peTeRpAan2k4 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 giati?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peTeRpAan2k4 Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 pote tha mporoume na ksanampoume?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος peTeRpAan2k4 (16 Σεπ. 2004 , 18:19) giati?? Το γιατί δεν το γνωρίζω, αλλά το ban το έχει δώσει o HiH. Είναι γνωστός μ@λάκας στο IRC. :p Κάποια στιγμή θα το βγάλουν το ban, μην ανησυχείτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Μόλις πέρασα το Virtua Tennis στο 7610 μου, το έκανε extract to blizzard άλλα όταν πάω να το τρέξω μου λέει App. Closed VIRTUATENNIS KERN-EXEC 0... Στο 6600 του αδερφού μου παίζει κανονικά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (16 Σεπ. 2004 , 18:55) Μόλις πέρασα το Virtua Tennis στο 7610 μου, το έκανε extract to blizzard άλλα όταν πάω να το τρέξω μου λέει App. Closed VIRTUATENNIS KERN-EXEC 0... Στο 6600 του αδερφού μου παίζει κανονικά :( Το Virtual Tennis οπως και πολλα αλλα παιχνιδια του N-Gage δεν παιζουν στο 7610,σε αντιθεση με το 6600 στο οποιο τρεχουν περισσοτερα παιχνιδια. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Και πως θα το διαγράψω τώρα ασυμβίβαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Σβήνεις τον φάκελο του παιχνιδιού απο το E:/system/apps :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ZeroAX (15 Σεπ. 2004 , 23:46) paidia epeidh jekinhse to sxolio kai h baremara paei kai erxetai mporei kapoios na mou protinei merika kala paixnidia pou paizontai diplo meso bluetooth?ta kinhta einai nokia 6600 kai nokia 7610.exoume to puzzle bobble VS gia n-gage alla jaxno kai alla.exete kamia idea?doste kai link parakalo gia na ta katebaso Για κοίτα εδώ μια απόπειρά μας να κάνουμε μια λίστα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=27757 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ilias1908 (16 Σεπ. 2004 , 17:19) Δυστηχως το IRC, δεν ξερω να το δουλευω. Που αλλου μπορω να βρω; Ολα τα ηδη, οπως yahoo groups, σελιδες κανονικες κλπ Αξιζει τον κοπο να το μαθεις . Ησυχαζεις μια και καλη . :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Κυκλοφορησε το MGS Karting Plus στο irc ,αλλα στο site ths Noumena αναφερει Coming soon.Το εχει δοκιμασει κανεις? http://www.nmprod.com/Contents/EVersion/Products/PDTIndex.htm Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Σεπ. 2004 , 00:36) Κυκλοφορησε το MGS Karting Plus στο irc ,αλλα στο site ths Noumena αναφερει Coming soon.Το εχει δοκιμασει κανεις? http://www.nmprod.com/Contents/EVersion/Products/PDTIndex.htm Φιλε nervous ετσι ελεγε και για τα αλλα τρια παιχνιδια (power dart,five,treasure mine) ενω κυκλοφορουσαν στο mIRC.Μαλλον δεν κανουν και τοσο συχνο update στο site τους. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Το TreasureMine που κατέβασα από IRC δεν είναι κράκντ δυστυχώς, παρ' όλο την ονομασία του... nervus, το KartinPlus το δοκίμασα χθες βράδυ και δουλεύει μια χαρά.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris_i Δημ. September 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2004 Mia erotish paideia to Rescue Mission 2 mporo na to bro gia 7610 einai OK? Euxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Στο irc ,#aivanet μια pre-release version του snake-s. Δεν ξερω αν ειναι μονο για n-gage. To αρχειο ειναι σε sis μορφη 741ΚΒ. http://www.allaboutngage.com/games/viewgame.php?id=31 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hawk_heaven Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Psaxnw kanena kalo paixnidaki gia 7610... px. Super Mario kai YugiOh. Kammia idea re paides? Παράθεση hawk_heaven Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Τελικά παίζει κανένα παιχνίδι του N-gage στο 7610 ή μόνο 6600? