Jump to content

Honor 8X-Honor Play-Poco F1

jimlost
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ότι λέει ο τίτλος...

Γιορτές έρχονται, και σκέφτομαι να πάρω ένα από αυτά τα τρία κινητά...

Βασικά η χρήση είναι σαν δεύτερη συσκευή, απλά θέλω είναι γρήγορο,καλή φωτογραφία, να παίζω κάνα παιχνίδι άνετα τύπου Asphalt 8,και να βγάζω μέρα με την μπαταρία...

Και να μπορώ να το κρατήσω ένα χρόνο τουλάχιστον...

Ευχαριστώ....

Honor 8x το λιγότερο γρήγορο από όλα, απλά οκ φωτογραφίες. Honor Play γρήγορο, απλά οκ σε φωτό. Poco το πιο γρήγορο και η καλύτερη κάμερα από τα τρία.

Συμφωνώ και εγώ Poco χαλαρά!

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Και εγώ εκεί έχω καταλήξει...

Με το καλό να το πάρεις να το ευχαριστηθείς.

288 παίζει Ελλάδα και 255 από gearbest με κουπόνι.

Από σήμερα μπήκε και το ΜΙ8 στο πλάνο... Ανάμεσα σε Poco και ΜΙ8,ποιο αξίζει πιο πολύ;;;

Βασικά το Poco έχει πιο μεγάλη μπαταρία, ραδιόφωνο,και είναι γύρω στα 40-50€ πιο φτηνό,το ΜΙ8 από την άλλη,οθόνη καλύτερη,NFC,ίσως καλύτερη κάμερα,και σαν ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο...

Για βοήθεια,μιας και με συσκευές της Xiaomi δεν είμαι πολύ γνωστης..

Από σήμερα μπήκε και το ΜΙ8 στο πλάνο... Ανάμεσα σε Poco και ΜΙ8,ποιο αξίζει πιο πολύ;;;

Βασικά το Poco έχει πιο μεγάλη μπαταρία, ραδιόφωνο,και είναι γύρω στα 40-50€ πιο φτηνό,το ΜΙ8 από την άλλη,οθόνη καλύτερη,NFC,ίσως καλύτερη κάμερα,και σαν ποιότητα κατασκευής είναι καλύτερο...

Για βοήθεια,μιας και με συσκευές της Xiaomi δεν είμαι πολύ γνωστης..

Με κλειστά μάτια mi8 για πολλούς λόγους!!!

Και εγώ Mi8 θα έπαιρνα λόγω οθόνης, κάμερας και NFC και αφού η sd και το ραδιόφωνο του Poco δεν με ενδιαφέρουν. Με μπαταρία μια μέρα βγαίνει και το πολύ πολύ το φορτίζω και 15-20 λεπτά ενδιάμεσα αν θέλω ασφάλεια

Εγώ προσωπικά θα διάλεγα poco. Λόγω μπαταρίας, τιμής, ραδιόφωνου. Ο μόνος λόγος να κοιτούσα το mi8 είναι η amoled οθόνη. Στη καμερα και με gcam δε θα χουν μεγάλες διαφορές. Το γυαλί πίσω με θήκη δε φαίνεται. Δε δουλεύω ποτέ συσκευή χωρίς θήκη

Sent from my C106 using Tapatalk