eksixaraktires Δημοσιεύτηκε December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 9, 2018 Αφησα το λαπτοπ σε ενα παιδακι στο σημειο που ζηταει κωδικό για να λειτουργήσει και αυτό πατουσε πολλά πληκτρα σαν να παιζει παιχνίδι. Μετά μολις εβαλα τον κωδικό μου λεει "βαλτε τον τελευταίο κωδικό". Δεν ξερω τι εγινε, δεν ειχα αλλαξει ποτέ τον κωδικο, μαλλον κατι εκανε το παιδακι. Τί κανω τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Δυσκολο να αλλαξει ο κωδικος, αφου πρωτα σου ζηταει βαλεις τον παλιο, αλλα οκ. Κατεβασε το hirens boot cd εχει utilities για να βγαλεις ή να αλλαξεις τον κωδικο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μολις βαζω τον κωδικο μου, μου βγαζει αυτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Μπορεί να μπικε άλλη γλώσσα κλπ κάνε restsrt και Δωκιμασε ξανά Όσο για το hire δεν θα γίνει δουλειά καθος είναι Microsoft account το οποίο για να ξεκλειδώσει θέλεις πρώτα convert to local Και μετα reset Sam database Και αυτό θέλει ειδικό εργαλείο (βασικά όλο και όλο δύο υπάρχουν τώρα (με πληρωμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εκανα restart, βαζω τον κωδικο μου, το ιδιο αποτέλεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Εκανα restart, βαζω τον κωδικο μου, το ιδιο αποτέλεσμα Internet εχεις να φανταστω. Δοκιμασε να μπεις στον λογαριασμο του email σου μεσω web με τον κωδικο που εχεις και στο account του υπολογιστη να δεις αν ειναι οκ. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ο κωδικός ειναι 4ψηφιος, καμμία σχεση με τον κωδικο του e-mail του λογαριασμού. Μηπως εννοεις να μπω απο πχ το κινητο μου στο e-mail του λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Ο κωδικός ειναι 4ψηφιος, καμμία σχεση με τον κωδικο του e-mail του λογαριασμού. Μηπως εννοεις να μπω απο πχ το κινητο μου στο e-mail του λογαριασμού; Αρα ειχε βαλει PIN για αuthentication αντι για τον κωδικο του email. Δοκιμασε αυτο. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Αρα ειχε βαλει PIN για αuthentication αντι για τον κωδικο του email. Δοκιμασε αυτο. βασικα ειχε email/pass και αργοτερα για γρυγορη εισοδο επελεξε pin οταν βαζεις pin λαθος πολλες φορες το κλειδωνει και πρεπει να βαλει κοδικο απο το email ετσι τωρα πρεπει να βαλει το imail password και με προτιμιση ethernet cable connected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 9, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2018 Τελικά ξεκλείδωσε με τον κωδικό του e-mail. Ειχε πατηθει η επιλογη του, αντι για το pin. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts