aenaos15 Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 (edited) 12 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Μέσα από το app των τραπεζών έχει κάποια επιλογή για να γίνει η διαδικασία; Μέσα απο το πορτοφολι σου , που εχεις αποθηκευσει τη καρτα σου. Ο αναγνωστης των καρτων στο ατμ διαβαζει τη καρτα σου απο το κινητο , οπως πχ σαν να πληρωνεις σε καποια επιχειρηση. Θα πρεπει και το ΑΤΜ να εχει τη δυνατοτητα αυτη , κι απο οτι ξερω δεν την εχουν ολα. Με το ρολοι δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα δεν βρισκω το λογο που να μην γινεται. Edited December 11, 2024 by aenaos15 1 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 1 ώρα πριν, aenaos15 said: Μέσα απο το πορτοφολι σου , που εχεις αποθηκευσει τη καρτα σου. Ο αναγνωστης των καρτων στο ατμ διαβαζει τη καρτα σου απο το κινητο , οπως πχ σαν να πληρωνεις σε καποια επιχειρηση. Θα πρεπει και το ΑΤΜ να εχει τη δυνατοτητα αυτη , κι απο οτι ξερω δεν την εχουν ολα. Με το ρολοι δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα δεν βρισκω το λογο που να μην γινεται. Το Apple Pay αλλάζει τα στοιχεία της κάρτας δεν δίνει τα αληθινά της Δινει αλλά στοιχεία γι αυτό δεν μπορεί η τράπεζα να τα διασταυρώσει Δημιουργει άλλους αριθμούς 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 4 ώρες πριν, Tasos19s said: Το Apple Pay αλλάζει τα στοιχεία της κάρτας δεν δίνει τα αληθινά της Δινει αλλά στοιχεία γι αυτό δεν μπορεί η τράπεζα να τα διασταυρώσει Δημιουργει άλλους αριθμούς Δεν θα μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης , ουτε ξερω τι κανει η τραπεζα και τι δημιουργει. Αυτο που ξερω ειναι οτι εχω καταργησει εντελως κλασσικο πορτοφολι και χρησιμοποιω μονο το κινητο για να σηκωσω η να καταθεσω χρηματα σε eurobank και Πειραιως. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 17 minutes ago, aenaos15 said: Δεν θα μπω σε διαδικασια αντιπαραθεσης , ουτε ξερω τι κανει η τραπεζα και τι δημιουργει. Αυτο που ξερω ειναι οτι εχω καταργησει εντελως κλασσικο πορτοφολι και χρησιμοποιω μονο το κινητο για να σηκωσω η να καταθεσω χρηματα σε eurobank και Πειραιως. Πως καταθέτεις χωρίς την φυσική κάρτα; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 11 ώρες πριν, aenaos15 said: Μέσα απο το πορτοφολι σου , που εχεις αποθηκευσει τη καρτα σου. Ο αναγνωστης των καρτων στο ατμ διαβαζει τη καρτα σου απο το κινητο , οπως πχ σαν να πληρωνεις σε καποια επιχειρηση. Θα πρεπει και το ΑΤΜ να εχει τη δυνατοτητα αυτη , κι απο οτι ξερω δεν την εχουν ολα. Με το ρολοι δεν εχω δοκιμασει ακομη, αλλα δεν βρισκω το λογο που να μην γινεται. Δηλαδή η ένδειξη ανέπαφων συναλλαγών που έχουν κάποια ΑΤΜ, δε σημαίνει ότι έχει και τη δυνατότητα αυτή ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 11, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Δηλαδή η ένδειξη ανέπαφων συναλλαγών που έχουν κάποια ΑΤΜ, δε σημαίνει ότι έχει και τη δυνατότητα αυτή ε; Εχει αναγνώστη NFC το ΑΤΜ, δε σημαίνει οτι λειτουργεί σε όλα τα ΑΤΜ και επίσης, πριν απο λίγο καιρό που το ειχα δοκιμάσει, δεν αναγνώριζε την κάρτα απο το Apple Wallet, μάλλον έχει να κάνει με αυτο που προειπώθηκε, παρόλα αυτά, αν κάποιος κατάφερε να το κάνει, ας μας πει το πως…. Edited December 11, 2024 by tsimisde 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 (edited) 9 ώρες πριν, tsimisde said: Εχει αναγνώστη NFC το ΑΤΜ, δε σημαίνει οτι λειτουργεί σε όλα τα ΑΤΜ και επίσης, πριν απο λίγο καιρό που το ειχα δοκιμάσει, δεν αναγνώριζε την κάρτα απο το Apple Wallet, μάλλον έχει να κάνει με αυτο που προειπώθηκε, παρόλα αυτά, αν κάποιος κατάφερε να το κάνει, ας μας πει το πως…. Το ανεφερα ιο πριν : Πορτοφολι στο κινητο - επιλεγεις την καρτα που θελεις να χρησιμοποιησεις - διπλο πλαινο κλικ - διαβασμα καρτας απο το nfc του ΑΤΜ. Ολα τα ΑΤΜ εχουν την δυνατοτηα πια να τα χρησιμοποιησεις ετσι , το θεμα ειναι αν η εκαστοτε τραπεζα ενεργοποιησει τη δυνατοττητα αυτη στα ΑΤΜ της. Edited December 12, 2024 by aenaos15 3 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 8 ώρες πριν, aenaos15 said: Το ανεφερα ιο πριν : Πορτοφολι στο κινητο - επιλεγεις την καρτα που θελεις να χρησιμοποιησεις - διπλο πλαινο κλικ - διαβασμα καρτας απο το nfc του ΑΤΜ. Ολα τα ΑΤΜ εχουν την δυνατοτηα πια να τα χρησιμοποιησεις ετσι , το θεμα ειναι αν η εκαστοτε τραπεζα ενεργοποιησει τη δυνατοττητα αυτη στα ΑΤΜ της. Το έχεις χρησιμοποιήσει; Στην εθνική δεν δουλεύει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 (edited) 3 ώρες πριν, Tasos19s said: Το έχεις χρησιμοποιήσει; Στην εθνική δεν δουλεύει Αν διαβαζες τα post μου , θα εβλεπες οτι εχω πει ηδη οτι δουλευει σε eurobank και πειραιως. Ακριβως 6 μνμ πιο πισω το ανεφερα και μαλιστα σε δικη σου απαντηση. Edited December 12, 2024 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 1 ώρα πριν, aenaos15 said: Αν διαβαζες τα post μου , θα εβλεπες οτι εχω πει ηδη οτι δουλευει σε eurobank και πειραιως. Ακριβως 6 μνμ πιο πισω το ανεφερα και μαλιστα σε δικη σου απαντηση. Μου φαίνεται παράξενο Θα το δοκιμάσω με της γυναίκας την Πειραιώς γιατί εγώ εθνική χρησιμοποιώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. December 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2024 Καλησπέρα. Το apple Pay λειτουργεί κανονικά και απροβλημάτιστα σε οποιοδήποτε contactless ΑΤΜ της Eurobank και της Πειραιώς. Τσεκαρισμένο πολλάκις. Θα δοκιμάσω σύντομα και σε νέου τύπου ATM της Εθνικής. 🙂 2 2 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Ευχαριστώ @aenaos15 Δοκίμασα σήμερα σε ΑΤΜ Εθνικής και κατάφερα να κάνω ανάληψη χωρίς την κάρτα. Υ.Γ: όταν ανοίγεις το πορτοφόλι, φαίνονται τα τελευταία 4 ψηφία της κάρτας κανονικά, οπότε λογικό να γίνεται η διαδικασία. Το λέω γιατί αναφέρθηκε από κάποιους ότι το Apple Pay αλλάζει τα στοιχεία της κάρτας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Σε eurobank, εγώ κάνω κανονικά συναλλαγή, είτε με το κινητό, είτε με το ρολόι. Όσον αφορά την αντιστοίχιση της κάρτας σε εικονικό αριθμό, εννοείται ότι η τράπεζα έχει το ματσάρισμα, αλλιώς δεν θα έπαιρνε έγκριση καμία συναλλαγή. 3 Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 1 ώρα πριν, Kostas_Ts_86 said: Ευχαριστώ @aenaos15 Δοκίμασα σήμερα σε ΑΤΜ Εθνικής και κατάφερα να κάνω ανάληψη χωρίς την κάρτα. Υ.Γ: όταν ανοίγεις το πορτοφόλι, φαίνονται τα τελευταία 4 ψηφία της κάρτας κανονικά, οπότε λογικό να γίνεται η διαδικασία. Το λέω γιατί αναφέρθηκε από κάποιους ότι το Apple Pay αλλάζει τα στοιχεία της κάρτας Εγώ ανέφερα ότι δεν γίνεται Το είχα δοκιμάσει παλαιότερα Αλλον θα το έκαναν να δουλεύει. Θα το δοκιμάσω 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. December 13, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2024 Τώρα που περιγράψατε τη διαδικασία, σκέφτηκα ότι τότε το δοκίμασα και δε δούλεψε, ήταν επειδή είχα ενεργοποιήσει το Apple Pay με το διπλό κλικ, όπως όταν είναι να πληρώσει κάποιος ενώ είναι διαφορετική η διαδικασία, θα το δοκιμάσω τώρα που αναφέρθηκε. Ευχαριστούμε για τη σχετική ενημέρωση! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 14, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2024 Τελικά δουλεύει το ρολόι στο ΑΤΜ ασύρματα Τωρα το δοκίμασα στην εθνική 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 On 14/12/2024 at 11:29 ΠΜ, Tasos19s said: Τελικά δουλεύει το ρολόι στο ΑΤΜ ασύρματα Τωρα το δοκίμασα στην εθνική θελει καποια διαδικασια ή απλα πας βαζεις τ ρολοι και επιλεγεις καρτα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 11 ώρες πριν, arxontas2323 said: θελει καποια διαδικασια ή απλα πας βαζεις τ ρολοι και επιλεγεις καρτα; Σαν να πληρώνεις στην καφετέρια 1 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 17, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2024 Καλησπερα να κανω μια ερωτηση , εκανα αλλαγη του apple id μου γιατι το mail που ειχα ηταν forthnet 😛 και ειπα να βαλω ενα gmail 🙂 πήγα συνδεση και ασφαλεια ,πατησα πανω στο mail και εκανα αφαιρεση απο λογαριασμο και μετα μου ζητησε να βαλω ενα υπαρχων η να βαλω ενα icloud και εβαλα το gmail και ολα καλα. Μετα στο πολυμεσα και αγορες εκανα αποσύνδεση το παλιο mail και εβαλα το καινουργιο και ολα καλα 🙂 που ειναι το θεμα τωρα ...... στην φωτογραφια του προφιλ εκει που απο επανω λογαριασμος apple απο κατω εχει το παλιο mail ...... ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω απο εκει ??? thanks . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 10 ώρες πριν, DARKMAN74 said: Καλησπερα να κανω μια ερωτηση , εκανα αλλαγη του apple id μου γιατι το mail που ειχα ηταν forthnet 😛 και ειπα να βαλω ενα gmail 🙂 πήγα συνδεση και ασφαλεια ,πατησα πανω στο mail και εκανα αφαιρεση απο λογαριασμο και μετα μου ζητησε να βαλω ενα υπαρχων η να βαλω ενα icloud και εβαλα το gmail και ολα καλα. Μετα στο πολυμεσα και αγορες εκανα αποσύνδεση το παλιο mail και εβαλα το καινουργιο και ολα καλα 🙂 που ειναι το θεμα τωρα ...... στην φωτογραφια του προφιλ εκει που απο επανω λογαριασμος apple απο κατω εχει το παλιο mail ...... ξερει κανεις πως μπορω να το βγαλω απο εκει ??? thanks . Εάν μπεις εκεί μέσα έχει να πατήσεις αποσύνδεση Βεβαια ότι έχεις επιλεγμένο να συγχρονίσει, θα χαθεί μετά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Καλημερα εχω κανει αποσυνδεση και απο τα δυο μενου και εχει μπει το νεο mail αλλα κατω απο την φωτογραφια δεν εχει αλλαξει το ονομα του mail 😞 αν πατησω πανω στο mail δεν κανει κατι και αν πατησω επανω στην photo απλα μπορω να την αλλαξω , αλλα για το mail δεν μου δινει επιλογη . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 2 ώρες πριν, DARKMAN74 said: Καλημερα εχω κανει αποσυνδεση και απο τα δυο μενου και εχει μπει το νεο mail αλλα κατω απο την φωτογραφια δεν εχει αλλαξει το ονομα του mail 😞 αν πατησω πανω στο mail δεν κανει κατι και αν πατησω επανω στην photo απλα μπορω να την αλλαξω , αλλα για το mail δεν μου δινει επιλογη . Επανεκκίνηση έκανες; Επιλογή δεν σου δίνει να ξανά συνδεθείς με κάποιο άλλο λογαριασμό; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Εκανα ναι , οχι δεν σου δινει κατι , κατσε να παρω μια την apple να δω τι θα μου πουν 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 1 hour ago, DARKMAN74 said: Εκανα ναι , οχι δεν σου δινει κατι , κατσε να παρω μια την apple να δω τι θα μου πουν 😛 Κόλλημα μου φαίνεται δεν υπάρχει λογική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DARKMAN74 Δημ. December 18, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2024 Τους πηρα τηλεφωνο και μόλις μπηκα στο μενου να τους πω τι εχει γινει ειχε αλλαξει απο μονο του 😛 μου απαντησαν οτι ετσι γίνετε συνήθως και οτι θελει ενα δυο 24ωρα για να αλλαξει και κατω απο την εικονα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts