asymvivastos Δημ. September 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2004 tomkoul κατεβασε το παιχνιδι και διαβασε το *.nfo για οδηγιες εγκαταστασης.Εκει λεει που πρεπει να βαλεις τους φακελους που θα δημιουργηθουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (20 Σεπ. 2004 , 17:35) New: Business game for Series 60 - Monopoly clone Kυκλοφορησε στο irc Δεν το εχω δοκιμασει ακομα :cool: Ακομα , noumena.karting.plus.v1.0.s60 noumena.mgs.mad.macs.v1.0.s60 αν και νομιζω οτι εχουν ξανακυκλοφορησει. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT (20 Σεπ. 2004 , 23:00) Αυτον εννοω εχω την ν5.27 στο 6600 μηπως φταιει αυτο; Και δεν μου βγαζει μαυρη οθονη απλως μου λεει πως δεν βρεθηκαν παιχνιδια Δεν τοξερω αυτο φιλε μου.Εχω ακομα την 3.42. Πρεπει να απαντησει καποιος που εχει την 5.27 και το emame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (23 Σεπ. 2004 , 16:25) Kυκλοφορησε στο irc Δεν το εχω δοκιμασει ακομα :cool: Ακομα , noumena.karting.plus.v1.0.s60 noumena.mgs.mad.macs.v1.0.s60 αν και νομιζω οτι εχουν ξανακυκλοφορησει. Νervous ή όποιος άλλο το κατεβάσει μπορεί να το ανεβάσει στο group μου ? Eυχαριστώ! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (23 Σεπ. 2004 , 19:20) Νervous ή όποιος άλλο το κατεβάσει μπορεί να το ανεβάσει στο group μου ? Eυχαριστώ! Jim στειλε μου το μειλ σου να στο στειλω γιατι αντιμετωπιζω καποιο προβλημα με τα uploads και δεν μπορω να το ανεβασω στο group σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αυτό το businessman (monopoly) εμένα δε μου δoύλεψε... Δε πιστεύω εσάς.....: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 noisex εμενα σε 7610 τρεχει μια χαρα.Μονο την πρωτη φορα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι ειναι demo και εχει μονο 5 κινησεις αλλα επαιξα σχεδον ενα ολοκληρο παιχνιδι οποτε ειναι full.Το παιχνιδακι ειναι αρκετα ικανοποιητικο.Οι fans της monopoly δεν θα απογοητευτουν. ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (23 Σεπ. 2004 , 21:14) noisex εμενα σε 7610 τρεχει μια χαρα.Μονο την πρωτη φορα μου εβγαλε ενα μηνυμα οτι ειναι demo και εχει μονο 5 κινησεις αλλα επαιξα σχεδον ενα ολοκληρο παιχνιδι οποτε ειναι full.Το παιχνιδακι ειναι αρκετα ικανοποιητικο.Οι fans της monopoly δεν θα απογοητευτουν. ;) Καλο ειναι πλακα εχει ,και εμενα το ιδιο μυνημα εβγαλε στην αρχη και επαιξα μεχρι που το βαρεθηκα :) Jim τσεκαρε το mail σου. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 τί λέτε ρε παιδιά εμένα δε μου το φόρτωσε καν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noisex (23 Σεπ. 2004 , 22:02) τί λέτε ρε παιδιά εμένα δε μου το φόρτωσε καν.... Που δοκιμαζεις να το φορτωσεις σε n-gage? Αναφερεται οτι ειναι για 7650.n3650.n6600. Σε 7610 ειναι Οκ. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (23 Σεπ. 2004 , 21:33) Καλο ειναι πλακα εχει ,και εμενα το ιδιο μυνημα εβγαλε στην αρχη και επαιξα μεχρι που το βαρεθηκα :) Jim τσεκαρε το mail σου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ nervous. Το πήρα και για όποιον δεν έχει irc μπορεί να το κατεβάσει απο το group μου :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (23 Σεπ. 2004 , 16:25) Kυκλοφορησε στο irc noumena.karting.plus.v1.0.s60 noumena.mgs.mad.macs.v1.0.s60 Το μεν πρώτο στο zip/rar αρχείο του περιλαμβάνει μόνο τον MGS player σε sis αρχείο, ενώ το παιχνίδι δεν είναι valid sis αρχείο (ούτε με μετονομασία γίνεται valid δυστυχώς). Το δε δεύτερο κρασάρει ενώ κάνει loading... περίεργο για ximpda, φαίνεται ότι βιάστηκαν κάπως λόγω ανταγωνισμού :p :p Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Παιδια ξερει κανεις πως αποζιπαρουμε το spiderman(Ngage) για να παιξει στο 6600;Οσες φορες το δοκιμασα δεν το καταφερα.Εχει πολλα αρχεια σε zip & rar και μαλον ειναι σε κομματια που πρεπει να ενωθουν, πως γινεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qns Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT (24 Σεπ. 2004 , 11:46) Παιδια ξερει κανεις πως αποζιπαρουμε το spiderman(Ngage) για να παιξει στο 6600;Οσες φορες το δοκιμασα δεν το καταφερα.Εχει πολλα αρχεια σε zip & rar και μαλον ειναι σε κομματια που πρεπει να ενωθουν, πως γινεται αυτο; ta vazeis ola se ena fakelo kai apozipareis to prwto. ta alla ta kanei mono toy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Όταν λέει 3650 99% δουλεύει και στο NGage.(businessman). Αυτό που λέει ο φίλος "κρασάρει" στο loading. lol Τα MGS games μου δούλεψαν 1 χαρά. Άρκεί να βάλεις τη τελευταία βέρζιον (0.97) που τουλάχιστον στις xmpida εκδόσεις περιέχεται στο ζιπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trilos021 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 ρε παιδια γινεται να μου γραψετε πως εγκαθηστώ το tom clancys(του ngage) στο 6600;διάβασα το .nfo και δεν καταλαβα Παράθεση http://www.tapi.gr/thomas/styles/hestia/imageset/site_logo.gifForum για προγνωστικά του στοιχήματος!Προτάσεις με μεγάλη επιτυχία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος trilos021 (24 Σεπ. 2004 , 16:02) ρε παιδια γινεται να μου γραψετε πως εγκαθηστώ το tom clancys(του ngage) στο 6600;διάβασα το .nfo και δεν καταλαβα Noμίζω ότι είχε πρόβλημα με τα χρώματα του οπότε μάλλον δεν αξίζει να το εγκαταστήσεις. ;) :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος qns (24 Σεπ. 2004 , 12:13) ta vazeis ola se ena fakelo kai apozipareis to prwto. ta alla ta kanei mono toy Φιλε qns πια βαζω σε ενα φακελο; Εγω εχω ενα zip αρχειο spiderman το κανω αποζιπαρισμα και μεσα στον φακελο του εχει 5 ζιπαρισμενα αρχεια (enspm2r1.zip,enspm2r2.zip,enspm2r3.zip,enspm2r4.zip και enspm2r5.zip) αυτα αν τα αποζιπαρω θα φτιαξουν αλλα τοσα με φακελους rar.Τι κανω δεν καταλαβενω γιατι αν αποζιπαρω τα rar μου δημιουργουν γακελους με app και κατι τετοια. Καποια διευκρινιση; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT (24 Σεπ. 2004 , 23:22) Φιλε qns πια βαζω σε ενα φακελο; Εγω εχω ενα zip αρχειο spiderman το κανω αποζιπαρισμα και μεσα στον φακελο του εχει 5 ζιπαρισμενα αρχεια (enspm2r1.zip,enspm2r2.zip,enspm2r3.zip,enspm2r4.zip και enspm2r5.zip) αυτα αν τα αποζιπαρω θα φτιαξουν αλλα τοσα με φακελους rar.Τι κανω δεν καταλαβενω γιατι αν αποζιπαρω τα rar μου δημιουργουν γακελους με app και κατι τετοια. Καποια διευκρινιση; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Λογικά θα πρέπει να σου έβγαλε έναν φάκελο system που μέσα θα είχε άλλους 2 φακέλους.Το apps και libs. Αυτά με έναν card manager τα περνάς στο e:system του κινητού σου και τα αρχεία απο το libs στον φάκελο libs που υπάρχει στην e. Eσύ δεν βρίσκεις αυτά τα αρχεία? Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Re pedia ayto to pexnidaki yparxei pouthena na to katevasoume...? http://www.gameloft.com/en/product_page.php?game=3513 java einai...to exei kaneis... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Παιδια... τα MGS παιχνιδια τι διαφορες εχουν απο τα κανονικα? χρειαζονται καποιο application για να δουλεψουν? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (24 Σεπ. 2004 , 23:55) Παιδια... τα MGS παιχνιδια τι διαφορες εχουν απο τα κανονικα? χρειαζονται καποιο application για να δουλεψουν? Ευχαριστω. Xreiazontai ton mgs emulator.Prota egathistas auti tin efarmogh sto kinito kai istera ta games :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. September 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (24 Σεπ. 2004 , 23:51) Λογικά θα πρέπει να σου έβγαλε έναν φάκελο system που μέσα θα είχε άλλους 2 φακέλους.Το apps και libs. Αυτά με έναν card manager τα περνάς στο e:system του κινητού σου και τα αρχεία απο το libs στον φάκελο libs που υπάρχει στην e. Eσύ δεν βρίσκεις αυτά τα αρχεία? Τα βρισκω αλλα αυτα τα εμφανιζει αποζιπαροντας μονο το φακελο (enspm2r.r00) οι αλλοι φακελοι τι θα γινουν; Ακομη εννοεις οτι το app ολοκληρο θατον περασω στην καρτα E στην βαση ή στον φακελο app; Τα libs θα τα περασω οπως ειναι με ολοκληρο τον φακελο η το περιεχομενο του φακελου που ειναι διαφορα αρχεια; Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις μου αλλα απο τα παιχνιδια του ngage εχω περασει μονο το soniq το οποιο το περασα απευθειας στην καρτα Ε με το seleq και το επαιξε αμεσως. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jonakis (24 Σεπ. 2004 , 23:52) Re pedia ayto to pexnidaki yparxei pouthena na to katevasoume...? http://www.gameloft.com/en/product_page.php?game=3513 java einai...to exei kaneis... Ψαξε στο IRC ... εγω το βρηκα , αν δεν εχεις IRC πες μου το mail σου να το στειλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 (25 Σεπ. 2004 , 13:17) Ψαξε στο IRC ... εγω το βρηκα , αν δεν εχεις IRC πες μου το mail σου να το στειλω! καλο ειναι??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts