lebe Δημοσιεύτηκε June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 16, 2005 Paides phga na ektypwsw kati kai anti gia mple kai prasino mou vgazei roz kai portokali Ypo'opsin ta melania ta eixa gemisei se ayta ta kentra anagomwshs kai ta xrhsimopoihsa twra meta apo 2 mhnes pou ta exw gemisei Exw ton HP 930c.Ti lete na ftaiei? Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Έχω τον ίδιο εκτυπωτή. Κάποτε επαναγέμισα κι εγώ τα παλιά μου μελάνια. Μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συμπέρασμα: ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΟΥ 930. Seriously now, είμαι κατά αυτής της πρακτικής. Εξάλλου τα γνήσια μελάνια μπορείς να τα βρεις πολύ φτηνά σε e-shops. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetr Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Δεν φταει η αναγόμωση εγω γεμίζω περίπου ένα εξάμηνο χωρις πρόβλημα. Αυτο που έχει σημασία είναι οτι τα μελάνια ξεραίνονται πολύ ευκολά και γρήγορα. Αν λές οτι δύο μήνες δεν τα χρησιμοποίησες, αυτό φταει. Την έπαθα στο 5510 πολυμηχάνημα που έχω και δεν το χρησιμοποιω πάρα πολύ. Και μάλιστα γνήσια μελάνια αχρησιμοποιήτα αναγκάστηκα να τα αλλάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. June 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2005 Δεν φταει η αναγόμωση εγω γεμίζω περίπου ένα εξάμηνο χωρις πρόβλημα. Αυτο που έχει σημασία είναι οτι τα μελάνια ξεραίνονται πολύ ευκολά και γρήγορα. Αν λές οτι δύο μήνες δεν τα χρησιμοποίησες, αυτό φταει. Την έπαθα στο 5510 πολυμηχάνημα που έχω και δεν το χρησιμοποιω πάρα πολύ. Και μάλιστα γνήσια μελάνια αχρησιμοποιήτα αναγκάστηκα να τα αλλάξω. Ayth einai h vlakeia mou oti den ta xrhsimopoihsa.Tespa ta hthela kai ta epatha Παράθεση STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts