hostolis Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Και στο #mobizone :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Κυκλοφορει ελευθερο στο i-phone Το ξέρω ρε μάγκες ... και Thanks! απλά είναι στα Γερμανικά :mad: :mad: Το έχω σκίσει όμως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 γεια σας πολυ καλο το παιχνιδάκι :) εχω κολλησει στην 46 πίστα!! εκει που οταν αρχιζεις σου δινει 3 φωτιές(fireball kick) και πρεπει να σπασεις τις πέτρες για να περασεις απο τον μικρο διάδρομο... περναω απο κει, αλλα οταν παιρνω τα διαμάντια και βγαινει η πράσινη εξοδος, αυτη ειναι σε ενα σημειο που για να μπω εκει χρειάζεται μια ακόμα φωτιά! :shifty: Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εχω φτάσει στην 64 και ανεβαίνω... Άμα έχετε πουθενά πρόβλημα ρωτήστε! Έιμαι στην 62 τώρα :P γεια σας πολυ καλο το παιχνιδάκι εχω κολλησει στην 46 πίστα!! εκει που οταν αρχιζεις σου δινει 3 φωτιές(fireball kick) και πρεπει να σπασεις τις πέτρες για να περασεις απο τον μικρο διάδρομο... περναω απο κει, αλλα οταν παιρνω τα διαμάντια και βγαινει η πράσινη εξοδος, αυτη ειναι σε ενα σημειο που για να μπω εκει χρειάζεται μια ακόμα φωτιά! Ξέρω πως την πάτησες. Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ :P Λοιπόν τα 2 πρώτα fb kick θα τα χρησιμοποιήσεις με τις πέτρες που ρίχνεις απο πάνω. Το τρίτο θα το χρησιμοποιήσεις κατευθείαν στην πέτρα που σου φρακάρει τον δρόμο, κι έτσι θα ανοίξει και το μέρος οπου είναι το warp :wink: :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Ανάρπαστο το παιχνιδάκι,ε?Εγώ έχω κολλήσει στην 22 αλλά δεν ασχολούμαι και συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Έιμαι στην 62 τώρα :P Είμαι στην 88 :p Eat my dust... :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Γκουχ γκουχ :p.. Θα σε φτάσω... :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2005 Το ξέρω ρε μάγκες ... και Thanks! απλά είναι στα Γερμανικά :mad: :mad: Το έχω σκίσει όμως ;) οντως καταπλικτικο παιχνιδι.μακαρι να ηταν ολα ετσι Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velekatsioula Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Καλημέρα παιδια.Συγνώμη αν αυτο που ρωτάω έχει ειπωθεί πρόσφατα αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε για παιχνίδια που παίζονται μέσω bluetooth κάτι σαν την ναυμαχία;και μήπως που θα τα βρω εκτός από irc; Παράθεση :baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Καλημέρα παιδια.Συγνώμη αν αυτο που ρωτάω έχει ειπωθεί πρόσφατα αλλά μήπως μπορείτε να μου πείτε για παιχνίδια που παίζονται μέσω bluetooth κάτι σαν την ναυμαχία;και μήπως που θα τα βρω εκτός από irc; Bluetooth games for Series 60 . Αν δεν σε βολευει το mIRC ριξε μια ματια στο : [Επισημο] Χρήσιμα links με εφαρμογές και άλλα . :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 Superminers, Fatal arena3d, martial arts 3d, Tic Tac Toe, anarchy boxing. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagoraja Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 h++p://www.iphone-forum.org/viewtopic.php?t=30848&highlight=superminers Θα πρέπει να κάνεις registration για να μπορέσεις να το κατεβάσεις...Είναι η έκδοση 1,2 Ευχαριστω, ειμαι ειδη "registrαμενος" και μπαινω τωρα να το "downlουνταρω"!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Αντε να δουμε ποτε θα κυκλοφορησει full http://www.darxun.com/img/ssmovie.gif h**p://www.iphone-forum.org/download.php?id=41409 :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου δωσει ακριβες λινκ για να κατευασω το iq και το trivial persuit?αν γινετε οχι σε yahoo ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajohann Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά έπαιξα στό D500 της Samsung το παιχνίδι με το ποδοσφαιράκι. Έχω ξεφύγει τελείως. Μιλάμε για το παιχνίδι. Πως γίνεται να το αποκτήσουμε; Είναι java εφαρμογή. Άραγε παίζει στα δικά μας κινητά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Re paidia exw kollhsei sth 26 pista,xerei kaneis ti prepei na kanw??? EDIT:ακυρο την περασα την πιστα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά έπαιξα στό D500 της Samsung το παιχνίδι με το ποδοσφαιράκι. Έχω ξεφύγει τελείως. Μιλάμε για το παιχνίδι. Πως γίνεται να το αποκτήσουμε; Είναι java εφαρμογή. Άραγε παίζει στα δικά μας κινητά; ποιο ειναι το ονομα του?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Εγώ κόλλησα στην 28. Καμιά βοήθεια; και εγω επισης.ειναι ενα διαμαντι πανο απο 5 πετρες.και οταν κατεβενεις πεφτουν οι πετρες και το διαμαντι μενει πανο.τι πρεπει να κανω??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Εχω φάει κόλλημα στην 93! Δεν βγαίνει με τίποτα!Εκείνες οι πέτρες που κλείνουν το πράσινο διαμάντι κλείνουν και την τελική έξοδο. Την έβγαλε κανένας; ενώ μαζεύω όλα τα διαμάντια δεν υπάρχει τρόπος να ελευθερώσω την έξοδο! Τουλάχιστον να υπήρχε και ένα δεύτερο stone blaster και θα την έβγαζα άνετα... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Κανα καλο μπιλιαρδο υπαρχει;;;Για 6600!!! Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Κανα καλο μπιλιαρδο υπαρχει;;;Για 6600!!! Υπαρχουν 2 αρκετα καλα : 10 Ball MicroPool και MVR Pool 2 (χρειαζεται το mgs). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawir Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Ξέρει κανείς αν κυκλοφορεί το super web soccer για κινητά;Όσο για την έκδοση για PC από πού την καταβάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Παιδια μπορει καποιος να στειλει στο e-mail μου το την κανονικη εκδοση του παιχνιδιου??? Το mail moy ine Panos82001@yahoo.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Παιδια μπορει καποιος να στειλει στο e-mail μου το την κανονικη εκδοση του παιχνιδιου??? Το mail moy ine Panos82001@yahoo.gr Την εχω στο group μου κατεβασε την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Πως; Κι εγώ ενδιαφέρομαι! Στο 3230 παίζει; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts