Jump to content

Προδοσία από φίλους

garfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, οι περιπέτειες του Don τελείωσαν (ή ακόμα καλύτερα, θα τελειώσουν από τη Δευτέρα) με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα μήνα καθυστέρησης και 40 κυμάτων, με τη Μ είμαστε πλέον μαζί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε κι έτσι τις επόμενες ημέρες θα πάμε να πιάσουμε το φίδι και θα της τα πούμε όλα. Όσοι θέλουνε φωτογραφία αντίδρασης, να μου στείλουνε pm.

Μπράβο ρε Δον! Επιτέλους! :D:D:D

Θέλω φώτο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

• Απαντήσεις 365
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, δεν έχει δεσμό. :)

Παιδιά, οι περιπέτειες του Don τελείωσαν (ή ακόμα καλύτερα, θα τελειώσουν από τη Δευτέρα) με τον καλύτερο τρόπο. Μετά από ένα μήνα καθυστέρησης και 40 κυμάτων, με τη Μ είμαστε πλέον μαζί, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε κι έτσι τις επόμενες ημέρες θα πάμε να πιάσουμε το φίδι και θα της πούμε ότι τα ξέραμε όλα. Όσοι θέλουνε φωτογραφία αντίδρασης, να μου στείλουνε pm.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου όλους! Όταν της το πούμε, θα σας γράψω να σας πω πως πήγε. Καλή συνέχεια! :D

η ιστορια αυτη πρεπει να γινει ταινια στανταρ:lol::lol:
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Εγώ το βλέπω να γίνεται τούρκικο σήριαλ :D

Εγώ βλέπω το thread να τελειώνει άδοξα! Χαλάλι σου Don!

Μπραβο τσολια μου!!

Αντε με τη νικη! :up::D

Α!

Τελικα πως εγινε το νταλαβερι?

Της εδωσες ωμο και εγινες γλυκουλης για να πεσει?

Εχουμε και τον Αλκη που περιμενει, μπας και γλυτωσει ταλαιπορια το παιδι! :lol:

:p

Edited by nikos523

Μπραβο τσολια μου!!

Αντε με τη νικη! :up::D

Α!

Τελικα πως εγινε το νταλαβερι?

Της εδωσες ωμο και εγινες γλυκουλης για να πεσει?

Εχουμε και τον Αλκη που περιμενει, μπας και γλυτωσει ταλαιπορια το παιδι! :lol:

:p

Γλυκούλης και καλό παιδί είμαι πάντα. :p

Καμία σχέση, αδερφέ. Χθες είχαμε βγει βόλτα και έγινε κάτι και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουμε όλη τη μέρα μαζί και πετούσεςσυνέχεια σπόντες ώσπου δεν άντεξα και της έκανα "Μήπως τα χεις κάνει λίγο σαλάτα;" και μου κανε "Το ξέρω, αλλά κι εγώ μια λέξη σου περιμένω, να μου το πεις και να με κοιτάξεις στα μάτια". Την έπιασα, την έβαλα μπροστά μου, της είπα ότι τη θέλω και το επόμενο που θυμάμαι είναι εκείνη να με φιλάει.

Όσον αφορά το φίδι, κάθεται και "κλαίγεται" στους φίλους μας επειδή δεν της μιλάμε, αλλά δεν έχουμε την ψυχική δύναμη να ασχοληθούμε άλλο μαζί της. Ένα μήνα τώρα ήμασταν και οι δύο χάλια επειδή δεν ήμασταν μαζί και τώρα που' μαστε μαζί και ευτυχισμένοι, προτιμούμε να περνάμε χρόνο μαζί και με τους φίλους μας.

Γλυκούλης και καλό παιδί είμαι πάντα. :p

Καμία σχέση, αδερφέ. Χθες είχαμε βγει βόλτα και έγινε κάτι και είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουμε όλη τη μέρα μαζί και πετούσεςσυνέχεια σπόντες ώσπου δεν άντεξα και της έκανα "Μήπως τα χεις κάνει λίγο σαλάτα;" και μου κανε "Το ξέρω, αλλά κι εγώ μια λέξη σου περιμένω, να μου το πεις και να με κοιτάξεις στα μάτια". Την έπιασα, την έβαλα μπροστά μου, της είπα ότι τη θέλω και το επόμενο που θυμάμαι είναι εκείνη να με φιλάει.

Όσον αφορά το φίδι, κάθεται και "κλαίγεται" στους φίλους μας επειδή δεν της μιλάμε, αλλά δεν έχουμε την ψυχική δύναμη να ασχοληθούμε άλλο μαζί της. Ένα μήνα τώρα ήμασταν και οι δύο χάλια επειδή δεν ήμασταν μαζί και τώρα που' μαστε μαζί και ευτυχισμένοι, προτιμούμε να περνάμε χρόνο μαζί και με τους φίλους μας.

Αντε με το καλο τρελο αγορι!:D

Και επειδή βαριέμαι τα πολλά πολλά, λέω να της το πω και εγώ στα ίσια την επόμενη φορά που θα βρεθούμε κάπου έξω και ότι γίνει. Με το τρόπο που είπε ο Νίκος όμως. Σε σκέφτομαι τώρα τελευταία, δε μπορώ να σε βγάλω απ το μυαλό μου και τέτοια...

Αν και επειδη εισαι γαυρος κανονικα θα επρεπε να φας χυλοπιτα,εχε χαρη ομως που δεν μιλαμε για αθλητικα οποτε χωσου.Ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.Οσο περναει ο καιρος χειροτερο θα γινεται και πιο δυσκολο.

Νταξει προφανως ειστε κατω των 20 κι εγω 32 κι ισως πολλα που διαβασα να μην τα πολυκαταλαβαινω αλλα το φλερτ δεν αλλαζει οσο κι αν μεγαλωσουμε. ;)

Αίσιο τέλος και οι 2 ιστορίες;; ούτε σε ταινία να ειμασταν. :Ρ.

@πανο κι εγώ δεν καταλάβαινα από αυτα που διάβαζα κι ας μην είμαι 32.

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Αν και επειδη εισαι γαυρος κανονικα θα επρεπε να φας χυλοπιτα,εχε χαρη ομως που δεν μιλαμε για αθλητικα οποτε χωσου.Ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις.Οσο περναει ο καιρος χειροτερο θα γινεται και πιο δυσκολο.

Νταξει προφανως ειστε κατω των 20 κι εγω 32 κι ισως πολλα που διαβασα να μην τα πολυκαταλαβαινω αλλα το φλερτ δεν αλλαζει οσο κι αν μεγαλωσουμε. ;)

Βαζελάκι είσαι εσύ;; :p

Αυτό λεω και εγώ. Όσο καθυστερώ δε κερδίζω και τίποτα. Ότι γίνει έγινε..

Εγώ πάντως είμαι 18!;)

Η κοπέλα που λέω 16 στα 17. Δε με πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου έτσι;; :p :p

Αίσιο τέλος και οι 2 ιστορίες;; ούτε σε ταινία να ειμασταν. :Ρ.

@πανο κι εγώ δεν καταλάβαινα από αυτα που διάβαζα κι ας μην είμαι 32.

Όχι ακόμα. Η δικιά μου για να ολοκληρωθεί πρέπει να βγούμε. Πράγμα που θα προσπαθήσω να κάνω αύριο!

Βαζελάκι είσαι εσύ;; :p

Αυτό λεω και εγώ. Όσο καθυστερώ δε κερδίζω και τίποτα. Ότι γίνει έγινε..

Εγώ πάντως είμαι 18!;)

Η κοπέλα που λέω 16 στα 17. Δε με πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου έτσι;; :p :p

Από τη στιγμή που η κοπέλα είναι ανήλικη, ναι, μπορούν να σε πάνε μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου. :p

Δωσε της εναν...ωμο να ακουμπησει!

Αν αλλάξεις τον τόνο πιστεύω θα χει καλύτερα αποτελέσματα :lol:

Τι avatar είναι αυτό Νίκο? :p

Don τι θα γίνει με το θέμα σας? Επιτάχυνε τις διαδικασίες ρε φίλε, καλοκαίρι έρχεται.

Όπου να ναι θα κατεβάσουν τα μπικίνι απ το πατάρι τα κορίτσια, πρέπει να χεις διαλέξει μπικίνι :lol:

Don τι θα γίνει με το θέμα σας? Επιτάχυνε τις διαδικασίες ρε φίλε, καλοκαίρι έρχεται.

Όπου να ναι θα κατεβάσουν τα μπικίνι απ το πατάρι τα κορίτσια, πρέπει να χεις διαλέξει μπικίνι :lol:

Τι εννοείς, φίλε μου; Τα φτιάξαμε με την κοπέλα, είμαστε μαζί πλέον.. Και τη Δευτέρα θα μιλήσουμε στο φίδι το οποίο θέλω να δω που θα βρει μέρος να κρυφτεί.. :)

Αν αλλάξεις τον τόνο πιστεύω θα χει καλύτερα αποτελέσματα :lol:

Τι avatar είναι αυτό Νίκο? :p

Όπου να ναι θα κατεβάσουν τα μπικίνι απ το πατάρι τα κορίτσια, πρέπει να χεις διαλέξει μπικίνι

Σε παρακαλω..

Μην βαζεις λογια στο στομα μου!

Και γενικα μη βαζεις πραματα σε ξενα στοματα..

:lol::lol:

(Για να γελασουμε μπηκε το αβαταρ :p)

Τι εννοείς, φίλε μου; Τα φτιάξαμε με την κοπέλα, είμαστε μαζί πλέον.. Και τη Δευτέρα θα μιλήσουμε στο φίδι το οποίο θέλω να δω που θα βρει μέρος να κρυφτεί.. :)

Τρελο αγορι Δον, αφου εισαι με την κοπελα που γουσταρεις τωρα, τι σε νοιαζει τι γινεται με τη σαυρα και με τους αλλους?

Περαστε καλα μαζι και αφηστε τα προηγουμενα!

Μπορει αυτα να σας φερανε κοντα, ποτε δεν ξερεις ;)

Ερχονται και τα brazil τωρα :lol:

Δεν το ξερα ότι είχαμε τέτοιες εξελίξεις ρε, άντε καλά να περάσεις φιλαράκι και καλό καλοκαίρι :D

Ερχονται και τα brazil τωρα :lol:

Κλαίω ρε :lol: