Jump to content

0,098 Σίγουρα ?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χμ...Κάτι πέρασε από το μυαλό μου. Πριν καιρό, ο ΟΤΕ έλεγε πως αν κάνουμε προώθηση κλήσεων μέσα στην ίδια πόλη, το 2ο τμήμα της κλήσης είναι δωρεάν. Δηλαδή χρεώνεται κανονικά ο καλών αλλά εγώ που έχω κάνει προώθηση, δεν χρεώνομαι. Αν αυτό ισχύει, τότε όσοι έχουν ISDN, μπορούν πχ σε ένα MSN να κάνουν προώθηση προς τον αστικό αριθμό του ISP και μετά να καλέσουν σαν αστική κλήση με το modem τους το MSN. Στην περίπτωση αυτή, θα χρεωθούν "κανονική" αστική κλήση και στην ουσία το modem θα συνδεθεί με τον ISP χωρίς να χρεώνονται και το κομμάτι της προώθησης.

Ελπίζω να το περιέγραψα κατανοητά :p Ας διορθώσει κάποιος αν υπάρχει λάθος στη σκέψη!

Προφανως Αυτό ισχύει .

Αλλά και τον αριθμο σου μπορείς να καλέσεις αφού πρώτα κάνεις προώθηση δηλαδή χωρίς να έχεις ΜSN

ώραίο κόλπο .

Μετά μόλις συνδεθείς κλείνεις την προώθηση !

Τελικά έχουμε σύνδεση Ιnternet φτηνή?

Ας διευκρινήσει κάποιος που έχει Altec or Teledome 4u progr1 (Γνώμη μου το μόνο δίλημμα σήμερα), μπορούμε να συνδεθούμε στον Provider μας ειτε μέσω ΟΤΕ με 177789625...... είτε με το σταθερό του κάθε provider (hol=2106685200 αν δεν κάνω λάθος) ωστε να έχουμε χρέωση Επακ (0,026/266 sec-0,026/532 sec) ή ακόμη καλύτερα 0,099 ευρώ με απεριόριστο χρόνο?

Σημ. Η Teledome στο 4you programme1 χρεώνει την κλήση Ιnternet της, στο 2129554321 με 0,024 ανα 60'' για όλες τις ώρες τη ημέρας +ΦΠΑ 19%.

Το ίδιο και η Altec Telecom νέο αντίστοιχο πρόγραμμά της.

Περιμένω τρόπους για φτηνό Internet για να πάρω την τελική απόφαση επιλογής αφου οι χρεώσεις είναι παρόμοιες.Έχω ήδη σύνδεση OTE ISDN.

Σήμερα (μία μέρα μετά την τηλεφωνική αίτηση), δοκίμασα να καλέσω με το 1733 (Altec) και καλεί κανονικά. Προεπιλογή όμως δεν μπήκε ακόμα. Αν τηλεφωνώ προσθέτωντας το 1733 μέχρι να ενεργοποιηθεί η προεπιλογή, οι κλήσεις θα χρεώνονται με βάση το πακέτο 0.098 ή θα έχω καμιά έκπληξη;

Το κακό είναο ότι οι κωδικοί για την online παρακολούθηση θα 'ερθουν με τον πρώτο λογαριασμό, οπότε μέχρι τότε μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω για τον τρόπο χρέωσης.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Πάρε και ρώτα τους. Τους κωδικούς μπορείς να τους ζητήσεις τηλεφωνικά και ίσως σου τους δώσουν. Χωρίς προεπιλογή νομίζω ότι δεν ισχύει το 0,098.

• 2 weeks later...
Pantws h Teledome ekane peripou 2 mhnes gia thn energopoihsh kai eimoun apo tous prwtous pou eixa kanei aitisi prin pektei akoma sthn tileorasi.Opote opios thn valei 8a exei mellon....

Pantws h Teledome ekane peripou 2 mhnes gia thn energopoihsh kai eimoun apo tous prwtous pou eixa kanei aitisi prin pektei akoma sthn tileorasi.Opote opios thn valei 8a exei mellon....

Εννοείς την προεπιλογή;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Oxi mono genika gia na mporw na pernw kai me to pro8ema,sthn arxh eperna me to pro8ema kai meta apo 10 meres mphke kai proepilogi.Ara 2 mhnes kai kamia 10aria meres epipleon.Oso gia thn karta mou eipan meta tous 5mines 8a einai etoimoi,exoun perasei hdh oi 4.

• 5 months later...

Τελικά μπορείς να έχεις την χρέωση των 0,0098Ε χωρίς την προεπιλογή φορέα;

Εκτός από αυτή την χρέωση υπάρχουν τίποτα άλλες κρυφές χρεώσεις που ανακαλύψατε μετά;

Αν θέλω να βγάλω την προεπιλογή φορέα που απευθύνομαι και μετά από πόσο χρόνο μπορεί να γίνει αυτό; Είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω την altec για κάποιο χρονικό διάστημα ή αν δω ότι δεν με ικανοποιεί μπορώ να την βγάλω άμεσα;

Ευχαριστώ

Den iparxoun krifes xreosis, i xreosi ine 0,099 oxi 0,098!

0.99 euro exoda logariasmou

I elaxisti xreosi se kinita ine 90 sec

Me 1777 mprosta pernis se Ote

Γι'αυτο καλυτερα με αλτεκ, που δεν χρεωνει εξοδα λογαριασμου, εχει Online billing, και η χρεωση προς κινητα ειναι ανα 60".