Jump to content

Provlhma se ektypwsh

lebe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paides phga na ektypwsw kati kai anti gia mple kai prasino mou vgazei roz kai portokali

Ypo'opsin ta melania ta eixa gemisei se ayta ta kentra anagomwshs kai ta xrhsimopoihsa twra meta apo 2 mhnes pou ta exw gemisei

Exw ton HP 930c.Ti lete na ftaiei?

STOP EATING JUNK FOOD :X

Έχω τον ίδιο εκτυπωτή. Κάποτε επαναγέμισα κι εγώ τα παλιά μου μελάνια. Μου παρουσίασε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Συμπέρασμα: ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΤΟΥ 930.

Seriously now, είμαι κατά αυτής της πρακτικής. Εξάλλου τα γνήσια μελάνια μπορείς να τα βρεις πολύ φτηνά σε e-shops.

:shifty:

Δεν φταει η αναγόμωση εγω γεμίζω περίπου ένα εξάμηνο χωρις πρόβλημα. Αυτο που έχει σημασία είναι οτι τα μελάνια ξεραίνονται πολύ ευκολά και γρήγορα. Αν λές οτι δύο μήνες δεν τα χρησιμοποίησες, αυτό φταει.

Την έπαθα στο 5510 πολυμηχάνημα που έχω και δεν το χρησιμοποιω πάρα πολύ. Και μάλιστα γνήσια μελάνια αχρησιμοποιήτα αναγκάστηκα να τα αλλάξω.

Δεν φταει η αναγόμωση εγω γεμίζω περίπου ένα εξάμηνο χωρις πρόβλημα. Αυτο που έχει σημασία είναι οτι τα μελάνια ξεραίνονται πολύ ευκολά και γρήγορα. Αν λές οτι δύο μήνες δεν τα χρησιμοποίησες, αυτό φταει.

Την έπαθα στο 5510 πολυμηχάνημα που έχω και δεν το χρησιμοποιω πάρα πολύ. Και μάλιστα γνήσια μελάνια αχρησιμοποιήτα αναγκάστηκα να τα αλλάξω.

Ayth einai h vlakeia mou oti den ta xrhsimopoihsa.Tespa ta hthela kai ta epatha

STOP EATING JUNK FOOD :X