιγά σιγά επιβεβαιώνονται αυτά που σκεφτόμουν περί ζήλιας..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

@DonJuan το φίδι έχει δεσμό;

σιγά σιγά επιβεβαιώνονται αυτά που σκεφτόμουν περί ζήλιας..

Όχι, δεν έχει δεσμό. :)

Παιδιά, οι περιπέτειες του Don τελείωσαν (ή ακόμα καλύτερα, θα τελειώσουν από τη Δευτέρα) με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα μήνα καθυστέρησης και 40 κυμάτων, με τη Μ είμαστε πλέον μαζί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε κι έτσι τις επόμενες ημέρες θα πάμε να πιάσουμε το φίδι και θα της πούμε ότι τα ξέραμε όλα. Όσοι θέλουνε φωτογραφία αντίδρασης, να μου στείλουνε pm.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους! Όταν της το πούμε, θα σας γράψω να σας πω πως πήγε. Καλή συνέχεια! :D