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH (18 Σεπ. 2004 , 15:08) Τελικά παίζει κανένα παιχνίδι του N-gage στο 7610 ή μόνο 6600? Στο Thread "Παιχνιδια για Ν-Gage τρεξτεεεεεεεεεε" εχω αναφερει μια λιστα με παιχνιδια που τρεχουν στο 7610. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Παιδια γεια σαςθελω την βοηθεια σας για τα emame.Εχω εγκαταστησει το 0.98 στν καρτα του 6600 μου και εχω περασει τα παιχνιδια (bombjack1-DonkeyKong1 & mspackman1) και ενω τα εβαλα στον φακελο Ε:emame σε zip μορφη,οταν ψαχνω για παιχνιδια δεν τα βλεπει.Εψαξα στην κατασταση των παιχνιδιων της πλατφορμας και δεν τα βρηκα με την συγκεκριμενη ονομασια αλλα με αλλες παραπλησιες.Τα παιχνιδια αυτα τα παιζει η 0.98;Και αν οχι μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τα παιχνιδια της συγκεκριμενης (0.98) πλατφορμας; Εχω μπει αρκετες φορες στην σελιδα της emame αλλα δεν μπορεσα να κατεβασω ή δεν καταλαβα πως να τα κατεβασω και απο που. Ακομη κατι αλλο εχω κατεβασει το spiderman για n-gage το αποζιπαρα και μου εμφανιζει 3 φακελους με ζιπαρισμενα αρχεια τα οποια δεν μπορεσα να τα αποζιπαρω.Μηπως καποιος εχει το παιχνιδι ετοιμο ωστε να μπορεσω να το κατεβασω και να το στεισω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Όσο για το emame, έκανες "scan for games" αφού τα πέρασες στον φάκελο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Εκανα φιλε hostolis αλλα δεν τα βρησκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT (18 Σεπ. 2004 , 19:04) Εκανα φιλε hostolis αλλα δεν τα βρησκει Koitakses an ta paixnidia pou ebales ta exei sth lista tou emame? Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Συγκεκριμένα το ms pacman θα επρεπε να του το βρίσκει, γιατί το έχω κι εγώ και παιζει κανονικα.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. September 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PIT (18 Σεπ. 2004 , 17:11) Παιδια γεια σαςθελω την βοηθεια σας για τα emame.Εχω εγκαταστησει το 0.98 στν καρτα του 6600 μου και εχω περασει τα παιχνιδια (bombjack1-DonkeyKong1 & mspackman1) και ενω τα εβαλα στον φακελο Ε:emame σε zip μορφη,οταν ψαχνω για παιχνιδια δεν τα βλεπει.Εψαξα στην κατασταση των παιχνιδιων της πλατφορμας και δεν τα βρηκα με την συγκεκριμενη ονομασια αλλα με αλλες παραπλησιες.Τα παιχνιδια αυτα τα παιζει η 0.98;Και αν οχι μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω τα παιχνιδια της συγκεκριμενης (0.98) πλατφορμας; Εχω μπει αρκετες φορες στην σελιδα της emame αλλα δεν μπορεσα να κατεβασω ή δεν καταλαβα πως να τα κατεβασω και απο που. Ακομη κατι αλλο εχω κατεβασει το spiderman για n-gage το αποζιπαρα και μου εμφανιζει 3 φακελους με ζιπαρισμενα αρχεια τα οποια δεν μπορεσα να τα αποζιπαρω.Μηπως καποιος εχει το παιχνιδι ετοιμο ωστε να μπορεσω να το κατεβασω και να το στεισω; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Εγω εχω την 0.98 και τα παιχνιδια παιζουν 100%. Εγω δεν σου τα εστειλα; Το πιο πιθανο λαθος ειναι να τα εχεις βαλει σε λαθος φακελο. Το προγραμμα δημιουργει φακελους emameroms και στην καρτα μνημης και στην μνημη τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g13Niog13 Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 bgike pacman gia to 6600? me ti onoma 8a to vro? (enoo sto kanali etc..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zindar Δημ. September 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2004 μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;Εχω κατεβάσει κάποια παιχνίδια που τελειώνουν σε .class και .dat.Πως κάνω εγκατάσταση; Παράθεση ZR Dungeons and Dragons 4 ever! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts